- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8493 üzenetére
akkor sörözni járjatok vele ne warra...ennyi
-
Moretimer
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #8491 üzenetére
Kolegád azt írta feljebb valahol,hogy nagyon megválogatjátok kit vesztek be...
Nem kellemes dolog klántárs miatt tartani az orcát.
Sajna volt belőle részem.. -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8486 üzenetére
hát akkor az nagyon sok minden miatt lehet...
-
booz
senior tag
válasz
MasterDeeJay #8486 üzenetére
itt nem veletek van a baj az x_team -mel hanem azzal a bitonyos 1 emberrel aki csak a másikat tudja szidni ha rászolnak csak nehogy egyszer valaki kiverje a fogait azért mert nemtud emberhez méltóan viselkedni.
és hangsujozom nem az x_tem-mel van a baj
ezek után nem szeretném meglátni eggyik nyev szerveren sem mert garantálom végleg kilesz tiltva -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8483 üzenetére
Hát nemtudom..Richrad lőtte a shotokat me az ő szeóján voltunk és azt mondta hogy amit rólunk csináélt azzal semmi gond nem volt az ellenről akármennyit csinált mind fekete..
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8482 üzenetére
figyi én csak olvastam és itt megirtam...nekem teljesen mindegy mit csináltok hidd el...
én nem vádaskodok! -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8480 üzenetére
fekete PB Shot?
az is csitnek számit?
ez most komolyan érdekelne mert akkor mi a multkoriba mikor nagyon belelendültünk akkor egyik klánról készült majndem 100shot és mind fekete volt -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8474 üzenetére
hát azért ha valóban valami csalás akkor esetleg 60%-ban dobja ki a PB valódi cslásért mert ismerek néhány embert akit ilyesmiért már vágott ki PB mégse csalnak..ezáltal elég nagy a valószinüsége hogy ártatlan...mégis WH cimszó alatt kivágják és szégyenfalra rakják...akkor?
az nem alaptalan vádaskodás? -
athomi
veterán
válasz
MasterDeeJay #8474 üzenetére
Engem (és másokat is akiket ismerek) már többször is dobott ki corrpted file/memory-val és foggalmam sincs miért.
Nem én tehetek róla, hogy szarok a PB-k, és nem az én dolgom hogy rájőjjek mi okozza a hibát...megj.: Tegnap este az egyik tagotok a ph! szerveren igen választékosan használta a magyar nyelvet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8463 üzenetére
és a corrupted file memory vagy mi az mit tud?
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8459 üzenetére
Én nem állitok semmit!!!!
Én csupán jobban hiszek 10 embernek amelyikből ismerek 3-4et mint 1nek akit nem ismerek....ez ilyen pofonegyszerü...
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #8451 üzenetére
Figyi..nekem tök8 hogy csinál-e valamit vagy nem...nem én mondtam hogy csal...nem én mondtam hogy láttam a képet ami bizonyitja és azt se mondtam hogy láttam ahogy kivágta a PB!
Én annyit tudok hogy amit már sok ember kezd el mondogatni arra már érdemes odafigyelni..annyira nem világverők hogy amiatt mondják rájuk!
ez kb olyan hogy megbizol a nődben és valaki aztmondja hogy megcsal..nemhiszed...mégvalaki mondja..akkor se hiszed...de amikor már az 5. ember mondja akkor már lehet elgondolkodol rajta...
De mint már mondottam...nekem teljesen mindegy hogy használ-e valamit vagy sem...de inkább hiszek 10 embernek aki néha nekem is furcsa mint egynek akit nemis ismerek semmilyen téren...
-
CséZé
őstag
válasz
MasterDeeJay #8451 üzenetére
Szerintem itt zárjuk le az egészet, mert bizonyíték nélkül felesleges erről beszélgetni. De én tanácsolni tudom h a szégyenfal 90%-át takarítsátok le a honlapról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged