- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gnes
csendes tag
Valaki talált olyan beállitást a játékon belől hogy DUALPLAY? Mert én seholsem találok ilyet. A Balck ops2 ben a grafikai beállitások ban volt egy ilyen funkció hogy DUAL PLAY. ez arra jó hogy az osztott képernyős játékot egy képernyőbe össze mossa és megfelelő 3D tv vel és szeműveggel lehetett játszani vele Full képernyőn.
Az a baj hogy ha csak a Tvmen kapcsolom ezt a funkciótbe akkor elmennek a játékon belűl a méret arányok, ezért kéne a játékban is bekapcsolni. -
gnes
csendes tag
Kellene nekem egy kis segitség, ps3 on toljuk a gamét. Hogyan lehet megoldani azt hogy play online modban a haverommal egy játékba kerűljűnk? ha én be akarom hivni akkor mindig azt kapjuk hogy megvan telve a szoba, nagyon nehéz egyjátékba kerűlni. van erre valami megoldásotok? részletes leírást is elfogadok. köszi.Clant hogyan kell ps3 on késziteni? esetleg ez lenne a megoldás a problémámra?Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest