Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
SipiBcs #4433 üzenetére
Ne add fel...csinálj te is Threat detection UAV-ot...legalábbis a HC helyzetet ismerve nehéz elhinni,hogy a sima ilyen horror lenne.Avagy menj át HC-re.Irtósok embert jelöl a Threat detection,én azt se tudom,egyáltalán az ellen véd-e a Low Profile,lehet,hogy az sem,kell a Cold Blooded.
De tény,a patch óta 3x annyi csaló simán van,de én az aimosokba futok bele,akik 2 golyóval küldenek ki map végéről HC-n,de nem egyszer,hanem úgy ha légvonalba kerülsz,mindig,bekempeli A-t,és C-ről szed ki,mert olyan a map,hogy "átlát"...
De ez is viszonylag ritka. -
birorichard
őstag
válasz
SipiBcs #3897 üzenetére
Töltöm most én is a COD 4-t, és bár én még "csak" 27 vagyok, nekem sem igazán a világom már ez az új rész. Elvagyok vele, nem arról van szó, de valahol valami félresiklott, számomra legalábbis észrevétlenül, és már nem ugyanaz az élmény ezekkel játszani, mint a régi részekkel.
"Vannak ügyes játékosok akik mindenféle rásegítés nélkül is hozzák a köröket, benne vannak a top3-ban."
Már a profi "liga" is tömve van csalókkal, és élőben, LAN-on kockáztatják meg a különböző cheat-eket, úgyhogy nem igazán tudom elhinni, hogy ezzel a motorral, ezzel a játékmenettel, ami ebben a részben van, a lagcomppal, spawnrendszerrel valaki tisztán ennyire top legyen, méghozzá otthon, ahol a kutya nem látja/ellenőrzi.
Vannak különbségek, nem azt mondom, de ez szerintem az 1.8-2 KD környékén olvad teljesen szét, mert a kaotikus játékmenet miatt többre nem futja, akárhogy ismerem a mapot, az útvonalakat, a spawn helyeket, ha már ketten jönnek szembe, vége, nem beszélve arról, hogy előbb utóbb a COD mapokon valaki hátbalő... Nem véletlenül van ez így, legyen mindenkinek sikerélménye, vak tyúk is talál szemet alapon. Ha valaki nagyon jó, és ő a host, akkor azt mondom, hogy tízből max háromszor, négyszer lehet virítani a Türkmenisztáni 200 ms pinges válogatott ellen az itt is dicsekedett eredményekkel, de a folyamatos siker mese habbal, pont ez az, ami nem működik a COD-ban.
Ja és igen, az FPS unlock is cheat... MINDEN cheat, ami egy alap számítógépen nem található meg, a makrózott egér, az FPS unlockon át a jó öreg aim-ig és wh-ig bezárólag. Nem csak az a csalás, mikor a képernyő bal alsó sarkából ráugrik a jobb felsőben lévő ellen fejére, elég finom dolgok is vannak, amit kva nehéz észrevenni, és amit HC-n ugye még nehezebb.
Amikor odafigyelve játszok, és nem a pálya néptelen részén kóválygok, hanem folyamatosan aprítom az ellent, és járok mondjuk 20 kill-nél, a többiek is nagyjából 15-25 között, de van egy valaki, akinek van teszem azt 50 killje... Na ne már...
Nézzetek fel youtube-ra, BF-re pl. milyen csalások vannak, azt hittem elsírom magam, azóta sem rosszabbak ott a statjaim, de kár volt tudomást szereznem róla, a boldog tudatlanság alatt jobban élveztem a játékot még akkor is, mikor lelőttek. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
SipiBcs #2478 üzenetére
---------------------------------
Egyébként én semmi változást nem tapasztaltam a patch után (maptöltés), sajnos ugyanúgy megmaradt, hogy már rég betöltött, de még mindig szinkronizál, bár engem azért be is szokott dobni, nem úgy, mint ahogy olvasom, sokaknak be se tölt a map. Fegyver balansz: örülök, hogy a Bal gyengébb, de a lézert minek kellett erősíteni!?
Talán igaz, hogy jobban fut a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged