Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
jó reggelt mindenkinek

-
booz
senior tag
mentem melózni majd re késöbb hy
-
booz
senior tag
haligalamb ma este 20,45 töl elérhetö vagyok akár warra is
addig megfenem a késem 
-
gyerpi
aktív tag
Helló !!!
X-TEAM ne is haragudjatok nem is csodálom, hogy közutálat tárgyává váltatok
komolyra fordítva a szót jó játszotok
-
Boci_83
őstag
-
szabozeee
aktív tag
Valaki HELP!!
corrupted file/memory 81329
Ezel az üzenettel vágja ki a pb a havert.. Mi lehet a gond??
-
Boci_83
őstag
-
CséZé
őstag
Na úgynéz ki holnaptól ismét cod4-ezek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balinov
titán
te gyiku,vágom az első tdm vacant demódat...van egykét eset,amikor khm...gyanusana a falat lövöd ezerrel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balinov
titán
Az új egerem!

garantáltan halálos!
-
BandiHUN
veterán
a napster-féle ts-el mi van?tegnap is offline,ma is...

-
Balinov
titán
Nekem is valami Speedlink cucc van, fukarból kaptam.valami ~2k volt és iylesmi.nem is lenne rossz,csak ne lenne ekkora fejem,nade nem az a baj,mert úgy összességében nem is lenne rossz,csak iylen rugalmas a mikrofon része és abszolúte nem áll meg a kívánt helyzetben,meg soxor nagyon halk,szinte a pofámba kell rakni,hogy rendesen halljanak.
-
athomi
veterán
ja és mindenki úgy szavazzon ahogy érzi, és ne úgy ahogy másnak jó

-
gyerpi
aktív tag
NYEV-esek kúszatok fel a honlapra szavazni
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kiköptem az ebédem 
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Zéró Tolerancia! Nem ez nem reklám

Tudom kicsit kemény, de nálunk alap hogy ha felmegy valaki egy fontos war-ra akkor mindene rendben legyen. Nincs kivétel. Készüljön fel előtte.
Sokat foglalkoztunk a csalások elhárításával és bizonyos programok okoznak Corrpupted file/Memory hibaüzenetet. Na ezek 90%-ban nem olyan progik amik ne befolyásolnák a játékot valamilyen szinten. Kicsi az esély arra hogy valakit azért dobjon ki ezzel a hibával mert valami ártatlan progit indított el. (Cod1 ről van szó)
Drawsun azt a célt szolgálja hogy kikapcsolja a napot és ad +fps-eket, ez így nem nagy dolog. De! Bizonyos esetekben (videókari+driver variálva) a játékosok modeljeit kivilágosítja.2006-ban (akkor már rossz szemmel néztük a drawsunos dolgokat) már nemhiszem hogy lehetett olyan gépet kapni újonnan amely ne lett volna képes elfogatható sebességgel futtatni a Cod1/UO-t. (kivétel egyes integrált vga-k, meg egyéb egzotikus állatfajok) Most ilyen alapon minek akar +10-20FPS-t?
Gyakorlatilag egy régebbi 2000+ AMD vagy 2000-es P4-is képes kiizzadni legalább 60 Fps-t magából egy Ati9600 vagy egy Geforce4 Ti társaságában (PB alatt meg úgyis csak 125 a max egy waron). Most ezek a hardverek 2006-ban azért elérhetőek voltak egész normális áron. Ha valaki ezzel nincs tisztában akkor nézze meg mik a minimális hardverkövetelményei a cod1-nek. Ezek után nincs értelme hozzányúlni a drawsunhoz. Ezeket a dolgokat csak cod1/uo-ra vonatkoztatom, nincs tapasztalatom cod2-re.
A honlapunk meg a szokásos fejlesztés alatti stádiumban van, még legalább 200 évig.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
SzemélyesÜgy?

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
nemsoká indulok ismét vácra
olyan régen voltam
Nah nembaj..már ma jövünk is...és azthiszem 10K egy Fuvarért ahol csak utas vagyok nemis olyan rossz
-
Balinov
titán
én Virtualdubbal csinálnám a vágást, emlékeim szerint minden 25-ik képkocka keyframe,szal mivel 25FPS a videó,mp-nként tudsz vágni.ha kivagdostad,akkor tedd át direct stream copy módban mind a videót,mind az audiót (utóbbit kiválaszthatod no audio-nak,ha ugyse kell a hang),aztán save avi (YV12-es szín színmélységgel,mert ha neadjisten alapértelmezett rgb32,akkor böszme méret lehet).és lesz egy megvágott avid.pár perc alatt megcsinálja az avi-t,aztán azt már vegasba,videospinbe,stb. beimportálhatod..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.Lövöldözzél te is mint olyan sokan mások
.

addig megfenem a késem
és tetszett, hogy sok SD közé befigyelt egy TDM. Jó az levezetésnek ill. felpörgetésnek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem hamar tudok venni egy olyan asztalit,amin megy a cod4 rendesen..