Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
én attól félek,hogy felveszek valami steam account lopó gecit. így tudják elkobozni tőled az accountodat. felvesznek téged,elfogadod és majd kilépsz,aztán többet nem tudsz belépni,mert meghackelték a steam fiókodat. pár ismeretlen külföldi gyanus profillal bejelölt már. blokkoltam őket.
-
Casanova*
veterán
lézeres fegyó sokkal erősebb,mint bal27. no zoommal olyat lehet darálni vele,hogy csak na. nem is kell nagyon tudni célozni vele. jó távol is adja no zommal,ez igazi noob fegyó. sr-en mindig megkérjük a lézereseket,hogy ne ezzel lőjjenek. holnap jön ki a pecs. a fegyókat kiegyensúlyozzák. a BAL-t és a lézerest gyengíteni fogják,az AK-t pedig erősíteni. de jó is lenne!
-
Con Troll
senior tag
Én írtam be pár napja ezt a hallom az ellenség fegyverét bugot. Azóta annyit sikerült észrevennem, hogy talán a killcamhoz van köze a dolognak. Ha akkor nyomod el, amikor épp lő az ellen, akkor onnantól az ő lövéseit (is) fogod hallani.
Pl. sokszor van az is, hogy killcamban lelő az ellen, szalad a bilétáért, én továbbnyomom, és nekem írja ki már respawn után, hogy Kill confirmed. (Persze ezt nem számolja bele a meccs állásába, csak csúszik a kiírás, vagy nem tudom). Szerintem a fegyverhang is így "ragad be". -
wwenigma
Jómunkásember
Akkor lassan érthetően magyarazd mar meg nekem hogy a 3,6GHz-en ketyegő Phenom II x4 965BE procim (aminek az NB frekije is 2,4GHz-re van huzva), a mellette levő 8GB DDR3-1600as ram és a Gigabyte R9 270OC 2GB-os videokártya miert nem eleg hogy normalisan menjen? Egyes mapokra be se tolt, masoknal full lag, 1-2 jatszhato maximum de az is ugy hogy max 40fps ha van?
Ezek utan azt mondod hogy i3 a 2 szaros magjával elég neki meg egy 1G-s 5870? Lowra vett texturak nem fognak beleferni...
-
SloWater
tag
Én a Defenderen futottam bele tegnap a jelenségbe, az egyik ellenfél valami hangtompítós akimbóval ment és folyamatosan hallottam, mintha mellettem darált volna végig.
Ez az ultimate halálsugár, hát...
Nem akarok bántani senkit (pláne nem téged, kribe, ne vedd magadra!), nyilván azt is meg kell tanulni kezelni, hogy hatásos legyen, de hogy a tizenévesek erre hegyezik a cerkát az is biztos. Az általam próbált fegyverek közül azt hiszem arra mondanám, ha valamelyikre, hogy OP. Közép- és rövid távra kegyetlen. -
birorichard
őstag
Honnan jött ez az ihlet?
Nekem is beletelt pár órába, amíg pozitív statot tudtam megint gyártani. Szokni kell még, főleg ezt a dash-t, de ha megvan, egész jó dolgokat lehet benne csinálni. Csak nézem néha, miket művel az ellen, double jump+dash, lehetetlen követni, ha pontosan céloz, akkor tuti lelő.
Killcam-ben egyértelműen látni, hogy nem túl bonyolult, viszont bele kell jönni.(#776) Lien: Nekem is sokáig tölt sztori módban, ott be van kapcsolva a shader preload, multiban kikapcsoltam, nekem nem akad, másnak viszont van gond, uh. ez nem mérvadó - így viszont kb. ~20 mp alatt betölt egy map.
-
wwenigma
Jómunkásember
HAHAHA. Mar csak a csalókkal kell igy elbanni, a laggal és a kemper lowokkal...
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 55 GB available space
Sound Card: DirectX-compatible -
shotika
őstag
Pedig rájöhetnének arra, hogy a PC-s közösségnek másak az igényei, mint a konzolos embereknek. És ha már marketing szempontból is szarnak az egérbűvölőkre, az elég nagy baj. Egyszerűen nem látják a potenciált a PC-s piacban - ha én lennék a helyükben, erre is hangsúlyt fektetnék, és először pont a lentebb is említett dolgokra helyezném a figyelmet, úgy reklámoznám a terméket, hogy: megfelelő csalás elleni védelem, kevesebb/kisebb lagg, esetleg dedikált szerverek, és rengeteg beállítási funkció -akár grafikai, akár új meccs létrehozásánál. (A Battlefield 3-nál - de lehet a 4-nél is - pont erre építették a játék reklámját is PC-s fronton - az más kérdés, hogy hosszútávon nem emiatt bukott be a cucc)
A Diablo 3 azért is lett sikeres, mert ismerték ezeket az igényeket, és úgy építették fel a játékot is, hogy megfeleljen ezeknek (most abba ne menjünk bele, hogy megjelenéskor milyen játékmenetbeli problémák voltak, skillrendszer, loot stb), a konzol verziót pedig teljesen át kellett alakítani, hogy azon a platformon is működésképes legyen.
A Black Ops 2 részben megfelelt ezeknek az igényeknek, azért is az egyik legjátszottabb darabja az új generációnak (én kettéosztottam a sorozatot, és az MW2-t tartom a határvonalnak). A sorozat legrosszabb darabja pedig szerintem egyértelműen a Ghosts lett - legalábbis PC-n.
Picit más: én nem vagyok DLC ellenes, de baromira zavar, hogy széttördeli az amúgy sem túl nagy játékosbázist, hogy mindenkinek más-más van meg (vagy egyikse, vagy mind), ezen is érdemes lenne végre változtatni vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest