Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya72
aktív tag
Nagy nehezen kaptam ma egy AK47-et, ráadásnak royalty-t. Lehet vele aprítani.
Aztán meg ezt nyitottam. -
Qtya72
aktív tag
Most este futottam bele valami (C9)twitch.tv kolopotowski nevű gyerekbe TDM-en, csapattársként, gyanús volt, hát futottam utána. Igen az egy csaló görény volt, nem a 40/0 statjából gondolom,hanem amikor 1 vagy két ellen volt, mindig feléjük rohant, és respawn után 5 mp-n belül ki is szedte Őket.
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Télapó_ #4828 üzenetére
Ne haragudj, de az még nem jelenti azt, hogy csal. A héten valamelyik nap lőttem 58/7-et, úgy, hogy nem használok scorestreak-ot, csak az UAV-ot. Ha betolt egy paladint, vagy hasonlót, és senki nem használ blind eye perket, akkor kis szerencsével meglehet csinálni. Van, hogy jól jön ki a lépés.
-
Qtya72
aktív tag
with overkill equipped get a kill with bot primary weapons in one life 5 times in hardpoint.
Ez megint mi akar lenni?
Öltem egy élettel 5-öt overkillel, másodlagos AR-el hardpointon, de nem az a feladat. -
Qtya72
aktív tag
Ezt a boost dodge napi kihívást, hogyan kell megcsinálni? Mi a lényege?
-
Qtya72
aktív tag
válasz
MaesTroll #3904 üzenetére
Ezért volt jó COD4, emléxem találtam annak idején egy jó kis custom mapos szerót, minden nap volt admin, egyszerre több is. Nem ismertem a mapokat, esetleg ha COD2 feldolgozás volt. Gyanús volt Nekik a folyamatos 3-4-5-6/1-es K/D. Nem kiabáltak, nem óbégattak, elkezdtek felváltva figyelni pár napig, ha felmentem Valaki mindig kiment nézelődni. A statom annyit változott, ahogy egyre jobban megismertem a pályákat lettek jobb K/D-im is. A vége az lett, hogy megkérdezték volna-e kedvem csatlakozni hozzájuk.
Ennyi.
Az a baj, hogy itt bizonyos emberek nem fogják fel, hogy ahhoz a 60/5 stathoz eme remekműben szerencse is kell. Van akinek ez nem adatik meg, vagy csak ritkán. 0.93 a K/D-m, de nem érdekel, mert tudom, hogy soxor nem rajtam múlik, hanem a laggcompon.Egyszer lövök 45/17-et, utána 13/26-ot. Ezen Én már nem vagyok hajlandó idegeskedni. -
Qtya72
aktív tag
A fegyver challengek közt heavy -nál olyan fegyver, hogy OHM, az melyik?
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Télapó_ #3880 üzenetére
Éppen tegnap sikerült 1 lobbíba kerülnöm MaesTroll-al, jobbára ellenfélként, párharcainkból Ő jött ki jobban, de egyáltalán nem nevezném csalónak. Ahogy észre vettem SSagat is, és Ő is elég jól nyomják, ha ehhez még az is párosul, hogy nekik éppen jobb a pingjük, kevésbé lagolnak már meg is van a jó stat.
Nagyon nem jó ez a lobbi rendszer.
Összehasonlításképpen:eredeti MW2-ben talán 2-3 nuke-t tudtam lőnni, nagy nehezen, AIW MW2 secc perc alatt megvolt a 10 nuke. Volt, hogy 4 mapon 3 nuke, elmondtak mindennek, pedig tiszta játék volt.
COD4-5 játékokban elég sokszor volt 100 fölötti ölésem úgy, hogy közbe 10-20 halálom volt, ezen kiválló alkotásban talán 4-5 alkalommal sikerült 50 kill fölé mennem, igaz nem használok scorestreakot, meg öregszem is, meg már nem érdekel annyira.
Ez van! El kell fogadni, hogy van aki csak okosan játszik, vagy Nálunk okosabban, de nem csal.
wwenigma videói már más tészta, ők tényleg csalók, ilyenkor marad a lobbiból való kilépés. -
Qtya72
aktív tag
Nem értem, hogy egyesek miért kiabálnak állandóan csalót. Vannak, de nem annyi mint Ti állítjátok.
Rakás sz.r a játék, ezt el kell fogadni, vagy nem játszani, ennyi.
A héten valamelyik nap rankeden a srácot jó esetben 10-ből 2x sikerült lelőnöm, kilőttem rá féltárat, találatot is jelez, Ő meg fordul, Én halott vagyok, vagy azt látom killcamben Detroiton néz ki az ablakon, majd hirtelen balra fordul és lelő ahogy belépek az ajtón, mint az érkező ellent. Mégse kiabáltam, hogy SSagat csal - mert így hívják az illetőt- mivel láthatott valamit ami miatt balra fordult, vagy csak megérzés. Azt sem írtam, hogy god mode, mert mint mondtam nagy rakás sz.r ez a játék ilyen szinten, ha lenne dedi szeró más lenne, de nincs, marad a szopás annak a mazochista marhának aki játszik vele, és rossz lobbiba kerül. Ennyi!
Nagy ritkán előfordul, hogy olyan lobbiba kerülök -100-ból talán 2- ahol 2-3 golyóval ölök, jönnek a triple killek meg hasonló, normál módban. De van, hogy HC-n se elég nekik fék tár, pedig tudom mikor találom el az ellent, csak ugye amíg nem a valóságot látom a monitoron, addig hiába.
Felesleges ezen idegeskedni. sajnos nem tehetünk semmit. Azzal, hogy megvesszük évről évre ezt az okádékot felhatalmazzuk a fejlesztőket, hogy ne foglalkozzanak Velünk, mert azt mondják a sok marha bedől az előzetes igéreteknek, és megveszik amit kiadnak, aztán, hogy jó esetben a PC játékosok 10%-nak működik rendesen ez a rendszer, Őket az nem érdekli, a lényeg, hogy dől a lé. -
Qtya72
aktív tag
Ranked meccsen mikortól használhatom a saját fegyverosztályaimat?
-
Qtya72
aktív tag
Nálam megy a multi, gond nélkül játszottam 3 meccset, most léptem ki.
-
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Hunbeast87 #2924 üzenetére
Tank volt a WAW bizonyos pályáin is. Minden unlockolva lesz, nem lesz xp, szintlépés, ezek nem újítások amik eltérnek a CoD széria megszokott elemeitől, hanem visszatérés az első részekhez. Nekem nem fog hiányozni. Csak az első részekből sikerüljön még pár apróságot vissza csempészniük, és akár jó is lehet,
Bár a járműveket nagyon utálom. -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
SMG-knél a Woo Who? kihívást -ölni kell csúszás után- hogy kell teljesíteni? AR-el simán megvolt, ezzel meg csúszkálhatok össze-vissza, még egyet sem adott meg. -
Qtya72
aktív tag
válasz
erdeitibor #1842 üzenetére
Ha van alatta normális proci menni fog.
7870-el 60+ fps-em volt multiban, és médiumnál erősebb beállításokkal. -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Anti ugri-bugri játékmód van ahogy igérték?
-
Qtya72
aktív tag
Ha lesz ingyen hétvége kipróbálom, de eddig ritka ocsmánynak néz ki.
Pályák, fegyverek, minden.
Látatlanba cod-ért többet pénzt nem adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest