Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster01
tag
BOO-ACHE! aki Battlefield 3-ban villogtatja itt megszerzett tudását, az megtalál Napster92_hun (elég összetett) néven a battlelogban.
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem ajánlom, mivel nem próbáltam, csak a Google-al haverkodtam: [link]
-
Napster01
tag
Erő, egészség Saint bácsi! [link]
-
Napster01
tag
Páncélautós kiszállítással mennyi? Egyébként nekem ilyen ócskavas nem kéne

De ingyen jöhet!
-
Napster01
tag
Én is szeretlek titeket
Ha azt látjátok, hogy se cod2, se cod4 war nem megy nyugodtan írjatok rám, beugrok ha kellek, de ettől függetlenül megyek cb-re + rfactorra, szal nyugeee! -
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ugye ott, ahol szőrős?

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor mostantól möszijő löfunak hívlak
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet igazad van möszijő, de ezt majd a népszerű művészkritikusok cod4 galériájában folytatjuk....
egyébként csyppa: látom próul tisztában vagy a felbontásokkal, csak kicsit eltévesztetted a képednél: nem 1650x1080 hanem 1680x1050 de én kérek elnézést, nem akarok beszóni a sorozatgurunak

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
engem ez az erős képzeletvilág fogott meg a hihetetlen, már-már öreg Michelangelo barátom képzeletét is felülmúló periférikus világkép ábrázolás ezzel a remek kontúrozással....
-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ez nem csít, hanem mod készítés akar lenni, szerintem, bár mi inkább warozunk, mint modolunk

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem Békse Nobel-díjat érdemelsz! De min. kapsz vmi festett műanyag kitűntetést Sólyom Lacibácsitól
-
Napster01
tag
Csak nekem brutál, annyira nem nagy cucc [link]
Beépített 'vibrátor'ral
CoD4 granyó robbanásnál kitépi a fülem a helyéről, de jól szól...Ja és Csyppa, csak ki kellett próbálnom... először vmi nem volt kó-scher, szórakoztam a driverekkel és végül visszatért a régi rendszerem, a 'brutál cuccokkal' utána waroztam is egyet a nyevesekkel... szal IJB
-
Napster01
tag
Visszatértem, új füles, brutál cucc, mehetünk warra!
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most jutottam eeeeeeeepc-hez. Azért léptem le este, mert fura szagot éreztem, aztán kinyomtam a gépet, azt hittem megint a szünetmentes füstölt el, már dugtam volna át hálózatra a gépet mikor éreztem, hogy a tápból jön a bibi, nem a szünetmentesből. Mivel nem volt kedvem füstben aludni, ezért inkább nem mentem vissza szólni, hogy nem tudok menni, de rendeltem egy [ilyen] szépséget gyorsba, elvileg kedd-szerda megjön.

A nyár végi "távozásomról" annyit mondok, hogy először úgy terveztem, hogy megyek cod4-ezni is, de annyira elmerültem az rfactorban, hogy ha épp nem azzal gémeltem, akkor cod2 warokat nyomtunk, szal sorry, de alapból nem akartam lelépni, csak így jött ki. Volt, hogy nem tudtam mit csinálni, de akkor nem volt képem több hét után beugrani, hogy csá gyertek warozni, mer' kib@szottul unom magam... Utána néha mikor benéztem ide láttam, hogy letettetek arról, hogy valaha még átmegyek, hogy warozzunk, szal nem erőltettem. Röviden ennyit, szal majd kedd-szerdán készüljetek egy gyilokpartyra, meghajtom corsair bácsit...
szerk.: az tényleg jobb kép saint, asszem Zeee fotózott és én álltam be a helyére, még akkor nem voltam tag, csak a szombati PH! partykon nyomtam....

-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nah, ez meg a másik, mondjuk annyi, hogy pites volt kavics, mondjuk megjegyzem még1x, hogy mivel nem voltam fél évig, már nem tudom ki merre ment és honnan jött, csak a bwt, nyev meg a blizzard-ot tudom, hogy kb. hol áll a régi ph klános warozós keményes korszakból
]De a wart azt vittük, nem tudom mennyi lett...
-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Az már megvolt, azóta gondolom még jobban szeretnének visszavágni... - - - csak ennyit fűzök hozzá, én nyugiban rfactoroztam mikor kavicsék kiléptek, csak mondákat regélnek nekem, nem szólok be, de azt tom, hogy valamelyik nap játszottunk velük

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A lényege, hogy tegnap este egész waron nyomatta booz, hogy páncélautó. Valamelyik kocsi ihlette, de ezt ő tudja, honnan jött.
Ott voltunk a clans.hu-n, csak tudod beszéltük az rfactorosok-féle szervert. -
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A tegnapi páncélautó jó volt, ts-ről annyit, hogy mivel én otthagytam őket, talán nem nekem kéne megkérdezni, beszéltem geriii-vel és majd ő rádumálja a szervereseket a ts-re... szal szerintem lesz, de nem tudom mikor.
-
Napster01
tag
[B].[U].[É].[K]. CoDczKáK!
-
Napster01
tag

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem feltétlen a klántagokra gondoltam, hanem a klántagok + akik jöttek velünk, meg ismerősök, nem akarok felsorolgatni, mert 10000%, hogy valakit kifelejtek, de a mostani bwt-sek, nyev (sry nem tom van-e még nyev), blizzard + akiknek most nincs vagy különálló klánban játszik....
-
Napster01
tag
ave' CoDczkák!
én is Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog új évet kívánnék mindenkinek!!
+ kéne egy emlékparty a
-=PH!=- emlékére a 2 ünnep között

-
Napster01
tag
hali mindenki!
Elég régen jártam erre, most sem rontom sokáig a levegőt, csak szólok, hogy ma mindenkit felengedett a TS, nem csak 1-2 embert, tehát ha úgy érzitek nyugodtan használhatjátok, nem tudom mi lehetett a baja, de 4-5 ember kivételével senkit nem engedett fellépni.
bocs a zavarásért....... pááááááá
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
negative, tegnap non-figuratívok voltunk
-
Napster01
tag
Még mielőtt bárki felhúzni magát, hogy megint nincs TS, szólok, hogy a gyerek most vitt fel egy erősebb szerver gépet a szolgáltatójához és azt telepíti, szal amíg kész nem lesz mindennel és át nem másolt minden cuccot, meg ts adatbázisst addig nélkülöznünk kell, majd szólok ha van ts...
-
Napster01
tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Nem is tudtam h van szurkolótáborom, tudsz egy listát adni a YooDaa Fan Club-ról?
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak még azt nem tudjuk h miért lépett ki, miért nem beszélte meg vkivel és miért nem vagy xfireön linkoln bárróz?
-
Napster01
tag
pffff..... árcsilord reborn? én maradok az autós játékoknál, próbáld ki a test drive unlimited-et, vagy az új flatout-ot (ultimate carnage), virágboltival nincs online gém, de flatout 2-be azzal is van, végülis csak grafikai módosítás a flatout 2 után....
-
Napster01
tag
Mit műveltetek a maffia ellen? Keresztfater leosztott mindenkit? így nem lesztek tagjai a Big Familynek

-
Napster01
tag
Az új jelszavakat mindig kiírom egy üres csatornára, már akkor át akartam írni mikor először feljöttem erre a ts-re, de aztán hagytam, viszont tegnap úgy éreztem itt van az ideje....
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem 2 lehetőség van, amit meg kéne szavazni: - marad bog a mapunk és kidolgozunk 1 taktikát rá, vagy másik pályán is warozunk ami nem olyan közismert: cargoship, countdown, farm, pipeline.... | lehet h el kéne kezdeni használni ezt a cuccot: [link]
-
Napster01
tag
Nem értem miért kéne hazudozni, és sztem az első pár wart nem is IRC-n kellene szervezni, hanem a CB oldalán, előre megfontoltan, hogy kik ellen mit játszottak, hányat nyertek hányat vesztettek és akkor talán nyerhetünk pár wart... utána mikor belerázódunk akkor már mehet IRC-n is jobbra-balra... és el kell fogadniuk, hogy bog a mapunk, nekünk meg el kell fogadnunk, ha nem találunk ki rá vmi ütős taktikát, akkor kb. olyanok leszünk rajta mint ha akkor játszanánk először.....
-
Napster01
tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
kitiltott? beugattál, mondtam h a köv warra amire jönni akarsz nem engedünk be, aztán még te sértődtél meg, de annyira nem ütött szíven a "távozásod", hogy ne folytassam
- már csak 1 hónapod maradt a játékra.... -
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ide eddig mindenki fel tudott jönni, akit a másik nem engedett fel, de ha nem kell, akkor nem kell...... Amúgy meg leginkább pont emiatt az egész napos semmitcsinálás miatt léptem ki... mire pár ember összejött volna engem hívtak cod2-zni, mire vége lett annak a warnak addigra meg már mindenki elhúzott, vagy nem volt több war.... cb-s klánok meg szinte naponta cb waroznak, nem gondolkodnak azon h el kéne már kezdeni azt is...

-
Napster01
tag
akit érdekel van TS, amire elvileg mindenki fel tud jönni:
IP: powerofcodes.com:3578
jelszó: szokásos, mint eddig, de 2 nap és megváltoztatom, úgyhogy majd be kell regelni.. -
Napster01
tag
Hali mindenki!
Pocsék napom van ma is, tegnap is, holnap is, és ki tudja meddig, az oka magánügy, de úgy döntöttem, hogy nincs értelme tovább maradnom, inkább kilépek, egyébként sem sűrűn vagyok elérhető, meg elég rosszul teljesítek, úgyhogy inkább abbahagyom....
-
Napster01
tag
Figyelem!
Nem tom kit érdekel, kit nem, de Újra működik a TS szerver, régi címen, megmaradt minden
IP: 62.75.204.153:8975
pass: spring -
Napster01
tag
Mivel sokan problémáznak, hogy nem engedi fel őket a ts (még mindig nem tom az okát), akkor ha megfelel mindenkinek, holnap tesztelünk 1 ts-t, megnézzük felenged-e mindenkit, meg h milyenek a pingek, aztán ha jól műxik azt használjuk
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
speedynek regje sem volt... és nem mondtam h SA-t attál csak szted én vagyok a paraszt h nem lehet mindenkinek SA-ja
egyébként nem értem miért van ez... vkinek van, vkinek nincs
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aki nem ért hozzá ne szóljon bele, elmagyaráztam h miért kell óvatosan bánni az SA-val, ha nem tetszik akkor így jártatok, reg jogot bárki adhat a másiknak, aki már be van regelve, CA-ért tudtommal sosem szóltam be, sőt mindenkinek kellene, ha pl. el akar küldeni egy szerver ip-t, jelszót vagy egy linket, legalább nem 1-esével csinálja....
na szal Jertek NYEV-esek nyugodtan hozzájunk, elférünk... mindenki kap reget, ha azzal lép be akkor nem veszik el a CA-ja, van szobátok nektek is, csak nem használjátok
andrish: te meg szal bekaphatod... egyébként raktam fel a honlapra neked külön témát, cod4eset xD

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudja felrakni, csak a szolgáltató rakhatja fel a patcheket.
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
أنا لن أرسل أيّ شيء, أنا جعل مع مكتب.
vágod? -
Napster01
tag
-
Napster01
tag
Akkor ma már keresünk vmi cb-s társaságot?
-
Napster01
tag
úristen, mi van itt -.-' hunor mondta h nincs origije, nem is tud hipp-hopp varázsolni maga elé, ent pedig küzd érte xD
sztem nem kell ennyire felfújni, eleve a cb-s klán nem egyenlő az alap ph klánnal, tehát szvsz bármelyik nyeves jöhetne, csak a fontosabb warokon a "jobbak" mennének, pl. láttam cb-n olyan klánt amiben kb 30 ember volt szétosztva, külön csoportokban tudás szerint, és a csoportok különböző kupákra jártak low-tól ultraűberhájgpró-ig, szal akinek van origije az nyugodtan beregelhet oda cb-n. hunor gondolom nem bábú, ő nyeves, nem ph-s, minek mutatnánk meg neki h jobbak vagyunk mint a nyev?
1. mindenki tudja, már waroztunk...
2. senkit nem érdekel
3. akkor sem fogja azt mondani h "otthagyom őket a picsába jövök hozzátok babák!"szerintem túlságosan beleéled magad ent, először el kéne kezdeni, bele kéne vágódni, aztán már ha belejöttünk vehetjük komolyabban, de ez még mindig csak játék marad akkoris, ha vkik 5000000000 cuccot raknak a cfg-jükbe mert az úgy sokkal jobb meg így húz amúgy ránt meg a csótányt is meghallja ami a pálya másik végén szaladt neki 1 homokszemnek
szal nyevesek járhatnának ts-re, lehetne kicsit fúzionálni, együtt is mehetnénk warozni, meg cb-n is szórakozhatnánk.
akinek nem tetszik amit írtam hát az így járt, kb 10 percig gondolkodtam, éhes vagyok, szomjas vagyok, minnyá hozzák a kajámat aztán visszanézek, viszont az ujjaim már kicsit beálltak a gépelésre, mozgatni kéne az egeretegyébként lassan ki kéne találnom vmit, mondjuk szerezni vmi cuccot amibe jeget pakolok és fejbevágom vele a modemet csak ne süljön má szét mer kivágom az út közepére

-
Napster01
tag
magyar klánok regelhetnek eu ladderre, és magyar ladderre, + a kupákra amiket csinálnak, csak más országok laddereire nem regelhetünk asszem, 1x végigolvastam a szabályzatot, csak túl hosszú nem emlékszem mindenre, de akkor most el kéne dönteni h ki csinálja a cb-s klán oldalát, meg, hogy mi legyen a név, stb. ha xfire-ön kiírok ma 21:00-ra 1 megbeszélést az jó? vagy inkább legyen holnap, és addig mindenkit beléptetünk az xfire-ös klánba?
egyébként a ts-el semmi probléma nincs, csak szvsz mindenkinek kéne reg amivel belép külön, de ez lényegtelen, bárki fel tud lépni, max elírja a jelszót ha nem engedi be, de egész nap megy (ts szerverinfó szerint 34 napja folyamatosan, előtte volt 1 restart) tehát olyan gond nincs h leáll
-
Napster01
tag
gondoom nem véletlen hívott meg 3nt, ha kell beugró te is kapod a felugró ablakot
am. "Hunor" a belépőneved, jelszavad te tod, ezt én nem láthatom, max átírhatom, de lehet újat is regelni, és törlöm a régit, lényegtelen, rám kell szólni h adjak reget, vagy aki regelve van az már asszem tud reg jogot adni -
Napster01
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
100 slotos ts még a kutyám is beférne, annyi h a CB-s szobába max 7 ember mehet, de ezt át tudja írni bárki akinek van szoba admin joga... viszont aki nincs regelve és véletlen átírom a pass-t az még nem tudakolja meg nem tud feljönni, mondjuk már hetek óta ez a ts van, működik egyelőre és ugyan az a jelszó....
-
Napster01
tag
válasz
szabozeee
üzenetére
kapsz 1 linket, arra felmész, az oldalon be kell jelentkezni és elfogadod a meghívást, utána benntvagy xfireön a klán regjébe, szal ha kiírunk 1 kupát/wart/akármit akkor mikor belépsz xfire-re látod, szal egyszerűbb jelezni, mert az xfire-t mindenki használja, és mindenkinek csipog ha fontos dolog van kilátásban

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem semmi bajom gecsével, sőt, simán lehetne klántag, bárki kapott volna ugyanúgy elveszem mindenkitől, mondtam kiflinek, hogy egy SA bármit csinálhat, és mondtam h én döntöm el h ki kap, ki nem kap, így is elég sok ember kapott, nem kell minden reggelt embernek adni, akkor már nem lenne TS mivel volt 1-2 ember aki csak arra várt h kapjon (szvsz) de már BAN-t is kapott... szal egyszerűen nem..
-
Napster01
tag
Nah, megkaptam az infót, hogy van szerver, lesz szerver és lesz futam is, szal arra készülök, tehát nem meek cup-ra
-
Napster01
tag
túl komolyan vetted sztem, a kupák nem ekkora durranások sztem, csak pár war 1más után, ez az egész játék, nem biztos h ha legjobbjaink mennek is tudnánk nyerni, de lehet h az úgymond rosszabbak is lealáznak mindenkit, viszont te csak a győzelemre hajtasz, ahhoz előbb hozzá kéne szokni, de ha nem jössz nem szokod meg mi hogyan megy 1 kupán, elsőre nem hinném h csodát csinálnánk 1-1 nagyobb kupán...
-
Napster01
tag
kömény ha nagyon kellek beugrok
-
Napster01
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Köszönjük Emese!
M
Á
Shétvégén: péntek/szombat/vasárnap/mind3 ki akarna jelentkezni nightcupsra??? én mondjuk vasárnap nem érek rá, de péntek/szombat mennék, 5v5 warok vannak szal vagy összejön 1 csapat vagy pont 2... attól függ hány jelentkezőnk lesz! PM vagy ide hsz jöhet bátran, csak bírjam olvasni azt a rengeteg karaktert

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
azért sztem az alaplap csavarjait + a procira a hűtést talán célszerűbb lenne alacsony véralkoholszinttel barkácsolni, mert vagy eltűnik a csavar, vagy kettétöritek az alaplapot
ja és csak másnaposan dugd bele a 230-ba, még a végén leég a táp 
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
procit én találtam, olcsóbb má nem tom mennyivel, am. nem flame mivel másra válaszoltam, ja és még senki semmit nem írt a nightcupsról

-
Napster01
tag
4v4 volt viszont én inkább 2v4-nek mondanám mivel nálunk volt 2 csökkentett szkillnek nem hívható képességekkel rendelkező játékos, de nem nagyon ment nekem sem... legalább makkoltam
- nagyon nem emékszem rá, és ki is törölték a weboldalról a megrendelésem, de e-mail alapján vasárnap rendeltem és szerdára hozták, am. megkérdik e-mailben h melyik időpont felel meg, hétvégén ha megrendeled akkor kedd/szerda, és én sztem nekem kedd nem volt jó, azért lett szerda
szal 2-3 nap, mondjuk most ünnep van, ha holnap nézik a rendeléseket akkor talán jobb esetben szerdán, rosszabb esetben csüt./péntek kapod meg -
Napster01
tag
Ötletem van ma estére: már mondtam párszor, de mondom most is, NightCups.hu este szervez 1 'kupát' pünkösd alkalmából, 5v5 cod2/cod4 minket inkább a cod4 érint, kéne rá jelentkezni, igaz csak magyarok, lehet h cfg + vmi megesik 1-2 csapatnál, de szerverünk van rá, szal sztem kéne jelentkezni, akár 2 csapatot isindíthatunk, attól függ hányan lennénk este... de jó lenne már részt venni rajta

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor úgyérzem átállsz hozzánk a sötét oldalról, egyébként én a pcx.hu-ról vettem anno a kártyámat és ott asszem úgy van h 50k. felett ingyenes a házhozszállítás, de egyébkéntis talán 1 ezres az egész, nem az a lényeg, csak lehet h ott olcsóbban kijönne, nem nézegettem végülis annyira az árakat, de mikor én vettem akkor ott volt a legolcsóbb a kártyám....
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem az lenne a legjobb ami nekem van
a sima DS3
vagy lehet h ők a p35c-ds3-ról beszéltek, nem tom én ezt 21k.-ért vettem, asszem most is ekörül van -
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én egyszerűsítek, 8500 lesz, nah ha az nem hajtja ki akkor semmi - te sem járnál rosszul a 8-as szériával, és még húzhatod is

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönjük Emese!
-
Napster01
tag
na hali, ráírtam a ts adminra, m
r nem bírtam és mondta h átálltak másik szerverre, új IP-t kapott, azért szarakodik, stb. szal a lényeg h minden ugyanúgy van csak az IP változott: 62.75.204.153:8975 -
Napster01
tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Igen, ts ip-t + jelszót majd kirakom ide + a már működő ts-ünkre aztán lehet röhögni
-
Napster01
tag
no mi lett a megbeszéléssel? le' fürdtem aztán mire visszajöttem no-ts, - egyre jobban idegesít, főleg az h nem is tok beszélni a gyerekkel, na mind1 - sehol senki, nem tudom mit beszéltetek, mit nem, majd holnap, azt a német gyereket meg leb****m
-
Napster01
tag
jujj milyen jót röhögtem ma, karaoke verseny ez vot a 2. nap, kb 70-80 emebr hallgatta a népet, sztem holnap talán pontozó is lehetek lényegtelen, annyira kemény volt h majdnem behúgyoztam
nagyon állat, holnap elküldöm akinek kell a ts címet + jelszót | jah és nyeremény lehet egy 50 slotos TS -
Napster01
tag
A PUB skill nem skill a nagyok szerint, de tényleg nem árt összefejlődni vmit pár fegyóval + tudni h kb. melyik pályán mit érdemes csinálni, meg egyáltalán merre kell menni... ha + fps játék hiányod van akkor még talán cod2 skill sem árt, már csak ilyen alap dolgok miatt pl. h granyót hova mikor és hogy dobd, vagy a sok trükközgetés a fekvéssel + guggolással, szal skill
- hajrá -
Napster01
tag
ahhoz hogy szervert csinálj jó net is kell

gondolom nem home made szervert akarsz(?) - lehet az is kevés emberre... 
mind1, szal internet és a dedicated ha be van kapcsolva akkor nem indítja el a játékot csak 1 ablakot dob be, ezt használják azok akik pénzért adnak szervert
nem húzza a gépet, csak futnak a mapok + cfg-kha nem dedicated akkor addig fut a szerver még fenntvagy rajta, és téged is berak játékosnak
kb. érthetően ez a lényege a cuccnak
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nah az téged ne idegesítsen h akkor megyek fel a tetőre
elvileg én nekem ott semmi közöm, csak a hosszút figyelem, aztán mikor ti offoltok én akkor nézek arra, de ha akarjátok majd tsunami marad hosszún, ha nem rushol előre kiszedi a csipás vagy kidobják nade-el én meg figyelem a tetőről A-t 
és még mindig ego-s a cucc nekem
"akkor keresek mást" mintha vérprofi 12 éves mondaná h neki pro klán kell mer ő 1 hunpro
(speedy lett a mentorod?)
előre mondom csak vicceltem, még ha fel is húzod magad
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez kicsit ego-s volt san, de ewan, igaz is, de nem mindenkire, a taiktikát meg ha már 1x kitalálnánk talán akkor jobbak is lehetnénk
- kéne közös felmenetel szerverre és megbeszélés ki mit mikor és hÚgy csináljon....UI.: Milyen nevek lettek és hol lecserélve?
- Ha a játékban gondolod én is, kiflee is, viszont én le vagyok b*szva, ha ti csináljátok akkormeg ugyan már, vagy meg se halljátok, / lesz@rjátok, tehát kikéne találni vmi rendszert 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

]

nagyon állat, holnap elküldöm akinek kell a ts címet + jelszót | jah és nyeremény lehet egy 50 slotos TS