- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Vazz]
tag
válasz
Richard #15189 üzenetére
Háhááá... more! Nem nehéz a 25 killt összeszedni, úgy híjják hogy ajim. Gyerek benéz a sarkon egy gombnyomásra három hs mert csak hárman voltunk ott éppen. Szóval körbeszalad a pályán egy auggal és megvan az atomhozvaló, hardcore módban meg egy tárból megvan mert egy golyszi egy ember, és egyre többször látok ilyet. MEGAFOS ez így ebben a formában.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #14173 üzenetére
jah..csak a Bugatti sehon nem ér 300-500milkót...eddig az 1000pacival és a "Világ leggyorsabb utcai verdája" címmel el lehetett adni
Mellesleg gondolom az a verda sem végleges így ahogy jelenleg van...
ha más szép Autó akkorNem kell ide Bugatti..
ráadásul a Bugatti árának harmada sincs...
-
válasz
Richard #13986 üzenetére
Már ne haragudj, de a kW a teljesítmény. A kWh a munka.
[link]
Nem merész dolog egyáltalán a LE a motor teljesítményének a meghatározására.
Annyi, hogy LE-ben(vagy kW-ban) a motorok csúcsteljesítményét adják meg.
Pl. két 100LE-s(csúcsteljesítményű) motor közül az a jobb, amelyik a használt fordulatszám-tartományban átlagban közelebb van a csúcsteljesítményhez. -
CséZé
őstag
válasz
Richard #13354 üzenetére
én is rendeltem egy házat egy másik webshopról még múlt hét hétfőn 10.6k-ért de mivel nem hozták egy hétig utánaérdeklődtem és kiderült h közben felment az ára 13.6k-ra és 15-én lenne, visszamondtam a g.cibe, velem ne szórakozzanak...
mod: attól félek leginkább h nincs is raktáron amit rendeltem és még drágább is, nem tudom mi a f@szért kell minden 3. óra hosszában változtatni az árakat, már 2 hete stabil a HUF
-
kavicssli
addikt
válasz
Richard #11951 üzenetére
Tudod én elfogadom hogy nem vagyok annyira jó játékos mint te! DE én "büszke" vagyok valamilyen szinten arra hogy nincs fél éve hogy elkezdtem nyomni a COD4 és társait!Te mióta nyomod? Még kurva sokat kell tanulnom de hidd el minden téren azon vagyok hogy tanuljak!
És megbaszhatod viszem én a plantet!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11944 üzenetére
én nem csesztetek senkit...én vettem fel mindkettőt..szerinted miért? hátha lehuzzák a timet? nem!
Pont azért mert láttam bennük a lehetőséget és tudom hogy jók lennének ha ugy csinálnánk ahogy kell...
és énis ideges vagyok amiért folyamatosan kikapunk de könyörgöm..attól hogy a lide rén vagyok ne tőlem várjatok már el mindent?
Saját véleménye mindenkinek van amit szívesen meghalgatok..ne csak fikázni lehessen azt a lidert hanem segiteni is.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11942 üzenetére
nah elérkeztünk a jó részre
Force is tőlem várja a megváltást...
Én mit csináljak?
Próbálok változtatni...vagy szólni és mivan? semmi..leszarják!
Forcenak is mondom hogy ha le van Plantelve és élnek 2en akkor ne gugolva menjen végig a mapon mert ha le is lövi a két embert a defusera már nem lesz ideje de semmi..Ger1nek is millószor elmondom hogy ne tonicoskodjon illeve ne kempingeljen kezdőn és mivan? semmi.
Könyebb megsértődni és lelépni a war közepén amire már nem 1 példa volt...Én nemtudok semmit csinálni hogyha egyszerüen senki sem figyel arra amit mondok vagy csak szimplán senkit sem érdekel...tudod nagyon jól te is és Tomi is (akikkel régebb óta játszok) hogy én nyerni szeretnék...azért is találtuk ki anno ezt a CB-s dolgot és bontottam/bontottuk fel az amugy kurvajó hangulatu PH-t mert ott sokan csak azért játszottak hogy elüssék az időt...
Én nyerni szeretnék...de amíg mindenki csak a másikban keresi a hibát és magában nem veszi észre legyen szó Ger1-ről Force-ról vagy akárkiról addig nem lehet...én utálok kempelni de arra is rászoktam a csapat érdekében...utálok low lenni de azt nemtudom pikkpakk fejleszteni..én amit tudok megteszek a csapatért..nadeket gyakorlok..demokat nézek..millió 1v1 hogy akár egy ezred %al is jobban célozzak stb stb...de ez nem rólem szól..lehet valaki gyengébb...lehet valaki jobb...semmi értelme az egésznek ha nem csapatként játszunk csak a másikat baszogatjuk...és persze esélytelenek is maradunk.
Kavics is sokszor felvetette hogy gyakoroljunk...semmi!
Te pl hányszor mondtad hogy az alapnadeket mindenki gyakorolja be? 1000szer?
4en ha tudjuk és mi is csak 2-3 mapra...ezek után azthiszem nem hozzám kell imádkozni esténként hanem mindenki magába nézhet és észreveheti hogy én se azért pofázok mert nekem ez milyen jól esik..Azt is tudom hogy te is a javát akarod a csapatnak de azzal hogy lehurrogsz engem meg Kavicsot nem leszünk előlrébb...
Ő mondta hogy gyakoroljunk..te kérdezted hogy mit?
Hát mit te nigger vajon? felmehetünk arra a néhány mapra amin CBk vannak és akkor mindenki megnézi pontosan hogy hova is tudna menni mit tudna figyelni illetve ha bárkinek javaslata lenne hogy mégis ki merre mivel hogyan azt megtudnánk beszélni és nem csak TS-en menne szóba hanem mapon meg is tudnánk nézni hogy hogy is néz ki pontosan...pl lehetne TAKTIKÁT is kidolgozni ami szerinted sem ártana..illetve akik nem tudják azoknak pl Vacanton megmutatnánk az alapnadeket...stb stb.Ez kb az én véleményem...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11940 üzenetére
uristen....folymatosan arról beszél mindenki hogy mit csináljunk hogy csináljunk..gyakoroljunk tanuljunk stb és akkor jössz ezzel hogy csak TE és Ger1?
atya jó isten...minden napos téma TS-en is és forumon is.
Senki sem érzi hogy minden rendben van..sőt...mindenki tudja hogy nincs rendben...de ne várd el hogy meghalgatnak mikor lenézed a másikat...
Ger1nek a tonic hangulathoz van nagyon jó érzéke és ahhoz hogy a többieket is lehuzza a saját lelki szintjére..(amiból személy szerint nekem kurvára elegem van)..ő is csak mondja a magáét de semmit sem tesz..ahogy te sem...
nadeket pl mindenki mondja hogy be kell gyakorolni..te tudod Vacantra...én meg Tomi órákig szoptunk mire rájöttünk elég jó nadekre..kavicsnak megmutattuk..Ger1 mit csinált? Crash az ellen mapja..előtte nah mutasd azt a nadet..ennyi..megmutattam egyet a többire nem is volt kiváncsi...csak waron oszza az észt hogy te ezt dobd te azt dobd...annyit nem tesz meg a csapatért hogy ezeket begyakorolja..nem kéne szpnia mert bárki szívesen megmutogatná d eő inkább olvas és warra is majd csak akkor jön fel mikor már mindenki rá vár 10perce..szóval komolyan nemtudom miért véded de kurvára nem is érdekel..
és az se igaz hogy mindig ugyan azt irom...eddig lassan játszottunk most sarkallom a timet a rushra de most is mivan? "jahj az ellen lő meg nadezik"...hát basszátok meg akkor játszatok tetrist abba nem lő az kocka...
Vagy most őszintén...te annak látod értelmét hogy mondjuk crashen kékházba veri mindenki a faszát támadóba? most komolyan...az Jó taktika szerinted? megvárni míg az ellen kilőhetetlen helyre fészkeli be magát?
Mondjuk eddig pontosan ezt csináltuk és ahogy elnézem az eredményeket nem igazán jött be..ezért is próbálok ujitani dehát nem lehet mert lő az ellen..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11938 üzenetére
veled meg nemtudom mi a fasz lett de az elmult egy hónapban mintha arra tetted volna fel az életed hogy mindenkinek beszólj..
Bár tudom én 4 warral a hátam mögött pofázok mikor te CB.EU top5ig jutottál...
Kavics ma már megirta csak átszerkesztette de mostmár belőlem is kikivánkozik...ha mi annyira lowok vagyunk és csak feltartunk abban hogy a saját ritmusodban játsz akkor miért nem keresen egy HIGH klánt ahol érvényesülhetnél?
Mondjuk Ger1-vel karöltve?Komolyan...eddig csak ger1 volt tonic hangulatu de már egyre inkább átveszed a helyét...
Én meg már nagyon unom hogy folyamatosan csak a lehuzás..mindenki hibás csak ti nem mert ti tudnátok jól csinálni csak mi basszuk el... -
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11918 üzenetére
legutolsó? hátulról a 3. lapon vagyunk
ami azt jelenti hogy még egy meccs amit elbukunk és rotty az utolsók vagyunk...az aktiv CB-s csapatok 90%a így azért nem áll ki mert tul lowok vagyunk és nem kap pontot
Szóval már az utolsó lehetőségnél tartunk szvsz...persze innen is fele lehetne hozni de felhozzuk szerinted? 100pontnál meg megint van 4-5 vagy akár 8 war lehetőségünk hogy gyakoroljunk...az 1500. helyen nem lesz mert a kutya se fog kiállni ellenünk -
Kavicsusz
tag
-
válasz
Richard #11645 üzenetére
Ha mi védünk, A teraszon a hordó mögé nem jöhet fel az ellen csípása, azt a mi csípásunknak le kell vennie, különben nagy a gáz... Támadóban meg fedezettűz, hátra füst, előlre flash, aztán roham be. B kert, meg az ilyen haláltusákat el kell felejteni. A folyosót 1 embernek néznie kell, vagy 1-2 freg, hogy aki klotyóra ment, szoruljon is bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest