- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4909 üzenetére
Meg mire fel ez a nagy gépigény? Mert a grafika nem fejlődik... Bo1-et C2D E8500+ Nvidia 9600GT (vram 512MB) kombóval toltam selymesen. MW3-at ugyanezzel a cpu-val+már 6850-nel hiba nélkül. Most meg ugyan fut rendesen a bo3, de sokaknak problémát okoz az alacsony fps.
Konzolon én is gondolkoztam, sőt 1 hónapra kölcsön is vettem (x360) mikor egy haverom elutazott, Ghosttal toltam akkor. Nem ment vmi jól a multi, a hónap végére elértem a 1.00 KD-t ugyan, de vissza kellett adnom, mire úgy ahogy belejöttem. De még pár hónap után biztos ment volna jól.
Vonzó, hogy konzolon nincs annyi cheat, nem kell évente többtízezerért fejleszteni, megveszed a legújabb konzolt, és jó lesz 5-6 évig. Ja meg kb. 50-100-szor annyi játékos. Különbség sincs vasakban, nincs előnye senkinek.Játék lehet drágább rá, de én úgyis csak 1-2 játékkal játszanék. Mostani gépem nem rossz, monitorral együtt szerintem el lehetne adni majdnem egy új konzol áráért. Egy fasza HDTV kellene utána csak.
Mapszerkesztés: Régen Delta force-szal toltam, ahhoz volt mapkészítő program amit futtathattál a saját szervereden. Na ne tudd meg, jó ha 50 pályából 1 tetszett azok közül amit mások csináltak. Bűn szar mapokat csináltak az emberek.
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4903 üzenetére
Igen, viszont érdemes utánanézni, hogy mi az igazi módosítása egy-egy variánsnak. Ingame statisztika nem mond semmit, mitöbb, sokszor nem helyes.
Pl. most utánanéztem, Goliath vs alap mp11:
alapverzió: 0-12,7méter:4 shot kill 12,7-28m:5 shot 28m+ : 6 shot
Goliath: 0-28m: 4shot 28m+: 5 shotdifferencia: 12,7-28 között Goliath 1-gyel kevesebb golyó kell a killhez (4vs5). 28 felett 5vs6.
Negatívum: 30%-kal nagyobb a célkereszt és így pontatlanabb csipőből lövésnél.Ez sztem például megéri, Goliath egy jó variáns.
Ellenpélda:
Ameli Subverter (Professional) +2 damage, -2 handling
Ameli Heavy (Enlisted) +1 damage, -1 handling. Ránézésre -1 handlinget megérne +1 damage, nemde?Damage profil: Subverter: 49-35-35 mindkettő range profilja: min 13 méter max 35,5 méter.
Heavy: 35-35-35Így shot/kill stat Subverter: 100/49=2,0x---> 2 golyó épp nem öli meg, kell a 3 golyó 13 méterig. 13-35m között
100/35=2.85 körüli szám---> 3 golyó itt is. És mivel damage nem változik ezután, marad 35, így 35 fölött is 3 golyó.Heavy: damage mindenhol 35, 100/35~2.85, 3 golyó bármilyen távra, legyen az 2 méter vagy 200.
Differencia: Eddig semmi, pont ugyanazt tudják. Most játszik be az, hogy akkor miért +2-es damage, miért nem 1 mint Heavynek? Válasz: Headshot multiplier.
A 49-es damage ugyan nem oszt nem szoroz a sima shot/kill-ben, viszont 1.1x-es az Amelik headshot szorzója. Így a 49x1,1=53,9. Na így viszont minimum range-ig, azaz 13 méterig: egy fejes (53,9) meg egy sima találat (49) összesen 102,9, ami ugye kill, mert 100 HP az alapéleted.
Így a Subverter +1 damage-e a Heavyhez képest annyit tesz, hogy 13 méterig 2 shot kill a Heavy 3-jával szemben, feltéve ha legalább az egyik headshot. Amire nem igen alapozunk, mert jó ha 15-ből 1 kill fejes. Viszont a -2 handlingje a Subverternek azt jelenti, hogy a Heavy 100-as tárához képest a Subverteré 50-re csökken. Na ez rohadtul nem éri meg, hiába csábító a +1 damage, a negatívum sokkal erősebb.
Statok amik alapján számoltam ha vkit érdekelnek részletesen az AW fegyver statok---> [AW sebzés] Alig várom, hogy kijöjjön ugyanez a lista BO3-hoz.
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4897 üzenetére
Sztem ne görcsölj rá, csak játssz. Néhány map után összejön. Nekem 2 jött átlagban minden mapon. 10.000+ dogfight medálom van és 40.000+ strafe (amikor én voltam levegőben úgy öltem). Kis túlzással több időt voltam levegőben AW-ben, mint a földön. Könnyen összejön az.
-
Télapó_
tag
válasz
BandiHUN #4884 üzenetére
Én is szívesen játszanék, ha nem volna ez a sok rohadék, totál agyonvágták a játékot ezért vagytok kevesen, de szerintem ezt tudod te is.A BO3 beindul akkor valóban csak pár ember lesz.Én sem rendeltem elő a BO3-at de nem is veszem meg addig amíg nem olvasok egy rakás véleményt róla és megvárom mennyi csaló lesz.Eddig az összes COD-ot megvettem és mindig ráfizettem mert nem sokáig élvezhettem a játékot a csalók miatt.Most kivárom mi lesz.
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4863 üzenetére
Kösz az infót
Várom már BO3-at, épp azon gondolkodtam, hogy mire érdemes lecserélni a 6850 VGA-mat, hogy biztos ne legyen gond. R9 270 férne bele most, de már úgy vagyok vele, hogy megvárom hogy megy ezzel, ha elmegy ezzel is 50-70 fps-sel (aw defender kivételével ment 55-85 között) akkor nem veszek újat.
Remélem hogy i5-2500 2x4GB rammal elég lesz.Amúgy jön mindenki át bo3-ra?
-
mcwolf79
veterán
válasz
BandiHUN #4853 üzenetére
Én is amilyen lelkes voltam az első trailer-ek láttán (mivel szeretem a Star-Wars univerzumot), annál inkább csökkent az érdeklődés ahogy telt az idő. Nagyon úgy fest ,hogy tényleg csak egy skin-pack. Na jó ez túlzás, de eddig nem sok érdemi új dolog lesz.
Nem azt mondom ,hogy nem fogom megvenni, de semmiképp sem 1st day buy lesz. Talán 4000 Ft-ért kuponként, de annál többet nem fogok adni érte. -
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #4845 üzenetére
Jöhetne a 2. világháborús szép grafikával ellátott játék. Pl egy BF4 grafikával.
El tudnám viselni.
Egyetértek a kollégával, nekem sem jön be ez az ugrabugra ész nélküli gyors rohangálós dolog. Ha jól láttam ennyire talán nem lesz durva a következő rész, de nem állok hozzá pozitívan.NFS remélem jó lesz.
-
Télapó_
tag
válasz
BandiHUN #4826 üzenetére
Már régen játszottam aztán gondoltam felrakom a játékot, hátha nem lesz annyi csaló, de nagyot kellett csalódnom mert természetesen a harmadik kőrben én is beleszaladtam pár csalóba, 65 killt csinált és 3 halála volt ennyire nem tudhat valaki szerintem.Nem rossz ez a játék kár, hogy a sok csaló tönkreteszi a játékot.Gondolkozom erősen a PS4-n.Azt mondják ott nincsenek csalók.
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4797 üzenetére
Én viszont alig várom, hogy elérjem a prestige 15-öt, és ne kelljen minden prestige elején pl. ARX hipfire killekkel szarakodni, hogy meglegyen hozzá a stock attachment
Vannak jó 500 kill utáni fegyverek, legnépszerűbb fegyverek marksman variantja jók:HBR Average Joe,ASM Magnitude (bár már megkaptam minden variánst, mégis Magnitude-t használom),KF5 stb. A BAL kivétel, annak hulladék a variantja.Múltkor egyik ismerősömön volt egy rohadt jól kinéző szett, utánanéztem, hát nem kis munka volt, amíg összehozta.Total Weapon Mastery talán a szett neve, amihez minden létező fegyver(primary,secondary,launcher,pistol,shield,special) összes camoját megkellett szerezni pl, na az nem papírkutya. De ilyeneket kellett hozzá megcsinálnia, hogy Crossbow-val 10 double kill/10dogfight/10 skeet shooter medál
Aki használt már crossbow-t, az tudja, hogy még danger close-zal is nehéz összehozni egy killt vele, fele olyan erős kb, mint egy semtex. Meg is érdemli, nem kis kitartás kellett hozzá neki. Vagy a lézer longshotok... nekem 15k+ lézer kill után volt a challenge 66/80-on a camohoz.Jó, mondjuk én nem is mentem kifejezetten longshotokra vele. -
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4791 üzenetére
Nem tudom, nem játszottam utóbbi 2 napban, majd lecsekkolom.
Advanced dropok 20-30-40-50-nél. Aki maxolt annak annyi, kivéve ha van olyan hülye, hogy pénzt áldoz rá.
Egyik ismerősöm például elsők között lett Grand Master Prestige, utána pár nappal jött PC-re az Advanced Drop, így ő egyet sem kapott.9/9 Elite ruhát kb. lehetetlen megszerezni. Nekem még a 2/1 sem megy,ugyanis még mindig nem kaptam Elite lézert.
Már rég bevezettem volna egy alternatív lehetőséget az elite variantok megszerzésére, hogy ne csak a vakszerencse által juthass hozzá a kívánt fegyóhoz. Betennék egy durva challenge-t, mint például 10.000 kill lézerrel vagy 1000 headshot, aztán ha megvan, akkor választhatsz hogy melyik elite lézert szeretnéd.Glitchek javítása sztem fontosabb lenne, mint pl. még mindig sokszor nem látszik killcamben a wh uav, csalóznak is le azonnal. Vagy ha warbird van fenn, akkor nem lehet care package-et lehívni. Jó lenne ha végre a Blind Eye-om megvédene a Walker tankoktól. Vagy ha Solaron a vizes felületeken (B dom körül) is sebezne az NA45-öm. Vagy sokszor reloadolok, képernyőn látszik, ahogy végigmegy animáció, de nem ellenőrzöm, megindulok harcolni, aztán amikor jön szembe ellen és lőni kellene, akkor látom, hogy balegérklikkre semmi sem történik, üres a tár, halok is meg rögtön
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4775 üzenetére
Na meg néha érdekes dolgokat művel a Skill based matchmaking. Bedobál lobbimba olyan emberkéket, akik prestige 0 level 10-ek, és még arra sem jöttek rá, hogy messzire ADS-elni kell, megpróbál csipőből leszedni 40 méterről
Na meg a másik, amikor Uplink mapon a saját uplink állomásához viszi a labdát, és csodálkozik, hogy nem engedi betalálni
De a kedvencem az volt, mikor behívtam az exo disable system hacket és a delikvens ott ugrált kétségbeesetten az uplink állomásunk alatt, nem tudott ugye felugrani exoval
Simán lelőttem, vicces volt. Gondolom nem tudta, hogy be is lehet dobni a labdát.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4763 üzenetére
Igen, nagyrészt killstreakek. Lásd június 17-i, 4716-os postom. 75-2-t mentem azon a mapon, amiből 59 killstreak kill volt. Gyenge reggeli lobby, low profile nélküli emberkék (Vki komolyan magyarázza már el, hogy miért nem használnak LowPro-t a játékosok? 1-es perkek között nincs is konkurenciája, az egész játék legnélkülözhetetlenebb perkje), blind eye nélkül rohangálnak. Fegyverrel így mentem egy 16-2-t, ami valljuk be nem nagy teljesítmény, amikor az ellenfél ÖSSZES játékosa Low profile nélkül nyomja. Semmi ördöngős nincs ebben. Az összes hack-gyanús score ilyen lobbikban születik, de nyilván nem így reklámozom. A legjobb core PC játékosok ellen én is simán megyek mínuszba (pl. Nilde,Themursk,Tsun4mi hátha vkinek ismerősek a nevek). Assault drone-t én irányítom, warbird AI. Ahogy öszegyűlik az első 900 pont, onnantól chainelés.
Átlag core játékos gyengébb, mint egy átlag hc-s. hc campesebb is, core-n rohangál mindenki ész nélkül. Core-n nincs respawn delay, sokkal több a ténylegesen pályán töltött idő. (Gyors becslés: hc-n halsz 15x, mondjuk 7 sec delayjel számolva az -2 perc a 10 perces mapból)
Továbbá 4-5 map van, amin nekem különösen jól megy, elérem néha a 60+ killt: Comeback,Solar, Terrace,Riot,Greenband. A sokat ölős mapokon szinte kivétel nélkül az ölések több mint fele scorestreak.Kivétel ezalól a személyes rekordom, egy 91-26-os Retreat momentum map, ahol végig az első zászlóért ment a harc középen, a kis magaslatról szedtem az esztelenül zászlókhoz rohangáló embereket, ARX hole puncherrel, scorestreakek nélkül. Egy szép statos maphoz/60+ öléshez amúgy olyan lobby kell, hogy az ellenfelek gyengék legyenek, továbbá a társaid se legyenek túl jók (max 1 hozzád hasonló), mert ha ők is 50-et ölnének neked nem maradna elég
De azért annyira legyenek jók, hogy domináljatok. Legtöbb 60+os mapom egyedül játszva történt, max 2 fős partyval. 4-5-6 fővel bár szétdomináljátok a lobbyt, cserébe ragequitelnek,dom map félideje 150-20, így 6 perc után vége a mapnak,többi jó játékostársad elszedi előled a killeket--->ezek miatt nem jó a nagy lobby sok killhez.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4553 üzenetére
Épp kaptam egy Royalty cipőt, más nincs is nekem (kitöröltem többit régebben)
Napi glitch:
Ez a taking B ott volt oldalcseréig.
Olyan is volt ma, hogy hiába járt le az enemy system hack ideje, a sistergés maradt még vagy 2 percig :/Na most meg még megkaptam az 'account VAC banned, cannot play online' szöveget is. Hibátlan a játék, az a lényeg
-
kovimester
aktív tag
válasz
BandiHUN #4532 üzenetére
Sziasztok!
Olvasgatom ezt a ruhás dolgokat már pár napja. Szerintem ami tényleg jól sikerült az a fegyverek után kapható arany ruha. Azt nehéz megszerezni de öröm hordani (saját vélemény).
De hát olyan mocskos kihivások tartoznak hozzá mint mahhem el 5 uav, paladin destroid meg barátai, szinte lehetetlen (Az UAV).
Ezel tapasztalat valaki meg csinálta már? -
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4526 üzenetére
Szép drop, pottyanhatna nekem is egy
Egy kis fél-OFF:
A múltkor egy angol nyelvű cikket olvastam a szesztilalomról, és ott találkoztam a 'speakeasy' kifejezéssel, nem ismertem a szót, így utánanéztem, mit is jelent pontosan.
'a speakeasy kifejezés az amerikai szesztilalom alatt terjedt el, így nevezték az illegálisan működő, alkoholos italokat árusító helyeket, a 2000-es évektől kezdve pedig reneszánszukat élik a hasonló stílusú bárok, ezeket gyakran neo-speakeasynek hívják'
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4523 üzenetére
Az biztos, hogy az AW nem a sarokban kempelőknek lett kitalálva. Minden camper spot megközelíthető több irányból, plusz ott a parabolic microphone attachment, így a silencer használók is látszanak a minimapon amikor lőnek. AE4 és EM1 alig van már a patch óta Core-on. EM1 érezhetően gyengébb, tegnap találkoztam 2-vel, simán nyertem a párharcokat lézeresek ellen.
Average Joe-t használom gyakran, azzal van a 6. legtöbb killem (4665 kill), viszont én nem tudom használni reddot nélkül... Amikor az arany camohoz kellett 200 kill attachment nélkül, akkor kénytelen voltam használni, sztem alig voltam pluszos vele ezidő alatt :S Pedig jó lenne hozzászokni a gyárihoz, mire megkapom az Insanityt.
-
Télapó_
tag
válasz
BandiHUN #4515 üzenetére
Bocsánat, ha valami sértőt írtam, nem akartam senkit cikizni vagy bántani ez csupán az én véleményem.
Szerintem nem való a lila ehhez a játékhoz.
A COD az maradjon COD már így is nagyon megváltoztatták ezt a nagyon jó játékot.
Nekem az összes rész megvan, de ez a lila nekem nem össze egyeztethető ezzel a stílusú játékkal.
De, ha neked a lila bejön csak nyomjad benne és kívánom, hogy kapjál jó sok lila ruhát stb... -
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #4503 üzenetére
Ja bónusz,hogy a care package-n van trap is...bagóért van,de tuti nem nyúl le az enemy,de olyanokat röhögök,lekérem mindig a pontokra,forgalmas helyre,egy vacak recon drone-t is visznek ám...rekordom egy 5ös kill volt ponton comebackon,valami vacakkal,ok,lelőttek,de rögtön respawn után jött is a bloodthirsty medál
Valami klán volt,biztos szidták a marhát,aki összeszedte
Mindig vannak madarak,és sosem nyúlnak le.Csapattárs ugyanúgy viszont viheti a packot,meg is hagyom a csapatnak,ha épp pl.assault drone van benne,és már nekem is van...van,hogy a paladint is,mert HC-n jobb az assault drone(teamkill fontos!),és épp azzal akarok menni.Mivel te nem HC-n játszol,neked jó a Bombing Run,HC-n lényegében ha meghallod,hogy friendly bombing run vagy te küldöd ki,vagy 1 csapattárs minusz,vagy van időd kimenni a sörödért,mert teamkill miatt kick
Lényegében párszor ha sikerült elsütnöm jól eddig.Paladin is azért gáz,mert a map nem mutatja ám a csapattársakat,ergo 1 ponton áll 2 bamba ellen,és beugrik 3 haver,1 kattintás,és rendezted is a körödet.
Ezért jó az assault drone HC-n,szigorúan gépágyú kieggel,abbl is kell 3-4 lövés ott is,DE tuti nem csinálod ki a haverokat a ponton sem.Ráadásul túl se igen melegszik,én azért meglövöm az 5-6ot mindig,de még nem vettem észre,hogy bemelegedne.Hátránya,hogy lent és zárt térben baráti gránáttól is vagy s...fej társak lövéseie miatt hamar meg tud pusztulni. -
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4501 üzenetére
Én a CP-t support,trap,double tap modullal használom, kicserélem ha az első recon drone is, másodikra kapok vmi jót mint pl bombing run
Persze van olyan is, hogy jön egy xs1 vulcan, nem tetszik, másodikra meg kapok egy recon drone-t pff fail
Nekem így jobban bevált, mint a better odds. Persze support,better odds,double tap lenne az igazi, de annál rosszabb nincs, mint mikor így lopták el a 3 modulos Paladinom :/
Elvileg ez a különbség a normál és a better odds-os CP között:
Normal Odds
16.8% - Map Scorestreak
16.8% - Recon Drone
16.8% - Missile Strike
16.8% - Sentry Gun
10% - UAV
9.8% - Vulcan
4% - Warbird
3% - Assault Drone
2% - Paladin
2% - Bombing Run
1% - Goliath
1% - System HackBetter Odds
13.5% - Map Scorestreak
13.5% - Recon Drone
13.5% - Missile Strike
13.5% - Sentry Gun
11.5% - Vulcan
9.9% - UAV
5.9% - Warbird
5% - Assault Drone
4% - Paladin
4% - Bombing Run
3% - Goliath
3% - System HackHardline perket sztem amúgy meg kellene tuningolni, elég vérszegény az a -100 pont, ami a scorestreakekhez kell. Főleg, hogy Tier 3 tele van hasznosabbnál hasznosabb perkekkel (Toughness,Blast S,Hardwired,Scavenger) Ugye a játékban alapból benne van a 'built in' 2 assist=1 kill, mint az mw3-as hardline perk. Itt alapból kapod a 2 assist után is az 1 killel megegyező pontot (2x50). Talán az assistok a perkkel számítódhatnának úgy, mint az Uav Extra pts modullal - 50 helyett 65.
Hardwiredet is fel akarják tuningolni állítólag, hogy a stunnak semmi hatása ne legyen, illetve hogy amikor épp lősz, és robban egy enemy gránát melletted akkor ne flinchelj be, lősz tovább, nem lenne az a 1-2 sec kényszertűzszünet.
-
kovimester
aktív tag
válasz
BandiHUN #4471 üzenetére
Én általában simán játszok dom vagy hardp. HC ra is cska néha járok, reggel voltam fent még köszöntem is
pont neked de az is olyna lobby volt hogy 4vs4 ha jól emlékszem. Plusz ez a Team kill kiakaszt rendesen 3 v 4 után auto kick. HC nekem csak azért kell mert eből a lynx (talán9 sniper kell és ott egybe halnak
-
kovimester
aktív tag
válasz
BandiHUN #4469 üzenetére
Szerintem már igy se fognak többen vagy kevesebbet játszani. Mivel reggelente alig van szerver állandoan "no game found" vagy ha van is akor berak egy király szervere ahol az ellen vezet 249-10 plusz statokat elnézve ilyen 70-5 meg barátai. Sajnos ilyen kor elgondolkodok hogy minek játszani,azért hogy hu láda és open semmi.
-
-
-
Télapó_
tag
válasz
BandiHUN #4445 üzenetére
Köszönet a tippekért, de egy Rigor vagy Speakeasy fegyónak nagyon tudnék örülni.
Csak lesem azokat akik ezt használják, mikor találok egyet a pályán rögtön fel is kapom, csak az a gáz, hogy nem sokáig lehet nálam mert szinte azonnal kivégeznek.
Sok mákos hamar megkapja ezeket a jó fegyvereket, láttam olyanoknál is akik most kezdték a játékot, még szintet sem lépett egyszer sem. -
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4434 üzenetére
Véd a WH uav ellen a Low profile, a threat grenade illetve amikor warbird vagy paladinrol betagelnek, attól nem véd. De azok ellen meg ott a cold blooded.
Amúgy sikerült már vkinek DNA bombát összelőni,vagy közelében járni? Nekem ez még hiányzik a skalpok közül, egy 29-es gun only streak jött össze Retreat DOM mapon, amikor is a 29. killem 6 másodperccel a map vége előtt lett meg, nem sikerült még egyet ölni, mondjuk ha sikerült volna, akkor se tudtam volna behívni
Ennek is már vagy 2 és fél hónapja.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BandiHUN #4430 üzenetére
Foleg egesz meccs alatt, amikor vesztesre all a csapat mert egy pont sem az ove, akkor is.
Ma jatszottam egy jot egy ismeretlennel, detroit map, dom. Elejen megbeszeltuk hogy 2 pont only, ha 1 volt csak mellettem fekudt valamelyiken. Csunyan nyertunk, csunyan le is csaloztak.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4426 üzenetére
Sztem sem vészes a Bloodthirsty, Vicious meg Brutal medálok azok, amik lassan gyűlnek :p Ha pl. DOM-on inkább mész a defendelésre, mint a capture-re, akkor simán hozható félmaponként 1 Bloodthirsty.
Trap CP-vel én is szórakozom néha, sokszor be is nyelik
Néha amikor látom enemy behív egyet, akkor megyek arra elcsenni. Egyszer fordult elő, hogy besült a tervem mert trap volt, még mikor kijött AW nem éreztem annyira ezeket a dash moveokat, így meghaltam. De azóta magamat nem szívattam meg, van elég idő elboostdashelésre ha robanna a cp
Meg le lehet tesztelni, hogy a csík milyen gyorsan kezd el töltődni, amikor vennéd fel a cp-t, és ha gyorsan, akkor trap, ha lassan akkor nem csapda.
Bár múlthéten meghaltam trap cp miatt, egyik debilnek nem tűnt fel, hogy egyik DOM ponton ott van már vagy 2 perce, már foglaltam a pontot, erre beugrik, lopná el, robbantunk mindketten, én az idegtől isDe olyan is volt, hogy egy csapatba kerültem egy arccal, aki előtte többször 'lecsítern00bozott', együtt foglaltuk a pontot, ott volt egy enemy cp, rajtam akkor volt Flak Jacket, kicsit trollkodtam, megpróbáltam ellopni (persze reménykedtem, hogy trap legyen
), az volt, én odébb boostoltam, ő meg meghalt, majd egyedül elfoglaltam a pontot
Na utána ment chatben az anyázás
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4415 üzenetére
Én egy listát hiányolok, tök jó lenne ha vhol le lenne írva, hogy milyen kieghez (ruha,exo,stb) milyen challenget kell teljesíteni. Sehol sem találtam még ilyet, pedig angolul kerestem. Bloodshed dolgok is jól néznek ki, kár, hogy csak 30 percre kapja meg az ember... Pedig hogy meglegyen a teljes szett, kell szerezned egy Vicious (30 killstreak) medált. Cserébe csak 30 percre kapod meg :/
Daily challenge is lehetne másabb. Néha úgy érzem feleslegesen megyek utána. Vannak könnyű daily-k, amihez elég 1 map ( 30 smg kills, 10 captures in dom ), de amikor megyek 5-6 mapot KC-n a 25 friendly tagért, csak hogy kapjak egy zöld kesztyűt :/ Jobb lenne egy ilyen szisztéma:challenge--> 3 nehézségi fokozat
1. 10 fejes--> kapsz egy random zöld fegyvert,zöld kieggel.
2. 25 fejes-->random kék fegyver,kék kieg
3. 50 fejes-->Elite fegyver,elite kieg.De lehetne ugyanez úgyis, hogy pl. 25-50-100 DOM capture, vagy szerezz 5-15-25 Bloodthirsty medált stb.
Napi tipp rankedezőknek (hátha vkinek új): Lobbyban ugye csak matched playert látsz, viszont ha összegyűlik a 8 ember, és elindul a visszaszámláló 8 mp-ről, akkor abban a 8 másodpercben a f1 recent playersnél megjelenik, hogy kivel vagy egy lobbyban. Aki sokat rankedezik tuti ismer csítereket névről, így ha meglátod a nevét, kihátrálhatsz lobbyból.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BandiHUN #4398 üzenetére
Annak oruljunk hogy BO3nal talan jonnek a tobbnyire dedikalt szerverek (nem berelheto) amiket a BO2 sokadszori javitasaval hoztak ossze... Talan... Remenykedek egy BO1 féle bérelheto verzioban is....
Igazabol ennek mar mindegy, a PC csak kolonc a nyakukon, az aim assistos konzolos 12eves verpistikek a celcsoport. Abbol is latszik hogy egy 18+ only adults jatekban egy mellbimbot vagy egyeb nemi szervet nem lehet akar stilizaltan is playercardra tenni,..
-
shotika
őstag
válasz
BandiHUN #4384 üzenetére
"de a shielddel én simán túlélek neked 5 gránátot,és közben még lelőni sem tudnak szemből."
Ja, ez egész addig működik amíg nem basznak rád egy gl-t
Ha falnál állsz, akkor elég picit föléd. Hanem, akkor nyílt terepen meg picit melléd. Comeback-en néha agyfaszt tudok kapni a B-nél pajzzsal kempelő arcoktól
Ritkán használok gl-t, sírtak is múltkor, meg írták, hogy noob stb, de egyszerűen másképp nem lehet néha kirobbantani a kempereket.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
Benéztem HC-ra, AW-ban először. 2 TDM eredménye Arx-szel Terrace 12-6,Instinct 14-10. Szokni kell, nagyon fura nekem, hogy nincs minimap, de még csak a killstreak slotokat sem látom, azt sem, hogy mennyi van a tárban. Legalább a részeredményt kiírhatnák
Jó campelős a TDM, ez nem tetszett.
Ezután benéztem HC dom-ra, Comeback volt a menü, fél mapot játszottam csak, mert pont a 1st round ending killcamnél értem be a pályára. Vége 4cap 8 defend lett, 32-15, viszont ami elképesztő: 30 One shot one kill, majdnem az összes. Nincs hitmarker, vagy kill vagy semmi
Elfoglaltuk B-t, bekempeltem közepére, mindenkit ledurrantottam 1 lövéssel, 15 méterről is sima ügy, tetszett
Sőt volt egy 1 shot 3 kill lövésem is Taccal, apró szépséghiba, hogy az egyik csapattárs volt
HC dom-ot még fogok játszani, shottie tényleg nagyon adja.Milyen perkekkel nyomulnak a HC-sek? Toughness gondolom nem kell, mert itt ha már flinchelsz, akkor kampó.
Ja, amúgy Sledgehammer +2 accuracy,+1 tár, -2 mobility,-1 handling. Nincs range növelése
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4378 üzenetére
Tac Roundhouse variánst próbáltad már? +1 firerate,+1 range,-1 handling,-1 mobility. Pont ma kaptam meg másodszor a Bang Stick nevű Elite TAC-ot, pályázhatna a leghaszontalabb ELITE variáns címre, -2 range, -1 accuracy... (+1 mobility,handling,firerate). Taccal csak annyi bajom van, hogy Core-on kiszámíthatatlan... Van amikor egyből lekapom az embert 10méterről, de van olyan is, hogy 2 méterről bead 2 hitmarkert...
MW3 shotgunok megvannak? Innen nézve rohadt OP-k voltak... Striker,USAS,SPAS,Model 1887... Utóbbi Damage proficiencyvel 1shot kill volt core-on vagy 20 méterig.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #4326 üzenetére
Ja,amiért megintcsak szerettek,az Assault Drone...Azzal is lett Merciless,HC-n a legjobb killstreak szerintem...5-6ot mindig ölök vele,ha fut a spéci UAV,akkor könnyű összeszedni,volt,hogy mire a C-t elvittük,kezdéskor,öltem olyan 3-at,már kigyűlt mégegyszer is,mérges is voltam,hogy ugye akkor sincs 2 darab belőle....
De nagyon jó kombó,Threat detection,extra assist point,Support(ez elhagyható,aki tudja,jól kezdi a kört,mert elég sok a +350 pont,talán legjobb a kedvenc profilból 2-t csinálni,egyikben van,a másikban nincs) UAV,hogy megalapozzam a gonoszosdit,better odds-os és trap-os care package mellé,és az assault drone gépágyúval,és durvulás,ha összejön egy jobb széria.Ja nem tudom,volt-e már,de profilváltáskor elvesznek a következő profilban nem levő már megszerzett killstreakek,ha nem care package-ből volt,de az is csak akkor,ha a másikban is ottvan a care package,és a supportos streakek nullázódnak minden esetben,ha vannak,ha nem!Jobb nem profilokat váltogatni...
Az UAV sok pontot hoz,Hardline van 3.perknek,hogy kevesebb pont kelljen,hamarabb kigyűlik az assault drone,mint az UAV és a Care package,akkor már tudom,aratás lesz...bátortalanabb rosszulmenős napon a care-re is teszek supportot
De kör elején végiggyűlik 3 killel,ha amúgy tarolunk,vagy a B-nél jó harc van,aztán végig lehet lovagolni a kört,és lesz egy random cucc a Care package-ből a tarsolyban,ha a kollégák nem ölnek eleget/hamar lelőnek a drónnal,de egy nyerő szituban meginditva az ölést végig tudom tolni a kört mondhatni rendesen embert se ölve később,lefekszik az ember egy jó sarokba az első pontnál,és csak tolja az assaultot 6-8 kilekkel,mellé fent az UAV,betolom a care-t,amit ha visznek(pontra rakom,azért csapda,egy recont is elvisz valami marha,persze,hogy elviszi,ha közben bejönnek 2-3an a pontot foglalni,a hülyeség áldásos),megintcsak pont,kiszállok a drónból,esetleg befoglalom a pontot,ha volt esemény,már megint ki vagyok gyűlve,megint valami random killstreak besegit+csapda is egyúttal...
Vannak körök,hogy szeretek csak ezzel ellenni.
Comebackon pl.irtó erős a drone,mert ott embert várnak B-n,bemegy az ajtón és felemelkedik az ember,arat,4en védik pl.B-t,be nem jutnánk,de igy simán csinálok vele utat a srácoknak.Na jó,attól azért agybajt kapok,mikor a csapattársak lövik a drónt,úgy kell szólni,hogy friendly te marha,HC-n minden baráti streaket is sebez a csapat.Legszebb,mikor épp benyomom a drónt,megjelenik,erre mögöttem a csapattársam jön és beleboxol egyet
Ez a méreg,nem a cián
Leteszem a sentry-t,erre a haverok szétsemtex-ezik,pedig HC-n is látszik a jel,mi baráti,az ellenségesen nincs jel.
Megyek a Goliath-al,lassan,előttem tele a pont,csak kéne kitalálni,hogy tisztogatok,erre az ajtóban a besózottseggű,akit aztán az első arrajáró lelő,hátulról szétüt szépen,mert őneki sietős rohanni kinyiffanni
Nagy az Isten állatkertje...sokan nem értenek a HC-hoz... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BandiHUN #4321 üzenetére
En ugy vettem eszre a lézer gyengült, nincs azóta annyi hero mióta kivették az FPS-hez kötést (non-HC szeró) OHM meg, hát, elég érdekes, az egyik mai delikvensemnek egyáltalán nem rúgott vissza egyszer sem amikor használta...sajnos igy cefet erős lett ha no recoillal tolják. Átlagember kezében siman scaregun ha shotgunként használjuk, elso pillanatba felcseszi magat az ember amikor elkezdi teleköpködni a szobát a másik és meg is hal .
rapidsquirel: igazabol PC-t temetni akarják, csupan bérelhető dediszervereket kéne csinalniuk adminnal, mindennel, ha eladasokat szeretnének generálni. Én ilyet nem látok....
ui: rámtaláltak az új barátaim. :')
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4232 üzenetére
Sztem is jobb lett volna pl. ha teszem azt pl. mérföldköveknél te magad választhattál volna neked tetsző fegyvert, hasamra ütök: 20-nál egy tetszőleges enlistedet,25-nél tetszőleges Professionalt, 30-nál tetszőleges Elite-t. És akkor lenne miért grindelni. Így eléggé random lett, hogy bizonyos prestige-k mit adnak, lehet már meg van, lehet nincs szükséged rá...
Ne is mondd, reggel az összes lobby az OHM-tól cincogott, igen idegesítő hangja van
Nekem sem tetszik ez a fizess érte dolog, főleg ha egy OP fegyverrel csinálják ezt. Mert lehet, hogy a lézer nagyon OP volt, de ha felidegesített, akkor szépen csináltál egy class-t, és mehettél te is vele. De most, hogy az OHM tűnik OP-nak, nem lehet visszavágni, mert fizetni kellene érte, nincs mindenkinek... Sokkal jobb lenne, ha azonos feltételek lennének, mindenki számára legyen elérhető, vagy senki számára
Kovimester: "Challenges and attachments don't reset.
You do lose wildcards, weapons, scorestreaks and modules, perks, launchers and exos" Ez a hivatalos. Hosszadalmasabb is lépkedni 16-tól kezdve, mert challenge-k nem resetelődnek, azokra már nem kapsz xp-t.
Eszerint értelemszerűen attachmentek megmaradnak. A többit meg elveszted ami a második mondatban van. -
MaesTroll
tag
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BandiHUN #4129 üzenetére
A topic csak azért érdekel, mert mindig jókat derülök, hogy állandóan, elég nagy időközökkel, ugyanaz a 2-3 ember ír bele.
Aki még egyáltalán játszik\szórakozik a játékkal.
Hátha bizonyítást nyerek, mégis, pusztán hangulatot, kedvet, hogy ezt az elcsépelt valamit mégse tartsam egy elfuserált próbálkozásnak, vagy ami még rosszabb, pusztán pénz és élvhajhászatnak, az emberek totális hülyébe vevésének, 11 éves kiskölökké való ledegradálásának. De azért kitartóan próbálkozom, megígérem.
Nálam ez a gáma körülbelül ez a szint: [link]
-
laceszgamer
addikt
válasz
BandiHUN #4123 üzenetére
Engem sem az zavar ha valakinek tetszik a régi, vélemény ok, leírtam én is a véleményem a fentebb említett részről mindenféle xarozás nélkül. Inkább csak az ami azért néha unalmas mikor ebben a topicban megy az így xar az AW úgy xar az AW.
Ha egyszer leírja egy ember az ok, ez a véleménye, tiszteletben tartjuk szerintem, viszont mikor 10 commenten keresztül miért xar az már úgy erős.Én csak azért nézem ezt a topicot hátha van valami info vagy téma amiről beszélgetni, de az esetek 90%-ban csak a fentebb említett kommentekkel találkozok.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BandiHUN #4112 üzenetére
A hangulat az csapat, nem hardverfüggő. A jó társaság nem a konzol előfeltétele. Hozzanak össze inkább egy normális játékot, ne ilyen mindenhonnan összelopkodott, klisé FPS-t tegyenek le az asztalra, ami már nyomokban sem COD., 15 éves kisgyerekek bárgyú szórakozása.
laceszgamer: egyáltalán nem így van, csak vannak akiknek mindegy mit tesznek le az asztalra, COD legyen a neve, címe.
-
rapidsquirel
aktív tag
-
barack1997
senior tag
válasz
BandiHUN #4100 üzenetére
Engem a streakes dolog, nem fenyeget. Nagyrészt 2-3-nál sosincs nagyobb streakem, sőt van olyan meccsem, ahol 1.0-es a K/D-m, vagy 2.0, meg van olyan, ahol 0,5-0,2. Olyankor jön elő a szép magyar nyelv és a kontroller aerodinamikai tesztje, avagy repülj tovább nélkülem, nekem már más az életem, vagy i belive i can fly.
Na meg olyankor betolok egy nikotinrudat és távozok a PS elől
Igy összességében 0,89-0,92 között mozog az átlag K/D-m, amit nagyon szeretnék felhúzni 1.0-ra, de az ilyen meccsek miatt még nem sikerült.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4026 üzenetére
Én is meglepődöm néha, hogy mennyien tolják low profile nélkül. Nincs olyan classom, ahol ne használnám. DOM,HP 6-ból átlagban 2-3 játékos használja. Még csak nagy konkurencia sincs, nem értem melyik Tier 1 perk miatt adják fel.Lightweight 7%-kal mozogsz gyorsabban (nem olyan nagy differencia, hogy megérje), Danger Close (annyira azért nem erős) Overcharged (sose használtam, alapból exo abilityt sem használok) , Flak jacket (Na ez még hasznos Tier 1-ben). Nálam úgy néz ki, hogy vagy Low Profile-lal játszom, vagy ha kettő akkor Flak jacket pluszban.
Sztem a Blind Eye is kötelező perk, (DOM,HP) bár sokan Fast hands+Gung ho kombóval tolják.
Tier 3: Itt viszont ha lehetne, hardline-on kívűl kellene az összes perkDe általában Toughness+Blast suppressor.
Ugyan patchelték, hogy a threat detection uavok látszanak a killcamben, de néha még mindig nem látszik---->egyből kapod a reportot.
Egy nagyon jó játékos ismerősömmel beszéltem nemrég, hogy milyen class-sal érdemes DNA-ra menni. Nagy DNA hunter a srác, van már neki vagy 20. Küldött képet class setupjáról, és meglepett, hogy ezekkel megy: Flak jacket,Blind eye, Toughness,Scavenger , Steed 3 attachmenttel, Uav support extra time scrambler, system hack 2x ext time+exo disable, defender warbird. Érvelése az volt, hogy úgyis csak gyenge ellenfelek ellen szerezne DNA-t, azok nem nézik minimapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest