Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz hungar #4671 üzenetére

Minden DLC-hez jár egy zombis pálya. Ezt egymagad is játszhatod, vagy akár három társsal. Szerintem az utóbbinak sokkal több értelme van, egyedül kínlódás. Plusz (szvsz) az Ascendance DLC sokkal jobb lett zombi téren, mint a Havoc.

• rapidsquirel

aktív tag

válasz hungar #4060 üzenetére

Csak azért kérdeztem, mert akkor mégsem kell azzal a vacak kontrollerrel FPS-ben nyomulni..
    Nem csak egy bizonyos pálya laggol? Milyen hardverekkel tolod?

• BandiHUN

veterán

válasz hungar #3683 üzenetére

Eszi-nem eszi...és másnak is az van.Én konzolról jöttem.,..és poén volt,hogy a cod 2-ben kezdéskor az első fél órámban senkit nem tudtam lelőni,utána cod3-ban simán bent voltam pubolással+haverokkal a világ 200 legjobb riflése között,asszem' 76.hely volt a legjobb.És csak esténként játszogattam a barátokkal...
    Meg lehet szokni.
    Pedig én is Duke Nukem 3D és a quake-szériával kezdtem PC-n...

És lassan már nem is filózok a dolgon,mert a gépembe be kéne tenni egy One árát,és csak simán a tökölés és a kevés játékos miatt nem éri meg a PC,a csalókkal már nem is törődök...bár mostanában ez a legcsalómentesebb rész messzemenően.

Egyszerűen lelépi a konzol,a használt játékot minimális pénzért másra cseréled,van élet és headset,és nem aggódsz,éjfélkor találsz-e még egy vacak HC KC lobbit például,nem kidobott pénz a season pass...többet ne mondjak.
    Nem is költöttem a gépemre csak 12-t,hogy legyen használható 4magos procim...mert itt lefőtt a kávé,már tavaly.És nem csak ebben,a legtöbb játék kihalt.Talán még a BF4-et viszik sokan...de ennyi.Titanfallal ugyanott vagy,deluxe-ben van meg.BF4-et nem vennék már,a Hardline hááát...
    Jelenleg tényleg kábé ami mozgat,az idei cod,konzolon.És ott még ott a Destiny,a Halo-széria+xyz egyéb játék multizni.A Hardline is kijön,ha jó lenne,stb...
    Mostmár ott tartunk,hogy konzolra jön minden,PC-re meg egy gány port,HA kijön,örüjjé'....ezeréve 1 hónapos exkluzivitás a cod dlc-knek is.Be kell látni,kész.És ráadásul lassan a pc-n eladhatatlan gémek is utolérik árban a konzolt...csak nem mindegy,hogy az 1hónapos gémedre dobsz egy ezrest és becseréled egy másik AAA címre.
    PC-n veszel 2 "sikergémet",konzolon abból elvagy havi cserével úgy,1 évig,hogy az aktuális sikergémre cserélsz...HA minden hónapban rászánsz egy ezrest,és akkor a végén 1 év múlva mégis csak lesz egy friss,eladható címed,PC-n meg kukázod 1 év után az aktuális codot is.Más kérdés,hogy pc-n a játékosszám miatt kell is,mert nincs kivel játszani.

Új hozzászólás Aktív témák