- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Igazán ideje volna már pedig. Már szerintem szinte mindenkinek a könyökén folyik ki, hogy ha multis FPS-t szeretne akkor vagy jelen vagy jövő, és nincs más. Kicsit a Star Warsban bízok, hogy nem tolják el, és végre hoz valami változatosságot, ami a játék környezetét illeti.
-
wwenigma
Jómunkásember
Jöhetne valami Sword DLC vagy nem tudom...
En elkezdtem inkabb World of Tanks-ot nyomni, de asszem inkabb Armored Warfare lesz belole.
(WoT de Cryengine-nel)
-
BandiHUN
veterán
Bárcsak a dedikált szerverek is visszatérnének...ha már BO...ott nagyon szerettem a crouch only szerókat,sniper only mod,stb...
De még mindig azt mondom,a jelenkor és a jövő már lerágott csont.Megint jönnek terroristák,vagy oroszok,vagy mi?Ezerszer volt.
Kifulladt a téma.CoD-ból is jött a mostaniból/közeljövőből annyi,hogy az maga unalmas,és akkor még nem néztük a többi FPS-t,akár pl.az Arma sorozatot.
Ezért kéne a remake.Most pl.hirtelen egy dolog jutott eszembe nosztalgiából,hogy a cod5-ben volt gázgránát,amivel lehetett a feladatos módokban taktikázni,mert lehetett utakat blokkolni...nem ölt könnyen,de aki arra járt,könnyezni kezdett,homályosodás,és ha a gázban ölték le járt assist pont...
CoD4-ben is volt már mod kereteken belül.
Avagy pl.a ZombieX mod(cod5 alatt teljesedett ki),ahol 1 embert sorsolt a gép zombinak,végtelen volt a lőszer,volt a zombimódból a sorsolós láda,volt 2 ampulla ellenszer,a zombik 1 ütése is fertőzött,és éjszakai verziós mapok.
Simán toltam a fejlesztőnek donate-be 10dolcsit...
Eszméletleneket toltunk,mekkora volt már a végén 2-3 embernek védekezni még örök lőszerrel is(tárazás volt attól),jajj kinek van még gyógyszere,mert csapattagon is lehetett alkalmazni,fosni a sötétben,és tolni a skulót,lesve,hogy kibirjuk-e az idő végéig...
Külön szintlépéssel,aknával,stb...az utolsó kapott lézerfegyvert,de az egész brigád őt üldözte...500x többet ért,mint a coop zombi mód...
-
BandiHUN
veterán
Lehet Ghost2 készül...annak mondjuk nem örülnék.
Irtózatosan kéne valami remake a régi WW2-es részekről,azzal szerintem tarolnának...elég volt a modern marháskodásból.Arról nem is beszélve,hogy a cod3 ki se jött PC-re...
Olyan tök egyszerű lenne feleleveniteni a régit,nem is kéne kerettörténet,pár öreg öszejön,mesélgetnek sztorikat,és ebből jönnének a mapok,a régiekből,felújitva mondjuk a cod4-ig bezárólag,mellé pár videó,ami összeköti az eseményeket,pár dolgot magyaráz....Egy jó remake mindent vihetne(lassan az exo és a lézer után,voltak űrlények is,mi jön,valami Halo klón?Űrhajók,vagy Titanfall V2?),mert végre elégedettek lennének a régi dolgokat kedvelők is,és ha tartalmilag amúgy helyén lenne az egész,lenne sok fegyver és killstreak,az se sirna,aki modern dolgokat szeret,mert végülis a cod5 is olyan volt,hogy környezet ide vagy oda,de meg lehetett találni a kedvenc fegyvereket csak korhűben(még a viselkedésük is teljesen hasonló volt,mint a cod4-ben),és a killstreakekben is például a kutyák miben külömböznek a mosteni walker tanks killstreaktól?Semmiben.Csak akkor kutyák harapták szét az embert,most meg rakéták.
Lehetne annál a rohadt cégnél egy rajongó,aki ismeri az összes részt,játszott vele,és össze tudná ollózni ami jó,ha nem is egy WW-s környezetbe,hanem akármilyen korba.Annyira tudja mindenki,melyik részben mi volt a jó,nem akarom elhinni,hogy nem akarnak egy tényleg jó játékot,amikor a név úgyis eladja,akkor már lehetne rendben is.
És újra rá kéne gyúrni az esportra alapból,a klánosdira,versenyekre,most végetért a Mexiko,második lett a csapatunk,de azóta is vegetálás van,mert képtelenek kiirni valami eventet.Most miért ne lehetne lövöldözni valami célért klánnal?Eleve gáz,hogy mobil app kell,de miért nem lehet az egyik hely után inditani a következőt?Szerintem alap lett volna a húsvétra egy dupla xp,vagy egy event,vagy bármi amivel rákészülnek,végülis nemzetközi ünnep,mégha csak annyi lett volna,hogy a care package helyett egy húsvéti tojás esik -
BandiHUN
veterán
Hát igen,bele kell jönni,a turretnél kell a support opció,hogy játszhass bátran,majd kigyűlik az UAV-al együtt
Én is úgy tolom,hogy megrántom a kör elejét DOM-ban,ha lehet,nyomuljunk,foglaljunk pontot,és van egy "bug" is,hogy ha az ember előrenyomul,de ő az első áldozat,akkor jó eséllyel kap supply dropot,ha nem,akkor First Blood medál,és lehet tovább menni...
Az assault drone-ra ugye nincs support,ergo ott már teljesiteni kell,reggeli teszt,hogy vagy 2 foglalás és 3 kill kell,vagy 1 foglalás és olyan 5...persze ebbe beleszámíthat,hogy már fel van lőve a saját UAV,ami pontot hoz,de milyen az aktuális csapat,ha csak lelövöldözik őket,vagy jön is az assistból a pont...
Szóval igazából jó csapattal lehet összerántani gyorsan,vagy esetleg némi kempeléssel.És mondom,én a HC-t tolom,erre ez elég jól bevált,ennek 2 "mellékhatása" is van,1.nem látod,hogy hol tartasz a beállitott streakekben,a másik,hogy az assault drone ugyan többe kerül a machine gun kieggel,de HC-n az ugye ölősebb,mint a ritkábban ellőhető rakéták,és a teamkillt sem kockáztatja annyira,vagyis lehet érdemes meghagynod ha simázol,rakétán,simában azért láttam pár videót,hogy lehet aratni a dologgal,és hamarabb megvan.
Nomeg 3.-nak tedd be a Hardline perket,akkor kevesebb pontért jön minden.Nekem feleslegesek a 3.perkből a többiek,nem nézik annyira a minimapot,ha exozok,amúgyis gyorsnak kell lenni,és nem követnek,toughness is minek,ha 1-2 golyó az ember,robbanó cuccok ellen minek a védelem,exo shield van betéve,az véd ám a gránátok ellen is szemből!
Ja egyébként HC-n rögtön öl a pajzs,én ha pontot foglalok,a fele után magam elé húzom a pajzsot,hiába jön az ellen,messziről nem tud lelőni,véd a gránáttól(nem mögöttem,persze!),és ha olyan a pont,hogy bejön közelharcolni,lecsapom vele egy ütésből,ergo akkor ha meg is halok,a pontot már elvittük...Lehet noob kombó,de annyiból bejön,hogy az ember az elején megpróbál nyomulni,hogy meglegyen a nyertes helyzet,aztán ha összejön is vagy nem akkor amikor megvan az UAV,átvált egy óvatosabb módra,hogy kigyűljön az assault és a support care package is,és lehet darálni.Jó kört megfog az ember,amúgyis dara fegyóval is,erős ellenfélnél pedig segíthet a csatát megfordítani,de legalább a fölényes ellenfélen verni pár extra killt,hiába csapatjáték,1 fecske nem csinál nyarat,de a kör végén megvan egy top 1,ha aláznak is,csak más érzés,mint csak a cumizás.
Ja volt ma egy fura élményem...DOM második körben Lost connection to host-al kirakott egy nagyon nyerős körben vissza minket a lobbiképre,de nem ment szét a lobbi,hanem szavazás,satöbbi,alig ment el a második szakaszból valami.
Ilyenem se volt még...
-
BandiHUN
veterán
A tuti,ha személyre szabod a killstreakeket,és teszel be UAV-ot Threat detection=a WH legális módja...),Extra assist point(15 helyett 50 minden más által elkövetett kill,tehát ketten ölnek ezalatt=mintha öltél volna,segít összedobni a magasabb killstreakeket a semmiből)+support,ha bénán kezdem a kört,akkoris kigyűlik.
Ami mellé megy,az változóan a sentry gun,szigorúan Sentry modullal(öl,ha nem is te vezérled,de még akkoris beugorhatsz,ha nagyon nem látna senkit),care package supporttal,hogy gyűljön ha halok is,és persze better odds,mert vacak körben is kaphat az ember valami jobb cuccost,de Paladinnal se rossz kezdeni pár ölés után,és végül az assault drone,de gépágyú kieggel,HC-n 6-8at simán ölök vele...ha nincs hangulatban,AI control,és hadd rakétázzon.
Irtóra fontos tud lenni egy adott körhöz,milyen streakek vannak bent...
Szerintem jó kombó tenni supportost is,ha az ember rossz végébe szalad a fütyinek,de mellé jobb magasabb is.
Warbird nem feltétlenül ér sokat,ha mindenki be van védve és gépágyú,Paladin HC-n könnyen csinál teamkillt...
Sentry-vel és assault drone-val azé' azt lő az ember,akit akar,testközelből.
A többit pedig úgyis bedobálja a care package...
Goliath-nál távolságot kell tartani,lassan haladni,nem terminátor.Fegyó szem elé húz,barátok legyenek,lehet pontot foglalni menni.
Kempre se jó,de ész nélkül előremenni se.Messziről lövetni magát az embernek meg főleg nem,úgy szór.De HC.n öl 1 golyó,csak igyekezni kell tereptárgyak között maradni,és kilőni,ha épp a pontnál van sentry,1-2 támogatóval azért elég jól el lehet lenni vele.Egyedül,rohanva akár killig nem jut az ember,mert körbeugrálják,fejenlövi,tényleg pár mp alatt,mert lassú mint a csiga. -
MaesTroll
tag
Az a legkevesebbszer használt streakem (mindössze 2x). Mire felvettem a páncélt, és megtaláltam hogy honnan perzsel egy lézeres már halott is voltam. 4 sec kábé lézerrel közelről megölni egy Goliathot. Recoil borzalmas. Nem beszélve arról, hogy ahhoz, hogy tudj vele ölni párat, kell rá trophy (50) meg rockets (100), így a vége 925. 750-ért az assault drone (rockets) kenterbe veri
-
wwenigma
Jómunkásember
Egyre nevetségesebb. A csúcspont szerintem akkor lesz amikor kijön ugyanazzal az elcseszett multival.
7 Games That Call Of Duty: Advanced Warfare Is “Borrowing” From
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest