- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BandiHUN #3990 üzenetére
Durva, hogy ez a szutyok mindjárt ide süllyedt, gyakorlatilag hamarabb mint a Ghosts..
Én nem bánom, mert szerintem egy fos, lézerestül-déelcéstül. Annyi, hogy legalább a gyengébb, kisebb gépeken megy. Ám látod kár volt előre örvendezni. De akkor a következő résszel mi lesz?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BandiHUN #3864 üzenetére
.Tényleg csak pár IGAZI csalóval találkoztam eddig,talán pár WH-gyanússal,de pl.én alapvetően elégedett vagyok a játékélménnyel.Lehet mert nem megy olyan rosszul?
Kétféle ember kiált csalót,a nagyon rossz,mert mindig lelövik,nomeg a nagyon pró,ha épp emberére akad,mert miazmáhogylelőttek.
Én ezt most kikérem magamnak. Kétségbe vonod a szavaim és a videóim?
mod: ezeket kuldom twitterre @ATVIassist-nak legalabb en teszek valamit a csalok ellen.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BandiHUN #3866 üzenetére
Tudom pontosan hogyan megy neked, így ne akard nekem megmagyarázni, ráadásul litániákban(az ember gyerekének elfárad a szeme) ki csal és nem.
Plusz 24000-es K-D ratioval, dominaton módban, azt hiszem tudom mit beszélek. Tehát felesleges elveszned a részletekben.
Nem az kiált feltétlenül csalót, akinek nagyon nem akaródzik teljesíteni a játék.
Csalók vannak, sokan, ez tény. Hogy mellette hogyan élvezed a játékot, hogyan tudod ezt félretenni magadban, más lapra tartozik.
Egyik haverom állandóan hc-t tolt, hátha elsőre betalál, nem ment neki a "sima" játékmód, állandóan agyonlőtték, lassú volt. Később elkeseredett(5 év után), abbahagyta az egészet, de még mindig azt hiszi magáról, hogy ő jó játékos. Holott nem. -
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BandiHUN #3864 üzenetére
"Mondhatni meg se éri venni ehhez hacket". Dehogynem, sokan megveszik. Milyen a stat-od?
A harmadik típust elfelejtetted. Aki nem írja ide le, elszórakozik a játékkal, de minden ötödik körben tud csak "lőni" normálisat. És nem érdeklik a csalók mert csak a feeling végett tolja. Kicsit elrugaszkodik a hétköznapoktól.
Azt meg nem értem, hogy a játék: "98%-ban tiszta".
Ez egy ordenáré nagy b@romság. -
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BandiHUN #3861 üzenetére
wwenigma: Egyetértek, a legtöbb játékmódban ugyanannyi a csaló. Sőt, inkább vannak felkapottabb játékmódok, ahol folyamatosan jelen vannak. És van akinek számít a stat, ezért frusztrált, de van akinek nem, bármit bele tud magyarázni, így könnyebb elfogadni ezt az egészet.
-
ricogsm
őstag
válasz
BandiHUN #3682 üzenetére
akkor azért volt tegnap olyan jó!!
Deatmatchban első lettem 19 killel
igaz még nem jutottam el eddig. EZ az első élményem
szóval már zöldfülüek vannak? Mint én?Az F1 ezés az mit jelent?
nekem a low profil megadva másodk a valami skórpió
és be van téve a F1 F2 hőz az ebléma.De készítettem F12 vel képmentést és baszta elmenteni, csak kikapcsoltam a gépet.
Jó a profilom?[HUN]xy_ néven fent is vagyok de te barátom is vagy a steamen
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #3687 üzenetére
Jaja, support streakek nagyon jók, uav-support,threat det,extra time 1100 pont, objective módokban kb. non stop spammelem őket, mert mire lejár az ideje, összeszedtem a következőt :p Amúgy mindig rácsodálkozom, hogy mennyien nem használják a low profilet. Remote Turreten én is sentryt használok.
Más: Walker Tankok Comeback mapon engem folyamatosan leszednek Blind eye-jal, úgy, hogy nincs társ a környéken.... Célirányosan engem lő.
-
Casanova*
veterán
-
laceszgamer
addikt
válasz
BandiHUN #3496 üzenetére
Egyszer megéri kivinni a singlet is, egyrészt ad multiban ruhát 8 nem mintha használnám, kb egyszer öltöztettem fel a karaktert azota abban van ) meg ha már egyszer emgvan akkor mért is ne, pár óra játékidő.
Valamelyik nap szórakoztam a coop résszel is, alapvetően az sem rossz csak nem igazán láttam benne a miértet, élvezetesnek élvezetes csak nincs semmi motiváció benn.
-
bager13
aktív tag
válasz
BandiHUN #3496 üzenetére
Nem hiszem, hogy még eddig nem vette volna meg, aki megakarta. Szerinted csak 6-8 ezer embernek van meg a játék? Mert most csak annyi van egyszerre fent?! Egyszerűen csak a jàték milyensége és minősége miatt a több százezer vásárló közül ennyi ember maradt. Nekik az eladás számít, nem az hogy fél év múlva hányan játszák.
-
laceszgamer
addikt
-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #3434 üzenetére
Mielőtt farkast kiabálnánk: a bíborszínű "WH" az exo ping használatát is jelentheti. Ha ez be van rakva az exo-hoz, akkor a Q lenyomására néhány másodpercig bíborszínben lehet látni a fal mögött vagy a map másik végén azokat az ellenfeleket, akik nem használnak olyan perket ami tiltja ezt.
Ami a gyors futást illeti: el tudom képzelni, hogy végre olyan hostot találtál, ami végre jó volt és ez lenne a normális! Előfordulhat az is, hogy betetted az addig nem használt Lightweight perket, amivel ugye picit gyorsabbak lesznek a mozgások...
Bár én mostanában nem nagyon tolom, emiatt biztosan nem merném kijelenteni, hogy nincs ilyen, de a sokat játszó PH tagok közül biztos érkezne mástól is visítás a hackelt lobby miatt.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #3376 üzenetére
Na ilyen a Lightninges Bulldog,csak mozgós,ugye.Egyébként poénos kép,bírom a hülyéket,csak nehezen.Gondolom fingja sincs,hogy egy F1 a killstreakeken,és lehet turbózni...szerintem az UAV-nál kifejezetten érdemes is.Be van tolva a support,hogy gyűljön akkor is ki,ha halós köröm van+ugye ez a WH-sdi+az extra pont az assistra,hogy ha már pedálozok az ügyért,dobjanak már meg érte ponttal a kollégák is
Kedvenc maszkom+ugye a villámos exo...csak sajna nem tudom,már mire adja ezt be,csak 30 percig lehet használni.
Valaki nem tud ilyen oldalt,ahol össze vannak az ilyen cuccok szedve,mit miért kapni? -
afrojack1
senior tag
válasz
BandiHUN #3115 üzenetére
+1 sajna tele gányolták ezzel a skines hülyeségel! Nem mindegy mi van a fegyón? Úgy se adja jobban.... De az 1.6 nekem mindig is no1 lesz! Azon nőttem fel!
és azon jöttem bele ezekbe az fps-es dolgokba! Régi szép idők!
Casanova: engem a bf4,cod aw, de legjobban a titanfall! Azok a hangok! Mikor aktiválod a damage coret és elvörösül minden szikrázik, remeg a titan... -
laceszgamer
addikt
válasz
BandiHUN #3071 üzenetére
A mostani rendszerből is sok minden megvalósítható lenne.
Ami a singlet illeti szerintem vegyítve a WaW " sokat mutató " hozzáálását és mellé a CoD1 és UO hangulatát tökéletes single lenne.A multiban pedig sok minden átültethető lenne a modern CoDokból is csak kicsit más formában lenne és ennyi.
Szintlépés, stb egyértelműen átvihető gond nélkül.
Fegyverek fejlesztése is, csak maximum nem mind " hivatalos " módosítás a fegyvereken, hanem pár olyan is amit csak a harctéren alkalmaztak gyors megoldásként, esetleg pár olyan is amit a valóságban egyáltalán nem, csak hogy azért meglegyen az egyensúly a fegyverek közt, ennyi megbocsátható.
Gránátok, stb is lehetne azért pár fajta, maximum sensor nem.
Killstreakek kicsit nehezebb megoldás, de az se lehetetlen.
UAV simán megoldható lenne úgy, hogy egy repülő jön a pálya fölé, és arról jelentik az ellenség helyzetét.
Aztán lehetne mondjuk bombázást kérni, telepíthető géppuskát, aknákat, stb a végére meg betehetik a tactical nuke-ot is.
Meg lehetne oldani ha akarnák, úgy, hogy mindenki örüljön.
Egyetlen dolog amit nem igen lehetne átvinni, az az ugrálás, de szerintem nem fog senkinek sem hiányozni, legalábbis én most nem panaszkodok, mert én is jatszok vele sokat és használom is. De azért nem annyira jó mikor tényleg mindenhonnan pattognak be az emberek, első pár hétben még fun volt, most inkább sokszor úgy vagyok vele, hogy minek kellett ez. -
laceszgamer
addikt
-
n.gab
aktív tag
válasz
BandiHUN #2822 üzenetére
Én BO2-vel játszok mindig Pc-n.
Pont,hogy most kezdenek egyre többen lenni. Nagyon sok az új játékos.
Ha jól tudom lement az ára.
Amiket szoktam játszani típusokat ott mindig vannak.
Nekem is meg van az összes DLC tegnap az új mapokon is elég sokat játszottunk.
Nem mondanám kihaltnak.
Az új játékosok miatt sok a Camp sajnos. De Velük meg a C4 el bír.
Tegnap 3 K9-ot hívtam be egy kör alatt HC KC-n. -
djculture
félisten
válasz
BandiHUN #2822 üzenetére
Black ops 2 mégis megy, az újak egy hulladékok vagy aranyáron adják őket persze hogy kutya se játszik velük. Meg igazság szerint annyi multis cim jön ki hónapról honapra és senki nem tud egyszerre 30 félével játszani egy időpontban. Egyet megszeretsz és annál maradsz..
-
laceszgamer
addikt
válasz
BandiHUN #2820 üzenetére
MW2 azért még a maga idejében igencsak eltalált rész volt a multi terén. Igaz ott se voltak szerverek, meg volt ugye a sok GL meg G18 huszár, de ettől függetlenül főleg PC-n még az volt az egyik legtöbb ember által játszott rész.
Most is szívesen elővenném néha, de alig van már ember, az alapabb játékmódok kivételével másra nem is nagyon talál elég embert a rendszer. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
BandiHUN #2749 üzenetére
Hát ez lassú vs. gyors ugribugri nálam felemás. Van, hogy folyamat lelőnek, ha rusholok, de van, hogy hacker statokat hozok egész nap, mert úgy adja, ahogy kell. Egyébként ennél a játéknál látszik a legjobban, hogy a régi motor ide már tényleg régi. Egyszerűen a játékmenet túl gyors a motornak! Látszik, hogy sokszor a játék azt sem tudja, mit kezdjen magával, a hitboxok össze-vissza vannak. Többször volt már killcamban, hogy a csávót el se találtam, de beadta killnek. Legjobban ez egyébként a One Shot játékmódban látszik.
-
laceszgamer
addikt
válasz
BandiHUN #2738 üzenetére
Én Hardpointot és Dominationt szoktam nagyrészt tolni. Előbbiben ugye alapesetben nem sok babér terem annak aki végig akarja a meccset ülni egy helyen meg mellé még elég jól díjazza ha valakia pontra hajt. Domination sem rossz iylen téren, csak kicsit most elszúrták, mert kb. minden második meccs arra megy, hogy valaki összekap egy Warbirdet aztán folyamatosan hívja a többit.
-
daveoff
veterán
válasz
BandiHUN #2738 üzenetére
Igen, szerintem is ez a legszarabb az egészben. BF-ben adott esetben akár kill nélkül is lehetsz első egy körben, mert annyi úton-módon tudsz pontot gyűjteni, hogy hihetetlen. Itt CoD-ban meg tényleg csak az eszetlen gyilkolással tudsz érvényesülni, szerintem ez már kicsit uncsi. Ég és föld a két játék, ezért nincs is sok értelme összehasonlítani. Lehet mondani, hogy a CoD erről szól, de szerintem ezen már túl kellene lépnie a sorozatnak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest