- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ime...2. Fragmuvim

Még meg sincs tekintve..így valószinü nem lesz valami zsir de ez van
[link] -
Sirandrish
legenda
Készülőben a második Fragmuvim

És ezt csak összedobom és rakom is fel..meg se nézem..azaz ez olyan kis zákbamacska lesz
-
BandiHUN
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
erre tegnap este furcsamód viszont az usa szerveren gratuláltak,mint ahogy nem csiterezik amúgysem csak azokat,akiknél nagyon látszik...pl.akibe nem elég egy tár.azért fel kell nőni az ilyesmikhez,én is voltam már pár szerón csiter,sabotage-ben főleg,pedig én meg nem vagyok egy profi játékos...ez van,meg kell válogatni,hova megy az emberfia

-
Boci_83
őstag
Egész frankó szerver ez a H.S.C ! Felmegyek kicsit játszani, 2. killemnél az admin leanyáz és lecsíterez hogy golyóálló vgayok.
Következő körben csipával fejbelövöm, mert az mg-ből nyomatja vagy fél perce, 5 másodperc és bannolnak!Gratulálok H.S.C!

-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Tegnap este 9 fele én, Pyros és gyerpi toltunk egy wart. Nem kell ezt előre szervezgetni, azzal csak a baj van. 3-an ráértünk, egymásra írtunk, kerestem 3 perc alatt egy ellent és mentünk warra. Wart nem nagyon lehet úgy szervezni, hogy most szombat van, de kedden 6:30 perctől warozunk az XY klán ellen 4v4-ben.
-
gyerpi
aktív tag
Lorenzo:
amúgy mi tegnap is waroztunk Hunor,Pyros, én
esténként csak úgy gyűlünk a szerón Hunor vagy Ovecs keres ellen.-t és nyomjuk
ennyi
nem kell ezt annyira szervezgetni csak úgy jön magától látom xfiren hogy valaki játszik megyek utánna megbeszéljük és toljuk is a wart
általában sz....nk
de nem baj -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
mármint klánilag értem

-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
no ez az,lassan kieg.lemeznek kellett volna jönnie,vagy nagyobb mappacknak,főleg hogy karácsonyra is csak egy téli crash-ra futotta...én úgy vagyok,hogy még fizettem is volna egy kieg.lemezért,ha van rajta mondjuk 8-10 új multi map.dehát ez van,nyomják a cod5-öt,és ha még idén ki is jön pc-re,évvége felé nagyon meg fog csappanni a cod4-esek csapata...merthogy modernben még ott a frontlines is,ami még szerintem sokkal jobb,mint ez a modern skines cod4,ami semmi újat nem tud felmutatni a cod2-höz képest játékmenetben,se járművek,se rombolható terep,ráadásul még a multit sem lehet normálisan testre szabni,és ha a cod5 tényleg visszakanyarodik a régebbi háborúkhoz,sokan fognak a cod4ről átpártolni,akiket a kényszer vitt a cod2-érából ehhez a modern izéhez.amiben a modernség semmi extrával nem jár,ugyanúgy géppityu,sniper és karabély van,és az airstrike,helikopter is csak egy aránytalan dobás azoknak,akik eleve jobban nyomják.ráadásul nem futotta új játékmódokra vagy fullosabban bejárható mapokra sem.pl.miért nem lehetett minden ház belsejét kidolgozni,mindenhova felmenni?hmm....nem birja a mai pc?
-
BandiHUN
veterán
jaja,de utána lehetett volna NYEV vs akármelyikőtök
ritka nudli egy szombat volt...főleg hogy volt nálunk emlegetve valami szlovákok elleni war is,abbúl sem lett semmi szerintem...legalábbis se üziben,sem az oldalunkon nem lett közölve időpont..ja,1 kérés:csak hogy legyünk többen,kéretik az itt megforduló delikvenseknek nálunk is regizni
nem gondoltam volna,hogy mindösszesen 2 PH-s fog nálunk jelentkezni... -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
félszemmel monitor nélkül tudom

-
Sirandrish
legenda
ez mind nagyon jó meg szép de minek?
amennyi időt erre szántak inkább még egy uj MAPot kelett volna kihozni nem ilyen hülyeségeket...főleg ha így fog forogni pl granyonál..azt se látni hogy is jön...az ívet meg végképp nem...szerintem egy ilyen game-nél nem hiányoznak ilyen csicsák de ha lesz akkor lesz... -
BandiHUN
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
egyébként tegnap,mint szombat este igazán lehetett volna valami NYEV Vs Valaki,vagy akár PH,ULTRA ellen valami...talán amióta megy a cod 4ezés,azóta az első szombat,hogy nem tudtam egy jót játszani,mert nem volt semmi,aztán meg már a war után nem is volt senki szinte...ja,ui.:nem neked cimezve,csak úgy általánosba ment volna a hsz
-
booz
senior tag
Itt egy kis video az 1.6-os pach-rol milyen killcam lessz benne lehet már láttátok de aki nem az itt megtalálja
[link]
MOD
all of Duty 5 PC-re is 2009IG MEGIS ÉRKEZIK 
-
BandiHUN
veterán
szerintem ne görcsölj...más szerverkeresők látják a szervert szerintem,esetleg meg kéne nézni The all seeing eye-vel,de mondjuk részemről nem hiányzik az,hogy mindenféle vadbarom meg cheater lepje meg a szerót...reklámzni érdemes,de inkább magunk között,esetleg olyan szerókon,ahol normálisak vannak,warozgatni kell klánokkal,onnantól kezdve aki feljön hozzánk,annak a barátai mind látják az xfire-n is,hol játszik az emberke...
-
booz
senior tag
egy ilyen balhéban bennelennék én is

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor tessék megszervezni!
Termet bérelni, időpontot egyeztetni, esetleg reklámozni, toborozni az embereket..! Rajta!
-
ovecs
senior tag
Na akor a az xfire technical supportról annyit, hogy a kurva anyjukat, mert ami nekik tetszik arra normálisan válaszolnak, ám ha felmerül egy nem szabványos probléma, vagy olyan amire nem tudnak válaszolni akkor kussolnak a seggükön......
Ha keddig nem kapok választ, elküldöm mindet a jó büdös ........ !!!!! [xfire kis probléma] -
kisa8800
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, az a clan több mint 30%-nak közel van

-
athomi
veterán
Gyik, ez csak játék, nem kell elküldeni mindenkit a picsába közösben. Én ilyenkor kicsit anyázgatok a szobámba, 2x reconnectelek, aztán megoldódik.

-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem rossz a hc mod,mert nincs előnye a gyors gépeseknek meg a bakkecskéknek,ha tudsz jól célozni és lopakodni,nyert ügyed van,rambózni szerencsére annyira nem kifizetődő...bár talán még akkor lenne jobb,ha a double tap és a fast reload sem lenne,meg a 3x frag,akkor még élethűbb lenne...mert sajna granyóra is igaz,hogy egy 3x frag+sonic boom egy kisebb mapon elég az egész csapat kiirtására...

-
mr.saint
tag
Hello! Ez jó lehet nem nevezünk be? [link]
Még nekem közel is lenne
-
Napster01
tag
Klántagoknak mondom, hogy az oldalunkat nézegessék, raktam ki 1 hírt, csak ők láthatják... és ha márhoztatok 1 döntést akkor be is kéne tartani.... a többi majd ott...

-
CséZé
őstag
Úgy kellett volna megcsinálni ezt a codot, h a HC meg a sima mod közé essen a sebzési rendszer, úgy lett volna a legjobb szvsz...
-
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és úgy vettem észre a fejest is könnyen beadja
-
athomi
veterán
Ez a HC mod egy vicc, 1 AK golyóval is lehet ölni, úgy hogy nem fejre célzol.

-
Sirandrish
legenda
nah mán most meg mé nem birok felmenni az UJ TS-re???
-
Sirandrish
legenda
nah ismét Visszatértem!!!

Fáradt vagyok mint a dög ugyhogy szvsz ma kimarad a game
-
gyerpi
aktív tag
[03.20.2008 20:27:26] VIOLATION (AIMBOT) #50120: Leviathan (slot #12) Violation (AIMBOT) #50120 [ea9a32f97866e9b42169a2c1e887b480(VALID) 78.92.169.199:28960]
ez volt tegnap szép mi?
waron
ha akarjátok lehet banolni IP szerint -
Makaveli
senior tag
-
gyiku
nagyúr
kuldjetek everest 4.50-et az arcomba

-
Makaveli
senior tag
Lehet, hogy én is leszek a hétvégén, de nem a saját nick-emmel, mert uncsitesóimnál leszek!
-
Makaveli
senior tag
Öööö, sokáig kell nyomni, míg olyat lehet csinálni, hogy szkópos is, meg tompítós is legyen az M4 Carbine-m???
Szerk.: Ja, és klánba nem kerülhetek be?
-
STC Speed
őstag
Valaki tud valahol tagfelvételt cod 4 re?
Origim van,55 rank.Van sok stat képem,de tesztelni is lelehet.
MOD:vmi fő beugrói helyet is beválalnék
-
Balinov
titán
Srácok,hétvégén ki lesz gémközelbe? szombaton valszeg du 6-ig ráérek.
-
kerlac
őstag
küldtem emilben szerverlistát amit kértél, remélem használható.
-
Makaveli
senior tag
Miért rúgtatok ki? Azért mert 15 mp-ig telefonáltam, azért????

Szerk.: NYEV-esek
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- További aktív témák...
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- 200 EZEREL ÁR ALATT !MAGYAR VÁSÁRLÁS ! ÚJ BONTATLAN 3 ÉV GARI MSI KATANA 2K WQHD 240 HZ I7 14650HX
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iphone 16 Pro 128GB 92% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Következő körben csipával fejbelövöm, mert az mg-ből nyomatja vagy fél perce, 5 másodperc és bannolnak!

all of Duty 5 PC-re is 2009IG MEGIS ÉRKEZIK

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)