Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
válasz
ForRedGlory #523 üzenetére
Ma délután jött ki az új driver, csak megy.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
ForRedGlory #500 üzenetére
Nincsenek, de privat matchbe rakhatsz be. Ja de combat readynessben botok ellen jatszol ha jol fogtam az adast.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #291 üzenetére
Na ez megoldotta a gondomat.
Azal, hogy kimaxoltam a grafikát, de kikapcsoltam a shadow cache opciókat úgy szalad 1440p maxon, mint állat ... éééés gyöngyörű
Megy is fel az NVIDIA Shadowplay és csinálok egy videót.
-
kribe
őstag
válasz
ForRedGlory #325 üzenetére
Nem is nagyon tudok olyan házikót amire lecserélném...
De inkább meg se szólalok én itten a nyamvadt kis 50 játékommal
-
birorichard
őstag
válasz
ForRedGlory #289 üzenetére
Hát ez az ember vmi frenetikusan jó, nekiállok majd a sorozatnak is.
Nyilván azért van ilyen géped, h legyen, ami kihasználja, uh. megértem, h jó volna bele extra-extra beállítások a számodra, én is hiányoolnám a helyedben.Összességében viszont szerintem nem rossz. A multira még én is kíváncsi vagyok, örülnék ha frissebb, különbözőbb élményt nyújtana a korábbiaknál.
A single eddig viszont nekem nagyon tetszik, uh bizakodok. -
birorichard
őstag
válasz
ForRedGlory #285 üzenetére
Hát te a gépedet szerintem nem egy COD fogja kihajtani, még ha az a legújabb is... Ja, vannak benne itt-ott csúnyácska textúrák, egy-két reccenés, de egy első napi indításnak azt mondom, hogy az elmúlt pár évet végignézve, a többihez képest ez maga a non plus ultra...
Szerintem az optimalizáció az elvártat nem hogy meghaladta, hanem jóval túlszárnyalta, és emellett gyönyörűen néz ki.
Ugyan még csak a kampány negyedénél járok, de azt már most el tudom mondani, hogy COD-ot így a legelső MW óta nem élveztem.
A sztori eddig hibátlan, a jelenetek tele vannak túlpörgetett akcióorgiákkal, már most többet/jobbat mutatott, mint anno a Ghosts egésze, a karakterek is rendben vannak, Kevin Spacey valami iszonyat jó, de ahogy bekerülünk az Atlas-hoz az sem egy egyszerű na puff, beadtam a CV-m, aztán felvettek dolog, némi háttértörténetet kanyarítottak hozzá - látszik rajta, hogy foglalkoztak vele, nem egy összedobott sz*r, nem pusztán csak a kötelezőt sikerült hozniuk. Bár hozzáteszem, hogy nyilán nagy volt rajtuk a nyomás a tavalyi fiaskó után.Hangokk ti hogy vagytok? Nem egy BF, nem azt akarom mondani, de mérföldekkel jobbak, mint az előzőekben. Hoz azért egy átlag felett valamivel szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged