Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
hogy lefossa a bokajat.
-
gyerpi
aktív tag
no itt ma mindenki nagyon morci pedig préntek van skacok préntek

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
mennyi az az 5 meter? pl crashen.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
szethuztam a seggem, johetsz

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
mesz begyujteni a citrom dijat?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
honnan tudod mennyi a 30 meter? foleg, mikor nem europai mertekegyseg van a jatekban?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
2, azaz ketto loves. nekem.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
muszaj az pontosjé, te falu
-
gyiku
nagyúr
szakmai hozzaszolashoz csak annyit: ki a fasznak van cod4bol diplomaja, vagy papirja? vagy oklevele? kinek a szakmaja a cod4? vagy vga, cpu, akarmi. nincs ilyen szakma bazd.
-
kerlac
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
ááá, lőttelek anélkül is.
bár sokszor pont az miatt kaptak engem is le, mert annyira rászoktam a zoomra, hogy közelről is rögtön nyomom a jobb gombot, addig meg szépen lekapnak míg belenézek.most kezdtem próbálgatni a G36c-t. az se rossz. P90-et most próbáltam először, hát nem estem hanyat tőle, bár mindenki ajnározza....
-
Sirandrish
legenda
Jah egyébként nemtudom kit mennyire érdekel de holnap megyek CoD4 versenyre

Szurkoljatok
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk Gyik-ot ez nem érdeklni amikor csípőből lő a Barretjával és úgy gyilkol közelről
. -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ttól függ,milyen közelről nézel bele..

-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
jaja,valszeg azért nem is nagyon erőltettem a használatát,mert azért reddotnál jobban látom a célterületen kívül a pályát,acognál ez jobban ki van takarva,vagy nem is látszik,ha jól rémlik.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk nekem nagyon nem jön be az ACOG,nem tudok vele normálisan célozni.De van aki még a P90-re is azt tesz,én maradok a red dotnál.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
aha,értem! Mondjuk ha gyiku kedvenc fegyójával kombinálná az ember SD-be,még ott is jobb lehet a sima reddotnál,nem? legalább látnám,honnét szed ki napster vagy valamelyik csipás
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Üdv mindenkinek.
Van olyan fegyó amire érdemes rátenni pl:G3,M14 stb amik messzire is pontosak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN
üzenetére
szerintem itt egyedük téged érdekel a rang...nem azért vagyunk Addiktok meg Nagyurak mert szénné offoltuk az agyunkat..
Jah..nézzél bele más gametopicba...minden oldalon Moderátori figyelmeztetés és minden héten 1-2 ember hosszu hétvégét tölt el forum nélkül..ez kell neked is?
ha igen akkor bocs... -
Balinov
titán
Szvsz egy zsák szaron vitatkozunk.
On: héten elkezdtem újra figyelmesebben nézni a killcam-okat és láttam,sokan tolják ACOG scope-val. Miért jobb ez mondjuk egy sima TDM-en,S&D partiba,mint mondjuk a RedDot? Egyáltalán milyen fegyókhoz javallott ezt használni?
-
Balinov
titán
válasz
Balinov
üzenetére
b+,kicsusztam a 15perces hsz-szerkesztéis limitből.Szóval #5651-hez kiegészítésül:
"Mod vagy vagy op kérdéskörre: ez itt nem így működik. Bárki, akár egy 0/0/0 hozzászólásos 1 órás újonc is kérhet moderálást,az arra megfelelő topikban a moderátoroktól,ha az indokoltnak találtatik,akkor megcsinálják a moderálást,nem firtatva senki rangját.A moderátorságért meg nem nyalni vagy küzdeni szoktak itt a ph!-n,hanem kiérdemelni, felkérés után modinak lenni.Azonban a modik sem örökre modik,lásd nemrég egy debreceni ph tali miatt vesztettel egy egy kedves,korrekt és valóban jó fej moderátor a moderátori hangját.
Az,hogy a szakmai hsz-ek 1-es,a lokál 0,25-ös a piacos meg 0,10-es szorzóval számolódnak és súlyozott hsz-ek + itt eltöltött alapján lehet a PH!-s ranglétrán előremenni ez teljesen jó elgondolás. Gondolj csak bele te se járnál olyan szakmai fórumra szakmai tanácsokért,segítségéért,problémamegoldásért ahol iszonyatos arányú az offtopik hozzászólás. Elképzelheted,hogy mikor a Győrkörnyéki adok,veszek beszélgetek c. topik - ami a piacban volt annó - a RIOS3-ban és 4-ben átélte a ph változását (piacos hsz=1x-ből piacos hsz =0 hsz ) volt anyázás,de elmagyarázták logikusan,hogy ez mirét van,aztán,látták a modik,hogy kezd adok veszek-ből adok veszek beszélgetek,segítek,közösségetépítek topikba átmenni,akkor átrakták a Lokálba,ami később 0,25-ös szorzót kapott. Teljesen korrekt módon,azóta már a 9ik 5000hzs-es topikot nyomjuk,9-es topik a RIOS5-nek hála már 15k+ hsz felett jár,mégsem reklamál senki.
Az egyes felhasználók megítélése pedig tényleg nem hszszám,vagy itt töltött idő alapján,hanem a hozzászólásainak tartalma alapján történik.
Nem bántásból írom,hidd el,de az,hogy más fórumokon te modi vagy,az itt irreveláns. Athominak van igaza,azzal,hogy regisztráltál és írsz is a fórumba,elfogadtad annak alapelveit,írott és íratlan szabályait.
Na fejezzük ezt be,mesélj inkább,hogy haladsz a mod heggesztéssel?
Peace
Bali" -
gyerpi
aktív tag
Jó reggelt vietnáááááám !!!
jó a köszönés mert puskaporos a levegő, hát nem tudom mi van, de hogy min tudtok kiakadni az már hihetetlen ki a f..szt érdekel milyen a rangom meg, hogy hová írogatok melyik topikba írok én az alaplapos vagy a vga-s topikba is ha tudok segíteni vagy tanács kell azok a szakmai hozzászólások nem ez ami itt ment 90 %-a off volt és sztem is jó helyre került a topik ha pedig szakmailag akarsz hozzá szólni ott a cod4 topik
ezért kell egymást bszgtni nemááááá szúúúúúúúúúsza gyerekek szúúúúúúúúúsza

-
ovecs
senior tag
Gyerekek nyugalom, ez csak egy játék, meg csak egy fórum......
Ne vesszetek már össze.... Egyébként nézegetem a szervert, de nem enged játszani -
BandiHUN
veterán
aha,csk tudod én egy másik fórumon vagyok moderátor pl,és meg is kapam a bátoritást.egyébként te örülsz ennek,hogy átkerült?nem válaszoltál,op vagy,vagy admin,hogy intézkedtél?nem úgy tűnik,hanem inkább egy csoport tangféltésének...komolyan mondom,olvass már bele a többi gémtopicba!aki meg offol,annak szólni kell,nem hinném,hogy itt tőlem offolást olvastál volna valami sokat...nem vagyok egy feleslegesen csacsogós tipus.ennyi majd nyitok külön cod4 multiplayer+mod+custom topikot,oda,ahol megérdemli.de itt nem fogok a játékról beszélni többet,hisz ez egy dumatopic.a másikban meg majd méltó müdon lesz értékelve,ami itt sem volt off részemről.ezt meg azért sem teszem offba,hisz itt már semmi sem az,a dumakupacban...gratula,örüljél...
-
BandiHUN
veterán
aha,könnyen van egy addikt meg egy nagyúr,nekem számit.egy regem már sikeresen elveszett itt,most meg ez is...mi ez,bizonyos rang felett önjelölt adminná is váltok?mi az off,nézd már meg a többi játék topicot,ami a helyén van,könyörgöm!meg nézz már szét,mennyire passzolunk ide a lomosba...akármelyik játék topikja sem külömb,ti magatok kértek lealacsonyitást,vagy rettegtek,hogy utol lesztek érve rangban???én tuti nem fogok itt közösségi hsz-eket szaporitani,meg égetni magam ugye most,mert nem tudom más előtt megindokolni a többi topicban,miért lettem lefokozva,hát köszi.kapjátok be....
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Régebben kezdeményeztem az átrakatást, mindenki tojt rá. Most Sirandrish kezdeményezte és én támogattam az ötletet, így áttetette a lokálhoz. A topik itt marad, mert rentgeteg az off, szakmai hsz-ásnak nem mehet ami sokszor itt van. Sőt, mivel ez egy szakmai fórum és nem a chat.hu, még itt sem mehetne halomra az off.
Amúgy nem a rangodtól leszel vki! -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kiváncsi vagyok rá...

-
-
gabx76
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Szerintem nem kell mindjárt annyit feltolni. A legérdekesebbeket feltöltitek, aztán próba. Ami nem tetszik, esetleg helyette betesztek másikat. Akkor nem kell gigákat tölteni.
Itthon kipróbáltam azokat, amik lejöttek. Vannak köztük jók, meg akad olyan is, ami annyira nem jön be.
Talán az is megoldás, lehet hogy kiraktok az oldalra egy listát, amin a szerveren futó map-ok vannak (esetleg linkkkel) és mindenki letölti maga. (A mod-okat meg egyértelműen)
Csak ötletek...
-
Boci_83
őstag
Na majd megpróbálom rendesen beállítani, de most el kell mennem!
-
Boci_83
őstag
Akit érdekel ki lehet próbálni a Zombie modot a ph szerveren!!
-
BandiHUN
veterán
ja,gratula,aki átrakatta a szemét közé a topikot,nagy királyság,nem tudom,egyesek miért féltékenyek a rangjukra...aki meg offol,az úgyis használja a jelzést,evidens,hogy ez egy közösség.nyugodtan bevallhatja az illető,akinek köszönhetjük a leminősitést

-
BandiHUN
veterán
mivel nem volt senki,és olyanom volt,tegnap nekiálltam megint az extreme-t heggeszteni...azeredmény egész biztató,könnyű átrakni sima/extrembe mostmár oda-vissza,kicsit igazgattam a paramétereket,megoldottam a 13k-s letöltést...viszont lehet az lesz a legjobb,ha törlitek a cod4-etekben az extreme mod tartalmát!mondjuk ez nem biztos,de akit a kör végén kivág,annak ajánlott,találtam pl.az ftp alatt hibásodott fájlt is a szerón,0byteosat is.persze vannak még gondok bőven,és nem minden map támogat minden módot,szóval lesz kisérletezés,és ujjongtam,hogy milyen egyszerű,hogy a másik extrém szerórol megvannak a fileok,csakhát bibi,hogy nincsenek meg a mapok adatai,amiket a készitő ad hozzá...
tehát éllhatok neki előkotorni a neten a mapokat,letölteni,és átnyálazni az instrukciókat..viszont majd tervezem az infósávban futtatni szövegben alul,hogy az éppen aktuális játékmódhoz melyik mapokra szabad váltani,és úgy talán nem lesz fagyás.és egyelőre ilyesmik miatt a maprotáció is csak 2-3 mapos.ffa-n mehetne mondjuk ugye mind...a másik szeróval meg az a gond,hogy meg fogok makkanni,mire másfél gigát felftp-zek,csak azért,hogy ugyanott tartsak,mint a másikon. -
gyerpi
aktív tag
én nem rég vettem a lapot 3200 sk volt x 7,75 nem rossz csak míg beindítottam azt hittem lebabázok - mondjuk állítólag /asus szerint/ fut 1333 MHz-n is de mivel a ramjaim csak 800 MHz-esek maradok ennél
én is 1 hasonló intel dual core-n gondolkozok mind a tiéd utána jöhet a videokártya csere ha sikerül, de a vkarit használtan veszem mert úgy jobban megéri -
athomi
veterán
Én most lecserélem a 4200+ X2-esemet, kicsit gyengus már. Az árából lehet venni egy E2180-ast, az meg vígan elmegy 3-3.2Ghz-en és jóval erősebb. Csak a lapra kell költeni, mert a jelenlegi lapomat kb. 7-8k-ért lehet eladni9, ami helyette lenne az meg 20k. Sztem viszont megéri a cserét, ezen már nem spórolok.
-
athomi
veterán
Ha vkit érdekel, megjelent a Rainbow Six Vegas 2. Nekem nagyon bejön.

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hülye vagy,vágósityuról mintázták Tux-ot..

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
bezzeg Vágó Pyros tudta volna!
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
dos-ban dir a lista parancs, linuxban ls -la, ennyi

tul magas volt, belatom
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
mindjart gondoltam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocs hogy hozzád szóltam, a jövőben ígérem nem teszem.
Barátom nyugodtan kijelenthetem nem igazodok ki a nőkön De lehet a hiba bennem van