Új hozzászólás Aktív témák
-
mahoni
tag
nem értem... 1x 1,5 gigat töltött le... letöröltem töltöm újra most kb 5,5 gb -t
persze szerver csatlakozás 20 % után nem megfelelő:Ö -
mahoni
tag
persze storebol a jatekot és most a dlc-t ... magától feltelepítette belépek és a játékba azt írja havoc dlc mapok nem elérhetőek...
-
mahoni
tag
Hali
Az mért van h ps4n leszedtem a dlc- feltelepítette de az írta h meg sincs meg?
-
mahoni
tag
Komolyan mondam ez PC-n való játék egyre jobban elveszi a kedvem! Mondom úgy h COD fan vagyok csak ezzel játszok minden évbe az aktuálissal ill. COD 4 még mindig
Nagyon ritkán szokott baj lenni mindig megy ... de AW ... ez kész
már vagy 1 hónapja nem is próbáltam pc-n csak kb 10 percet akartam játszani mondom nem inditom el a PS4-t , de felejtős h beenged...
Mióta meg van Ps4 re az egér + bill combom azóta nem is akarok már PC-n játszani! Nem beszélve róla, h mig a ps4 5 évig gép lesz addig a pc-re vagy 3-400k rá kell majd költeni...
szerintem több játékot már nem veszek PC-re
PS4 en sosincs olyan h nem enged be, nem tölt be a win, ez a baja a steamnek az a baja... míg pcn 700.000 vannak addig csak ps4 en mar 5.000.000mindig minden játékmódban kb 3 másodperc alatt talál játékot és mondom bill+ egérrel ugyna az mint PC-n
PC game byebye
-
mahoni
tag
Kb 10 eve codozok pc n! Aw ba is mar prestige 2 vagyok. Vettem fel eve ps4 et soha nem is vonzott a konzolon levo codozas, de mondom most karacsonyi akcio keretebe letoltom!
Nem akarom elhinni h itt nincs csalopcn nincsenek ilyen oriasi stat beli kulonbsegek!
Lattam olyant aki olt 80 at es aki halt 140tes meg csak 2 orat toltam
Vagy sokan toljak eger atalakitoval , mig pcn kb 80 % ba plusszos statom van addig itt ...ertem h szokni kell az iranyitat de egy ket kill camba hihetetlennek tunik egyesek mozgasa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged