- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rapidsquirel #4668 üzenetére
Ez a játék már mondhatni teljes mértékben konzolos lett. Ez van sajnos.
-
shotika
őstag
válasz
rapidsquirel #4665 üzenetére
Irreálisan magas gépigény, a pattogáson kívül csont ugyanaz a multiplayer - gondolom elég sokan ráuntak erre az évek alatt. Én csak a BO3-ban bízok.
-
shotika
őstag
válasz
rapidsquirel #4663 üzenetére
Reggeltől délutánig szinte mindig halott. Ide jutott a cod.
-
xrace77
tag
válasz
rapidsquirel #4636 üzenetére
Május 19-től lesz elérhető XboxOne-on, PC-re szokás szerint majd később.
[link] -
kovimester
aktív tag
válasz
rapidsquirel #4618 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen a válaszod. Anyit nem ér ez a retek hogy foglalkozak vele. CF off és nincs gond. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #4561 üzenetére
Cefet hangulatos trailer.
BO2-vel rohadt sokat foglalkoztak, szerintem igy lesz BO3-mal is. Na meg egy kis Terminator feeling.... preorder.
Ez is jo teaser/trailer: Ember
-
SloWater
tag
válasz
rapidsquirel #4345 üzenetére
Mekkora feature lenne tetszőleges karakter generálása bárkiről!
Tuti lenne valamelyik classomban egy Moss az IT Crowd-ból
Milyen lobby-k lennének öregem... megérne egy szociológiai kutatást -
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #4323 üzenetére
Nem csak PC-n vacak az alap,csak ugye konzolon fut,mert mindenkinek ugyanaz van...a tartalom gyenge.
Bár mondom én úgy,hogy a BO óta nem kötött le még úgy rész,mint ez.Ez multira JÓ.Csak bugos mapok,gyenge teljesitmény,kevés játékos,a patch óta csalók hada(amit nem is értek?Nem kevesebbnek kéne lennie???),de mint multis játék rendben van.Nomeg hogy vége a Mexico-nak,és nem voltak képesek kitenni új várost azóta se klánosdiba,pedig meddig tartana????
Nekem most ez a legfájóbb.Aki nem tudná/nincs benne:ez egy olyan dolog,hogy legalább 3 fős klánok indulhatnak virtuálisan városokért,minden területet más mód(HC is!) tolásával lehet húzni,pontot ér a nyerés és a több klántag...DE a klánból egyedül indulva is jár az adott területhez 25%-nyi pont az adott módban nyerve!Ergo nem is muszáj együtt lenni a klánnak!A mi csapatunk most épp második lett Mexico-ban,sajna az SD piszokul nem adta,pedig nem sok kellett volna az elsőséghez...
De az a lényeg,hogy érdemes a klánosdit is összehozni,követelmény csak min.3 fő tagság...elvileg még bónusz is jár vele a meghatározott módokon,ha event van,a ranked mód pedig 100% ponttal jár.
Hátrány:Androidos app kell jobbára követni.DE van kláncset telefonon is,lehet emblémát szerkeszteni,és követni,az adott városban mi hogy áll,a csapatból ki hogy van,mennyit nyert,mennyi pont,stb.
És persze csapattal a sima multi is jobb.Szerencsére pont egy HC-s klán keresett meg,igy az én ilyen irányultságom sem gond,és magyarok,30+ jellemzően,egy ilyen kevés játékosgárda mellett ennek az esélye kábé 0% volt -
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #4311 üzenetére
Az egy más mód,amiről beszélek,olyan mint most az infected...
Csak már akkor fényévekkel többet tudott,mert ha zombi ütött meg,nem haltál meg,de megfertőződtél,és 2 ampullád volt magadra/másra.
És a sorsolós ládából a kör elején mindenki forgathatott ki újabb cuccokat az első percben,volt idő helyezkedni,döntötté,kockáztatsz jobb fegyót,vagy mész helyezkedni.
Természetesen x zombinként volt killstreak is,és szinttől függően mindenkinek 1 vagy 2 akna.
Aztán letelt az 1 perc,valaki random zombi,mint az infectedben,csak itt volt rendes zombikinézet,voltak zombi kasztok(!!!),a cod4-ben még zombi KUTYA is lehettél respawnkor,működő futási sebesség és nézőpont,harapás,ráugrás,létrákon nem felmászás...de volt savas önrobantó zombi kaszt,elektromos zombi,ami bemenve áramot tudott szétdobni,hatásra mint a flashbang,lassú erős tank,gyenge de dobófegyverrel rendelkező "sniper",extrán sprintelő de harmatgyenge ...Szóval ez másabb volt,mint most,hogy adott max 4 ember,és csak A.I. irányitotta zombik jönnek végtelenben...5 kör után meg lehet unni az egészet.Ha megy azért,mert a kövi eleje rém unalmas,ha nem megy,akkor meg hülyézi az ember a társakat,és inkább multizik egy jót.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4137 üzenetére
Számodra ilyen, más számára más, ennyi a dolog kulcsa.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4135 üzenetére
Jó, totál felesleges, úgy se fogod érteni a dolgot. Igény mint olyan itt személyenként változik bármit teszel, és ha valakinek ez tetszik és igénye van rá, onnantól számára kellőképp " igényes " lesz hogy így fogalmazzak.
Nem attól lesz itt igényes egy játék mert évről évre két poligonnal többől áll egy karaktermodell vagy épp 400 helyett 401 fegyver kerül bele mind különböző hangeffekttel.
Azért ksézül iylen mert van rá igény, az emberek szeretnek vele játszani, és míg ez így lesz, hidd el, lesz újabb rész. -
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4133 üzenetére
Látom nem igazán érted: Mi az az igényesség ebben a helyzetben írd már le kérlek, milyen az igényes játék?
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4130 üzenetére
Amúgy az élet erről szól. Lehet élni kenyéren és vízen egy berendezés nélküli szobában... de akkor mi értelme az egésznek?
Játékok, édesség, alkohol és még sorolhatnám kilométer hosszan. Mind-mind azért léteznek mert van rá igény. CoD is egy csak a sok közül.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4128 üzenetére
Nem lehet viszonyítani, mért? Mert ha a részleteit nézzük, külön-külön a grafikát, hangokat stabilan lehet hasonlítani más játékokhoz, el lehet dönteni, ez vagy az a szebb, melyiknek jobb a hangzása és stb. Viszont ha egyben nézed onnantól a játékélményt csak mindenki önmaga tudja viszonyítani, hogy mennyire élvezte vagy sem. Hiába írja le bármelyik profi teszter, hogy márpedig ezt minden eddigi játéknál élvezte, ha Pistikének a szomszéd utcából egyszerűen nem tetszik.
Tehát nézzük, milyen alapon hasonlítsuk ami mindenki számára azonos eredménnyel fog végződni?
Ezért van az, hogy valahogy nem értem mikor valaki folyamatosan szid egy játékot. Nem tetszik neki ez egy dolog, de akkor mért megy vissza játszani? Márpedig ha visszamegy akkor mégis van valami ami tetszik benne, mert kényszerítve senki sincs. Ugyanúgy a vásárlásra sincs.
Ghosts nem tetszett nekem ahogy a BO1 sem. Még sincs egyik topicjában sem olyan kommentem ahol körbeszidtam, hogy jajj ez milyen rossz már.
-
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #4126 üzenetére
De hát nem muszáj...
tolhatsz mást is,és annak is van topicja...
Én is 3500-ért vettem...de nem is bánom egy fillérét sem.
De ha nem tetszik,válassz mást,morogd ki magad itt még,avagy próbáld meg azt,hogy azt mondod,egész jó,feljársz,jajj,milyet lűttem he'Ha meg nem játszol,kár is már ide irnod.
De valami azt súgja,hogy a sok morgós is tolja amúgy ezerrel,mert külömben a topik se érdekelné.
Innentől pedig...
Önismétlés?A multiban lényegtelen.Az utóbbi pár év legjobban sikerült multija legalább cod téren akkoris. -
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4126 üzenetére
Tudod ez a kinek mi a semmi is elég erőteljesen relatív és az is, hogy kinek mit jelent, hogy igényes, főleg egy ilyen helyzetben mikor nincs semmi alap amihez stabilan lehetne hasonlítani.
Lehetne fejtegetni tovább, elég jó voltam filozófiából.
De valahogy nem érdekel túlzottan, ha nagyritkán összefutok csalóval azon sem húzom fel magam, annyit nem ér, akkor mért pont egy forum miatt idegeskednék. -
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4120 üzenetére
Tudom mi várható a kövi részekben mindig, ennek ellenére megveszem. A miértje pedig még mindig csak annyi: Szórakoztat.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4117 üzenetére
Elárulok egy egyszerű titkot: Azért játszok mert szórakoztat...
Ha meg sekélyes és átlátszó, akkor őszintén minek vetted meg és minek játszol vele, merthogy játszol, ha pedig nem akkor honnan tudod mindezt? -
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #4110 üzenetére
Én konzolon kezdtem CoD-ozni...nagy érvágás nem lenne...
DE a PC kényelmesebb és másra is jó.Csak elegem van a párezer játékosból és a(most épp ebben nem jellemző) csalókból.
Nomeg mennyivel jobb,hogy konzolon alapból headset van,mindenki pofázik,sokkal hangulatosabb a kör,PC-n mindenki max.Teamspeakezik,a klánnal.Ott alapból adott.
Ott nem gond ha pl.tudsz angolul,akkor egy SD kör alatt benyögni,merre az enemy,mások is megteszik ismeretlenül,pofázás kör végén és a lobbiban...teljesen más élmény egy konzolos kör,mint a PC-s csendes halálpontos összehasonlitva,hogy konzolon a legtöbben dumálnak és alapból mindenki egyformán bénázik,nem csak hülye anyázások jönnek,mint itt,hanem nagy nevetések,szitkozódások,infók,stb... -
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #4110 üzenetére
Sima 6850 ketyegett alatta,mint most is az AW alatt.Csak mostanára azért kellett a négy magos proci,de egy olcsó Xeonnal megoldottam,mert irtóra filózok,mi legyen évvégén,új gép vagy konzol...
kábé a kövi CoD lesz a vizválasztó.Mennyi gémer,mit kér,mennyien csalnak.Elő nem rendelem...
Aztán eldöntöm,hogy új PC-vel vagy XOne-val állok neki. -
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #4108 üzenetére
Dehogy kell atomerőmű,én2 magos E7300-on toltam,csak ramból kellett hozzá a 6 giga...teljesen rendben lett volna a dolog,ha nem lett volna unalmas,érdektelen,kevés cuccos,kevés fegyós,gagyi killstreakes,minimális unlockos,csalós.Unalmas.Behivtad a kutyát és csókolom.Sok map kicsi volt,pár meg túl nagy,semmi középút.A hülye kutyáról azt hitték,elviszi az egészet a hátán...
-
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #4106 üzenetére
Jaja.Mentem fel MW3-ra a Ghosts idejében,3 körből 2-ben a massziv fajta aimbotos osztotta a csak fejest.Erről ennyit.
De kinek mi.Én itt HC-n kevés csalót látok és jó köröket lövök,nekem ennyi elég.
Tudom,milyen volt a Ghosts...
Persze itt is van egykét nem hetero,de mostanában abból is olyat láttam csak,aki folyamatos system hackot tolt a kör alatt,az az igazi aimbotter 1-2 ha volt,mióta megy a gém.Jó,persze más a falonkövetős csóka már köreleji első killcamban,de ezen valamennyire túllépek,mert a sima WH-t azért az ember kikompenzálja tudással,és hamar kigyűlik a WH-UAV,onnantól nem nagy előny.Max a kör elején morog az ember,ha ledurrantják igy.
Igaz pl.SD-t nem játszok,ahol 1 "élet" van.... -
hungar
tag
válasz
rapidsquirel #4059 üzenetére
Cimborám ilyet használ az xbox 360hoz (splitfish), nagyon szereti, pontosabban, kényelmesebben lehet fps játékokkal játszani.
Kis kihagyás után próbáltam most újra játszani (PC) viszont olyan laggal megy végig a pálya, vagy 20 fps ha van, lehet valamit tenni ez ellen? Korábban nem volt ilyen gondoom.
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #4005 üzenetére
Aha, HD 6850. Ghostot PC-re ugyan megvettem, de csak pár 10 órát játszottam vele, nem tetszett.
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #4003 üzenetére
Milyen cuccok? Nem volt youtube accom, kb másfél órája regeltem. 1366x768, FOV 65 ( csökken FPS ha feljebb veszem :S)
-
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #3988 üzenetére
Mert ezt a rohadt gémet már csak 1000 aktiv ember játssza és az se egyszerre,és mindenféle játékmódban,erre jönnek a dlc-sek és a season passosok
Már rég ki kellett volna adni a multit külön,max. harmadáron pc-re,hogy legyen gémer.dlc-ből,premium camo-kból,season passokból visszajönne a pénz,de megkockáztatom,hogy fél év után egy free multi is több hasznot hozna,mint ami most van.És játékos is lenne.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #3974 üzenetére
De ha mondjuk van 2 pontunk a 3-ból, mért menjünk a 3. felé is? 2-vel nyerjük a meccset a 3. befoglalásával meg csak a meglévő 2-t kockáztatjuk.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #3972 üzenetére
Pár kommentel feljebb taglaltuk pont, hogy nem abból áll csak a dolog, hogy pontot foglalni, hanem meg is kell tartani.
Tényleg az lett volna a jó módszer, ha nem a foglalás adja a pontot hanem a emgtartott idő, akkor kicsit jobban összponttosítanának rá az emberek és nem lenne rögtön camper az aki igyekszik védeni a pontot. -
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3955 üzenetére
egy videót megnéznék,hogy tolja
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3953 üzenetére
domban,hp-ban lehetetlen nem meghalni.ha foglaljuk mindig a pontot.
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #3933 üzenetére
Ezek b@lfasz társaságok
66-0-ás map így nézett ki: 2 pontfoglalás 1 kill--->uav+assist pont--->10 másodperc múlva meglett assistokból bombing run és assault drone. Innentől map 80%-ban assault drone-oztam. Vége 41 assault drone kill, 13 bombing run kill, 66-54=12-t öltem fegyverrel. Csak egy jó helyet kellett keresni, ahol nem ölnek meg
Nem nagy ördöngősség killstreak chaineléssel.
90 kill-es: Itt pluszba még warbird is volt, ezen 11+31+15=57 kill-t hoztak streakek. Ha egyszer beindul a chain, nincs megállás :p
Lacesz: ismerős
Casanova: Nem szoktam snd-zni, kipróbáltam, mindenki campel, türelmetlen vagyok
Teljesen másfajta stílust igényel
Még azt sem tudom, hogy melyik mapon hol vannak a bombák
De lehet majd még adok neki egy esélyt.
wwenigma: Őszinte leszek, sztem sok embert tévesen gyanúsítasz. 3-ból 2 mapon találsz csalót, amikor játszunk :p
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3873 üzenetére
-
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #3865 üzenetére
Azért elég ritka,aki felmegy "csak a feeling miatt" lőni mondjuk 15/27-eket...
Nem azért,mert nekem nem jön ilyen kör...hanem mert 1-2 kör után én abba is hagyom egy időre,nehezen is hiszem el,hogy bármi hosszútávú élvezetet jelentene valakinek,ha folyton a fütyi rossz végén van...És igen,én se vagyok profi,nem extra a statom,bár mióta jobb a gépem,tény,hogy sokkal jobbakat megyek.Viszont ismétlem,nem hiszem,hogy valakinek elég lehet ebben "játszani" sikerélménynek úgy,hogy alig tud lelőni valakit.Előbb-utóbb kialakul a "biztos csal,aki belő" érzés.Én se megyek autóversenybe,mert tudom,hogy nem megy,minek sz..assam magam? :-)Stratégiázni se,pedig ott a Starcraft2,megvettem,de nem lett az én világom.
Csalót meg mindig az kiált,akit belőnek folyton.Akit nem,az tényleg nem agyal ezen.Amíg azon múlik egy tűzharc,hogy készítettem elő,és hogy céloztam,addig nem izgat,mit tol be a másik.Felőlem WH-zhat is.Míg az ember érzi,hogy miért lett kampec.Persze akivel ez sűrűbben előfordul,vagy pont,hogy túl ritkán,hamar kiált csalót.Főlegha nem várja ki a következő kört más hosttal,csapattal,hogy az ő Nemesise tényleg olyan "pró"-e.
-
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel #3862 üzenetére
Épp most lőttem friss prestige váltás után egy 40:11-et,csupasz BAL-27-tel
Persze nem is ez a lényeg,mert DOM,vittük is,de azért jól esett
Vittem a killcamot,és fuckin' bitch beszólás...
Szóval ha ilyen is jön,nem is értem,minek csalni.Prestige után csupasz fegyók,extra nélküli killstreakek,senki nem is nyomott be WH-UAV-ot más sem.Néha összejön ilyen kör is.De éppen ezért nem kiáltok csalót se másra csak úgy,főleg 1 kör után.
Élvezni kell ezt a vackot,azé' vettük.
Nem csalnak itt már annyian.Értékét vesztette az egész úgy,hogy alig van játékos.Mondhatni meg se éri venni ehhez hacket,hisz most az überszintet,a speckó szerkót,akármit mondhatni napról napra ugyanazok lesikSajna elmúlt az időszak,mikor PC-n tömeg volt.Azt a párszáz embert,aki meg aktivan játszik,és tud is,nemigen érdekli úgysem.A ranked sem.1-2x próbáltam megnézni,milyen,nem talált lobbit..hagytam.Amúgyse...Tényleg csak pár IGAZI csalóval találkoztam eddig,talán pár WH-gyanússal,de pl.én alapvetően elégedett vagyok a játékélménnyel.Lehet mert nem megy olyan rosszul?Kétféle ember kiált csalót,a nagyon rossz,mert mindig lelövik,nomeg a nagyon pró,ha épp emberére akad,mert miazmáhogylelőttek.A mezei közepes magamfajta,akinek inkább csúszik be 1-1 top kör,mint rossz,elhiszi,hogy azért 98%-ban tiszta ez a gém.
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #3797 üzenetére
De valami videót mutassatok már, hogy miért segít annyit szerintetek az aim assist, hogy szerintetek az már csalás?
Microsoft pl. anno azért jegelte a cross platform (hogy pc-sek játszhassanak xboxos controlleresek ellen) tervét, mert a tesztek láttán (Unreal Tournament,Gears of War) értelmetlennek találta, annyira nem voltak partiban az xbosok... -
cashback
őstag
válasz
rapidsquirel #3763 üzenetére
Ha nem tudod miről van szó... kérlek, ne...
Én nem csak a játékért kapcsolom be a gépet. De te ezt honan tudnád....Sajnos wwenigma belekerült abba a hiába, hogy a Ghosts hozzáállásomat áthozta ide.
Fogalmam sincs hány csaló van itt! Azt sem tudom melyik részben hány csaló van!
Azt tudom, hogy engem nem érdekel!-------
Egyébként te elolvastad mit írtam??? És mire válaszoltak??? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3748 üzenetére
Igen sajnos igy van. A csaloknak kikialtott lowok egy része kontrolleres senkihazi... amikor nem egyertelmu az aimbot, az ez lesz + ugyancsak WH gyanú.
Megoldás a jó reflex és a pontos kéz ellenük de ez távolról is kivaloan mukodik szóval....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3746 üzenetére
Semmi... ha kontrollerrel jatszol PC-n akkor aktivalodik az aim assist. Ha a retek csak feled kezdi huzni a celkeresztet mar rad is ugrik es rajtad tartja az aim assist... tegnap egy kis noobot elkezdtem fikazni, WH gyanus volt. Aszongya hogy streamel twitch-re, nezzem meg hogy nem csal. Itt bukott ki hogy kontrollerrel tolja.
Addig csesztettem amig kikapcsolta a kontrollert es ment kb. 1 percet bill-egérrel, ezen ido alatt egyszer sem olt de 5x halt mert nem talalt el senkit. Visszakapcsolta es hirtelen elkezdett nem meghalni... ja es mellekesen allandoan oldalra pillantgatott egy masodik monitorra. Had segitsek. External ESP csak nem overlaybe hanem masik moncsira.
Eléggé kiröhögtem igy mar nem tudok irni twitch-en neki... sajnos nincs bekapcsolva neki a regebbi kozvetitesek elérhetősége igy nem tudom megmutatni.
ui: ugyanez van Ghost-ban is. Es erre veri a sok pro.
-
juve600
nagyúr
válasz
rapidsquirel #3714 üzenetére
nem nézem én semminek,csak hát a hozzászólásai.....
-
juve600
nagyúr
válasz
rapidsquirel #3712 üzenetére
kolléga következő kérdése : mi az a SP ??
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3706 üzenetére
ma
-
juve600
nagyúr
válasz
rapidsquirel #3680 üzenetére
+1
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3677 üzenetére
Igen, neha adja. De azert gyűlik a mai lista is... [link]
-
ricogsm
őstag
válasz
rapidsquirel #3644 üzenetére
wwwenigma:
konzolra kell menni
70000 fő van -
nanus
senior tag
válasz
rapidsquirel #3598 üzenetére
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3598 üzenetére
ha tudod mi az a lag comp,akkor miért azt mondod,hogy vegyek gépet alá. nem gyenge a gépem, egyébként brutál erős gépen is van lag comp,nem a géptől függ.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3596 üzenetére
80*25-ös digin erezheto volt, a mostani 1000/100on is. Vagy esgyszeruen nem tudod mirol beszelek. Amikor az ismetlesben masodpercekig kolbaszolsz az elott aki a semmibol termett eled es ölt meg...
mod: ja latom nem tudod mi az a lagcomp valojaban... NEM lag.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3592 üzenetére
Gyors neted van akkor cseszheted mer megöl a lagcomp...
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3592 üzenetére
majd ps4-et veszek és hozzá valami jó asus routert. vagy ezt.
,,de fogok. ráér az. most másra kell a pénz.
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3555 üzenetére
meg vannak aimosok,nagyon rafináltak. sd-n minden kör meccs elején bekapcsolják az aimbootot. vége felé kikapcsolják,hogy a killcamban ne bukjanak le,ha esetleg övéké lesz az uccsó kill. f1-f2 gombbal lehet ki-be kapcsolni a hacket. ez olyan félautomata aim,csak odahúzza a célkeresztet az ellenhez. nem egyből fejre adja,mint az a feltűnő aim. lilith,sexor nevű gémerek. ezek a rohadékok már hetek óta csalnak és még mindig nem kaptak vac bant. ennyit a kurva szaros pc codról. -.- nagyon feltud dühíteni. tegnap csíter full klán banda ellen játszottunk. csak whztak. nekünk nagyon adta,de sajnos 5-6-ra kikaptunk. ezek a csalók annyira elveszik a kedvem.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #3485 üzenetére
Defender nálam is úgy indul, hogy 4-5 másodpercig diázik aztán egyik pillanatól a másikra hopp 90.
Gondolom ahhoz, hogy normálisan induljon I7 5960 meg még két VGA kéne.
-
nanus
senior tag
válasz
rapidsquirel #3490 üzenetére
COD 4
Athlon 64 3Ghz x1600 konfigon döcögött és nem laggolt
igaz a másik konfig már akkor is Phenom 9950 ill vga 4850 volt -
nanus
senior tag
válasz
rapidsquirel #3485 üzenetére
Van ,ugyan az a sz.r mint volt ,
tudom nálam meg a proci kevés
s játék meg tökéletesen optimalizált ,ráadásul a csalók meg vac bannt kapnak
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3452 üzenetére
Inkabb igy mint google translate-tal... nekem, jol jott hogy elolvashattam.
-
dunc
nagyúr
válasz
rapidsquirel #3319 üzenetére
Annyira unalmas a nyavalygásod.....szerintem a legszebb COD, és nekem eddig ez a kedvenc részem, ott a TF lehet azzal is játszani vagy az istenített COD 4 el......És PC n ha ép nincs gáz a szerverekkel nagyon jól játszani vele. Ami zavar az a 2-3 MP Map ahol lag van 1-2 percig! Nagyon korrekt a játékélmény jah 37 éves vagyok, és nem mint ahogy irkáltad taknyok.....Pár tizenéves kulturáltabb mint te, és több agya is van....szóval ha csak szitkozódni tudsz ******* innen, nem kell 100X leírni ugyanazt! Ez a többiek nevébe is megköszönném!!!!!
"lol, most toljad a pc vs. konzol dumát" ----------------------> de genyó vagy XD!
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3335 üzenetére
,, 1 évről-évre elcsépeltebb Cod ,, hát mindegyik cod nagyon jól sikerült. neked nem tetszenek az új codok,az a te bajod.
-
válasz
rapidsquirel #3315 üzenetére
Bocs, de ha ennyire gyűlölöd ezt a játékot, miért irkálsz ide?
Félre ne érts, nem akarom megmondani, hogy mihez szólj hozzá, csak nem értem miért jó itt Neked fanyalogni?! De mint az előző kérdésemre, inkább erre se válaszolj..
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3319 üzenetére
egyáltalán nem másolták a TF-et,te olyan hülyeséget beszélsz. na de hagyjuk!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #3309 üzenetére
Ezt azert cafolnam, Titanfallba beletett 250 oram minden perce megérte.
-
válasz
rapidsquirel #3306 üzenetére
Azt hogy érted, hogy nem játszanak vele az emberek?
-
ricogsm
őstag
válasz
rapidsquirel #3221 üzenetére
Viszont bosszant engem az sajnos,hogy szakadás mentesen kontroller-el nem tudok normálisan játszani. (ezért jobb a konzol ) Miután megnéztem az FPS és felbontási arányokat kicsit meglepődtem. pedig XBOX fan vagyok.
Tessék ITT a lista kicsit érdekes!
Bill egérrel meg kényelmetlen székről játszani.
-
dunc
nagyúr
válasz
rapidsquirel #3130 üzenetére
Ebbe nem megyek bele, te miért nem, van tippem!
Ezerszer szívesebben lennék, mint Amerikai, Angol stb...... már unalmas, és nem tudom beleélni magam.....Ki meri megvenni PC re a Havocot? Használható lesz vajon stb?
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #3127 üzenetére
ezeket kellene megfilmesíteni.
a fehér halál és A LEGMAGASABB NÁCI HADI KITÜNTETÉST EGYETLEN EMBER KAPTA CSAK MEG
-
törölt tag
válasz
rapidsquirel #3002 üzenetére
Én most már a procira gyanakszom. Nem volt tuningolva de egy oem verzió ami ugyebár nem dobozos. Most így próbáltam tuninggal is 4,2 MHz de semmi változás. Most van egy gép amibe van egy 4 magos nem tudom elég lesz-e neki ha jól emlékszem AMD Phenom 965 :/. Játszanak azért ezzel egy páran vagyis az oem-es procikkal beszámított stb, előéletéről meg nem nagyon tudsz semmit. Amúgy kb 1,5 éves a procim, és egy scythe ashura van rajta az elejétől fogva.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #2888 üzenetére
En csakazertis, igerem kovetkezo prestige only laseeeeeeer.
plane hogy jon a kissebb laser is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #2817 üzenetére
Hát tuti sokat nyomott a latba, hogy mondjuk sokkal több ember tolta, azok is akik amúgy nem engedhették meg maguknak.
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #2817 üzenetére
cod4 egy tökéletes bugmentes legjobb cod játék.
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #2810 üzenetére
ez így van.
vannak über killes videók. mintha a srác nagyon pro lenne,. pedig csak hót bénák ellen játszik.
-
cashback
őstag
válasz
rapidsquirel #2686 üzenetére
Nyilván érdekel a konzol miért jobb vagy rosszabb... de nem itt.
-
dunc
nagyúr
válasz
rapidsquirel #2686 üzenetére
jah és a fórumtársnak magas az input lagja!
-
boogie84
veterán
válasz
rapidsquirel #2536 üzenetére
Én pedig a BO-t! pár BO-s kép amit most lőttem
AW: -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1839 üzenetére
Persze mivel nem záras a ruszki... Vagy masra gondolsz?
-
n.gab
aktív tag
válasz
rapidsquirel #1555 üzenetére
Pontosan erre megy ki az egész, hogy megvegyék (megvegyük) majd az új részt a csalódott játékosok.
Megígérnek újra minden jót és kész is. Jövőre megint lesz bevétel.
Nekem a BO2 jött be nagyon. Én azt folytatom. -
nanus
senior tag
válasz
rapidsquirel #1429 üzenetére
Szia!
Putyin vagyok
Ingyen sem kell
Ded szerósért fizetnék..... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1418 üzenetére
Persze a konzolos reszerol...
-
attos71
tag
válasz
rapidsquirel #1410 üzenetére
Nincs, illetve
sajnos nincs! Én is jobbra vágyakoztam...főleg s Ghosts után...
De most legalább volt annyi eszem/tartásom
, hogy nem vettem meg elővételben! Majd, ha 5k körül lesz az ára, talán...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1388 üzenetére
FX6300 26e (és nem igazan gyorsabb a 6 moduljával ami valojaban 3 teljeserteku mag es 3 reszleges), FX8350 meg 45e (ez mar legalabb erzekelhetoen gyorsabb de ennyi penzert....) plusz alaplapcsere. Arrol volt szo hogy nem akarok kolteni.
-
Hikvision
senior tag
válasz
rapidsquirel #1388 üzenetére
Üdv Mesterek! Gondoltam megosztom a tapasztalatot, Le lett cserélve a konfig: Egy Asus Z97-pro, i5 4690K (4.5ghz), Asus Strix GTX 970, 8gb Corsair DDR3 2133MHZ, és így már tudja tartani a fix 90fps-t kimaxolva 1920x1080-ban. Jól sikerült az optimalizálás....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1379 üzenetére
Mi indokolja hogy ne legyen eleg. Milyen jatekbeli elem igenyli.
Egyeb jatekokban sem volt keves, csak es kizarolag ebben tunik ugy hogy elavult-dobjukki-hulladek.
Mindjart hazaerek es nezek multicore teszteket, miert is keves... Egyebkent szerinted mi az ajanlott? Ertelmes aron mi veri meg annyira hogy erdemes legyen lecserelni?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1377 üzenetére
Voltak korabban screenshotjaim mas jatekokbol amik szepen mennek. De akkor elmagyarazom. Nem akad, mukodik, normalisan.
Bakker, MI indokolja ezt a procihasznalatot? Ep esszel nem lehet felfogni! Az AI? Oszt hol bujkal?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1373 üzenetére
*casus belli
Buszrol leszallas kozbe irtam , sry. Mint mondtam mas mai jatek szepen megy vele, szoval trehany portolast vegzoket kellene leapolni.... Egyszeruen semmi nem indokolja ezt a processzorhasznalatot.
Killer095: ugyanaz amit mar megbeszeltunk, felrebeszeles es tereles. Nem lesz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1369 üzenetére
Erdekes hogy masnak eleg ez a proci de mind1... Barminek, hogy igy fogalmazzak szoval nem alapkovetelmeny egy jobb. Meg alaplapomba se menne bele eppen... Normalisan meg kene csinalni talan a jatekot, legyen ami indokolja ezt a procihasznalatot... Esnem annyi hogy konzolport, ez nem indok sot inkab vasus bell egy kiados programozo agyonveresre.
-
AAntii
őstag
válasz
rapidsquirel #1357 üzenetére
A játékok jó része ugyanúgy fut a fent felsoroltakon, mint egy i5-ös vagy i7-es procin, mondjuk a középkategóriásnál erősebb videokártyák mellé már nem árt egy erősebb proci sem. De ha az anyagi lehetőségek korlátozottak, lehet azokkal simán játszani és ugyanabból a keretből inkább egy erősebb videokártya ajánlott, mint egy erősebb proci. Annak idején én phenom 2-ről cseréltem i3-ra, nem tapasztaltam semmilyen lassulást játékokban, i5-re is csak a battlefield miatt váltottam, mert az i3-mal olyan volt játék alatt a proci terhelése, mintha folyamatosan ment volna a linx
Az AW pedig ugyanúgy járt egyelőre, mint a Ghost, két ugyanolyan erős, ám más komponensekből álló konfigon sem fut ugyanúgy. Majd a patch megoldja (vagy nem)! Úgy lehetne még szakítani a játékkal, ha az első naptól meg lehetne venni a hozzá járó patchet is 15 euróért.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
rapidsquirel #1334 üzenetére
azt a 40 fpst xD jo mondjuk cpu-heavy megoldassal recordolt az arc, amugy biztos megy neki jobban
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1314 üzenetére
Hivatalosan a mexikoi Origin boltból lett véve.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1312 üzenetére
Olcsobb volt megvenni megbizhato helyrol dobozosan mint random kulcsárusoktol.
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #1304 üzenetére
állítólag jövőre a cod 2-ik világháborús lesz.... nagyon remélem!
-
kribe
őstag
válasz
rapidsquirel #1302 üzenetére
Egyszer használták ellenem és emlékszem totál ideges voltam miatta, de amikor megkaptam megértettem miért
Ami érdekes volt ebben a meccsben még, hogy folyamatosan hallottam valakinek a hangtompított fegyverét tüzelni, mintha ott állna mellettem, vagy éppen mintha én használnám. Párszor néztem is hogy hol az ellenség , mert nem láttam a térképen. Valaki itt a fórumban már említette ezt a hibát korábban, de nekem még nem fordult eddig elő.
-
Télapó_
tag
válasz
rapidsquirel #1134 üzenetére
szerintem nem egy játékkal játszunk.
neked valami elfuserált játékod lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest