- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaesTroll
tag
válasz
MaesTroll #4776 üzenetére
Nekem minden classom úgy néz ki, hogy uav (extra idő,support,wh) assault drone (AR hud+rockets) warbird (agressor). Néha warbirdre teszek extra időt is.Könnyen chainelhető. Sok kis trükköt használok a chaineléshez, mint pl. turretek lekéselése (ingyen 150 pont, mindig van rajtam blind eye); Goliath megölése (fejre lősz akkor BAL-lal is elég 1 tár(250 pont talán a kill) vagy ha max életen van, egyedül nem tudnád megölni, akkor szoktam azt,hogy belelövök 1-et, és arrébb megyek harcolni. Nem regenerálódik újra az élete, így majd ha valaki megöli, kapsz 100 pontot Goliath kill assistra.
Rioton van az a kékesfényű mapstreak, kb. 10-15 golyó kiiktatni,20-25 másodpercig aktív, az alatt 3-4-et meg tudsz semmisíteni, darabját 150 pontért. Foglalsz egy pontot (200), ölsz közben valakit (150). Felmész tetőre, kilősz a mapstreakből 3-at (3x150) és ott a 800 pontos streaked---> Assault Drone rakétával, meg a piros ellenfél kijelzővel.Assault Drone-nal easy 150 pont a turretek lebombázása,nem nehéz leszedni vele más assault/recon drone-okat( meg kell várni, míg egy falhoz közel érnek és odadurrantani (150pont). De fegyverrel is szoktam assault droneokat leszedni, szinte csak AI-sat, mert az kevésbé mozog, általában csak lebeg a magasban, bár kicsi a felülete, de leszedhető 150 pontért. Szoktam system hack disable streaks-et is használni, tegyük fel van már egy 300-as scorestreakem, ezt belövöm és megvan a drone,warbird. Ez mindent elpusztít, darabját 150 pontért. Nyilván olyankor hívod be, amikor sok sz@ra van fent az ellennek: pl. 2 uav, 2 turret, 1 recon drone, 1 assault drone. Ez kapásból 6x150 pont a meglévő 300-hoz, 1200-as streak, megvan minden streaked, akár a rakétás paladinod is, és nem csináltál érte sokmindent
Szóval minden kiskaput kihasználok ami hozzásegít egy jó score-hoz :p
Amúgy nagy mintán csak az assault drone hatékony nálam: kézi irányítással 4,3 ölés/drone. Warbird 1,9; Bombing run 1.3;Turret 1.2.Amúgy a leghatékonyabb scorestreakem:
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4775 üzenetére
Na meg néha érdekes dolgokat művel a Skill based matchmaking. Bedobál lobbimba olyan emberkéket, akik prestige 0 level 10-ek, és még arra sem jöttek rá, hogy messzire ADS-elni kell, megpróbál csipőből leszedni 40 méterről
Na meg a másik, amikor Uplink mapon a saját uplink állomásához viszi a labdát, és csodálkozik, hogy nem engedi betalálni
De a kedvencem az volt, mikor behívtam az exo disable system hacket és a delikvens ott ugrált kétségbeesetten az uplink állomásunk alatt, nem tudott ugye felugrani exoval
Simán lelőttem, vicces volt. Gondolom nem tudta, hogy be is lehet dobni a labdát.
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4772 üzenetére
Ott a gameplay, nézd meg, teljesen tiszta játék. Bár gondolom ez sem elég, elkönyvelsz mindenkit hackernek aki jobb nálad. Nem is próbállak meggyőzni már.
Én legalább ontopic dolgokat írok, míg te időnként feltűnsz azért, hogy panaszkodhass a játékról, hogy tele van csalóval, hogy aki 50-10-es kört megy az tuti csal... Ha ennyire nem megy a játék, akkor inkább lapozz fel egy helyesírási szótárt (igekötős igék írását különösen figyelmedbe ajánlom).
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4763 üzenetére
Igen, nagyrészt killstreakek. Lásd június 17-i, 4716-os postom. 75-2-t mentem azon a mapon, amiből 59 killstreak kill volt. Gyenge reggeli lobby, low profile nélküli emberkék (Vki komolyan magyarázza már el, hogy miért nem használnak LowPro-t a játékosok? 1-es perkek között nincs is konkurenciája, az egész játék legnélkülözhetetlenebb perkje), blind eye nélkül rohangálnak. Fegyverrel így mentem egy 16-2-t, ami valljuk be nem nagy teljesítmény, amikor az ellenfél ÖSSZES játékosa Low profile nélkül nyomja. Semmi ördöngős nincs ebben. Az összes hack-gyanús score ilyen lobbikban születik, de nyilván nem így reklámozom. A legjobb core PC játékosok ellen én is simán megyek mínuszba (pl. Nilde,Themursk,Tsun4mi hátha vkinek ismerősek a nevek). Assault drone-t én irányítom, warbird AI. Ahogy öszegyűlik az első 900 pont, onnantól chainelés.
Átlag core játékos gyengébb, mint egy átlag hc-s. hc campesebb is, core-n rohangál mindenki ész nélkül. Core-n nincs respawn delay, sokkal több a ténylegesen pályán töltött idő. (Gyors becslés: hc-n halsz 15x, mondjuk 7 sec delayjel számolva az -2 perc a 10 perces mapból)
Továbbá 4-5 map van, amin nekem különösen jól megy, elérem néha a 60+ killt: Comeback,Solar, Terrace,Riot,Greenband. A sokat ölős mapokon szinte kivétel nélkül az ölések több mint fele scorestreak.Kivétel ezalól a személyes rekordom, egy 91-26-os Retreat momentum map, ahol végig az első zászlóért ment a harc középen, a kis magaslatról szedtem az esztelenül zászlókhoz rohangáló embereket, ARX hole puncherrel, scorestreakek nélkül. Egy szép statos maphoz/60+ öléshez amúgy olyan lobby kell, hogy az ellenfelek gyengék legyenek, továbbá a társaid se legyenek túl jók (max 1 hozzád hasonló), mert ha ők is 50-et ölnének neked nem maradna elég
De azért annyira legyenek jók, hogy domináljatok. Legtöbb 60+os mapom egyedül játszva történt, max 2 fős partyval. 4-5-6 fővel bár szétdomináljátok a lobbyt, cserébe ragequitelnek,dom map félideje 150-20, így 6 perc után vége a mapnak,többi jó játékostársad elszedi előled a killeket--->ezek miatt nem jó a nagy lobby sok killhez.
-
MaesTroll
tag
Elkezdtem ma prestige-elni advanced dropok miatt, 7 hónap után
Armory tele volt elite cuccokkal, beváltások után egyből level 19-re ugrottam.
-
MaesTroll
tag
Ez valami glitch vagy tényleg az én nevemet használja egy ismerősöm? Ráírtam, még nem válaszolt.
Nem tudom ki lehet, de domban heti statja 220-40, tdm-ben 320-30, 10+ KD... Avatara miatt gyanakszom 1 emberre, de eddig semmi gondom nem volt vele, normálisnak tűnt, és messze nem kiemelkedő játékos, még a 2-es kd-ját is sokallnám.
Na most már válaszolt:
Szeretek én magam is trollkodni, de sztem ez gyerekes. Főleg ha elkezdett aimbotozni/whzni a nevemben ( all time tdm kd-ja 1.4, haviban 5.2; all time dom 1.5, havi 2.8) -
MaesTroll
tag
Nem tudom javasoltam-e már korábban, de szórakozós classnak ezzel is tolom: PDW Akimbo & Extended Mags. 300 kill után megkapod a Marksman variánst (Condensed) ami papíron +2 firerate,-2 handling, de bugos, és a -2 helyett +2 a handlingje (kisebb hipfire szórás). Közelre nagyon aláz, de 20-25 méterre is, nekem sokkal jobban adja, mint bármely SAC.
-
MaesTroll
tag
válasz
#78687232 #4699 üzenetére
Nekem egyik nagy bajom a kontrollerrel az volt, hogy ha alacsony érzékenységen volt, akkor messzebbre ment a célzás (úgy-ahogy), hirtelen fordulásoknál viszont rohadt lassú voltam, egy 180 fokos fordulás félóráig tartott. Ha meg felvettem az érzékenységet, akkor ugyan gyorsan fordultam, de messzire nem tudtam célozni, mert legkisebb irányváltásra is 20 méterrel odébb ment a célkereszt
M1 Ironsszal toltam tegnap végig,megszerettem, el lehet vele szórakozni. 350 kill után 1.5 a kd-m vele,szóval lehet élvezni is. Secondarynak túl erős lenne, jó helyen van az primarynál. Akimbo+adv riflinggal nyomom. Extended mag kár, hogy nincs hozzá, a 6-os tár elég kevés, nagyon pontosnak kell lenni, hogy 2 embert is leszedj egy tárral.
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #4692 üzenetére
Nekem sokkal rosszabban ment konzolon (xbox360). Ghosttal játszottam, nem adta a kontroller, de megfogadtam, hogy elérem multiban az 1-es KD-t, és utána hagyom abba, így is lett, 1.01-nél abbahagytam vmi 6-7000 kill után
Megjött az új fegyver PC-re közben, boldog-boldogtalan M1 Ironsszal tolja minden lobbyban.
-
MaesTroll
tag
Egyre kevesebb a játékos PC-n...
Reggelente nehéz Core lobbyt találni, ma reggel semmit sem talált, még TDM sem volt.
3-4 hónapja TDM,Mosh,DOM nonstop elérhető volt, Hardpoint reggel kivételével szintén, Momentum délutánonként.Utóbbi hetekben Hardpoint is már csak elvétve van, Momentumot 2 hónapja nem tudtam játszani, májusi ranglistát vmi 100 killel vezeti az első....
-
MaesTroll
tag
válasz
shotika #4661 üzenetére
Hardline-t én nem használok egyáltalán, az a -100 pont nem elég vonzó. Tier 3-ban csupa hasznos perk van, míg ugye Tier 1-ben csak low profile ami jó.
Lőttél már AW-ban DNA-t?
Noobtube ellen jobb nem jut eszembe: Flak jacket,Trophy system,Exo shield (Tactician wildcard)
Trophyval sokszor szívattam már GL usereket, ellövik mikor épp foglalom a zászlót, azt hiszik hirtelen, hogy free kill, de szépen hatástalanítja a trophy, aztán még betölti a köv tube-ot/átvált golyókra, addig simán leszedem. -
MaesTroll
tag
válasz
shotika #4659 üzenetére
Hát ja, nem a legigazságosabb 6 fős partyval randomok ellen, de azelőtt meg azt utáltam,hogy ha csak magam játszottam szólóban, akkor engem rakott többfős,magasan rangsorolt, master prestigesek ellen. Így a hímvessző jó oldalán vagyok most
Nekem tetszene a régi mercenary mód:random csapatosztás,csak egyedül lehetett csatlakozni, csapatban több fővel nem lehetett.
Sokszor csak non-lethal streakeket tolunk, mert a warbird,paladin,assault drone egyidőben elég elrettentő és lépnek kifele azonnal. Marad az állandó wh uav+system hack exo disable,2x extra time
Amúgy hihetetlen, hogy 6-ból 4 ember látszódik wh uavon. Mégis mit használnak 1-es perkekből? Magasan a legkötelezőbb perk nem csak az 1-es csoportban, hanem az egész játékban (support wh uav miatt nagyrészt). Többi nélkül lehet boldogulni, most szoktatom magam a Perk 3 Greedhez Scavenger+Toughness kombóhoz, blast suppressort feladva. Emellett megy a support uav extra time,scramblerrel, hogy ne lássák az exo movejaimat
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4657 üzenetére
Hogy ne lenne könnyebb 5 másik jó játékossal mint 5 randommal? 5-6 fős partykban a legkönnyebb. 3-4 ember nyomatja az UAV (threat detection,support,extra time--->mindig van wh uav, mert sokan vagyunk, amikor valakié lejár, fellövi a másik játékos), 2 ember UAV (support,extra time,scrambler--->ez is majdnem állandó, így a hardwired nélkül nincs minimapjuk kb végig,nem látják exo moveokat,hol tüzelünk,uavjukat blokkolja). Hatalmas előny, hogy míg mi egész map alatt látunk 6-ból 4 embert wh uavval,addig ők semmit.
Pluszban mindenki nyomatja az Exo disable System hacket. Így nem nehéz jó statokat hozni. Az 50-10 túlzás, nyilván nincs senkinek ilyen overall kdr-je, többség 1,5-3,0 KD között van. Persze ha nagy partiban vagyunk akkor könnyű 50-10-eket menni randomok ellen. Csak a játékok 90%-ában az ellen kilép, így sokszor osztódunk 2x3 fős partira, egyik domozik, másik mosh pit.
El kell fogadni, hogy vannak jobb játékosok (akár nálam, akár nálad).
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #4654 üzenetére
Nem KD alapján van a rangsor, hanem pontszám szerint. Elsőnek 32 millió pontja van, all time 2.-nak 22 millió. Továbbá az elsőnek van legtöbb killje,legtöbb capture-je is. Első hely így megérdemelt, mivel a score 80%-át épp a killek és capture-ök/defendek adják.
Egy jó objective player kill/capture mutatója 3-5 között van sztem (nekem all-time 5,7 körül van, haviban viszont 3,6 ; csapatban sokkal könnyebb, egyszerűbb DOMot játszani)
Persze lehetne igazságosabb is a rangsor, mert így minél többet játszol, annál előrébb kerülsz.
Mondjuk egy módonkénti Score/minute rangsor. -
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4649 üzenetére
Mi nem hihető egy 176-104k statban?
-
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4643 üzenetére
-
MaesTroll
tag
Ma találkoztam az eddigi legnagyobb camperrel, akit láttam AW-ban. 3 mapot toltunk együtt, mind 10 perces DOM map volt,ilyeneket ment: Riot 7kill-1death 2 capture-rel, Comeback 8-3 2 capture, Retreat 8-2 2 capture.
Rioton A zászlótól nem messze, a sarokban lévő autóroncs mögött headglitchelt végig, silenced HBra-val. Comeback: az első hardpoint épületében a lépcső alatt a sarokban, ADS-elte a bejáratot
Retreat: Ahogy a medencétől B zászlóhoz mész, van az a kis helyiség, a pult mögött térdelt végig, ADS-elve a medence felőli bejáratotLegközelebb összefutok vele, esküszöm felveszem barátnak, kíváncsi vagyok milyen statjai vannak
Ja, nico051 (a számban nem vagyok biztos) a neve , érdemes megjegyezni :p
-
MaesTroll
tag
'Gyönyörű' ez az új exo : [link]
Ascenden volt egyik ellenfelen, alapból sötét az a pálya, rohadtul rikított ez a ruha
-
MaesTroll
tag
Csináltam egy DOM classt system hack disable streaks moddinggal (1100 pont), volt fenn egy Warbird, épp érkezett egy bombing run,na mondom gyorsan belövöm--> meglepetésemre vmi 1000 feletti (1075 asszem) pont jött a scorestreakek leszedésével, gondolom volt fenn vagy 5 uavjuk is
Elég hatásos, és sztem idegesítő is lehet, hogy a kicampelt scorestreakednek annyi :p
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4587 üzenetére
Kettő közül Chicanery, de amúgy én a Heavy-t(Enlisted) preferálom.
-
MaesTroll
tag
Ghost/camper paródia, hatalmas
[link] -
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4579 üzenetére
69-13 azért nem vmi rendkívüli
Amúgy már PC-n is 35/52 az ASM1 tára, elég drasztikus a változás, alig élvezhettem a Speakeasy-t, a patch ront rajta sokat, mivel Speakeasy +2 firerate-je miatt zabálja a golyókat :/ Így már tényleg kötelező szinte az ext mag az ASM-re. Na meg kisebb tár--->kevesebb induló lőszer, Scavenger-en el kell gondolkodni, anélkül max 7-8-9 killt lehet összeszedni.
-
MaesTroll
tag
Ma kb. 10 vesztes meccs jut 1 győzelemre, nem lehet nyerni, folyton a lobby leggyengébb játékosait csapja hozzám :/
Vmi nem oké, amikor több killed van, mint a másik 5 társadnak összesen...
One Man Army, sima vereség :/
Ilyen 1-22-es emberkéket mi motiválja a játékra? Ilyen score-ral én tuti nem élvezném a játékot, hagynám a fenébe... Inkább lenne 5v6, az ilyen csak táplálja az enemy scorestreakeket.
-
MaesTroll
tag
válasz
sz.atesz89 #4569 üzenetére
Nincs rá megoldás, várni kell, próbálgatni. Tegnap kb. 15x kidobott ezzel vagy 20 perc alatt, utána pc restart, jó is lett.
PS4,X1 új patch, legfőbb változás:ASM1 és variánsainak tárkapacitása 45(alap) 67(ext mags)-ről 35/52-re lett módosítva, aminek én, mint ASM1 n00b nem örülök,mert elég drasztikus a változás. Viszont a weapon balance miatt sztem is kellett ez, teljesen egyeduralkodó SMG-k között az ASM1 Core-on.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4553 üzenetére
Épp kaptam egy Royalty cipőt, más nincs is nekem (kitöröltem többit régebben)
Napi glitch:
Ez a taking B ott volt oldalcseréig.
Olyan is volt ma, hogy hiába járt le az enemy system hack ideje, a sistergés maradt még vagy 2 percig :/Na most meg még megkaptam az 'account VAC banned, cannot play online' szöveget is. Hibátlan a játék, az a lényeg
-
MaesTroll
tag
75-ről 100-ra emelték TDM-ben a scorelimitet, jó döntés, a legtöbb meccs túl gyors volt (5-6 perc).
Ja meg kaptam ma is egy ASM Stridert, ez már a negyedik, odaadnám mindet egyetlen Speakeasy-ért -
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4533 üzenetére
[link]
Paladin challenge Mahem,Maaws.
Paladin 3000hp,Warbird 2000hp, rakétavetők sebzése 1000hp. Mivel 1 találatot is rohadt nehéz összehozni, javasolt legyengíteni 1000hp alá mindkettőt (1000hp alatt kezd el füstölni a pala/warbird). Erre egyszerű mód: Ameli 70-75 golyótól esik 1000 hp alá a paladin, 35 körül a warbird.
A paladin a legtöbb mapon olyan magasan száll, hogy lehetetlen sebezni golyóval, ezalól kivétel Biolab,Riot mapok. Érdekes challenge, megpróbálom majd én is -
MaesTroll
tag
Most kaptam épp egy második BAL Infernot is... Az első Steedre,Infernora majd fél évet kellett várni, utána bezzeg már potyognak pár héten belül
Napi challenge: 30 heavy weapon kills in HP. Nekivágtam a szeretett Ameli Heavy-vel, egész jól sikerült:
Persze volt ebben sok scorestreak kill, felvett fegyverrel ölés,könnyű lobby, de sztem dupla Brutal medálom még nem volt.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4526 üzenetére
Szép drop, pottyanhatna nekem is egy
Egy kis fél-OFF:
A múltkor egy angol nyelvű cikket olvastam a szesztilalomról, és ott találkoztam a 'speakeasy' kifejezéssel, nem ismertem a szót, így utánanéztem, mit is jelent pontosan.
'a speakeasy kifejezés az amerikai szesztilalom alatt terjedt el, így nevezték az illegálisan működő, alkoholos italokat árusító helyeket, a 2000-es évektől kezdve pedig reneszánszukat élik a hasonló stílusú bárok, ezeket gyakran neo-speakeasynek hívják'
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4523 üzenetére
Az biztos, hogy az AW nem a sarokban kempelőknek lett kitalálva. Minden camper spot megközelíthető több irányból, plusz ott a parabolic microphone attachment, így a silencer használók is látszanak a minimapon amikor lőnek. AE4 és EM1 alig van már a patch óta Core-on. EM1 érezhetően gyengébb, tegnap találkoztam 2-vel, simán nyertem a párharcokat lézeresek ellen.
Average Joe-t használom gyakran, azzal van a 6. legtöbb killem (4665 kill), viszont én nem tudom használni reddot nélkül... Amikor az arany camohoz kellett 200 kill attachment nélkül, akkor kénytelen voltam használni, sztem alig voltam pluszos vele ezidő alatt :S Pedig jó lenne hozzászokni a gyárihoz, mire megkapom az Insanityt.
-
MaesTroll
tag
Ami tuti, hogy ezekhez a mapokhoz kell az Exo suit/boost jump. Riot,Biolab,Horizon,Greenband, Recovery,Solar mapok teljesen a boost jumphoz lettek kitalálva, ezen mapok területének jelentős hányada kb. megközelíthetetlen lenne. Rioton vagy fél perc feljutni Exo suit nélkül tetőre (egyik oldalon fel lehet), míg boost jumppal vagy 6 különböző helyről feljuthatsz, 3-4 sec alatt.
Nekem bejön amúgy az exo suit, ha nem lett volna benne ez az új feature, lehet meg sem veszem, de ez felkeltette érdeklődésem.
Amúgy az ASM1 Reckless nem jó fegyver, 2 map után abbahagytam használatát, közelre ok, de olyat rúg, hogy 20 méternél távolabb nem lehet vele kb. párharcot nyerni. Várok tovább Speakeasyre. Addig meg ott lesz darálásra a Rigor Rapid fire,grip,ext mags kombó.
-
MaesTroll
tag
Esett ma nekem egy Prof ASM1 Reckless +1 fire rate, -1 handling, beépített rapid fire. +3 fire rate így a Magnitudehoz képest, mindjárt megyek darálni vele, kipróbálom mennyire adja. Gyanítom, hogy nem longshotokra lett kitalálva, de a Stridernél csak pontosabb
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4501 üzenetére
Én a CP-t support,trap,double tap modullal használom, kicserélem ha az első recon drone is, másodikra kapok vmi jót mint pl bombing run
Persze van olyan is, hogy jön egy xs1 vulcan, nem tetszik, másodikra meg kapok egy recon drone-t pff fail
Nekem így jobban bevált, mint a better odds. Persze support,better odds,double tap lenne az igazi, de annál rosszabb nincs, mint mikor így lopták el a 3 modulos Paladinom :/
Elvileg ez a különbség a normál és a better odds-os CP között:
Normal Odds
16.8% - Map Scorestreak
16.8% - Recon Drone
16.8% - Missile Strike
16.8% - Sentry Gun
10% - UAV
9.8% - Vulcan
4% - Warbird
3% - Assault Drone
2% - Paladin
2% - Bombing Run
1% - Goliath
1% - System HackBetter Odds
13.5% - Map Scorestreak
13.5% - Recon Drone
13.5% - Missile Strike
13.5% - Sentry Gun
11.5% - Vulcan
9.9% - UAV
5.9% - Warbird
5% - Assault Drone
4% - Paladin
4% - Bombing Run
3% - Goliath
3% - System HackHardline perket sztem amúgy meg kellene tuningolni, elég vérszegény az a -100 pont, ami a scorestreakekhez kell. Főleg, hogy Tier 3 tele van hasznosabbnál hasznosabb perkekkel (Toughness,Blast S,Hardwired,Scavenger) Ugye a játékban alapból benne van a 'built in' 2 assist=1 kill, mint az mw3-as hardline perk. Itt alapból kapod a 2 assist után is az 1 killel megegyező pontot (2x50). Talán az assistok a perkkel számítódhatnának úgy, mint az Uav Extra pts modullal - 50 helyett 65.
Hardwiredet is fel akarják tuningolni állítólag, hogy a stunnak semmi hatása ne legyen, illetve hogy amikor épp lősz, és robban egy enemy gránát melletted akkor ne flinchelj be, lősz tovább, nem lenne az a 1-2 sec kényszertűzszünet.
-
MaesTroll
tag
AK-t mostanában hanyagolom, hiába pontos, lassan lő, nincs 3 shot kill range-e, 2 centire is 4 golyó kell
Hbra,ASM,Bal,Arx stb mindnek van. Nekem is az Average Joe a legjobb HBRa variant, mert reddot nélkül nem adja nekem (Insanityre nem lehet tenni). Joe-ra grip,stock/ext mags,reddot=win.
Én amúgy ma megkaptam a második BAL Obsidian Steedemet
Szívesen elcserélném egy NA45 Ravager-re, megvan valakinek?
-
MaesTroll
tag
válasz
Télapó_ #4486 üzenetére
Innen lehet szemezgetni, összes létező primary variáns:
Assault Rifles
Bal-27
Obsidian Steed [Elite] (Damage +2, Mobility +1, Accuracy -1, Fire Rate -1, Handling -1)
Inferno [Elite] (Handling +2, Fire Rate +1, Mobility -3)
Marksman [Professional] (Integrated ACOG Scope, Accuracy +1, Fire Rate -1)
.308 [Professional] (Range +2, Accuracy -1, Handling -1)
SPR [Professional] (Accuracy +1, Magazine Capacity +3 rounds, Fire Rate -2)
Tactical [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Assaulter [Enlisted] (Mobility +1, Reserve Magazines -1)
Carbon [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Virtue [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1)
223 [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Range +1, Damage -2)
AE [Advanced Arsenal pre-order] (Atlas-style camo)AK-12
Finger Trap [Elite] (Handling +3, No Attachments Allowed, Ghosts style iron sights)
R.I.P.[Elite] (Accuracy +2, Damage +1, Magazine Capacity -8 rounds, Mobility -1)
Lance [Professional] (Range +2, Handling -1, can only use optical attachments)
Feeder [Professional] (Magazine Capacity +3 rounds, Reserve Magazines +1, Handling -2)
Bleeder [Professional] (Damage +2, Fire Rate -2)
Grenadier [Enlisted] (Integrated Grenade Launcher, Handling +1, Ghosts style rear iron sight, alternate front sight)
Competition [Enlisted] (Handling +1, Magazine Capacity -1)
Fluted [Enlisted] (Mobility +1, Accuracy -1)
Hair Trigger [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Wrecker [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Accuracy -2, Ghosts style iron sights)
G [Advanced Arsenal pre-order/Season Pass bonus]ARX-160
Steel Bite [Elite] (Damage +3, Accuracy -2, Fire Rate -1)
Damnation [Elite] (Accuracy +2, Range +1, Damage -1, Fire Rate -1, Handling -1)
Hole Puncher [Professional] (Damage +2, Accuracy -1, Handling -1)
Head Shot [Professional] (Range +2, Fire Rate -2)
Red Eye Coyote [Professional] (Accuracy +1, Range +1, Fire Rate -1)
Tactical [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Superlite [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Adapter [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Heavy Barrel [Enlisted] (Range +1, Accuracy -1)
Spoliator [Marksman (300 kills)] (Accuracy +1, Fire Rate +1, Damage -1, Mobility -1)HBRa3
Insanity [Elite] (Fire Rate +2, Damage +1, Handling -1, no optical attachments)
Bear Fist [Elite] (Integrated Red Dot Sight, Handling +2, Accuracy -1, Range -1)
Cowboy [Professional] (Integrated Dual Mags, Accuracy -1)
Raider [Professional] (Fire Rate +1, Mobility +1, Accuracy -1, Magazine Capacity -4 rounds)
Superlite [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Competition [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Adapter [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Sport [Enlisted] (Accuracy +1, Range -1)
Average Joe [Marksman (300 kills)] (Damage +1, Range +1, Handling -2)
Lead Launcher [Maxing out Weapon Proficiency in Exo Survival] (Accuracy +1, Handling +1, Fire Rate -2)IMR
Thunder Tusk [Elite] (Accuracy +3, Handling -1, Magazine Capacity -8 rounds)
Boar Strike [Elite] (Range +2, Damage +1, Accuracy -2, Fire Rate -1)
Heart Breaker [Professional] (Integrated Parabolic Microphone, Damage -1)
Hushed [Professional] (Integrated Suppressor, Handling -1)
Pillager [Professional] (Integrated Laser Sight, Range -1)
Impact [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Hunter [Enlisted] (Fire Rate +1, Handling -1)
Defense [Enlisted] (Handling +1, Mobility -1)
Lightweight [Enlisted] (Mobility +1, Accuracy -1)
Feedback [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +2, Accuracy -1, Range -1)MK14
Eagle Eye [Elite] (Integrated Quickdraw Grip, Range +2, Accuracy +1, Magazine Capacity -1, most attachments are not allowed)
Eclipse [Elite] (Accuracy +2, Damage +1, Fire Rate -1, Handling -2)
Desecrator [Professional] (Fire Rate +2, Mobility -2)
Ultralite [Professional] (Handling +2, Range -2)
Obituary [Professional] (Integrated Target Enhancer, Range -1)
Hardtip [Enlisted] (Damage +1, Handling -1)
Signature [Enlisted] (Fire Rate +1, Reserve Magazines -1)
Deluxe [Enlisted] (Magazine Capacity +1, Fire Rate -1)
Sport [Enlisted] (Accuracy +1, Range -1)
Sheriff [Marksman (300 kills)] (Accuracy +2, Handling -2)AE4
Gigawatt [Elite] (Damage +1, Mobility +2, Handling -2, Range -1)
Shocker [Elite] (Fire Rate +3, Accuracy -1, Damage -2)
Void [Professional] (Range +2, Fire Rate -2)
Vortex (???)
Vaporizer (???)
Supernova (???)
Macroshock (???)
Equinox (???)
Venom [Marksman (300 kills)] (Mobility +2, Range -2)
Widowmaker [Season Pass] (Accuracy +1, Fire Rate -1)Submachine Guns
KF5
Breakneck [Elite] (Fire Rate +3, Accuracy -1; can't use rapid fire, extended mags, dual mags, stock, or quickdraw grip)
Spanner [Elite] (Range +3, Fire Rate -2, Handling -1)
Genuine [Professional] (Accuracy +1, Damage +1, Range -1, no optical attachments)
Endless [Professional] (Range +1, Mobility +1, Magazine Capacity -10 rounds)
Locomotive [Professional] (Mobility +2, Fire Rate -1, Reserve Magazines -1)
Scout [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Single Stack [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Sporter [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Savior [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1)
Marxman [Marksman (300 kills)] (Range +2, Damage -1, Accuracy -1)MP11
Goliath [Elite] (Damage +3, Handling -3)
Squeaker [Elite] (Integrated Red Dot Sight, Fire Rate +2, Accuracy -2)
Savior [Professional] (Integrated Laser Sight, Fire Rate +1, Accuracy -1)
Toxic [Professional] (Fire Rate +1, Handling +1, Damage -1, Accuracy -1)
Plunderer [Professional] (Mobility +2, Accuracy -2)
Airborne [Enlisted] (Accuracy +1, Handling -1)
Deceiver [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Express [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Devourer [Marksman (300 kills)] (Range +2, Fire Rate -2)ASM1
Strider [Elite] (Range +2, Damage +1, Accuracy -3)
Speakeasy [Elite] (Integrated Extended Mags, Fire Rate +2, Damage -1, Range -1)
Competence [Professional] (Damage +1, Handling +1, Accuracy -1, Range -1)
Rigor [Professional] (Accuracy +2, Handling -2)
Reckless [Professional] (Integrated Rapid Fire, Fire Rate +1, Handling -1)
Sweeper [Enlisted] (Damage +1, Fire Rate -1)
Reliable [Enlisted] (Accuracy +1, Range -1)
Extended [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Magnitude [Marksman (300 kills)] (Range +2, Handling -1, Mobility -1)SN6
Money [Elite] (Accuracy +1, Range +1, Reserve Magazines +1, Handling -1, Mobility -2)
The Third [Elite] (Range +2, Damage +1, Mobility -3)
Executioner [Professional] (Damage +1, Handling +1, Range -2)
Jury [Professional] (Integrated Laser Sight, Accuracy +1, Damage -1)
K [Professional] (Integrated Foregrip, Fire Rate +1, Damage -2)
Hammer [Enlisted] (Damage +1, Magazine Capacity -4 rounds)
C-Mas [Enlisted] (Mobility +1, Accuracy -1)
Precision [Enlisted] (Range +1, Mobility -1)
Cycled [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Magistrate [Marksman (300 kills)] (Accuracy +1, Range +1, Handling -1, Mobility -1)SAC3
Pain & Suffering [Elite] (Accuracy +3, Damage -2, Range -1)
Blood & Glory [Elite] (Fire Rate +1, Mobility +2, Accuracy -1, Handling -2)
Fire & Brimstone [Professional] (Damage +2, Fire Rate -2)
Crime and Punishment [Professional] (Accuracy +1, Handling +1, Fire Rate -1, Magazine Capacity -4 rounds)
Misery & Company [Professional] (Fire Rate +1, Mobility +1, Handling -1, Magazine Capacity -4 rounds)
Sporter [Enlisted] (Range +1, Handling -1) (White Base Camo)
S [Enlisted] (Accuracy +1, Magazine Capacity -4 rounds)
JK [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Rapid [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Thunder & Lightning [Marksman (300 kills)] (Range +2, Accuracy -1, Damage -1)AMR9
Pro Pipe [Elite] (Integrated Grenade Launcher, Damage +2, Fire Rate -2)
Dynamo [Elite] (Fire Rate +2, Mobility +1, Damage -1, Accuracy -1, Range -1)
Banger [Professional] (Integrated Grenade Launcher, Handling +1, Range -1)
Skill Cannon [Professional] (Integrated Grenade Launcher, Accuracy +1, Fire Rate -1)
Hipshot [Professional] (Fire Rate +1, Mobility +1, Damage -1, Accuracy -1)
Express [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Featherweight [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Paratrooper [Enlisted] (Mobility +1, Handling -1)
Shorty [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Outlaw [Marksman (300 kills)] (Range +2, Fire Rate -1, Handling -1)Sniper Rifles
Lynx
Kingpin [Elite] (Integrated Parabolic Microphone, Damage -1, Accuracy -1)
Tack-Driver [Elite] (Accuracy +3, Damage -1, Fire Rate -1, Handling -1)
Combatant [Professional] (Handling +2, Accuracy -2)
Quarterback [Professional] (Accuracy +2, Fire Rate -1, Handling -1)
Variable [Professional] (Integrated Variable Zoom Scope, Accuracy -2)
Flared [Enlisted] (Handling +1, Ammo -1)
Slung [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Improved Action [Enlisted] (Fire Rate +1, Handling -1)
13 Twist [Enlisted] (Accuracy +1, Fire Rate -1)
Snake Oil [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Fire Rate -1, Mobility -1)MORS
Silver Bullet [Elite] (Damage +2, Accuracy +1, Fire Rate -2, Handling -1)
The Doctor [Elite] (Fire Rate +2, Handling +1, Damage -1, Accuracy -1, Mobility -1)
Ransacker [Professional] (Damage +1, Accuracy +1, Fire Rate -1, Mobility -1)
Penetrator [Professional] (Damage +1, Mobility +1, Fire Rate -1, Handling -1)
Tumbler [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Long Rifle [Enlisted] (Accuracy +1, Handling -1)
Quick Bolt [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Slung [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Lullaby (Integrated Ballistic CPU, Handling +1, Accuracy -1)
Pummeler [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Handling +1, Damage -1, Accuracy -1)NA-45
Screamin' [Elite] (Fire Rate +3, Damage -1, Handling -2)
Ravager [Elite] (Damage +3, Fire Rate -3)
Hurried [Professional] (Fire Rate +2, Accuracy -1, Handling -1)
Exact [Professional] (Accuracy +2, Fire Rate -2)
Rover [Professional] (Mobility +2, Damage -2)
HE [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
M [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Sharpshooter [Enlisted] (Mobility +1, Handling -1)
Agile [Enlisted] (Handling +1, Fire Rate -1)
Feint [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Accuracy -2)Atlas 20mm
Virtuosity [Elite] (Handling +3; Damage -3)
Snapper [Elite] (Fire Rate +2; Magazine Capacity +1; Accuracy -3)
Presto [Professional] (Fire Rate +2; Magazine Capacity -1; Reserve Magazines -1)
Carnage [Professional] (Damage +1; Accuracy +1; Magazine Capacity -1)
Hypersonic [Professional] (Fire Rate +2; Handling -2)
Interrupt [Enlisted] (Accuracy +1; Mobility -1)
Skilled [Enlisted] (Handling +1; Accuracy -1)
13 Twist [Enlisted] (Accuracy +1; Fire Rate -1)
Improved Action [Enlisted] (Magazine Capacity +1; Handling -1)
Talent [Marksman (300 kills)] (Handling +1; Mobility +1; Accuracy -1; Fire Rate -1)Shotguns
Tac-19
Bang Stick [Elite] (Fire Rate +1, Handling +1, Mobility +1, Range -2, Accuracy -1)
Sledgehammer [Elite] (Accuracy +2, Magazine Capacity +1, Handling -1, Mobility -2)
Round House [Professional] (Fire Rate +1, Range +1, Handling -1, Mobility -1)
Haymaker [Professional] (Integrated Red Dot Sight, Fire Rate +1, Accuracy -1)
Upper Cut [Professional] (Damage +1, Accuracy +1, Range -1, Mobility -1) (Yellow Base Camo)
Barricade [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Breacher [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Runner [Enlisted] (Mobility +1, Damage -1) (White/Grey Base Camo)
Lite Trigger [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Jab [Marksman (300 kills)] (Handling +1, Mobility +1, Magazine Capacity -1, Range -1)S-12
Whirlwind [Elite] (Fire Rate +2, Magazine Capacity +2, Accuracy -2, Handling -1)
Tiger Blood [Elite] (Fire Rate +3, Accuracy -2, Damage -1)
Galant [Professional] (Reserve Magazines +2, Handling -2)
Quiet Time [Professional] (Integrated Suppressor, Fire Rate +1, Handling -1)
Vengeance [Professional] (Integrated Foregrip, Accuracy +1, Handling -1)
Varmint [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Compliant [Enlisted] (Magazine Capacity +2, Handling -1)
N [Enlisted] (Fire Rate +1, Range -1)
U [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Adroit [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Handling +1, Damage -1, Mobility -1)Bulldoge
Mancy [Elite] (Integrated Target Enhancer, Accuracy +1)
Face Hammer [Elite] (Accuracy +2, Damage +1, Handling -1, no optical attachments)
Carnage [Professional] (Accuracy +2, Damage -1, Fire Rate -1)
Diplomacy [Professional] (Integrated Foregrip, Accuracy +1, Damage -1)
Berzerker [Professional] (Damage +1, Handling +1, Magazine Capacity -2, Reserve Magazines -1)
Grip Taped [Enlisted] (Handling +1, Mobility -1)
Rifled [Enlisted] (Range +1, Fire Rate -1)
Quick Barrel [Enlisted] (Handling +1, Damage -1)
Breacher [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Man-o-War [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Damage -2)Heavy Weapons
EM1
Pwner [Elite] (Damage +2, Mobility +1, Accuracy -1, Fire Rate -1, Handling -1) (Purple Beam)
Polar Vortex [Elite] (Handling +2, Fire Rate +1, Mobility -3) (Green Beam)
The End [Professional] (Range +2, Accuracy -1, Handling -1) (Yellow Beam)
Sweet Dreams [Professional] (Integrated Sight, Accuracy +1, Fire Rate -1) (Yellow Beam)
The Last Laugh [Professional] (Accuracy +2, Fire Rate -2) (Yellow Beam)
M-Coil [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1) (Blue Beam)
Magnified [Enlisted] (Range +1, Handling -1) (Blue Beam)
LEL [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1) (Blue Beam)
Dimension [Enlisted] (Mobility +1) (Blue Beam)
Vera [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Range +1, Damage -2) (Yellow Beam)
Quantum [Advanced Arsenal pre-order/Season Pass bonus] (Red Beam)Pytaek
Loophole [Elite] (Magazine Capacity +50 bullets, Accuracy +1, Handling -3)
Exploit [Elite] (Range +3, Accuracy -1, Fire Rate -1, Magazine Capacity -1)
Expanse [Professional] (Range +2, Fire Rate -2)
Methodic [Professional] (Accuracy +2, Damage -1, Range -1)
Savvy [Professional] (Integrated ACOG Scope, Handling +1, Accuracy -1)
Adept [Enlisted] (Handling +1, Fire Rate -1)
LR [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Magnified [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Eradicator [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Hasty [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Ammo Capacity +1, Accuracy -2)XMG
Bacon & Eggs [Elite] (Damage +3, Accuracy -3)
Bread & Butter [Elite] (Fire Rate +3, Damage -1)
Smoke & Mirrors [Professional] (Fire Rate +1, Range +1, Damage -2)
Beer & Pretzels [Professional] (Range +2, Magazine Capacity -1, Reserve Magazines -1)
Death & Taxes [Professional] (Integrated Laser Sight, Fire Rate +1, Range -2)
Venus & Mars [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Yin & Yang [Enlisted] (Fire Rate +1, Handling -1)
Meat and Potatoes [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Black & White [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Chicken and Waffles [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +2, Accuracy -1, Handling -1)EPM3
Parsec [Elite] (Range +3, can't use certain attachments)
Bona Fide [Elite] (Accuracy +3, Damage -2, Fire Rate -1)
Panorama [Professional] (Integrated Heat Sink, Range +1, Accuracy -1)
Legit [Professional] (Accuracy +1, Range +1, Damage -2)
Longitude [Professional] (Integrated ACOG Scope, Range +1, Fire Rate -1)
Anodized [Enlisted] (Accuracy +1, Fire Rate -1)
Interval [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
M-Coil [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1)
Exterminator [Marksman (300 kills)] (Damage +2, Fire Rate -2)Ameli
Whale Horn [Elite] (Handling +2, Magazine Capacity +50 bullets, Damage -2, Accuracy -1)
Chicanery [Elite] (Integrated Advanced Rifling, Fire Rate +2, Magazine Capacity -50 bullets)
Spacer [Professional] (Fire Rate +1, Range +1, Handling -1, Accuracy -1)
Subverter [Professional] (Damage +2, Magazine Capacity -50 bullets)
Crafty [Professional] (Integrated Foregrip, Handling +1, Damage -1)
Accelerated [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Swift [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Heavy [Enlisted] (Damage +1, Handling -1)
Redshirt [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +2, Damage -1, Accuracy -1) -
MaesTroll
tag
A fegyver-kereskedelem szerintem sem lenne jó ötlet, elveszne a dropok varázsa. ASD-nek sem lenne értelme akkor. Mindenki nagyon könnyen be tudná szerezni ami kell neki, nem fizetne senki az advanced dropért.
Ha folyamatban lévő játékba csatlakozom, az nagy százalékban masszív bukó nálam is. Mert ugye általában a vesztésre álló csapatból ragequit-elnek, így általában ilyen 3v6 40-140 állású DOM meccsbe tesz be.
Ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be, core avagy hardcore. De ha már Lorenzo érvelt a HC mellett, akkor én érvelek a Core mellett
HC nekem túl campy, cheatereket is nehezebb észrevenni a killcam hiánya miatt. Én például azt nem szeretem a HC-ban, hogy aki hamarabb látja meg a másikat, azé a kill.Core-on van esélyed akkor is, ha a másik vitte be az első találatot, mert boostolsz,dodgeolsz és leszeded. Meg itt azért rajta kell maradni a célponton, hogy meglegyen a kill, kell 4-6 golyó. Elég sokszor fordul elő, hogy a másik sokkal előnyösebb szituban van, de benyomok vmi nehezen lekövethető move-ot, és enyém a kill. Azt szokták mondani, hogy minél hosszabb a time to kill, annál nagyobb a skill gap. Vagyis Core-on elvileg jobban kijön a tudáskülönbség, mivel megnyerhet olyan harcokat is, ahol ő kapta az első lövést, sokat számít az accuracy.
Persze ez is olyan, hogy a HC-sek meg biztos anyáznak, amikor core-on vkit elkezdenek lőni hátulról, az meg beboostol fedezékbe gyorsan, így megússza, nincs kill. Én szeretem, hogy van esély elmenekülésreÍgy is kábé minden 4.- 5. halálom olyan, hogy hátulról szednek le. Akárhogyan követem az eseményeket, pozicionálok okosan, vhogy mindig mögém rakja le őket, vagy odakeverednek. Ha nem számítanának a hátulról lelövős halálok, vagy egy tizeddel biztos jobb lenne a KD-m
-
MaesTroll
tag
Jó dolog megkapni végre a várvavárt fegyvereket a dropból, de amúgy a legtöbb esetben nem drasztikus a különbség egy alapfegyver és egy TOP variant között. Nem úgy működik, hogy a 0.7-es KD-jű emberkének leesik egy Steed,Insanity,Speakeasy és akkor onnantól ő lesz a lobbik királya, 50+killel meg 2+ KDR-rel. Persze legtöbbször az Elite variant jobb, mint az alap, de senkiből sem csinál topjátékost egy Elite variant. Fordítva is igaz, egy jó játékos (majdnem) ugyanazt fogja hozni egy alapfegyverrel, mint a legjobb Elite-tel.
Persze pár esetben jelenthet különbséget élet és halál között hogy az elittel tolod vagy alappal. De tényleg csak nüansznyi különbségek vannak, maponként van max 2-3 olyan szitu, hogy a Steedem miatt megnyerek egy párharcot, amit alap ballal elvesztettem volna (mert pl near death kill medált kapok, Steednek 1-gyel kevesebb golyó kell öléshez nagy távról, mint alap Balnak)Persze van kivétel is, alap ARX és Steel Bite/Hole Puncher között zongorázni lehet a különbséget. Alap ARX 1 burst kill range vmi 7 méter, míg a két TOP variánsé 50+ méter. Így a Time to kill vagy a duplája alapfegyveren, mert van egy burst delay, meg még kell a második burstből is betalálni egy golyóval.
-
MaesTroll
tag
Reckless meg Speakeasy darálásra jó kis mapokon, pörgős módokban, hasonló fegyverek. Rigorral kitudod lőni a headglitchert messziről is, legpontosabb ASM. Persze a haszontalan Stridert megkaptam már 3x, Speakeasy-t még nem. Strider ugyanazt tudja, mint a Magnitude Range statban, cserébe +1 damage (így max 5 hit kill 6 helyett) és -3 accuracy (grip se nagyon segít, 20méterig hatásos kb, utána nagyon rúg
), ez a -3 accuracy nagyon elrontja.
Bal Infernot vagy 2-3 hete kaptam meg, nem rossz, de összességében a Steed jobb sztem.
Infernonál elég nagy mínusz a -3 mobility, ami ADS időben nagyon észrevehető, quickdraw grip kötelező, mert anélkül az ADS ideje mint egy heavy fegyveré. -
MaesTroll
tag
válasz
Télapó_ #4444 üzenetére
Melyik fegyverre fáj a fogad?
Pár népszerű fegyvernek a marksman variantja (amit 300kill után kapsz) is igen jó. Például ASM1 Magnitude (sztem a legjobb ASM1), HBRa3 Average Joe +1 range,+1 damage (Insanity, ami Elite, statisztikailag sokkal jobb (+2fire rate,+1 damage) viszont én nem tudom használni a HBR-t reddot nélkül, így kukaInsanityre nem lehet sightokat tenni. SN6 Magistrate a második legjobb SN6.
Ne tévesszen meg az Elite besorolás, nem feltétlen az Elite variánsok a legjobbak (Legjobb IMR a zöld Impact, legjobb ARX a kék Hole Puncher,legjobb Asm1 a Magnitude,Tac Roundhouse kék,legjobb Ameli a zöld Heavy)
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4434 üzenetére
Véd a WH uav ellen a Low profile, a threat grenade illetve amikor warbird vagy paladinrol betagelnek, attól nem véd. De azok ellen meg ott a cold blooded.
Amúgy sikerült már vkinek DNA bombát összelőni,vagy közelében járni? Nekem ez még hiányzik a skalpok közül, egy 29-es gun only streak jött össze Retreat DOM mapon, amikor is a 29. killem 6 másodperccel a map vége előtt lett meg, nem sikerült még egyet ölni, mondjuk ha sikerült volna, akkor se tudtam volna behívni
Ennek is már vagy 2 és fél hónapja.
-
MaesTroll
tag
Ezen logikát követve mindenki campel. Van aki DOM pontot véd messzebbről, hp-n becampelnek a defendelők a hardpontra, sőt akik DOM zászlót foglalnak is camperek, mert bekempelnek a pontra egy 7-8 másodpercre, amíg elfoglalják!
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4426 üzenetére
Sztem sem vészes a Bloodthirsty, Vicious meg Brutal medálok azok, amik lassan gyűlnek :p Ha pl. DOM-on inkább mész a defendelésre, mint a capture-re, akkor simán hozható félmaponként 1 Bloodthirsty.
Trap CP-vel én is szórakozom néha, sokszor be is nyelik
Néha amikor látom enemy behív egyet, akkor megyek arra elcsenni. Egyszer fordult elő, hogy besült a tervem mert trap volt, még mikor kijött AW nem éreztem annyira ezeket a dash moveokat, így meghaltam. De azóta magamat nem szívattam meg, van elég idő elboostdashelésre ha robanna a cp
Meg le lehet tesztelni, hogy a csík milyen gyorsan kezd el töltődni, amikor vennéd fel a cp-t, és ha gyorsan, akkor trap, ha lassan akkor nem csapda.
Bár múlthéten meghaltam trap cp miatt, egyik debilnek nem tűnt fel, hogy egyik DOM ponton ott van már vagy 2 perce, már foglaltam a pontot, erre beugrik, lopná el, robbantunk mindketten, én az idegtől isDe olyan is volt, hogy egy csapatba kerültem egy arccal, aki előtte többször 'lecsítern00bozott', együtt foglaltuk a pontot, ott volt egy enemy cp, rajtam akkor volt Flak Jacket, kicsit trollkodtam, megpróbáltam ellopni (persze reménykedtem, hogy trap legyen
), az volt, én odébb boostoltam, ő meg meghalt, majd egyedül elfoglaltam a pontot
Na utána ment chatben az anyázás
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4415 üzenetére
Én egy listát hiányolok, tök jó lenne ha vhol le lenne írva, hogy milyen kieghez (ruha,exo,stb) milyen challenget kell teljesíteni. Sehol sem találtam még ilyet, pedig angolul kerestem. Bloodshed dolgok is jól néznek ki, kár, hogy csak 30 percre kapja meg az ember... Pedig hogy meglegyen a teljes szett, kell szerezned egy Vicious (30 killstreak) medált. Cserébe csak 30 percre kapod meg :/
Daily challenge is lehetne másabb. Néha úgy érzem feleslegesen megyek utána. Vannak könnyű daily-k, amihez elég 1 map ( 30 smg kills, 10 captures in dom ), de amikor megyek 5-6 mapot KC-n a 25 friendly tagért, csak hogy kapjak egy zöld kesztyűt :/ Jobb lenne egy ilyen szisztéma:challenge--> 3 nehézségi fokozat
1. 10 fejes--> kapsz egy random zöld fegyvert,zöld kieggel.
2. 25 fejes-->random kék fegyver,kék kieg
3. 50 fejes-->Elite fegyver,elite kieg.De lehetne ugyanez úgyis, hogy pl. 25-50-100 DOM capture, vagy szerezz 5-15-25 Bloodthirsty medált stb.
Napi tipp rankedezőknek (hátha vkinek új): Lobbyban ugye csak matched playert látsz, viszont ha összegyűlik a 8 ember, és elindul a visszaszámláló 8 mp-ről, akkor abban a 8 másodpercben a f1 recent playersnél megjelenik, hogy kivel vagy egy lobbyban. Aki sokat rankedezik tuti ismer csítereket névről, így ha meglátod a nevét, kihátrálhatsz lobbyból.
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4412 üzenetére
Kell találni egy AFK embert, aki benn van mapon, de nem játszik
Aztán Treat Det uav, és mindig megkeresni hova spawnol halál után
Amúgy mostanában rohadt idegesítő, hogy DOM mapra 4:40-nél érek be, lemaradok első 2 zászló elfoglalásáról :s néha halál után nem enged respawnolni, tegnap egy TDM meccset 47-41-től végignéztem spectatorban, mert nem tudtam respawnolni. Később pedig egy HP mapon maradtam spectatorban nagyjából 2 percre (2 hp pont lement mire újraszülethettem).
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4409 üzenetére
Vannak olyan challengek is, hogy 'get a bloodthirsty medal with a weapon', ezeket is lehet úgy teljesíteni amúgy, hogy lősz egy négyes streaket SMG-vel, majd az ötödiket ölöd csak az említett fegyverrel, és kész a challenge, snipereknél van ilyen challenge pl.
Tegnap néztem, hogy van olyan challenge, hogy 'get 10 pistol headshots in 1 map', ami már nem papírkutya
-
MaesTroll
tag
Pontosítok: Nem 1x kell 1 élet alatt 5-öt 5-öt ölni, hanem összesen kell 5 alkalommal egy élet alatt mindkét primaryvel ölni.
Tehát adott egy ASM1 & Tac overkilles kombó, ölsz egyet ASM-mel, majd halál nélkül kell ölnöd egyet TAC-cal. Ekkor 1/5 lesz a challenge progressnél. Tehát legalább 5 élet kell hozzá. Ha egy élet alatt ölsz 5-5-öt mindkettő fegyverrel, az ugyanúgy csak 1-nek számítódik. -
MaesTroll
tag
Na majd belerázódom hétvégén HC-ba
Felmentem most egy Momentum mapra, én csapatom ilyen 2-29es statok, enemyben van 56-0-ás. Sikerült Terrace-on úgy spawntrappelni minket, hogy respawn után 1 seccel meghaltál. 1-5 volt a statom kb 25 sec után... De ilyen, hogy a killcamben 2x láttam , hogy ugyanaz az arc lelő,mivel 2-3 sec különbség volt 2 halálom között, tudták hova spawnolunk, megmozdulni sem tudtam :/ Killcam ilyen volt: Lelőtt, újratöltött, majd mielőtt még respawnolnék, már ads-elte azt a spotot ahova születek. 40 sec után az 56-0-ás arc behívta a DNA-t, na ekkor kiléptem
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
Benéztem HC-ra, AW-ban először. 2 TDM eredménye Arx-szel Terrace 12-6,Instinct 14-10. Szokni kell, nagyon fura nekem, hogy nincs minimap, de még csak a killstreak slotokat sem látom, azt sem, hogy mennyi van a tárban. Legalább a részeredményt kiírhatnák
Jó campelős a TDM, ez nem tetszett.
Ezután benéztem HC dom-ra, Comeback volt a menü, fél mapot játszottam csak, mert pont a 1st round ending killcamnél értem be a pályára. Vége 4cap 8 defend lett, 32-15, viszont ami elképesztő: 30 One shot one kill, majdnem az összes. Nincs hitmarker, vagy kill vagy semmi
Elfoglaltuk B-t, bekempeltem közepére, mindenkit ledurrantottam 1 lövéssel, 15 méterről is sima ügy, tetszett
Sőt volt egy 1 shot 3 kill lövésem is Taccal, apró szépséghiba, hogy az egyik csapattárs volt
HC dom-ot még fogok játszani, shottie tényleg nagyon adja.Milyen perkekkel nyomulnak a HC-sek? Toughness gondolom nem kell, mert itt ha már flinchelsz, akkor kampó.
Ja, amúgy Sledgehammer +2 accuracy,+1 tár, -2 mobility,-1 handling. Nincs range növelése
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4378 üzenetére
Tac Roundhouse variánst próbáltad már? +1 firerate,+1 range,-1 handling,-1 mobility. Pont ma kaptam meg másodszor a Bang Stick nevű Elite TAC-ot, pályázhatna a leghaszontalabb ELITE variáns címre, -2 range, -1 accuracy... (+1 mobility,handling,firerate). Taccal csak annyi bajom van, hogy Core-on kiszámíthatatlan... Van amikor egyből lekapom az embert 10méterről, de van olyan is, hogy 2 méterről bead 2 hitmarkert...
MW3 shotgunok megvannak? Innen nézve rohadt OP-k voltak... Striker,USAS,SPAS,Model 1887... Utóbbi Damage proficiencyvel 1shot kill volt core-on vagy 20 méterig.
-
MaesTroll
tag
Hova tűntek a lézeresek amúgy? patch előtt minden lobbyban volt 2-3-4, ma pl. direkt figyeltem, 7-8 map alatt csak 1-gyel találkoztam.
Hanyagoltam lézert elmúlt 2 hétben, mindjárt csinálok egy class-t vele, megnézem mi újság, mert nem lehet véletlen, hogy így eltűntek... Jól sikerült volna az EM1 nerf?
-
MaesTroll
tag
Nekem is ez a hibaüzenet, viszont steam reconnect, pc restart után sem enged be a játékba. Ti csak simán újracsatlakoztatok?
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4347 üzenetére
Steel Bite pedig elég jó fegyver, persze hozzá kell szokni a burstöléshez. ARX Hole Puncher a legjobb ARX variant ( de már linkeltem, hogy az összes játékos statjai alapján a legmagasabb KDR-rel rendelkező fegyver a Hole puncher az egész játékban!), Steel Bite +3 Damage, -2 Accuracy,-1 Fire rate, HP +2 Damage, -1 Accuracy,-1 Handling. A plusz 1 damage a Steel biteon csak a penetration-t módosítja magasra, nem sebez többet játékosokon. Viszont a -1 Acc érezhető, ahogy a -1 fire rate is.
3 burst móddal semmi baj, mivel a Steel Bite 3 golyóval öl 55 méterig. IMR például 4 shot burst, de annak meg 4 hit kell a killhez. 3-at meg csak könnyebb bevinni, mint 4-et :p
Tegyél Steel Bite-ra Stock,grip,reddotot aztán hajrá. Persze ezzel inkább a support stílus hatásos, nem a run&gun. Gunfightokat lehetőleg medium-long range-en vívd.
Amúgy AK RIP nem olyan jó, mint amennyire sztárolják sztem.
-
MaesTroll
tag
Nézegettem FPS-t, semmi különbség FPS-ben ha render resolution-t állítgatom, ugyanannyi Native-on, mint Low-on. Defender 30-40 FPS végig, csak campelni tudtam. Map elején kb. 20-25 sec volt, mire a kiválasztott loadouttal elindulhattam. Biolab: végig 40-48 FPS, mikor behívtak egy Paladint akkor esett le 33-38-ra.
-
MaesTroll
tag
Ma elkezdte adogatni a fegyvereket nekem is, legutóbbi két drop: Amr Dynamo (Elite) MK14 Desecrator (Prof) MK14 Obituary (Prof) másik EM1 Sweet Dreams (Prof) AK12 Grenadier (Enlisted).
Grenadier AK jónak tűnik, nincs semmi hátránya, cserében beépített n00btube (marad +1 slot) és handling +1.
Azért jó a DLC utáni 1-2 hét, mert nem kell Overkill-es classokkal tolni, ugyanis respawn után ha lépsz 3-at, már bele is futottál egy eldobott OHM-ba
43 killem van vele, tényleg elég erős Core-on is. -
MaesTroll
tag
Pár érdekes infografikás statisztika:
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #4243 üzenetére
FPS kevesebb alapból,de azért játszható (50-60) meg néha pár másodpercig fps drop olyan 10-15re. De volt már olyan is, hogy gunfight közben 1 sec-re 0 fps,lefagyott :/ SnD elején mikor fegyvert akarok váltani, akkor sem egyből teszi, hanem kb. futok még 25 métert a lecserélendő fegyveremmel, aztán 3-4 sec múlva vált csak.
-
MaesTroll
tag
Nekem Optionsben a Dedicated video memorynál 1013 MB van, pirossal kiemelve. Mindenkinek piros, vagy ez egy apró jel , hogy kevesli a gém? Eddig 100 hogy nem volt pirossal kiemelve.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4232 üzenetére
Sztem is jobb lett volna pl. ha teszem azt pl. mérföldköveknél te magad választhattál volna neked tetsző fegyvert, hasamra ütök: 20-nál egy tetszőleges enlistedet,25-nél tetszőleges Professionalt, 30-nál tetszőleges Elite-t. És akkor lenne miért grindelni. Így eléggé random lett, hogy bizonyos prestige-k mit adnak, lehet már meg van, lehet nincs szükséged rá...
Ne is mondd, reggel az összes lobby az OHM-tól cincogott, igen idegesítő hangja van
Nekem sem tetszik ez a fizess érte dolog, főleg ha egy OP fegyverrel csinálják ezt. Mert lehet, hogy a lézer nagyon OP volt, de ha felidegesített, akkor szépen csináltál egy class-t, és mehettél te is vele. De most, hogy az OHM tűnik OP-nak, nem lehet visszavágni, mert fizetni kellene érte, nincs mindenkinek... Sokkal jobb lenne, ha azonos feltételek lennének, mindenki számára legyen elérhető, vagy senki számára
Kovimester: "Challenges and attachments don't reset.
You do lose wildcards, weapons, scorestreaks and modules, perks, launchers and exos" Ez a hivatalos. Hosszadalmasabb is lépkedni 16-tól kezdve, mert challenge-k nem resetelődnek, azokra már nem kapsz xp-t.
Eszerint értelemszerűen attachmentek megmaradnak. A többit meg elveszted ami a második mondatban van. -
MaesTroll
tag
válasz
kovimester #4230 üzenetére
Grand Master prestigelésnél úgy tudom, hogy nem vesztesz semmit (attachmenteket stb), nem szól semmi onnantól prestigelés ellen.
Dropok hivatalosan randomok. Gyakorlatban kötve hiszem
Épp egy hete írtam, hogy minden második dropban MK14 variant jön. Utóbbi 1 hétben az Elite mk14-eket megtartottam, kíváncsi voltam, hogy mennyit kapok:
Jött 2 kék duplázódás, Zöldekből 6,plusz a képen látható 4 Eclipse, 2 Eagle Eye csak 1 hét alatt.
KF5 Elitet viszont még nem kaptam én sem. Legópébb? Eddig az EM1 Pwner volt sztem, most patch után tényleg mintha a lézerek gyengültek volna. Nálam a TOP 3 patch után: Steed, Hole Puncher, Insanity.
Amúgy Sledgehammer közzétette hogy összességében melyik 5 fegyver a leghatékonyabb a játékban, a használók által összelőtt KDR szerint a leghatékonyabb fegyverek listája a következő:
1. ARX-160 - Hole Puncher (Professional)
2. Ameli - Heavy (Enlisted)
3. HBRa3 - Insanity (Elite)
4. BAL-27 - Obsidian Steed (Elite)
5. Pytaek - Loophole (Elite)Arx Hole Puncher tényleg bika, bár kell jópár kill, mire hozzászokik az ember a burst gunhoz (3 bullet burst)
Én 7300 killnél járok vele, 2.21 KDR. Jó ironsight, 55 méter az 1 burst kill távja, ami igen szép. Kb 3 hete a patch az alaptárát 30-ról 45-re változtatta, ha még nem lett volna elég OP. -
MaesTroll
tag
Ha valaki nem látta, konzolon ez volt az áprilisi tréfa Sledgehammer részéről:
Kár, hogy PC-n nem volt ilyen boost hang
Más: Rankeden eddig Low Profile-t is használtam, aztán most nézem (eddig nem tűnt fel), hogy Low Pro---> Invisible to UAV,tracking rounds,exo ping. Ugyanakkor bannolva van az uav scorestreak, Exo ping ability, és a tracker sight is. Szóval jól látom, hogy semmi értelme?
-
MaesTroll
tag
Nekem is rosszabb, mintha laggolna kicsit killcamnél is, hiába nyomom az F-et h respawn 1-2 sec mire respawnol pl.
Játszottam 1-et, az egész lobby OHM-ot használt pff, ritka idegesítő hangja van
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #4186 üzenetére
Igen van ilyen, hogy egyedül kell lenni hp-n. Nem értem mit akarsz bizonygatni, bárki tudna ilyen jellegű screenshotokat csinálni. De amúgy 1. képen killfeeden látszik, hogy HBRa-val játszom,sztem az van a 3. képen, ott hullajtottam el épp, azért ajánlja fel felvételre
Másodikon meg 99%, hogy enyém a az assault drone amivel épp elindultam :p
63-15-öt mentem 8 capture-rel, 4 defenddel, míg te x/y-t 4 capture 2 defenddel. Ne kelljen már magyarázkodnom, hogy én bizony segítettem a csapatot.
Észre kellene venned, hogy ha mindenkivel összeszólalkozol,vitázol ott nem a másikkal van a baj. Amikor kapod 5 embertől, hogy 'Stop QQ, stop acting like a 14 yr old' akkor nem feltétlen mindenki más hülye, hanem nálad van a hiba. Lecamperezel,lenoobozol játékosokat, mikor DOMon vezetnek 25 ponttal, hogy 'stop camping noob' és épp van 2 zászlójuk. Domination része a defendelés, ha valaki bekempel és véd egy zászlót az pont, hogy objective-t játszik. Mindenki úgy játszik, ahogy akar, járj túl az eszükön. Lézereseket is osztod, hogy mekkora n00bok, köv map meg tolod te is lézerrel...
Na meg a másik, hogy úgy kezeled a controllereseket, mintha aimbotterek lennének, őket is lecsíterezed hogy 'fking cheater asshole'HP-n nálad mindenki TDM-es camper, aki épp nincs a hardponton, DOM-on pedig mindenki camper n00b, aki épp nem az egyik zászlótól a másikhoz tart.
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #4183 üzenetére
Nem a fegyveren múlik, ugyanazt tudom hozni BAL-lal, vagy HBRa-val is.
Igen, mikor úgy sikerül befoglalni, hogy marad annyi életem, hogy egy stun grenade megölne, akkor megyek regenerálódni, addig elhagyom a hp-t. Detroiton is ez volt ma vagy 2x, amikor a B flag spotnál volt a hp. Elfoglaltam, maradt vagy 2% életem, és láttam minimapon 2 piros pontot közvetlenül hp mellett, meg egyet kb 20 méterre, 3-an jöttek foglalni. Nem maradok benn kevés élettel, free kill lettem volna 3 embernek, mikor jöhetnek ezer irányból.
Ugyanakkor a szoros állás miatt olyan is volt ugyanezen a mapon, hogy egyik hp-t végig én védtem, miattam ment a számláló.Sőt ma pl. Comebacken csináltam olyat, hogy wh uav-unk volt, előre mentem ponthoz, mert tudtam hol van a következő, beálltam, megkaptam a 200 pontot. WH uavon láttam közben, hogy az ellen 5 játékosa még mindig a legutóbbi hp-nál harcol, egyetlen egy volt, aki jött az újhoz (felém). 600-nál járt a scorestreakem, 800-nál Assault Drone-t, 900-nál Warbird-öt kapok. Láttam, hogy merről jön, mikor ideért, kiléptem hp-ból, hogy foglalja el egy pillanatra, elfoglalta, tőle 3-4 méterre voltam, ahogy elfoglalta egyből frissített a wh uav, könnyen lelőttem, és visszamentem hp-ra. Így ahelyett, hogy kaptam volna 125 pontot (vagy 150-et?) egy sima defendért, kaptam 200+125-öt, amivel meg is lett a drone+warbird. Cserébe kaptak 1 pontot az 1 másodpercért. Én meg fellőttem a warbirdöt, meg a drone-t. Ez a hp így könnyedén végig a miénk maradt. Sztem az ilyen nem TDM-ezés, hanem csupán okos játék.
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #4169 üzenetére
Vesztett a csapat, majd 100 ponttal, és? Van ilyen, 11 capture, 29 defend, 69 kill, én mindent megtettem, összehoztam 12740 pontot azon a mapon, mi mást tehettem volna még? Hihetetlen, hogy mindenben találsz vmit.
HP: Egész csapatnak volt összesen 1 defendje, gyenge volt a csapatunk, mint látszik is, se foglalni, se tartani nem tudtuk. Nem csak 2 véglet van. Nem csak a TDM-ezés, nem csak a 10-30-at menős, közben átlagnál többet foglalós. Arany középút.
De már próbáltuk elmagyarázni. Assault Drone killekre amúgy sem ad a játék defend medált, azt nem látod a statokon, mert arra Exterminate medált ad. De attól Drone-nal mindig HP-n vagyok, ha kapnék rá defend medált, kb. maponként lenne 10 defendem minimum. Ha annyira távol lennék mindig a ponttól, meg drone-nal sem a pont közelében lennék, akkor hogy jönne össze mindig a top kill? Meg a drone-nal a kb. 15 kill/map?... Drone-t tegyük fel összelövöm 3x egy map, az azt jelenti, hogy 3x40 vagy 45 sec alapból nem tudok foglalni,defendelni (~130 sec) plusz míg keresek egy kevésbé forgalmas helyet, behívom (3x10sec) 160 másodpercnél járunk, ami majdnem 3 perc, amivel lerövidül az idő, amikor foglalhatok. De cserébe a 3 drone összehoz 20 killt.
Azon az Uplink mapon én is próbálkoztam, reménytelen volt, asszem 18-0-ra vesztettünk. Fél mapot azzal töltötted, hogy shottieval lőtted a campelő csapattársat 30 centiről, közben osztottad chaten.
Vedd már észre, hogy van átmenet tdm-ezés, és ész nélkül objective-re rohanás között. Ha mindenki úgy tolná mint te, befeküdnétek a hp-ra 6-an, aztán 1 stun meg 2 frag lenne az egész csapat, oda lenne a hápé.
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #4164 üzenetére
Te már csak tudod, nem is egy csapatban voltunk, nagyon jó megfigyelő lehetsz... Szét voltunk dominálva.
Több ok miatt sem kempelek be a hp-ra. Ha 1 v 2 játékos bekempelt,akkor én kijövök és védem a környékét. Egy, hogy nem túl akciódús ott feküdni a hp-n, kettő a számlálónk megy, inkább megakadályozom az ellent, hogy közel kerülhessen a hp-hoz.Ominózus map:
Nem értem minek belekötni mindenbe. Már map alatt is toltad, hogy ne tdm-ezzek, ne ide járjak tdm-re. Aztán csak nekem volt a csapatból a legtöbb capture-öm. Előtte végig toltad Detroit Uplinken hogy 'stop camping retards,n00bs,campers, go to the fking objective' stb.Hogy a linkelt DOM mapon mi kivetnivalót látsz, nem tudom, érdekelne.
-
MaesTroll
tag
-
MaesTroll
tag
Elkezdtem tegnap rankedet játszani, lehet gyors vége lesz... Nincs értelme randomokkal. Eddigi mai 3 ranked meccs:
SnD: kikapunk 6-4-re, én meg egy arc 12-7-et megyünk, csapatunk másik 2 játékos 0-8 ill 1-8 (2v4 tulképpen)
Uplink: kikapunk 16-0ra, két játékos 1 perc után a csapatomból leave mert gyorsan haltak 4x, ragequit, a 3. társam ment egy szép 3-11-et (2v4)
CTF: Egyik csapattárs 2. percben leave, egy másik ment 3-16-ot, a harmadik társ oké volt, de megint 2v4, kikapunk 9-0-ra.Folyamatosan összerak klánok ellen, míg én kapom a rosszabbfajta randomokat. Ideje lesz körbekérdezni, hogy ki rankedezne ismerőseim közül, mert egyedül lehetetlen.
-
MaesTroll
tag
Az a legkevesebbszer használt streakem (mindössze 2x). Mire felvettem a páncélt, és megtaláltam hogy honnan perzsel egy lézeres már halott is voltam. 4 sec kábé lézerrel közelről megölni egy Goliathot. Recoil borzalmas. Nem beszélve arról, hogy ahhoz, hogy tudj vele ölni párat, kell rá trophy (50) meg rockets (100), így a vége 925. 750-ért az assault drone (rockets) kenterbe veri
-
MaesTroll
tag
20 perce Detroit HP-on elfogyott az ammo fegyveremből, felkaptam egy Bal Infernot, öltem vele vagy 10-et az utolsó másfél perc alatt (nagyon adta, Steedhez képest +2 fire rate, amolyan SMG-AR hibridnek tűnt, meg is jegyeztem magamban, hogy kisebb/zártabb mapokon jobbnak is tűnik mint a Steed), majd mikor lelőttek a legvégén kaptam egy dropot.
Na és vajon mit kaptam a dropban?
Megígérem, 1 hétig nem panaszkodom a dropokra, 1 hétig jöhet 132 zöld kesztyű 68 lábszárvédővel, de utána kérek egy EM1 Pwner-t, köszi előre is
-
MaesTroll
tag
Ízlések és pofonok. Egyetlen gondom a játékkal a Defender 1. perce (diavetítés) és Instinct,Recovery mapokon olyan 20 sec alacsony fps.Játékélmény fasza,fegyverek vannak bőven, supply drop is jó ötlet, exo move-ok tetszenek, mapok nagyrésze tetszik, csaló nincs sok.
MW3-mal próbáltam újra játszani december közepe körül, az egy dolog, hogy AW után a régi codok nagyon lassúnak tűnnek, folyamatosan boost jumpoltam volna, sok idő lenne visszaszokni. Viszont 5-ből 4 mapon volt aimbotter, élvezhetetlen volt.
BO1 jó volt, dedi szerverek, volt egy rakat 'fun gun': kedvencem volt a silenced spas shottie Nuketownon házakban darálni
Vagy a Flamethrowerrel sütni az ellent
Sok ember panaszkodik, hogy az AW-ban nehezebb jó statot hozni,jelentősen romlott a KDR-juk korábbi codokhoz képest... Nekem lehet azért is tetszik ez, mert jól használom az exo moveokat, ezáltal nekem épp ellenkezőleg, nekem javult a KDR-em a korábbi szériákhoz képest (BO1-MW3 overall 1.4 illetve 1.5 volt)
Am igen, divat a Cod-ot leszarozni, hogy ezeréves motor, hogy semmi új nincs bennük stb. Én azért játszom, mert jól szórakozom. Ha ahhoz van kedvem akkor megyek a 'legópébb' classommal tryhardolni, ha meg csak szórakozni megyek fel akkor van egy raklap fun gun (na45,rw1,mahem,s12,stinger,mdl,shield). Csak a multi érdekel, Single playerét egyik résznek sem nyitottam még meg, kizárólag multi.
-
MaesTroll
tag
Ha valaki unatkozik, itt egy Ultimate N00b gameplay
Próbáljátok ki ezt a classt, ha ráéreztek a használatára akkor nagyon szórakoztató. -
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4090 üzenetére
A R.I.P szerintem túlhypeolt, nem rossz, de közel sem godmode. Közelharcban ritka rossz, közepes távon so-so, nagy távolságra viszont adja, nincs semmi visszarúgása. A 22-es alaptára miatt nem szeretem, ext maggal lesz normál (33).
RW1,MORS---> Amikor én lövök velük, RW1 3 méterről mellkasra hitmarker, amikor engem lőnek, beadja nekik a killt egyből 15-20 méterről. Mors szintén, 3 találatból legalább 1 hitmarker... Persze amikor engem lőnek, akkor instakillLorenzo: Fogalmam sincs melyik exo az, de a lobbyban le kellett volna csekkolnod a nevét az exo-nak, aztán google
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4082 üzenetére
Nálam ugyanaz a helyzet, napok óta semmi értékelhető. Mivel nem prestigelek (level 50 vagyok), nekem származik legkevesebb hasznom a dropokból. Dupla XP drop haszontalan így, fegyverek beváltásáért kapott xp is hasztalan.
Amúgy akármennyire is randomnak mondják a dropokat, sztem csak félig random. Bizonyos fegyvereket már számtalanszor kaptam meg (Ameli Chicanery 10x legalább, MK14 az összes variantot számolva már biztos kaptam 50-et, egyszer nem tisztítottam armory-t, mert nevetségesnek tartottam már a sok mk14-et, és kb. 4-5 nap alatt másfél oldalnyi gyűlt össze csak a Prof vagy Elite MK14-ből... (Ami van killem MK14-gyel, az mind gungame.MW3-ban sokkal jobb volt, core-on 1 shot kill volt fejre.)
Bal-lal egy ideig én is szerencsétlen voltam, természetesen minden variantom megvolt belőle, kivéve a 3 fasza variantot (Steed,Inferno,Carbon), de vagy 1 hónapja leesett egy Steed hálistennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged