- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BandiHUN
veterán
-
-
laceszgamer
addikt
válasz
ricogsm #3653 üzenetére
Mondjuk a célzásából, ha hirtelen úgy rántja valakire a célkeresztet, hogy még véletlen sem lő mellé egyet se, akkor megvan rá az esély. Persze ha normális K6D-je van akkor nem valószínű, hogy az lenne.
A másik pedig mikor UAV nélkül is szépen előre készül, hogy honnan fogsz kijönni és puff, az szintén egy nagyon érdekel mozzanat..
-
BandiHUN
veterán
válasz
ricogsm #3654 üzenetére
Majd rájössz,hogy tanulnod kell még...én is toltam pár kört ma,de jellemzően pluszosat,sőt 1-2 durvát is.
Ebben a játékban ki kell használni a lehetőségeket.Jó fegyver,jó perkek,valaki vigyen "falonátlátó" UAV-t,és ha már van kis csapatmunka,menni fog.Ismerd meg a mapokat.És amúgyse TDM-et játsz...
Ritka a csaló.De itt is sokan már beletanultak a játékba,és mindenkinek van kedvenc mapja.Engem is anyáznak.Bezzeg mikor valami hülye camo-ra gyúrok utolsóként,akkor nem -
attos71
tag
-
MaesTroll
tag
válasz
ricogsm #3527 üzenetére
ASM3? nem ASM1?
Arra sosem teszek hangtompítót, nagyon legyengíti. Meg a Parabolic Microphone nem lehetek biztos, hogy nem látnak, így inkább nem használok suppressort. Csak az AK RIP-en néha, mert azt nem gyengíti a suppressor, 4 golyó max bármilyen távolságra.
Aha, azokról beszélünk, Én egyből nyitogatom őket, azt hiszem 3-nál többet nem tud tárolni a játék, úgyhogy ha már van 3-om bontatlanod, akkor feltétlen nyisd ki, mert ha kapsz egy negyediket, akkor elveszted az időrendben elsőt.
Magenta: UAV killstreak, Threat detection modul. Legjobb szerintem az UAV + threat detection,support,extra time kombó, 1100 pont, és ha meghalsz sem nullázódik a pontszámítás, így kb. 2 percenként összejön egy ilyen.Meglepően sokan nem használnak low profilet, általában 6ból 3-4 embert mindig mutat.
Kinek mennyi a personal bestje kill,ratio,headshot stb, ki mire büszke?:p
Casanova: Igen, a BAL Obsidian Steed.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ricogsm #3444 üzenetére
Ezeket az infókat google kereséssel is meg tudod oldani, vannak videok, etc. Nem javaslom kiprobalni a nyilvanosan elerheto csalasokat mert megy a ban rohadt gyorsan. A privat csalasokat sem javaslom mert akkor rohadt morcos leszek. Nem kell szervert hackelni amugy...
A magenta lathatosag meg nem csalas hanem feature az UAV-on.
-
BandiHUN
veterán
válasz
ricogsm #3432 üzenetére
A DLC az a Downloadable Content rövidítése,pénzért megvehető dolgokat jelent egy játékhoz,plusz pályák,fegyverek,ruhák,stb...
Az,hogy a golyósoknak rosszabb a lag,az onnan jön,hogy ha akadozol,akkor szaggatottan lősz és szaggatottan mozogsz,hiába nyomod a gombot folyamatosan.Shotgunnal viszont mivel 1 lövés kell közelről,ha mindketten akadoztok,akkoris sikerül azt bevinni.Persze ez olyan mapon a jó,ahol mindenki laggol az elején,pl.Dominationban nagyon nem mindegy így egy jó kezdés.Amit te láttál ennél a fickónál,az a hackelt host esete,ki kell lépni az ilyenből!!!Képes lehet módosítani pl.a kapott pontokat is,stb,és az ilyen lobbiban játszók is kaphatnak bant,volt már rá példa,hogy 1 kör alatt maximumon lett mindenki például,mert millió xp-ket ért minden kill,és bannt kapott az egész lobbi,hiába vétlenek.Elvileg azzal is,hogy maradsz,látva,hogy milyen jól adja,kimeríted a tisztességtelen előnyszerzést...
-
xrace77
tag
-
vitya81
tag
válasz
ricogsm #3355 üzenetére
a legegyszerűbb módja (legalábbis én így tudom, de ha nem így van, akkor bocsi a false információért), hogy összekötöd a PC-t a TV-vel, elindítasz egy stopper órát, ami ezred másodpercet is mér, és csinálsz egy fényképet fényképezőgéppel, telefonnal úgy hogy a PC monitor, és a TV is rajta legyen. Ezek után a két számlálót össze tudod hasonlítani.... TV-n 'nagyobb' értéket kapsz. a különbség értelemszerűen a késleltetés. Remélem jól mondtam és segítettem.
Üdv:Viktor
-
Con Troll
senior tag
válasz
ricogsm #3355 üzenetére
Rákötöttem tévét is és monitort is egyszerre a gépre, így ugyanaz a kép jelent meg mindkettőn. Elindítottam egy stoppert a gépen, ami ugye a tévén is meg monitoron is látszódott. Ekkor nemes egyszerűséggel lefotóztam a két kijelzőt, és a képen látszódott (a stopper miatt számszerűen), hogy a monitorhoz képest a tévén mennyit késik a megjelenített kép.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
ricogsm #3355 üzenetére
Google mindenkinek a barátja, ha valaki nem tud valamit.
FOV=Field of ViewElső találat, másolok belőle:
-Mekkora oldalra a látószöged.
Minél nagyobb, annál kisebb, a fegyveredet annál "közelebb hozza".
Bizonyos játékokban korlátozva van versenyszabályok szerint.
-látószög, mekkora területet látsz be adott pillanatbanKonzolpápa....leesett
-
birorichard
őstag
válasz
ricogsm #3328 üzenetére
BF, Borderlands-ek, Farcry, Payday 2, Serious Sam, bár utóbbit nem próbáltam multiban, Farcry pedig csak coop, de hirtelen ezek elég jók, főleg a BF, pörgősebb játékmenetnek pedig ott is van TDM, DOM, CTF, és még mindig mérföldekkel jobb ennél. COD-ok közül pedig BO, BO2, ha bejön még, akkor pedig az MW2. Ha nem volna ez a szar P2P ranked matchmaking, meg optimalizálatlan hulladék pályák (még így januárban is... lol), akkor az AW sem volna rossz, ahogy említették itt korábban, konzolon játszható.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ricogsm #3325 üzenetére
Nalam most 694-et mutat... lol... BO1 sem fert bele a top100-ba.
Mai csúcs adatok:
7,802 Call of Duty: Advanced Warfare - Multiplayer
7,726 Call of Duty: Black Ops II - Multiplayer
5,750 Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer
4,684 Call of Duty: Modern Warfare 2 - MultiplayerBelepi a sok légy a xart.
-
törölt tag
válasz
ricogsm #3274 üzenetére
A kevés játékos miatt és úgy alapból is hülyén válogatja össze a lobby-t. Emiatt, hogy senki se szenvedjen hátrányt (muhaha) a játék kompenzál és ez abban nyilvánul meg, amit te is tapasztalsz. Ne erőltesd pc-n a dolgot. Ha nagyon a reflexedre vagy kiváncsi akkor ott a cs (bár néha az se jobb ilyen téren).
-
Casanova*
veterán
válasz
ricogsm #3273 üzenetére
telón vagyok, nem tudom megnézni a videót. mindegy
milyen neted van,nem tudod elkerülni a lag compot. nem értem mit kínlódsz ezzel. xboxon codozzál,ott legalább nincsenek csalók. elvileg itt pc aw-n a hack figyelő szarság ki van kapcsolva,nem foglalkoznak vele a fejlesztők. mindenki nyugodtan csalhat,nem kapnak vac bant. ,,ááá nagyon király a pc!,, -.- -
mcwolf79
veterán
válasz
ricogsm #3230 üzenetére
PC-n XBOX-kontrollerrel tolod? Meg is érdemled akkor. Oké, hogy kényelmesebb, de hogy az egeresek xarrálőnek az tuti. Bár ha te a hatékonyságot feláldozod a kényelem oltárán, lelked rajta.
/Most ne jöjjenek a konzolosok, hogy ugyanolyan jól lehet játszani kontrollerrel, mint bill+egérrel ne tegyék, nem fognak meggyőzni, mert TUDOM HOGY NEM LEHET UGYANOLYAN JÓL JÁTSZANI!!! Majd 5 évig volt konzolom, tudom miről beszélek. Konzolon oké, mert ott mindenki azzal megy (bár ha jól olvasom a prevgen-en már megoldható lagmentesen a dolog), de hogy PC-n hátrányban vagy vele,az tuti/
Egyébként én még nagyon zavaró laggal nem találkoztam , igaz, hogy csak még kb. 20-30 órát toltam.
-
Lien
aktív tag
válasz
ricogsm #3224 üzenetére
Háj,
Ajánlom a csatornámat ahol még eléggé kevés videó van de beszélek az adott játékmódról egy gyorsat.
YouTubeBonus playlist.: Infected
12 játékos, abból 1 fertőzött. A fertőzött játékos csak ütni és dobókést tud dobni, meg egy tactical insertiont tud lerakni. Ha eltalál egy túlélőt ő is fertőzött lesz. A túlélőknek a fertőzötteket kell megölni 2-3 percen belül.
Addig megy ameddig vagy mindenki nem lesz fertőzött vagy a túlélők kibírják 3 percig kb.One Shot.: csak mesterlövész/snipper class választható több féle kivitelben. 1 lövésbe belehalnak az emberek.
Comeback 24/7.: a játékosok kedvenc pályája. Csak ezen a pályán játszotok az összes játékmóddal kb. 2 napig vagy 1 hétig.
Többit nem szeretném leírni.
Annyi, hogy a classic playlist annyit tud, hogy nem tudsz az EXO ruhákkal ugrálni, hanem sima mezei katona ként kell egymást gyilkolni, mint a régebbi CoD-okban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest