Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
#78687232 #4711 üzenetére
Igazából az One jönne be,mert nekem a PS kontrollere 1-2 óra után fájdalmas,de alapvetően pl.autóverseny sem ment azon,mert másképp megy a kezelés...X360-ról jöttem,CoD3 világ legjobb 100 riflése között,Burnout Revenge maxra végig,stb...ergo nem vagyok konzolszűz,sőt...
Annó a gépem ment tönkre,2x is,és mivel a PC-t kellett volna fejleszteni...úgy jöttem PC-re játszani,nem kellett a fos meghalós akkori 360 többet.
De most látom,hogy ebben a pillanatban a PC-mbe nem szabad ölnöm többet,pedig most lenne upgrade-os,a 4magos 775-ös xeonnal+6850 nem vagyok már túl korszerű.És hiába megy jól a legtöbb gém,ha a multi egyszerűen ilyen...
Marad a gép,az AW-ig bezárólag tudok játszani úgyis bármit,de ez a platform már tőlem nem visz el teljesárú játéknyi pénzt se,nemhogy fejlesszem...Hurrá,ezt is elérték.
-
laceszgamer
addikt
válasz
#78687232 #4705 üzenetére
Egyáltalán azt nem értem minek kellett hozzányúlni. Jó mindig volt pár vérpisti aki a grafika miatt nyafogott... de közben ott a CS is, közel sem mondható szép játéknak és mégis mennyien tolják, mert mechanikailag jó.
CoD-nál is ez kellett volna hogy legyen a lényeg, az se zavart voltna ha végig úgy néz ki ahogy a CoD 2 mondjuk, csak menjen szépen és játékmenetileg legyen jó.Mondjuk annyira nem kéne panaszkodnom, mert megy AW is relative szépen, de az hogy játékos nincs az sajna megöli az egészet.
Hardpoint / DoM szinte esélytelen, Ascendance Mosh Pit szintugy, az éjjel TDM-re épp hogy sikerült találom lobbyt, pedig annyira nem is volt késő, 1 óra körül lehetett. Gondoltam kiprobálom az M1-et, ha már betették. -
-
MaesTroll
tag
válasz
#78687232 #4699 üzenetére
Nekem egyik nagy bajom a kontrollerrel az volt, hogy ha alacsony érzékenységen volt, akkor messzebbre ment a célzás (úgy-ahogy), hirtelen fordulásoknál viszont rohadt lassú voltam, egy 180 fokos fordulás félóráig tartott. Ha meg felvettem az érzékenységet, akkor ugyan gyorsan fordultam, de messzire nem tudtam célozni, mert legkisebb irányváltásra is 20 méterrel odébb ment a célkereszt
M1 Ironsszal toltam tegnap végig,megszerettem, el lehet vele szórakozni. 350 kill után 1.5 a kd-m vele,szóval lehet élvezni is. Secondarynak túl erős lenne, jó helyen van az primarynál. Akimbo+adv riflinggal nyomom. Extended mag kár, hogy nincs hozzá, a 6-os tár elég kevés, nagyon pontosnak kell lenni, hogy 2 embert is leszedj egy tárral.
-
-
Con Troll
senior tag
válasz
#78687232 #4691 üzenetére
Annyira nem vészes a kontroller akksija, nálam simán kibír egy hosszú estényi maratont. Gyorsan is töltődik, úgyhogy nekem összességében semmi gondom nincs vele. Analóg karok gumiborítása szokott gyorsan kopni, ebben mondjuk én nem tudok nyilatkozni, mert én kontrolfreeket használok mindkettőn. De garanciában cserélik kérdezés nélkül, azonnal.
Maga a játék PS-en teljesen más mint PC-n, érződik, hogy elsődlegesen ezekre a platformokra készült. Selymesen fut, nem akadozik, pikk-pakk találni lobbyt bármilyen módban bármikor a nap folyamán. Nincsenek balf@sz hekkerek...
A kontrolleres célzással jó pár hétig szenvedtem, agyvérzés közeli állapotbanFurcsa volt, nehezen tudtam megszokni. Még mindig rosszabbak a statjaim, mint amik PC-n voltak anno, de azért javuló tendenciát mutat, stabilan pozitív, csak a "hűha" statok ritkábban jönnek össze. Pont ma olvastam valahol, hogy állítólag az Xboxos exkluzivitás (DLC-ket ők kapják meg hamarabb, stb) a BO3-nál megszűnik, úgyhogy teljesen kiegyenlített lesz a két konzol ilyen szempontból.
-
Con Troll
senior tag
válasz
#78687232 #4687 üzenetére
Na, majd mindjárt kapod az ívet, hogy kontrollerrel csukott szemmel is lehet játszani, mert aimassist ígyúgyamúgy, meg különben is nooboknak való az egész konzolos történet, blablabla szájhabzás.
Amúgy én se bántam meg egy percig sem, hogy átnyargaltam PC-ről PS4-re.
-
BandiHUN
veterán
válasz
#78687232 #3985 üzenetére
Valamennyit javult a gém,de a Defender ugyanúgy akadozik például,bár amúgyis hulladék map...
Nem vészes a helyzet.El lehet játszogatni.
Az új mapok jók...csak sajna nincs HC,és nem lehet választani csak TDM-et és Mosh PitetCsúcsidőszakban van is kivel játszani azt is.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
#78687232 #3296 üzenetére
Köszi a választ!
Treyarch rész? A köv. COD is novemberben jelenik meg, mint a többi, gondolom. Az még odébb van, még hivatalos címe sincs...
Másik címet keressek? COD-on belül, vagy kívül? Próbáltam olyan FPS-eket keresni, amik igazán hasonítalak a COD-höz, de nem igazán találtam eddig, amiről tudom is hogy népszerű is. A BF 3-at próbáltam, de az nem jött be, mert túl nagyok a pályák és inkább csak azért mert az inkább taktikai jellegű, járművekkel... TF2-őt, és a CS:S-et is próbáltam. -
Casanova*
veterán
válasz
#78687232 #3192 üzenetére
hát a dedikált szerver nem lenne rossz. ott van az mw3,azon van szerverbérlés,de ki van halva. megjelenés után is alig volt forgalom a szervereken. hiába az, meg az,ha kevés a játékos.
(#3193) mcwolf79 : mit számít a motor?? konzolon faszául fut a gém,könnyen halnak,minden pöpec. csak pc-n szar,mert leszarják.
-
Casanova*
veterán
válasz
#78687232 #3162 üzenetére
nem csak ez a játék miatt. új cod is szar lesz pc-n. ott is lesznek csalók,bugok,laggok,minden szar. nem is az,hanem hogy kevesen lesznek azon is. meg ugye jó lesz ps4-en autóssal is multizni.
,,keresek olyan játékot, ami tényleg ízig-vérig pc-re lett írva.,, felejtsd el!
pc hanyatlik kolléga!
-
Casanova*
veterán
válasz
#78687232 #2804 üzenetére
nem tudtam játszani,sosem talál,senki nem játszik azon. de videón megnéztem,nekem tetszik. "ATLAS GORGE" DLC MAP!
szar ez a pc. sr-re sem tudok csatizni, planked playe-re sem. sokszor a classicra sem tudok. ennyit a pc-ről. konzolon mindegyikre simán lehet csatizni,bármikor. kezd elegem lenni a pc-ből.
-
dunc
nagyúr
válasz
#78687232 #2675 üzenetére
Hűha nem tudlak követni feladom!
Alapba nincs bajom a konzolokkal volt minden ami a piacon van. (kivéve nintendo) Az alapvető problémám, nem hozták az elvárt 2014 es szintet, szerintem egy szuper vasnak (PS4, ONE) kéne hozni kivétel nélkül minden játékba a 1080p/60fps t, szerintem ez nem nagy elvárás! Nekem emiatt kilőve, hogy egy példát említsek Dead Rising 3 tényleg szuper játék, kipróbáltam ONE n de valami szőrnyű a 30fps korlát olyan vele játszani mintha egy rpg volna, és előbb adom ki az utasításokat, és később hajtja végre!
És az árazás 18K egy játék? Egyszerűen nem szabad annyit kiadni egy játékért! Mert nem használt vackokra akarok vadászni, vagy rosszul sikerült alacsonyabb árfekvésű játékokkal játszani! De a lényeg PC re 4500 ft ért megvettem, és ultra grafikán játszom élvezhető szinten 45-75 fps el, ami egy jó pörgős játékmenetet eredményez! Jah csak mint "hülye" pc s biztos a monitor előtt görnyedek, és egér, bill. komlóval játszok egy nyilvánvalóan gamepadra tervezett játékot! Csak ez nem igaz mert jelenleg is rendelkezek PC re XBOX One Gamepaddal (ami szuper lett) , és fotelből játszom a 106 cm 2014 es LG TVn a játékokat. (persze cod szigorúan egér, és bill.) Tehát ami igaz PC re kell pénz,(350 be van) viszont minden fillért meghálál! És nem csupán egy buta korlátozott játékgéped lesz, és úgy gondolom ,hogy a jelenlegi gépem simán a PS4, és ONE felett van.
(I5,8GB DDR3, 280X,SSD,stb) Na meg persze a hozzáértés, kérem szépen a PC nem buta korlátozott játék, és igen a PC hez érteni kell szoftver, és hardver szinten!Ami előny a konzoloknál, hogy ez a generáció, még gyerekcipőbe jár, és sok fejlődés várható még!
ONE t veszek megint amint a Forza 6 megjelenik, és a Project Car szintjét hozza, dinamikus időjárás, fejlett fizika stb.Na csók!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#78687232 #2675 üzenetére
Retkes konzol meg a noskill kontrolleres joskapistak miatt tart ott a pc gaming - meg ugy az egesz - ahol tart szoval fenntartom a jogot hogy lenezzem ezeket a senkiket.
És igen, legalis csalás. Mert a kis gombácskákkal képtelenek célozni.
És mi elonye van a kozolnak? Az hogy a lowoknak is van sikerelmenye. De csak azert mert a vegletekig le van butitva az iranyitas, meg nem kell mar celozni egy rohadt jatekban sem csak Spray'n'Pray oszt jóvan.
-
dunc
nagyúr
válasz
#78687232 #2668 üzenetére
PC n is ugyanúgy meg kell tanulnod, és hatalmas eltérés van, egér, és egér között! És nem csak a DPI be, stb.
A next gen. konzolok nem hoztak túl sokat! (1080p be gond a 60 fps, ami vicc) Szerintem a minimum az volna, hogy egér+bill, is menjen rajtuk azt is elfogadnám, hogy csak, MS, vagy ép Sony egér+bill.
(volt amúgy ps4, és one is, de a pc az igazi élmény számomra)"Hát azért akkora nincs mint egér és kontroller között." az tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest