- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
Én már nyugodt vagyok!
Amióta kijött a DL, azt nyomom és eszembe sem jut, hogy belépjek a COD:AW multijába...
Sokáig próbáltam kitartani a COD mellett, de ez már -részemről- tarthatatlanul sz@r széria!
Tapasztalataim:
1. Belépek online -na itt már kezdődik- mert többször is előfordult, hogy valamilyen hibaüzi társaságában nem enged be/fel...
2. Indul az első csörte, brutális lagg a menet elején, vagy ha nincs szerencsém végig az egész menet alatt. Szóval kikapcsolódás, szórakozás 'nyema'...
3.Újabb menet, itt nincs lagg, de előkerül 1-2 'übersoldier' 'nem csaló'...Szóval kikapcsolódás, szórakozás ismét 'nyema'...
4. A csúcs: a következő menetnél már lagg, 'nem' csalók hada 1ütt...Egy agyrém az egész! 'ezért sz@rért még pénzt is adtam'...!?...
Na de most már nem lépek be/fel...Elindítom a DL-ot, gyűjtögetek, elugrálok a tetőkön, lecsapok egy-két-sok zombit, megcsinálok pár küldit, nyugalom van, hangulat van, néha para is van, jó grafikai és jól felépített látvány/hang környezetben. Most tervezem, hogy megpróbálkozok a co-op móddal is, milyen bandában hentelni az ellent...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged