Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
majd otthon megskubizom... A munkahelyről nem lenne szerencsés.. 
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát ilyen montázsos,aláfestéses videót nem is akkor csinálsz,mikor pölö jáccod a war-t.szépen felveszed demóként,aztán a war végeztével átrakod a felbontást 640x480-ba magas grafika mellett és így csinálod a fraps-szal a 640x480-as videót.aztán a nyers avi-t vdubbal megvagdosod (pölö kivágod,míg visszakérdezek,hogy mi a pics*a az az F,miért irogatod say-nél
),aztán ezt letömöríted pl. xvid-be,divx-be,akármibe. 640x480-as demóvisszajátszásnál egy mai,korszerűnek mondható gépnél nem nagyon szabad framedrop-nak lenni. 
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nincs mit. Esetleg magának a nyers fraps videónak a vágását meg lehet csinálni virtualdubbal direct stream copy módban,aztán ilyen VideoSpring szerű progival megcsinálni készre a videót. 100%-ban biztos vok,hogy a korábban linkelt külföldi fragmúvis oldalon is így csinálják.
Zee: nem vagy egyedül.

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen.. Ezeket a neveket sosem jegyzem meg.. Nekem csak: konténeres, folyómeder, hajó, csatornás, benzinkutas.. meg ilyenek..

-
Balinov
titán
válasz
szabozeee
üzenetére
nero?én azt csak audiocd-re használom.abból is a 6-os uccsót.mindenmásra imgburn/dvddecrypterr.
sztem elég egyszerű,nézd meg a tutorialját
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én ezt ajánlom. profik csinálják,home célra tökéletes,ráadásul nem is warez,mert abszolúte free. Pinnacle VideoSpring
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem nagyon, max a fölös részeket tudom kivágni, de ilyen zenei aláfestéseket meg miegymás olyat még nem próbáltam..De majd kipróbálom ha lesz időm ami júniusig nem valószínű mert heti 12 órát még oktatok a munkaidő után...

-
yako
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm!
máris jobb a közérzetem. -
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
az fasza,akkor ezzel el fogok egy ideig baszkolódni:
__|__
*---o--(_)--o---* -
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
hat azert nem teljesen jo, 2. sor vegen van 3 --- ami nem kene oda
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jegyzőkönyvbe vettem...

-
yako
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem épp háborúra gondoltam - bár ebben a mondatban, ha átolvasod az a lényeg, hogy medvecsapdákat, és lepkehálokat teszünk ki nektek, ezt pedig nálatok nem tudjuk megtenni.Mindez persze csak elmélet...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Boci: no para,csak az íze kedvéért javítottam ki az árfolyaminfódat.
Andrish: áruld el,hogy csinálsz 3 soros aláírást? szimplán besorolod,aztán a RI/OS5 tördeli?
-
yako
tag
'napot Uraim!
Jó kis lecke volt a tegnapi így van, majd saját szerveren megverjük Őket - az év vége felé remélhetóleg -, medvecsapdákkal, lepkehálókkal, és hölgybaka-botokkal.
Az akcentust én kérdeztem ,szeretem az íjzesen magyar böszédet!
-
Boci_83
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Nem tudom mit nézek,( nem vagyok képben a valuta piacon... ) csak valamelyik topicban, azt hiszem az AM2+ -ban irták hogy ennyivel kell átszámolni, de a 8.3 -al számolva is drága, barátok között is 52K.

Bár ha jobban megnézem az x-pervision van ott olcsóbban is, az már átszámolva is 44K -
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
no megjött hozzánk a 9600 gt [link]
nem rossz -
Tsunami73
tag
Rosszul gondoltad. Az én játékstílusomban előfordul hogy hírtelen halok,de ha az első 5-10 másodpercet túlélem,akkor valakik tőlem halnak meg hírtelen
Ilyenkor szokott az jönni,hogy ez meg hogy a picsá.a került ilyen hamar ide,ez nem is lehetséges biztosan mögülünk indult 
-
gyerpi
aktív tag
amúgy ki kérdezett az akcentusomról
?
jó mi jókat
lehetett rajta röhögni

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tényleg, annyit kérhetnék, hogy a következő warra a NYEV ellen bekapcsolhassuk a monitorokat???

Az még hagyján hogy a monitorok ki voltak kapcsolva de ha napsternek "még a VGA-ja sincs gépbe" akkor a gépet sem tudta elindítani... Ez ám a csít..

-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te voltál a füstbe ment terv

-
-
szabozeee
aktív tag
Tegnap Napster jól nyomta a
főleg crash-on.. 
-
gyiku
nagyúr
3. maprol nincs shot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd otthon megskubizom... A munkahelyről nem lenne szerencsés.. 

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
?
lehetett rajta röhögni