Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
bazze,tesó....
akkor mégegy jópont,hogy ilyet vettem....nekem a terepmintás van,x718BF -
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
én egy ilyet vettem tegnap...kemény 3400 ft volt,és egész jónak tűnik,tegnap este már azzal próbálkoztam,néha nagyon kevés sikerrel...
sajnos megtorolja a bénázást(tesztek alapján 15G-ig birja a gyorsulást,hát hozza is a dolgot szvsz),a kéz megugrását,meg a 100ft-os teszkó gazdaságos egérpadot
de hát majd intézek valami jobbat remélhetőleg,nagyon rendben van a cucc,aztán még edzettem tegnap ffa-n,ott már jött pár fejes messziről is.dehát bele kell az ilyenekbe jönni,beállitgatni...tény,hogy szép,kényelmes,a többi kiderül
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ok,de jobban belegondolkodva valszeg tényleg csak 800x600-asak.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
tényleg,a zoom.akkor most megbukott a mutatvány.
-
ovecs
senior tag
Nekem ilyen patkányom van: [link]

Aproneten vettem kb 3k ért ősszel használtan, és elég jó, csak a görgője néha benyomódik mikor görgetem -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ób+,tudom már mit felejtettem el.a screen-ek,minden kör végén toltam 1-et.viszont lehet,hogy ez is csak 800x600-as lett
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
és akkor mivel Zoomolsz? én egérről Lövök,Zoomolok,Fraget dobok,füstöt/vakitót dobok,késelek,fegyvert váltok,plussz van egy olyan gomb is ami 3at lő amit ilyen G3 szintü fegyoknál használnék de olyan fegyokkal nem megyek
...a Régi Razer Plasman még egér gombról vezéreltem a gugolást is és a hasalást is
a Billen összesen 5 gombot használtam...w,a,s,d és space
-
Sirandrish
legenda
Nah hála Napsternek a Weboldalon mától van War Statisztika...az első eredmény a NYEV klánb ellen vivott csata...Képek is kellenének az eredményről..ugyan kiraktam 2-őt de Napster képei és elég kicsik azaz ha valakinek lennének legalább 1024*768as képei (ha nagyobb az csak jobb) az linkelje ide és kirakom azokat...köszike...
Jah és mától aki WARon vesz részt az próbáljon meg minden MAP végén Printelni egyet(f12) és kirakjuk..a vesztett WAROKON IS!
Az első cél szvsz az 50% lenne ugyhogy hajrá PH TÍM

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem is és meglepően erognómikus. érdemes megnézni a nyammnyung pleomax oldalát,nagyon kis dizánosch cuccosok vannak!
kevés a gomb? na ne ba*****l ki velem.nekem elég a balklikket is nyomogatni,nemhogy hatvankét gombot megtanuljak. Ma kaptam gy tippet,lehet beálíltom a rightclick-et jump-ra.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
2,5k.800dpi-s
-
ovecs
senior tag
Akkor este war a banánért! Nekem 8 után jó
-
Balinov
titán
Szükséges sw-k:
cod4
cod4 demó player
fraps
virtualdub
xvid vagy divx kodekfraps-szal belövöd,hogy full felbontás,25FPS.Ügyelj,ha beállítasz egy 1920x1080 felbontást,a videó is az lesz. sztem demórögzítéshez egy 640x480-ra belőtt full graf-os cod-ot hsználj
cod-dal lejátszod a demót,F9-el indítod a demót.mikor kész,f9-el állítod meg.
virtualdubbal megnyitod a fájlt,beálíltod a audio/video kodeket,esetleg resize-t pluginből.azt enkód.ha valami nem tisztja.szólj.
-
Balinov
titán
Bemutatom az új egérkét,amivel War alkalmából meglepettem magam.

Hihetetlen kényelmes.1680Ft-os Genius optikushoz képest ég és föld -
gyerpi
aktív tag
Balinov:
nekem is meg van a demo a war-ról, megcsinálnám én is /még nem láttam a tiedet majd otthon/ fraps-szal csináltad? utánna ? írd már meg hogy s mint. köszi

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erőt és egészséget
De pörög a topik
A tegnapi 2v2 war nagyon állat volt.. Az elején engedtünk nekik egy kicsit hogy azt higgyék van esélyük, de utána bekapcsoltam a lagg csítet és már oké volt a helyzet..
Olyan jól működött a csít hogy azt mondták Saint-ék hogy még fekve is laggolok..

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Terveim szerint olyan 20 körül, elérhető leszek...
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Addig lesz nyugtod mi....??

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
engem is,gondoltam nem irom,mert ugyis egyértelmü

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nálam sincs,akkor ez kilőve.lehet,hogy otthon,rögzítéskor nem hallgattam vissza ellenőrzésképp,hogy van-e hang. Érdekes,mert az 1,3gb-os fájlban Gpsot szerint 44100Hz 1411 kb/s tot (2 chnls) hangsáv van.Vagy elbasztam volna közel 1,5mbit/sec sávszélességet?
Fraps kodek egyébként iszonyat! 68mbit csak a videostream sávszélessége az eredeti 800x600@25FPS-es rögzítésnél!!!! -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én benne vagyok,ha a többiek rá érnek.

Ovecs nyugdíjas társam a War felelős
. -
Sirandrish
legenda
a Majmok köztudottan más majmok fejét vakarkatják..tegnap néztem egy ismeretterjesztőfilmet amiben ez volt...és ez meg is magyarázná hogy a multhéten elkezdted vakargatni a fejem ...az meg mégjobban megmagyarázza hogy a szemetek sem a régi nyugdijasok..ugyhogy az tény hogy TE egy nyugdíjas Majom vagy

Este WAR?
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na a dinnyéset azt nem tagadom(a nyugdíjasnak már a szeme sem a régi
), meg amióta használok sampont azóta tetvek sincsenek nálam, nem tudom más hogy vagy ezzel, de ti majmok mit használtok fejviszketés ellen??

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
azt,hogy van-e hang,azt nem tom kideríteni.nincs hangszóró melóhelyen...vagy francokat,átdobom telefonra,az lejátsza ugayis
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te egy bazi nagy szőrös kingkongmajom vagy!!!!!!!! Lehet, hogy kéne küldenem egy láda banánt?

-
Balinov
titán
Hurráság!
Közben próbálkoztam cod4 movie témával kapcsolatban.
Reggel óta szopok,mint torkosborz,mire kiderítettem,hogy szájbavert ATW-ről nem megy a divx webplayer,ha fejre állok,akkor sem.Rájöttem továbbá,hogy fostalicska FileZilla ugyanazon eléréssel csak 20kbyte/sec-re képes,míg a TC ftp kliense atomstabil 40k-val tölt felfele. Próbaképp a tegnap emlegetet 20megás fregmúvi helyett az eredeti 1,3gb-osból csináltam egy 512x384@25fps felbontású ~800kbites szösszenetet az első percéről a war-nak.Tárhelynek meg az extrát használva minden faszán okés. Úgyhogy íme,álljon itt egy próba!
Lehet köpködni,aláfestés nyista,csak a war hangjai.Egy still image-val indul,aztán rá kell a play gombra bökni,utána kis bufferelés után indul a videó.Kezelőpanel egyértelmü asszem,ki lehet fullscreen-re is rakni.A "webdizájn"ért -hőőőő- elnézést,nem vagyok penge,simán egy NVU-val generált oldalság csak az egész.
-
ent
őstag
Bocsi skacok, qva Invitel, de majd a next hét elején jönek Kábelnet és lesz süvítő netem. Na onnantól kezdve reszkessen a cod4 társdalom, nem lesz netszakadásom.
Mi volt tegnap még mecs után?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aloha tényleg nem én vagyok, bár látom már kiderült.
Kétszer jöttem be hozzátok Moss néven, mert előtte vhol álnéven publikoltam. Amúgy továbbra is a Hunor nevet fogom használni. -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
És Te bekapod-e?
Nem is Richard, hanem German --> [link]Össze kevertem őket.

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
istenem,hát a házas ember sorsa már csak ilyen.Ma este talán tudok többet fennlenni, holnap viszont koradélutántól kezdve kb 6-ig.szombaton egész délután!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én is csak kábé 10-15 perecet voltam fenn.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aloha néven Richard szokott játszani, legalábbis egy időben ilyen néven tünk fel, ujabban Kitiltva...

-
Balinov
titán
Sziasztok fijug.mi a pálya?tegnap volt Ph!-soknak war? mert 9 körül senki nem volt közülük a pub-on fenn.
-
athomi
veterán
Tényleg én vagyok a Hunor a szerveren.

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
siryessir,hazahoztam a te demo-dat,meg a demo playert,felhánytam a friss fraps-ot, 80fps-szel játszta le a jelenlegi cod4mp beállítások mellett. egy ~3 perces sample movie-t csináltam 800x600@25fps-szel,lett 1,3giga,vdubbal meg resizefilter segítségével átraktam 640x480-ba ~1mbit beállítás mellett,nem lett rosz, ~20mb-ba áttolta,még holnap baszkolódok a 2menetes kódolással,mert kevesellem a bits/pixel értéket,felkéne 0.1xx tájáról legalább egy 0.2xx-ra tornászni,akkor már finom minőségü lesz.sztem úgy 10mega/perc-be belefér 640x480-ba,további resize-val csökkenthető a fájlméret.majd kipróbálok több beállítást és jeletnkezem.
-
Sirandrish
legenda
NAh Bali mizu? akarsz még videot csinálni?

-
gyiku
nagyúr
eddig volt itt elet, a videotokkal meg kinyirtatok

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor ez a nyerő..
Ha ezzel veszek fel demot maximum még nagyobbakat fogok laggolni

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem ami most otthon van csak bmp képeket tud kimenteni, videót nem tud felvenni.. Ha azt a menüt választom hogy videót vegyen fel akkor kiírja hogy vásároljam meg a teljes verziót...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sajnos megtorolja a bénázást(tesztek alapján 15G-ig birja a gyorsulást,hát hozza is a dolgot szvsz),a kéz megugrását,meg a 100ft-os teszkó gazdaságos egérpadot

...a Régi Razer Plasman még egér gombról vezéreltem a gugolást is és a hasalást is

.Mikortól lesz megint neted?

.Bár az is lehet,hogy senki se fog rá érni.De szombaton majd nyomjuk,hogy össze szokjon a csapat.