- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
glspeter1 #4271 üzenetére
Jaja,mert neked atomerőműved van rá.
Másnak meg mezei gép,amin tényleg sz@rabb lett az egész.
Ha gondolod,szivesen veszek egy 4+ gigás videokártyát,cím priviben
De érted.Nem mindenki tart fent 300ezres gépet játszani,és például most vagyok ott én is,hogy a következőt már konzolon kezdem el,mert elegem a csalókból,a kevés játékosból,és még harmadáron meg is úszom a platformcserét,jön egy One,ha szerencsém lesz,adnak majd ki CoD editiont+akciók évvégén...
Elég volt a küszködésből.360-ról jöttem PC-re gémelni,ott kezdtem a CoD-ot,nem lesz akkora érvágás. -
BandiHUN
veterán
válasz
glspeter1 #3826 üzenetére
Lehet nem vagy lefrissítve.Ha indítod a multit,akkor feljön egy szürke választóablak,ahol 3 opció van,a multiplayer,az exo,és mostmár az exo zombie,mikor indul.
Eddig csak a multit és az exo coop-ot lehetett ott választani.
Egyébként tetű dolog,hogy 1.a játék szerintem rosszabb lett az update óta+SEMMIT nem javítottak az akadós hülye mapokon,2. de legalább a zombi módot megkaphatta volna mindenki.Vagy a nyamvadt AE4-et.
Én piszokul filózok a DLC-n,de félek,hogy PC-n kevesen tolják,és nekem kellene ott is a HC...
Az AE4 annyira nem mozgat meg,bár tetű fegyó,de néha el-elveszek valakitől egyet,nem tolnám folyamatosan vele,mert mint minden lézer,eléggé OP.Vigyék csak a noobok alapból...
Season Passt tuti nem veszek.Lehet még az első pakkba beugrok fizu után,végülis más feleslegesebbre is cseszek el ennyi pénzt.Pl.holmi szombat esti bulik... -
-
daveoff
veterán
válasz
glspeter1 #2726 üzenetére
Persze, hogy nincs gond az AW multijával, viszont a CoD sorozatnak van baja rendesen. Ti nem unjátok még ugyanazt mindig? Én is eljátszok vele, nem mondom, hogy nem, de 3-4-5 kör aztán ennyi volt.....unalmas, esztelen lövölde. Értelmetlen, tényleg csak a stat huszároknak való, mivel más célt nem találsz a játékban. Lehet, hogy a korral jár, de nekem ennél több kell, régebben még bejött, most már nem. A BF az már egy következő szint, szerintem a jelenleg elérhető legkomolyabb szint az fps shooterek között. Sokoldalú, összetett, és ha csapatban játszol "normális" emberekkel(esetleg klánban), akkor nagyon komoly játékélményt biztosít, mellette megkapod azt is, amit a CoD ad. És akkor erre jön a grafika, a hangok, a helyszínek, a fegyverek, a mozgás, és sorolhatnám....
Nekem a CoD arra jó, hogy néha egy kicsit bemelegítsem az aimom vele, ennyi...
Kíváncsi vagyok mikor lép előre a sorozat valamilyen irányban, mert egy ideje semmi igazi változás nem történt semmilyen téren. Szerintem lassan előveszik a WW2 újra lapot is....mondjuk ennek örülnék..Elnézést az OFF-ért mindenkitől....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged