- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Vazz]
tag
válasz
gyerpi #15196 üzenetére
Én is ezt mondom, nem rossz gém ez, csak a war hiányzik nekem meg a rendes ping. Amúgy teljesen baba, csak a pubot már unom, alig játszok vele. Megjelenés óta megvan a játék és most vagyok 67lvl és meguntam. Én csak és kizárólag a multi miatt vettem meg, úgy néz ki feleslegesen. Evvan. De majmegláttyuk...
-
kavicssli
addikt
válasz
gyerpi #10019 üzenetére
úgy vettem észre, hogy inkább nyakra kell célozni csipával, hogy fejes legyen én meg úgy tudtam hogy egy kicsit a feje felé kell lőnni!
LEgalábbis ezt olvastam valami okos COD oldalon!
Átlett nevezve a topic!
gyerpi! A blizzard oldalon neked hogy jeleniti meg a képet és a videókat? ...
ja és milyen felbontásba nyomod!?
-
Sirandrish
legenda
válasz
gyerpi #10016 üzenetére
jó ez mondjuk olyan hogy ha futás közbe oldalba lőlek egy ilyen csipával nem is futsz tovább fedezáket keresve
Me akkor vegye el a zoomot de haljon bele 1 lövésbe mindenki..valakit meglövök..eddig még elkaphattam a még egy lövéssel..most ha egybe nem hal bele már nemtudom lelőni..
a nagy fps növekedést én nem vettem észre mer fix 125ön vagyok...
-
mr.saint
tag
Hát igen most mondjak még valamit ehhez a témához de te úgy is tudod mire gondolok! Amúgy meg remélem ma voltam az utolsó vizsgálaton mert már kibasz..... unom Mondjuk most világít a szemem a sötétben a sok izótóptol
De amúgy meg igaza van a Tominak nyár van
, és nagyon jó a medencében már a víz
-
Sirandrish
legenda
az a baj ezzel az egésszel hogy mikor ugye megjelent még lehetett jókat játszani..mostanában viszont egyre több az ilyen "furcsaság"...pedig ugye mi is fejlődünk..meg azért megjelenés óta tolja mindegyikünk..és mégse lőjjük el a másikat a map másik végéből KP-val 2 lövéssel...
-
Sirandrish
legenda
engem a Nadek zavartak meg...ott áltam a keritésen az ablak alatt A melett és kidobnak..kezdőröl senki mivel arrafele néztem...ha középen van valaki akkor lelő..ha esetleg meg a melettem lévő ház alatt volt onnan meg nemtudja odadobni a nadet hogy fájjon me max be a szoborhoz de én onnan messze volam, szóval elvileg gránáttól sebezhetetlen lettem volna de 2szer is kidobtak..de hogy ki és honnan...azt azóta se tudom
-
Sirandrish
legenda
meglesz...de kizárt dolognak tartom...
Mivel én mikor védőként futok B-fele és a kisházból dobom a Nadet a Busz mögé akkor már ott az ellen vagy átfut vagy elkepja a nade...de én annyi idő alatt nem érek oda mint a nade akárhogy futok is...meg ha megvárja az ellen a Nadet akkor betudok (talán) futni B meletti házba és pont akkor látom hogy futnak a busz mellett...ami azt jelenti hogy ha megállnak várni a nadet nekem még akkor is kéne legalább 5 sec hogy odaérjek ahol átfut..de addigra ő meg már plantel...
Tehát szvsz nemlehet de valóban az a legegyszerübb ha kipróbáljuk...Ezt nem értem
Hogy futok? -
PyroS
senior tag
Jaja szerintem is érdemes 3év garival megvenni.Ezt olvastamár valaki?
-
Sirandrish
legenda
oh te szegény..nah akkor képzeld el...elképzelted?
Nah szóval...Minden fegyo red/arany és Minden Cselendzs is megvan kivéve egyet ...nah ez volt nekem és ujrakezdtemNah akkor én mi mindent buktam szerinted? de engem pl nem zavar így legalább a PUBnak is van ujra értelme
és amugyis..akkora dolgok vannak
Multkor Kiflee-vel toltuk PUB-on 3v3 vagy 4v4 volt én maradtam egyedül lvl 9-el meg ellenem 3 55ös...nekem kelett plantelni..lerakom...jön egy..leszedem...megfordulok ott lő egy aztis leszedem aztán bekempeltem védeni a bombot...sehol semmi az utolsó 5 secig mondom akkor már mindegy bedobtam egy c4et a kéróba (pipeline) és bumm..a 3. pont ottvolt
nagyon nagy voltXD -
Sirandrish
legenda
a frissitéseket előbb utóbb lészedni magának...nekem is volt hogy direkt nem frissitettem és olyankor kikapcsolni is ugy lehet hogy egy szövegre kell kattintani különben már huzza is lefele a frissitéseket...kb 1 hétig tudtam ezt eljátszani aztán már hirtelen nem volt ott a szöveg.
Most vagy megunta a win vagy leszedte magénak
-
gyiku
nagyúr
fosuli? ott nincs net?
wifi hot spot, vagy vegyel neki egy 2 meteres utp kabelt, csak be tudja dugni a falba
iskolaba tanulni mennyen, ne netezni
asszonynak egy amilo 1705li-t vettem, dualcore, 2 ghz, 1 gb ram, 160 gb hdd, gyari vista legyalul, xp fel, szakit, mint allat. aksi kicsit hurka, de melyikben nem az? -
ovecs
senior tag
-
kavicssli
addikt
és duplájába került mint az enyém kifejtenéd bővebben mert nem értem!melyik mennyibe került?
és újonnan szért ezt ne felejtsük el!
Meg én amondó vagyok hogy használt VGA-t nem vennék soha lehet akár 1 hónapos vagy 2 hetes (kinek a pap...)
Mondjuk már vannak 7800gtx karik 19k ért!
mondjuk haver most adott el 1 hete egy 7900GTO-t 17k ba! na az szerintem emgérte az árát!
Viszont Radeonokból is ott van a 1900XT/XTX is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest