- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
#85154688 #4764 üzenetére
Hmm...én is nyomtam olyanokat waron,hogy 1 gránát elvitt minden ellent,mert tudtam,hol lehet kezdőre dobni...
Énnekem csak 1 dolog a piszkálós,de jópár rész óta,úgy,hogy nem vagyok alja játékos,meglövöm,amit kell,és objektívásban simán top1...
HOGY LEHET WH NÉLKÜL ENNYI ELLENBE FUTNI???
A darab zavar.Fülessel tolom,ismerem a mapot,tudom,hol érdemes ellenfelet keresni,de ha nem lőnek le,csak ritkán se vagyok képes 40-nél többet ölni.És ebben benne van,hogy klán,és szedjük egymás cetlijeit is.És aki hal,annak ugye jön a várakozás,killcam elnyomás,az,hogy a spawn biztonságos helyre rakja,ergo vissza kell menni a harcba...
Ezért nem értem.Nem tolom MaesTroll arcába,hogy WH-zik...(kérlek ne is vedd bántásnak,nem flame,csak értetlenkedés)még akkor sem,ha ezek a screenshotjai a WH-s,amúgy jól lövő játékost is testesítik meg,aki nem csinál mást,csak mindig "jó helyen van",sose fut lyukra,mert látja,hol az ellen,és sajátkezűleg bár le tudja lőni profin,de a kisokos mondja meg,hol is legyen éppen.Aki mindig uccsónak,3 kill után még plant előtt lelövi a bombást.Aki mindig elhappolja mások elől a killt,hát ilyen nyitott mapokon hogy a búbánatba lehet szedni 43 dogtagot,hogy bár ha ölsz,az oké,de a cetliért el kell menned,és vár az ellen társa és kemperek?Erre 1 magyarázat LENNE,mint a sztárolt jutyúbosoknál:...fut az állandó 3D-s UAV.A tyúbon is úgy süt,hogy a menő csávó miért bátor nyílt téren emberkedni,hogy aztán bemegy egy helyre és öl ötöt?Valaki futott már ennyire noob lobbiba?Hát én nem,és ez többrészes tapasztalat.Egyszerűen süt az,hogy a kedves menő tyúber kontroll alatt tartja a mapot,és ez még az AW-féle spéci falonátlátós UAV-al se megy!
Mondom ezt úgy,hogy fullos a klánom,diamond division,max szint,az előző eventet is toronymagasan vittük múlt héten,cod4 óta játszom klánban,és többezer óra egyéb részekkel is,mert mind megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest