- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megtaláltam a hibát. A biosban van olyan opció ahol lehet a processzor magok számát engedélyezni stb. Ez nekem automatán volt így ment mind a 8 mag. Most beállítottam, hogy 6 mag menjen csak, és így jó lett. Nem értem miért nem működik 8 maggal, de most töltöm le a far cry 4-et kíváncsi leszek az fog -e működni 8 maggal. Köszi a segítségeket.
-
törölt tag
válasz
juve600 #3003 üzenetére
Windows hiba kizárva, Win 7-el se megy, Win 8.1-el se. HD sentinel minden rendben. Most már feltettem a Black ops 2-öt is kb 30 mp belül játszom a multit semmi baja. Minden játék tökéletesen fut far cry 3, COD Ghosts-is. Soha nem volt ilyen szinten játék futtatással problémám csak ezzel. VGA driver-ből kipróbáltam szinte az összeset. Kipróbálok egy másik procit. Alaplap biztos jó kb 6 hónapos, a régi biossal se ment meg az újjal se. utána feladom nincs több ötletem.
-
törölt tag
válasz
rapidsquirel #3002 üzenetére
Én most már a procira gyanakszom. Nem volt tuningolva de egy oem verzió ami ugyebár nem dobozos. Most így próbáltam tuninggal is 4,2 MHz de semmi változás. Most van egy gép amibe van egy 4 magos nem tudom elég lesz-e neki ha jól emlékszem AMD Phenom 965 :/. Játszanak azért ezzel egy páran vagyis az oem-es procikkal beszámított stb, előéletéről meg nem nagyon tudsz semmit. Amúgy kb 1,5 éves a procim, és egy scythe ashura van rajta az elejétől fogva.
-
törölt tag
-
törölt tag
Én meg lehet butaságot fogok mondani nem foglalkoztam még a dolog ezen részével, mert nem volt rá szükségem egy gamenél se szerencsére. Nekem úgy van feltelepítve a game, hogy az SSD csak a rendszer van, az egyik 500Gb winyón meg csak a steam, és a játékok is ide vannak telepítve. Ez a lapozó fájl téma, hogy kivitelezhető?
-
törölt tag
válasz
Angel2014 #2990 üzenetére
Bios ment már alapbeállításon is, meg tuninggal is ugyan ez a helyzet. Volt már win 7 is fent azzal se, meg win 8.1-se működik. biosba mit állítanál még a helyembe? Szerintem gyári értékeken is futnia kellene. Még legalacsonyabb felbontáson, és úgyhogy minden ki van kapcsolva a grafikai beállításoknál úgy is szétfagy tiszta röhej. Perifériák is jók, van egy logitech G500-am, meg egy logitech G600-as egerem, emg egy ASUS Ve247h full HD led monitorom.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #2989 üzenetére
Csak a ez a cod, a black ops 2, ghost, stb egyik coddal sem volt bajom csak ezzel. De a single is ugyan ezt csinálja, meg az exo is.
-
törölt tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon tetszik a game ( PC verzió ), de olyan ideg van bennem miatta, hogyha most én leírnám ahogy gondolom akkor szerintem még 10 év múlva se lehetne prohardverre account-om. A következő lenne a problémám. kb 3 órából 10 percet tudok játszani, raktam már fel Win 7-et, Win 8.1, a játékot kb 6-szor telepítettem újra mindig frissen formázott winyóra, 3-szor lemezről, 3 szor letöltöttem. Ez egy zero edition amúgy nem tudom számít-e ez valamit szerintem nem. A win 8.1-et olyan szinten hülyére fagyasztja, hogy resetelni kell a gépet mert teljesen agyhalott lesz, a win 7 nem tudta szétfagyasztani, ott általában control alt del be lehetett zárni vagy 5 perc után. Van olyan win 8.1 elindítom és fekete képernyő és újraindul a gép. Próbáltam már szűz rendszeren is, úgyhogy csak a játék volt fent ugyanez a helyzet. Próbáltam már,úgy is, hogy kivettem a 4GB ram-ot a 12-ből akkor mindig újraindult a gép. Legfrissebb bios van a gépen. Az Nvidia összes driverrével ki lett próbálva. És akkor a gépem_ AMD FX 8350, Gigabyte 990FXA UD5 Rev 3.0, Gigabyte GTX 760 2GB DDR5, Chieftec 750W moduláris táp, 12GB Kingston hyper X memoria, Asus Xonar dsx hangkártya. Kingston 60Gb SSd, 2x500 GB WD Blue winyó. V Szívesen vennék még ötletet ha van valakinek. És még annyi a játék kiadásától számítva vagyis novembertől szenvedek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged