Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Csak 35.Valami nem jó nálad,ha te 50nek látod...
Nyomj egy F5-öt.Gondolom Magyarországról próbálod...
Én adtam 35-öt érte,a seasont nem szokták különösebben akciózni,az alapjátékot még annó 3500-ért szereztem,ennyibe belefér.Főleg hogy egy régi World at War is 29 euro még mindig,de hogy mirefel...a legelső pedig 19
Jó persze oké dobozos,itthonról.De season passt csak igy adnak Steamen ki -
BandiHUN
veterán
-
shotika
őstag
-
MaesTroll
tag
Így emlékszem a nevedre, vmi g-betűs klán is volt a lobbinkban, talán Riot,Greenband mapokat toltuk együtt. Valami 'DissLike' nevű arcra is emlékszem, végig mindenkit lecamperezett,szidott. Én is napi challenge miatt játszottam SD-t, kellett 15 Assault Rifle kill SD-ben
OHM az meg a legújabb fegyver, DLC-vel jött (PC-n még nem találkoztam vele), vmi hibrid fegyver, van LMG és shotgun mód rajta, konzolosok első perctől kezdve panaszkodnak rá, hogy túl erős (3 shot kill bármilyen távra), és a shotgun módja is használható ( állítólag S12nél bőven jobb, majdnem Bulldog szint).
Amúgy kedvencem, mikor magyarok voice chaten oltják a másikat. Néha félpercig szakadok a beszólásaikon, persze magyarul mondják a magukét
Nemrég Riot DOM-on A zászlónál spawntrappelődtünk (de szép magyarosított szó), felülről a tetőről szedtek le minket, aztán egyszer csak hallom : ' Takarodj már le a tetőről jóskagyerek' Majd 10 másodperc múlva (megint leszedték) 'Nyald meg a f*sz0m te, te camper ge*i' Majd végre leszedi kb. félperc múlva a campert, jön is a diadalittas komment 'Ennyi vagy te szarzsák, teee''
-
wwenigma
Jómunkásember
MW2 privat szeromon fél-1 év alatt 300db GUID kerult a banlistára... de szep idők voltak. Dupla nuke meg minden.
-
-
BandiHUN
veterán
Pedig jó fegyver.' hátránya van,hogy ha többen jönnek....lassú a tűzgyorsaság,főleg HC-n.Na jó,lehet,hogy a sima annyira nem viszi a dogokat,én a Sledgehammert használom,vés 15m-ről simán ölök vele HC-n
De tény,hogy a shotizás más,óvatosabb mozgást igényel.De nekem jobban fekszik,mint a 95%-nak BAL-27 és KF5 nyomulás.
Ehhez most pont passzolt,hogy nekiálltam az ARX-160nak ma,tripla lövések,ugye,kicsit ez is "shotiszerű",de bele is pakoltam ma 150+ killt,nem is olyan rosszPersze én simát nem játszom,csak HC-t,nagyon nem is mozgat meg a sima mód.
-
BandiHUN
veterán
Sajnos ilyen késleltetés van az embernek.
Ezért szeretem a shotit HC-n
Vagy befértem az időkeretbe,vagy nem,nem kell agyalnom,hogy most akkor mi van,ha lőttem a "gép" szerint is továbbmegyek,ha nem,mégha az én gépemen le is zajlott a dolog,ez van.
Mindig shotit viszek másodlagosnak,mert annyira fos ez a matchmaking rendszer,hogy aegyszerűen csak így jövök ki közelharcból jól+be tudom lőni,ha nem jön össze a dolog,mennyi pluszt tol rám az adott lobbi.
Egyébként javaslom mindenkinek a Hardcore és a TAC-19 kipróbálását...meglepő,milyen messzire hord a cuccos,van shotiélmény,és az anyázási faktor sem utolsó...1500 kill körül tartok vele,ebben a gémben semmi nem jött be ennyire
Most gyúrok a loyalty camo-kra a shotikra,de azért elég gáz a követelmény,ilyen 150 kill perk nélkül,150 kill attachment nélkül,de mégis a dogfight a leggázabb,legyetek levegőben mindketten a killkor.
Nem is véletlen,hogy egyszem ilyen killért is repülőssapkát osztogat a játék fél órára...
Aki shotizna,annak jótanács,hogy a dogfight-hoz vigye a hover-t,mivel ugye lehet lebegni,hátha ugrik az ellen,a slide killhez pedig a Gung-ho,amivel lehet futás és csúszás! közben is lőni,reloadolni, az a megoldás.
HC-n pedig nem kell kieg,alapból mindennel tudni kell bánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged