- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Na most lett elegem!
Ennyi WH szarzsákot még nem hordott a hátán a föld! Ami normál DOM-ban megy ma, az kiakaszt. Szinte minden lobbyban legalább egy, de inkább két WH retek. Mielőtt bárki megszólna: nem tegnap kezdtem játszani, messziről kiszúrom a csalókat és nem volt sem UAV sem más eszköz... ráadásul ezek látszanak a KillCamban... azt hiszem végeztem a játékkal ismét... egy időre... bekaphatja az összes gennyláda fejlesztő egy két méteres néger hímtagját!
-
SipiBcs
őstag
válasz
birorichard #3896 üzenetére
Van igazság abban amit írsz, de általánosítani véleményem szerint nem szabad. Vannak ügyes játékosok akik mindenféle rásegítés nélkül is hozzák a köröket, benne vannak a top3-ban.
Nekem speciel az AW nem különösebben fekszik, meg 150 óra környékén eluntam, hetek óta nem vettem elő.
Olvasom a komentjeiteket és csak nagyon ritkán érzek magamban késztetést, hogy indítsam a steamet. Eddig a Ghost és a BO2 kivételével az összes CoD megvolt, erre sem sajnáltam azt a 4 ezer forintot, de egyre inkább úgy érzem, hogy ez már nem az én játékom. Mellé kell tenni, hogy a 42 éves fejemmel nem is én vagyok a célközönség!Hamarabb nyúlok a CoD4-hez, mert ott nem idegeskedek, nem kiáltok csalót minden sarkon. Értem én, hogy az egy őskövület, de ott maradéktalanul van sikerélményem és jól érzem magam.
Maestroll: teljesen véletlen tegnap este nem játszottál HC TDM-et CoD4-ben?
-
SipiBcs
őstag
A patch óta tegnap mentem először 4-5 kört. Nekem pozitív a változás, mintha simább lenne a játék és jobban "beadja" a találatokat. Csak pozitív statokat lőttem, de ettől függetlenül ismét meguntam egy óra alatt... Nem rossz ez a játék... de sajnos ez sem köt le több ezer órát, mint a CoD4...
-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #3434 üzenetére
Mielőtt farkast kiabálnánk: a bíborszínű "WH" az exo ping használatát is jelentheti. Ha ez be van rakva az exo-hoz, akkor a Q lenyomására néhány másodpercig bíborszínben lehet látni a fal mögött vagy a map másik végén azokat az ellenfeleket, akik nem használnak olyan perket ami tiltja ezt.
Ami a gyors futást illeti: el tudom képzelni, hogy végre olyan hostot találtál, ami végre jó volt és ez lenne a normális! Előfordulhat az is, hogy betetted az addig nem használt Lightweight perket, amivel ugye picit gyorsabbak lesznek a mozgások...
Bár én mostanában nem nagyon tolom, emiatt biztosan nem merném kijelenteni, hogy nincs ilyen, de a sokat játszó PH tagok közül biztos érkezne mástól is visítás a hackelt lobby miatt.
-
SipiBcs
őstag
A kérdésed a warez témába esik, így valószínűleg senki nem kockáztatja a válaszadást, nem szeretne figyelmeztetést vagy bannt kapni.
Ha az MW2 topicjában szétnézel, azért lehet rátalálsz a válaszra!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Casanova* #2903 üzenetére
A kérdés arra irányult leginkább, hogy ha az ellenfél lelő, akkor én látom e, hogy ő vagy valamelyik csapattársa éppen használja-e az exo pinget.
Mindezt azért kérdezem, mert pont neked panaszkodtam a minap, hogy vannak WH-sok. Na azóta a véleményem szerint az elmúlt napokban rettentően megszaporodtak a retkek., de még mindig adtam neki egy lehetőségt, hogy valójában megy az exo ping, csak én azt a killcamban nem látom.
Az biztos, hogy ha olyan lő le, aki éppen használja, azt egy vékony kék gyűrű veszi körbe.
-
SipiBcs
őstag
Ha az ellenfél használja azt az exo-t amikor pirosan látszik mindenki, akkor a killcamban én azt látom? Illetve ha én használom (talán exo-ping), akkor ő látja a killcamban?
-
SipiBcs
őstag
válasz
boogie84 #2757 üzenetére
Jahjah... tegnap visszamentem CoD4-re picit bohóckodni... mintha lassított felvétellel játszottam volna. Miután picit más a mozgás, így az első 2 TDM körben hoztam az 1-1-et, de utána pár körben lazán lőttem a 4-1-et
Vicces volt
Belekóstoltam a lézernoobok világába pár körön át. Normál KC-n 25-4, 30-12 meg ilyesmiket lőttem, el is lettem küldve a picsába!
Aki a napokban játszott velem tudja, hogy nem nagyon megy nekem az AW, így ez a laser-izé nagyon-nagyon noob cucc!
-
SipiBcs
őstag
22.00-ig tartott a free móka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik