- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Csak hogy tiszta legyen, az aktiv és működő topicok. Van egy a játéknak, van egy a Ph! klánnak, van egy a NYEV klánnak és van egy a PIT klánnak..
szigoruan "létrejötti" sorrendben...
Andrish! Van több klán is a Péháról, csak azoknak még nem nyilt meg a topicjuk, lesz majd NEX is meg Betegéknek is van klánjuk, DS klán, meg még vagy 20 amiről hirtelen nem is tudok...csudajóisleszmajdmeglátod!
-
Sirandrish
legenda
nekem már egyszer megvolt mind az 5..most hogy ujrakezdtem nem tartom valószinüleg hogy akár egy is meglesz
Főleg mivel ilyen mint M14,G3,P90,Dragunov, meg még jó pár olyan van amit utálok
mármint így használni..így nem hiszem hogy mégegyszer végigszenvedemamugy arany fegyo, AK-47,Mini Uzi,M1014,Dragunov meg a nagy gépágyuk közül az utolsó...
-
BandiHUN
veterán
-
Balinov
titán
szokták volt nálam bölcsebbek is mondani,hogy minden kezdet nehéz..tegnap is a friccekkel volt kb 4-5 kör,mire először tudtam ölni..mondjuk a többiek is panaszkodtak,hogy 80-100 körüli pingükkel nehezen ölhetőek...volt egy konkrét eset,mikor nem oly messziről, minimum 4 lövést bevittem rá,felsőtest-re,ha nem többet és baszottse megmurdelni
-
PyroS
senior tag
Egyet értek veled,szerintem ez már nem csak only COD4-ől szólj.De ezért is került át a lokálba.Jobban szeretek az ismerősökkel írkálni mint az idegenektől megkérdezni,hogy milyen FÜGGÖNYT vegyek a monitorhoz
.De ha ez nem illik ide akkor többé nem írok ilyeneket.
Szerintem itt egy nagyon jó kis társaság jött össze,vannak viták és problémák de azért jókat is lehet röhögni.
Gyiknak meg ilyen a természete de amúgy jó fej. -
athomi
veterán
-
Sirandrish
legenda
jah vágom...mondjuk be is kakiltam volna ha stiluslopásról beszélnénk (velem kapcsolatban )mert még egy részt se néztem végig...egy részt láttam amiben (gondolom az összesben) egy bunko paraszt volt a betggel és annyi bőven elég is volt belőle...
felvettelek iwiw-en...azthiszem
-
BandiHUN
veterán
195.56.55.114:28961 én ide járok sabotage-ezni,csak az megy,és nem váltogatja senki,magyar,ajánlom....viszont nem nagyon van admin,és néha megesik,hogy ki-be lépkedés után felborul a létszám,vagy eleve váltogatnak csapatot emberkék,hogy jobban muzsikáljanak,mert eleve nincs kialakult közösség,de nem ez a jellemző.viszont ha épp ilyenbe futsz bele,ne csapjon be,10böl 5 körre tuti azt mondod,hogy eredménytől függetlenül nagyon jó volt...egyébként én is támogatom nagyon is a sabotage-t a szerón,asszem tegnap én is kértem,hogy legyen...viszont ahhoz tényleg kell min.8fő,met külömben sosincs vége...és én pl.nagyon tudom unni már az sd-t,ott a domination,capture the flag,ami szintén nagyon jó,mégis nehéz rávenni az embereket...
-
gyerpi
aktív tag
nem hiszem, hogy nálunk azért váltott volna még valaki mapot mert nem állt jó
ha megnézed a stat-okat a Nyev-esek soha nincsenek 1 helyen/no jó kivétel Hunor
/
és nem szokott hirtelen map vagy mod váltás lenni már mint mondtam megunták ennyi mást akartak játszani
amúgy meg szoktuk kérdezni váltsunk játékot mapot stb. most nem történt meg sry. -
athomi
veterán
War-nál illik beírni, hogy bocs srácok, de warozunk. Viszont egy mapváltás miatt nem fogok beírni és sehol nem is írnak. Visszaéltem admin jogommal, kicekltelek, beszóltam? Nem! Nincs igazad! A vicc az, hogy mivel lesz más ha beírom, hogy váltok? Semmivel.
Amúgy meg gyere be TS-re és mondhatod mit szeretnél.
-
athomi
veterán
Már bocs, de nehogy már beírkáljak közösbe mindenkinek hogy mapváltás és módváltás lesz.
Egyébként nem szerverhiba volt, hanem én tettem át, mert kicsit unalmas volt ugyanazon a mapon 30 percen át sabotage-t játszani.
Hogy őszinte legyek én annyira nem szeretem a sabotage-t, akkor már sokkal inkább egy TDM. -
Balinov
titán
én nyitott vagyok SD-n kívüli módokra is..végülis cod4-ben kezdtem el,ott is kb 1 hónap tdm után sd-nzni és nagyon bejött.
Valami arany középutat kellene kitalálni és Gyerpit megkérni,hgoy állítsa úgy be a Sabotage-t..tehát ha sokan ha kevesen vannak kb annyi egy karika,mint mondjuk egy 10körös sd-be..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest