- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz
BandiHUN #3496 üzenetére
Nem hiszem, hogy még eddig nem vette volna meg, aki megakarta. Szerinted csak 6-8 ezer embernek van meg a játék? Mert most csak annyi van egyszerre fent?! Egyszerűen csak a jàték milyensége és minősége miatt a több százezer vásárló közül ennyi ember maradt. Nekik az eladás számít, nem az hogy fél év múlva hányan játszák.
-
bager13
aktív tag
.
-
bager13
aktív tag
válasz
birorichard #742 üzenetére
Nem tudom emlékszel e pl. a Call of Duty: United Offiensive nevű játékra?! Na én arra a játékélményre,játékmenetre és összetettségre gondoltam. Vagy az nem is cod? Hidd el nagyon sokan vagyunk ,akik erre várnak már régóta.
(#745) wwenigma: Ki beszélt hozzád? Azért ne túlozzál...
-
bager13
aktív tag
A legszomorúbb az egészben, hogy akik a Ghostot előrendelték és szívtak vele egy évik. Majd kijelentették ,hogy többet nem rendelnek elő CoD-ot, azok nagy része mégis előrendelte ezt. Most meg sírnak ,hogy ezzel is szívnak. Meg is érdemlik.
A nagyobb baj ,hogy mivel előrendelték , ezért jövőre is ugyan ilyen trágyahalom kerül majd ki cod néven a boltokba, mert agy nélkül veszik. Így soha nem fogják törni a magukat a fejlesztők/kiadó (hiszen akármilyen szart adnak ki úgy is előrendeli a sok birka).És ebből következik ,hogy jó és értelmes cod már soha nem fog jönni. Pedig szerintem nem én vagyok az egyetlen ,aki nem egy gyermeteg, lebutított játékmenettel rendelkező, játszhatatlan cod-ot szeretne látni.
Kapásból 10 dolgot tudnék mondani ,amit már a cod 1 óta várok az új részekbe ,de hiába.
De persze amíg a költségek 10%-ka megy játékfejlesztésre és a többi 90% meg marketingre ,addig nincs miről beszélni. --> Ez nem csak a cod-okra igaz..
Max játékosszám egy időben: 24240?! Ez már most nagyon karcsú... -
bager13
aktív tag
válasz
laceszgamer #193 üzenetére
Ha nem COD lenne a neve ,akkor csak szimplán egy bugyuta lövölde lenne és nem mocskolná be az elődöket. Bár ez szinte mindegyik régi franchise-ról elmondható, aminek a 101021. részénél tartanak most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest