- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
SipiBcs #14330 üzenetére
nem húzom fel magam csak érthetetlenül állok a dolog előtt..bár talán ez a legjobb..így tudom még élvezni ezeket a hülyeségeket
Köszi a gratot..ha rányomsz a Gamapod fülre felül az én írásommal kezdődik..ki is lett emelve
Mellesleg Kóklerfild nem ment át a falon?!??!!?
-
Sirandrish
legenda
válasz
SipiBcs #14275 üzenetére
igen..fentebb "igénytelen angol humort" szerettem volna írni csak nem akartam megbántani senkit
a Zohan viszont üt...nem kicsit...de már sajna azis olyan mint mostanában minden Vígjáték..van benne 8poén oszt rotty...régi vígjátékokon elejétől a végéig lehetett röhögni..kisebb kihagyásokkal...manapság már nagyon kell figyelni hogy elkapd
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #7264 üzenetére
Éppen ezért nem is akartam kickelni de Booz kollega megtette.Azt megértem,hogy Hunort le csíterezik
ő azért nagyon durván tolja.De annyira nem is ment jól nekem amikor rám írta.Csak mindig ott lődörgött előttem én meg leszedegettem.
Ja néha nagyon szidtalak magaban,főleg amikor szépen csendben hátulról lekéseltél
.De jó játék volt
.
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #7258 üzenetére
Tegnap valami Lackotol kaptam meg,hogy csaló vagyok.Amikor a kedves kollegák kickelték
utánna vissza jött és azt írta,hogy bocsánatot kér ha nem csalok
.Kész vagyok az ilyenektől,írtam ha kell küldök demo-t.Erre Gyik beírta,hogy azt is lehet hamísítani.Hunor erre meg,hogy ő adta a wh-t
.Szóval szét röhögtük az agyunkat megint
.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SipiBcs #7256 üzenetére
engem irritál..mert mittomén van egy 23/5ös statom (mostanában egyre ritkább) és érdekes módon a másik tim 22/8as statu embere letud lőni meg ilyenek de a 2/14es stattal rendekező beszól...olyan stattal mit dumál?
Kiáll az út közepére...lő a basszikus Gépágyuval bazdmeg 100km-ről hallani és ahogy kifordulok a kanyarba már lövöm..erre WH...bazdmeg ha olyan hangja van egy embernek mint egy komplett SS hadrseregnek akkor mit vár?
-
-
PyroS
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged