- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4587 üzenetére
Kettő közül Chicanery, de amúgy én a Heavy-t(Enlisted) preferálom.
-
barack1997
senior tag
válasz
barack1997 #4492 üzenetére
Akarom mondani 2-t. Nekem nem adja ki az a fegyver. Egy MORS Doctor is jöhetne, de az sem esik. Quick Bolt-om az van
-
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #4489 üzenetére
Én a Grenadier-re szavaztam...végülis HC-n bár elős,de lassú fegyó minden tekintetben,de normalon se elég igazán,vannak jobbak is fegyóban,pontos,de lassú,a hBRA-nál,ami alap sebeségben hasonlóan lő,ott az első 3 golyó gyorsabb.Szóval jól jön az ingyen GL 2 lövedékkel...
PLUSZ a gyárilag kieges fegyóknál nem megy súly vele el,ergo azzal ha csak lövöldözik is az ember,akkoris ráteheti a kedvenc kiegjét,és telik a kill with GL equipment archivement,golyóval is.Jó a célzója,lézer rá,hogy HC-n lehessen csipőből ölni jobban.De szerintem mindenben jobb a hBRA,és ott az Average Joe ami talán a legjobb,300 kill után automatikusan jön.Ez ráadásul nem resetelődik prestige-vel,érdemes néha forgatni. -
Casanova*
veterán
válasz
barack1997 #4450 üzenetére
egyem meg a szívedet
-
Casanova*
veterán
válasz
barack1997 #4448 üzenetére
rigor nagyon jó. grippel távol is szépen adja,nagyon pontos. grippel +4 accuracy
-
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #4424 üzenetére
15? Az nem vész.Egy délután simán,én legalább tolok egy 1-es körben is egyet,jobbon 3-at is,annyira nem megy,hogy Mercilessek is gyűljenek
De simán megvan a 15 medál 3-4 órai hétvégi gém alatt,ha nem megy is.HC-n 1 tárral is lelősz 5 embert,ha killstreaket tolsz,ha sentry,ha repülőcucc,akkoris 99%,hogy tudsz ölni vele 5öt...
Foglalnak egy pontot,betolod a granyót,dupla-triplakill.foglaltál,kicsit kempelsz,tuti csipsz még 2-3 killt.
Lerakod a csapda care package-t a pontra,az is sokszor hoz tripla killt még egy vacak UAV isEmellé nem is kell sokat lőni.
Ha csak PICIT tudatosabban,mapismerőbben játssza az ember a dolgot,simán lehet 1-1 jó helyzetet összehozni.Persze,ha nem túl jók vagy túl gyengék a csapattársak.Azért elég sok a birka.Lásd a robbanós care package-t.Vinne el a fene egy UAV-ot,ráadásul nem tűnik fel,hogy ember sehol és az ellenség pontján vigyorog?
Reggel 1 körben volt az,hogy lekértem a pontra,elmentem,erre double kill,ahogy leért a package(ki az a marha,aki a kör közepén foglal?),aztán pár pillanat múlva double kill,mert megtetszett az enemynek(ok,missile strike jött benne,guszta zsákmány)Na ilyeneken azért kidőlök..
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4412 üzenetére
Kell találni egy AFK embert, aki benn van mapon, de nem játszik
Aztán Treat Det uav, és mindig megkeresni hova spawnol halál után
Amúgy mostanában rohadt idegesítő, hogy DOM mapra 4:40-nél érek be, lemaradok első 2 zászló elfoglalásáról :s néha halál után nem enged respawnolni, tegnap egy TDM meccset 47-41-től végignéztem spectatorban, mert nem tudtam respawnolni. Később pedig egy HP mapon maradtam spectatorban nagyjából 2 percre (2 hp pont lement mire újraszülethettem).
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4409 üzenetére
Vannak olyan challengek is, hogy 'get a bloodthirsty medal with a weapon', ezeket is lehet úgy teljesíteni amúgy, hogy lősz egy négyes streaket SMG-vel, majd az ötödiket ölöd csak az említett fegyverrel, és kész a challenge, snipereknél van ilyen challenge pl.
Tegnap néztem, hogy van olyan challenge, hogy 'get 10 pistol headshots in 1 map', ami már nem papírkutya
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4347 üzenetére
Steel Bite pedig elég jó fegyver, persze hozzá kell szokni a burstöléshez. ARX Hole Puncher a legjobb ARX variant ( de már linkeltem, hogy az összes játékos statjai alapján a legmagasabb KDR-rel rendelkező fegyver a Hole puncher az egész játékban!), Steel Bite +3 Damage, -2 Accuracy,-1 Fire rate, HP +2 Damage, -1 Accuracy,-1 Handling. A plusz 1 damage a Steel biteon csak a penetration-t módosítja magasra, nem sebez többet játékosokon. Viszont a -1 Acc érezhető, ahogy a -1 fire rate is.
3 burst móddal semmi baj, mivel a Steel Bite 3 golyóval öl 55 méterig. IMR például 4 shot burst, de annak meg 4 hit kell a killhez. 3-at meg csak könnyebb bevinni, mint 4-et :p
Tegyél Steel Bite-ra Stock,grip,reddotot aztán hajrá. Persze ezzel inkább a support stílus hatásos, nem a run&gun. Gunfightokat lehetőleg medium-long range-en vívd.
Amúgy AK RIP nem olyan jó, mint amennyire sztárolják sztem.
-
killer095
őstag
válasz
barack1997 #4347 üzenetére
Rip is szar,sőt a játék is az
(legalábbis pcn)
-
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #4324 üzenetére
Én reggel lőttem Mercilesst is+vagy két Bloodthirsty...
Ja,persze KF5tel
Valahogy a lézer akkor üt,ha az én seggem pörkölik,akkor egy villanás,és a killcamban sokkal kisebb recoilt látok,mint ami nekem van,pedig ugyanúgy PWNER..és nekem 3x annyi ideig kell az egyhelyben álló noobot is pörkölni valamiért..AE4-et tologattam,de nekem túl kemp,kijön,hogy mig a golyó rögtön ott van,annál időbe kerül,mig odaér a sugár,hiába öl egyetlen(HC!),ez nekünk a lagcomppal nem jó ugrabugrára.Alapból szörnyű a célzó és szór is emellett,shotival 15méterről megfektetem aki bevillan,de ezzel?Addig kitöm ólommal,mire betalálok,vicc,hogy shotival is 1 lövés kell,ebből is elég 1 sugárnyi,de a shoti működik?Accuracy-ra van gyúrva a shoti is,ergo nem az,hogy csak puff arra,és fekszik,cserébe messzire lő.DE célozni kell...
KF5+BAL-27 éli reneszánszát,suhanok,pukkannak a fejek,teljesen jó.
No persze a jóöreg TAC-19-el ánuszrózsát birizgálni is jó,voltam reggel is WH-s,aimbotos,shotgun noob,minden...de hát munka előtt ki kell tölteni valakiken a mérget -
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #4315 üzenetére
Teljesen igy van,a lézer olyan lett,mintha mindenki full FPS-en tolná,ez az Ohm pedig sirbavisz,nem merthogy én ne tudnék lőni vele,próbálgattam,de egyszerűen nem méltó hozzám...hanem minden nyomorék tud,egyszerűen felhigult a gém miatta,minden hülye ölhet vele párat,és alig objektiváznak,csak azzal a vacakkal kempelnek/mennek az ellenre.
Arról nem is beszélve,hogy ontják a skulót,a félidőre már van 4 team halálom,a végére meg nincs meg a csapat fele TK miattÉljen a HC,Reflectedet adj nekem Istenem!
Komolyan mondom zacskón rúgnám az ilyeneket,megyünk 3-an pont felé,szemben ellen,jut mindenkinek,erre ott a pont,üres,a 2 gyökér meg otthagy egyedül a piros ponton,ahol persze bevágódik 3 enemy 5mp múlva bedarálni...azok persze már addigra sehol
és ez igy sorban,reggel majd' minden foglalásom csak neutralizer volt...
Pedig direkt emiatt exo shield-et viszek,mert azzal ki tudom tolni a dolgot a pont befoglalásáig,és még a birkákat orrba is lehet csapni,csak lő,nem jön rá,miért nem hat a golyó
Nem is tudom,minek a sima shield emellé.
Letenni baromság,háton hordva HC-n úgyis lábon vagy fejenlövi az ember a delikvenst... -
RMZ250
senior tag
válasz
barack1997 #4294 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
válasz
barack1997 #4284 üzenetére
Nem a fegyver a lényeg, mondjuk én PC-n tolom, valahogy arra jó volt az OHM hogy némi fun, de amúgy tértem vissza az AK12-höz. Tökéletes Em1 ellen, ASM ellen és OHM ellen is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
barack1997 #4282 üzenetére
Mért az OHM hibája ez?
-
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #4097 üzenetére
Én is szinte only HC,csak a klándolgok miatt megyek simára...
És jobb is,mert kisebb a fegyók közötti külömbség,a normálon használhatatlan holmikkal is lehet tolni.
Persze szokni kell az 1golyó öl technikát,és másképp kell navigálni a mapon,mert ott belőnek,ha meglátnak
De összességében jobb,hogy könnyen öl-hal az ember és nincs health regen,valahogy valósághűbb az egész,nem leguggolok 5 másodpercre és meggyógyutam+nem baromkodik az ember az exoval,ugrál,csak ha kell,mert aki ugrabugrál,leszedik a francbaNa jó,hátránya is van,mert a csapatsebzés nem reflected,és nincs szebb 10 kill után pont egy csapattárstól megnyúvadni,bukva a streaket.
Talán kiegyensúlyozottabb mód ez,mindenki lőhető,de olyan igazi nagyot sem lehet lőni a regen hiánya és a csapatsebzés miatt.Viszont kicsit benne van a minden marha minden sz@rral tud ölni párat effektus is.
Simában én pl.nagyon dominálva érzem a lézereket.Itt még szopó is sokszor,mert másból is öl 1-2 golyó max,és a lézer azért jól látszik,merről jön... -
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4090 üzenetére
A R.I.P szerintem túlhypeolt, nem rossz, de közel sem godmode. Közelharcban ritka rossz, közepes távon so-so, nagy távolságra viszont adja, nincs semmi visszarúgása. A 22-es alaptára miatt nem szeretem, ext maggal lesz normál (33).
RW1,MORS---> Amikor én lövök velük, RW1 3 méterről mellkasra hitmarker, amikor engem lőnek, beadja nekik a killt egyből 15-20 méterről. Mors szintén, 3 találatból legalább 1 hitmarker... Persze amikor engem lőnek, akkor instakillLorenzo: Fogalmam sincs melyik exo az, de a lobbyban le kellett volna csekkolnod a nevét az exo-nak, aztán google
-
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #4090 üzenetére
Nekem viszont furamód szinte csak legendary-val volt tele a tárhely...viszont ennek csak kábé a fele fegyver,a többi exo,ruha.Furamód pár cuccból piszokul megadott mindent,mintha azt venném észre,amit nem használ az ember,arra csábitana a gém.BAL27-tel pl.sokat lőttem,és csak 2 fajta van,de ami van,az se legendary,gyenge procim volt,nem lézereztem,majdhogynem zsinórban adta le az összeset,nem pajzsoztam,rakétavetőztem,snipereztem,erre megvan kábé mind,ahogy néztem.Bulldogozni elkezdtem,rohadtsokáig nem esett,abbahagytam,pár kör után jött,van asszem' 3 legendary-m is.
Lehet érdemes megkezdeni trükközni,amit szeret az ember,de nincs belőle jó,azt pihentetni,de talán azt figyeltem meg,hogy számit,a profilból s ki van-e véve.S12 shotival is igy voltam,akkor jött 2 legendary,amikor minden profilban cseréltem a Bulldogra,mert arra már megvolt a gyémánt camo...AK12-ből a grenadier jött be.Ingyen gránátvető,ha jól tudom(asszem' az a kieg,ami a fegyóval jön,nem vesz súlyt és persze slotot sem,persze van,amire nem lehet bizoyos dolgokat pakolni emiatt),de mindenképp annyi fix,hogy a rápakolt cuccokba nem számit bele,ergo 3 eszközzel pakolható fel 2 slottal,és jól is sebez.
KF% Genuine-ba belepörgettem egy ezrest,HC-n mindenképp jó,DE a hBRA Average Joe kiütötte nálam.Igaz HC,simán ugye gond,hogy a hBRA-nak csak az első három golyója gyors,ott nem elég ölni vele,hiába pontos,ha 1 mellémegy...DE a gyári célzója jó,nem kell rá reddot,csak lézer. -
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4082 üzenetére
Nálam ugyanaz a helyzet, napok óta semmi értékelhető. Mivel nem prestigelek (level 50 vagyok), nekem származik legkevesebb hasznom a dropokból. Dupla XP drop haszontalan így, fegyverek beváltásáért kapott xp is hasztalan.
Amúgy akármennyire is randomnak mondják a dropokat, sztem csak félig random. Bizonyos fegyvereket már számtalanszor kaptam meg (Ameli Chicanery 10x legalább, MK14 az összes variantot számolva már biztos kaptam 50-et, egyszer nem tisztítottam armory-t, mert nevetségesnek tartottam már a sok mk14-et, és kb. 4-5 nap alatt másfél oldalnyi gyűlt össze csak a Prof vagy Elite MK14-ből... (Ami van killem MK14-gyel, az mind gungame.MW3-ban sokkal jobb volt, core-on 1 shot kill volt fejre.)
Bal-lal egy ideig én is szerencsétlen voltam, természetesen minden variantom megvolt belőle, kivéve a 3 fasza variantot (Steed,Inferno,Carbon), de vagy 1 hónapja leesett egy Steed hálistennek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #4084 üzenetére
Azé' nem az.Nézz rá úgy,hogy 2000 instant XP,ha amúgy van helyed.
Szerintem nagyon nem mindegy néha,hogy ha amikor haladsz,pár cuccal 2-3 körrel hamarabb éred el az adott dolgokat unlockolva,amik még vagy nem nyitottál ki prestige-vel örökre,vagy nem is lehet,mint pl.a streak module-ok(amik ugye azt jelentik,hogy hány extra dolgot kérhetsz killstreakra plusz pontért),én például alig várom,hogy ki tudja tolni az UAV-ra a Threat detectiont,a Supportot(akkor is kigyűlik,ha szarul kezdem is a kört,mert nem baj a sok halál az objektiva érdekében) és az extra assist pontot,ami minden killért az UAV alatt 15 helyett 50pontot hoz másoktól,ami egy fél kill!
És ne feledjük,hogy az assist pontok segitenek igy kigyűjteni a "normális" streakeket is,ergo ha ez a hármas kombós megvan,és rossz a kör,akkoris egyszer eljutok az UAV-ig,és onnantól a magasabb streakek jöhetnek akkoris,ha az ellen erős,mert foglalással+assisttal összejön egy csomó pont.Jó,nem vagyok nagyravágyú,support+better odds care package van bent,mellé assault drone,de az UAV-ot elsütve hamar meg is van a másik 2 és mentek egy vacak kört is sokszor magamnak+a csapat is örül az ingyen WH-nak és az assault drone se rossz,gépágyúval,HC-n ölök vele 6-7et,és a better odds-al elég sűrűn kapok komolyabb killstreaket a package-ból,szóval poén lehet egy gyenge kört meglovagolni úgy,hogy UAV,jön egy Goliath a package-ban,kigyűik az assault dorne,6-7 kill,majd a Goliath-ba beszállok osztani.Vagy pl.Paladin jön...
HC-n emiatt is könnyebb sokféle fegyvert kipróbálni is,mert azért annyira nem veszteség,ha 3:10-re gyűlik ki foglalással az extra UAV.
És a csatát is eldöntheti az ember,nincs öléskényszer meg kemp,stb.De amiket megkap,az mind a csapatot is támogatja
Persze arra azért figyelni kell,hogy a kör végére gyűljön ki minden,mert malmozással nagyon nem lehet 1 körön végigtolni a streak-sort sem. -
RMZ250
senior tag
válasz
barack1997 #4082 üzenetére
Nekem viszonylag sűrűn jön de lófasz sincs benne. Sapka meg térdvédő állandóan
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4052 üzenetére
Nehogy vegyél, nem éri meg :p Annyit garantál az ASD, hogy legalább 3 dolgot kapsz a dropban, és abból az egyik legalább Professional. Gyakorlatban---> Zöld szemüveg, zöld lábszárvédő, és egy kék/barna bakancs
-
laceszgamer
addikt
válasz
barack1997 #4052 üzenetére
2 dolcsi darabja /pill boxon.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
barack1997 #3751 üzenetére
Az aim assist itt egyedül a kérdés. Nem az, hogy te nem tudsz kontrollerrel magasabb szinten játszani.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
barack1997 #3751 üzenetére
Ne akarj celozni vele, csak húzd az ellen felé / húzd át rajta és rááll / megáll rajta... egeres szokásokat dobd a sutba...
-
xrace77
tag
válasz
barack1997 #3733 üzenetére
Igen,ez a halasztás csak a PC-s megjelenésre vonatkozik.
-
laceszgamer
addikt
válasz
barack1997 #3408 üzenetére
Attól függ mennyire akarod, hogy meglegyen.
Extrém esetben 1 nap 1 prestige meglehet a 0-ról. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
barack1997 #3398 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy stattól függ. Aki végig a top 3-ban van, sok pontja van, jó statot hoz, az ritkán kap, aki a legalján van, az sűrűn.
-
Casanova*
veterán
válasz
barack1997 #3389 üzenetére
ez gyakori? lehet most karbantartás van,nem?
-
Casanova*
veterán
válasz
barack1997 #3384 üzenetére
hogy érted meghalt?? nem csatlakozik??
-
BandiHUN
veterán
válasz
barack1997 #3371 üzenetére
Amit feloldasz,az persze,marad.Csak ugye fegyónál resetelődnek a kiegészítők,stb,és killstreaknál is csak az alap lesz,az elején csak 1db F1-es customizációs lehetőséggel,szóval érdemes a hasznos dolgokat,amik alapon is jók,választani.Avagy olyan fegyót,perket,ami ha ritkábban is kell,de soká unlockolódik,pl.a Bulldog vagy a Hardline perk,stb.
De amúgy érdemes prestige-elni,hogy maradjon kihívás,hátránya,hogy aztán az ember azért 1-2 óráig elég kopasz cuccilag,jobb nem az esti haveros parti előtt betolni
Aztán ha már beleun az ember,és elvan az emblémájával,akkor lehet camo-kat maxolni,challenge-ek,bár én pl.úgyse állnám meg,mert a spéci fegyók szebbek,ládás ruhák szebbek...Egyébként én maszkból-napszemüvegből tettem volna többet,teli a játék sok hülye béna sisakkal.
Lightning pack:ANIMÁLT mozgó villámos fegyó,exo,sisak skin+egy háttér a kártyádra+pár célzó a reddothoz.Steamen [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
barack1997 #3371 üzenetére
+ kell hozza a kartya hogy mindkettot betehesd egyszerre.
-
xrace77
tag
válasz
barack1997 #3369 üzenetére
Minden prestige lépéssel csak egy újabb dolgot tudsz feloldani. A már régebben feloldottak természetesen megmaradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- Death Stranding (PC)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft