Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
8 utánra megprobálok valamit összehozni oké
attol függ hogy a proci hogy remekel
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha már ennyien ugrálunk be akkor akár játszhatnánk külön, egy csapatban, mert vagyunk elegen

-
Sirandrish
legenda
este énis bennelennék 1-2 WARBA akár beugróként is NYEV vagy ULTRA oldalon..holnap ugyanis elutazok és több mint valószinü hogy csak pénteken jövök..
-
ovecs
senior tag
ááááááá
Nekem volt a legnagyobb hangom h legyünk itt hétre, erre most kaptam egy telefont
Nem tudom mikor érek ide, haza, de esélyes, hogy csak 8 körül
Balinov légyszi tolmácsold a többiek felé amit ma írtam neked, amint tudok én is csatlakozok -
booz
senior tag
ESTÉRE MEGJÖN az uj procim qx9650 te atya ég mirelessz képes mehet a war ezerrel

-
ent
őstag
Skacok, kitartás, holnap jön új proci és új memó.
MÁS!!!!!
Három hétig tartandó 1v1 kupát szervezek a -=PH!=- és =NYEV= klántagok részére. A játékszabályok a cb war szabályaival megegyeznek! 2 map, pam mód, döntetlen esetén bash-sal eldöntendő 3. map.
Az első helyezet: 1 db Scythe NINJA LG775 Rev. B jelölésű 1 hétig használt cpu bordát kap ajándékba gyári állapotban és csomagolásban, postán. Második helyezet: 1 db Razer Copperhead egeret kap dobozában, minden tartozékkal (2 éves, kicsi szépséghiba, hibamentes). Harmadik helyezet: 1 db 500Ft os étkezési utalvány+válbaveregetés.A jelentkezés: 2008.03.14 13:30 ig lehet leadni.
Lebonyolítás: a beérkezett jelentkezők neveit Andrish egy bézból sapekba dobja, párokat húz. Ezen párok megbeszélnek egy időpontot, lényeg, hogy az összecsapás következő hét péntek, azaz 2008.03.21. 13:30 ig lebonyolításra kerüljön. A párok által lebeszélt időpontokat 2008.03.15. 13:30ig küldjétek el PÜ-ben személyemnek. Aki nem küld időpontot, az helyből kiesett a küzdelemből. A war időpontok a fórumra kikerülnek, hogy mindenki tudja mikor lesz lezárva a war szerver. Az első forduló győztesei 2008.03.26. 23:00ig csapnak össze a sapekos módszer alapján. A következő győztesek 2 nap war határidőt kapnak... stb. stb. A jelentkezők száma határoza meg a további lebonyolítást.
Mindenkinek demo kötelező, melyet ha kérek meg kell küldeni emailre vagy bármi más formátumban. Az eredményt a győztes közli PÜ-ben a war után azonnal nekem, elmulasztása kizárással jár. Csít és cfg hamisításból eredő győzelmet töröljük, valamint ezért a klánból való kitíltás jár.
Szerver kezelése: (map váltás, map újra indítása, jelszóval lezárás) <- ez a párok közül (megbeszélés alapján) egy ember keresse meg Andrish-t vagy Boci-t. Minden párnak saját érdeke, hogy ezért keressétek az illetékeseket.
A kupa lebonyolításához minimum 14-16 ember jelentkezé szükséges!!!!!
Sok sikert és jó játékot!
3nT
A szabályzat és lebonyolítás leírása módosulhat!
-
Na sracok. Ha van még hely az esti 7-es mókára én szívesen megyek

-
Csyppa
senior tag
Már megint itt sz*pok az accessel ahelyett hogy húznék haza játszani...
-
ovecs
senior tag
na majd emglátjuk mi legyen én egy kis laza lövöldözésben is benne vagyok, csak legyünk ma este sokan, mert meg kell beszélnünk az xfire dolgot
-
ovecs
senior tag
Mai Tecskos bevásárlásom során sikerült beszereznem 300 forintért csapatunk új kabalifugáráját Hentes Őrmestert [link]
Mostantól ha ránézek mindíg jobban megy majd a játék, hiszen méltó szeretnék lenni a mi mentorunkhoz
-
Balinov
titán
valahol itt kezdődhetett a shotis barátságom, 7-i screen.
-
Balinov
titán
Szóljon hangosan a Biofon!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szeva,
elnézést is szeretnék így utólag kérni mindenkitől,csak jött xfire-n a füles gyikutól,hogy war lesz,menjek helyette,lökte a pass-t én meg default arra gondoltam,hogy a ph war szerón lesz a móka,mert miniadmin szerint a NYEV pub üres volt.azér mentem fel,másodszor meg azért mert kimentem a konyhába sörér,mie visszaértem,meg a cod4 mp kezdőképernyő fogadott. -
PyroS
senior tag
-
gyerpi
aktív tag
Igaz, mondjuk Pyros 2 hét alatt annyit fejlődött, hogy most bármikor lehoz 1vs2 vagy 1vs3 engem is sokszor idegesít
/képletesen/ a pubon úgy hogy ha minden nap játszol kb 2 órát hát ez az eredménye tegnap is nagyon jó ment neki.Yako is sokat fejlődött eleinte nem ment neki, de már kezd bele jönni. Balinov pedig a sotijával szóval azzal kell neki tolni nagyon jó vele. Ja és ez nem annyira 2 hét mert mindenki hamarabb kezdte a játékot. /többiekről nem írok mert már ők eleve jók voltak/
.
Mondjuk igaz, hogy a bandából többnyire 3 warozunk stabilan, de ezt meg lehet érteni mindenki családos ember és mindenkinek első a család és a munka. Lesz úgy nyáron, hogy 1 hétig sem fogtok látni max. este 10 után mert családi házban lakom és sok a munka kert stb.stb.
és igen jó nap rossz nap ezen és persze szerencsén múlik nagyon sokSirandrish: ha Hunor játszik Gerus helyett /már később jött volna csak már játszottunk/ sztem akkor is hasonló eredmény van. Mondjuk Gerus-nak örök hála
és nagyon jó játékos ez egyértelmű és neki is köszönhető a döntetlen, de nem csak az ő érdeme. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Andrish ezzel a hullámvölgyel igazad van.Van,hogy nekem is jobban megy és van amikor a végén kullogok csak.Bár én csak egy low gamer vagyok
. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Booz.Ha jól emlékszem csak egyel nyertek.Az első 10-10 lett a második pedig 11-9.Szóval nem sokon múlt a dolog.De legközelebb nem kapjátok meg Kifleet beugrónak
.Amikor Kiflee-t sikerült az elején kiiktatni azt a kört mi nyertük.Andrish a múltkor nem volt ott pl:Napster se így valamivel könnyebb helyzetbe voltunk.
Ja és nem a taktikáról akarunk beszélni hanem másról. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sztem két hét alatt áteshet az ember egy nagyobb fejlődésen, ez főleg kezdő szintű játékosoknál szokott előfordulni.
Az hogy mennyire megy a játék, az az ellenféltől is függ. Amit meg tudsz csinálni egy játékossal, azt nem feltétlen tudod megcsinálni egy másikkal.
Sztem mindenkinek van jobb és rosszabb napja. -
gerus1981
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja! ezer sorry ezmiatt...
Tudom, nem kell magyarázkodni. kész, elbaltáztam.

-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem pont ezt akartam megbeszelni
Meg orulnek ha mar egyszer jo sokan nyomnannk egy kis lovoldozest egymas ellen -
Sirandrish
legenda
ahhoz még gyakorolniuk kell

Mondjuk egy baj van itt...és ez egyben az az egy dolog ami megkülönböztet minket vagy őket az igazán jó játékosoktól.
Az hogy mi hullámvölgyben játszunk...van hogy nagyon megy van hogy nagyon nem...ma PL Zeee-vel meg Mariannal waroztam egy 3v3-on...az első 3 kört 9/1es Statal zártam..2 kört hoztam le full egyedül...azaz kb annyi esélyük volt mintha mi 5en lennénk ők meg 2en..semmi...erre kb az 5.6. körnél rotty...mint amit elvágtak..bambáztam..szemtől szembe nem birtam lelőni stb..,,Crashen is...elején alig birtam lelőni valakit utánna meg olyanokat müveltem hogy énis csak lestem..pl mikor egyedül maradtam 3 ellen aztán az egyik a helitől szétlőtt a házban de még tulééltem...feljött azt leszedtem..fel tető elő Desert elkezdtem szidni közbe lőni majd mondom...(TS) nehogy azthidje má hogy bejön az hogy elterel és közben hátulrol leszednek..leszaladtam bumm leszedtem aztán az utolsót is valahogy....nagy kör volt van demo

Vagy a te szerodon...7-8 kör alatt öltem 13at..az utolső két körben meg mindkátszer Aistrike,,,bementem 4 ember közé 2-t leszedtem, 1et lekéseltem egyet kidobtam..stb.
a PROk-nál nincs ilyen...vagyis biztos van csak akkor ők azt érzik és nem játszanak..vagy ilyesmi.
Pl eddig a NYEV klánt levertük mindig nem kis fölénnyel...most meg a döntetlenért keltt megizzadnunk és nehezen hiszem hogy 2 hét alatt ők annyit fejlődtek volna.
Nem azt mondom hogy esélyük sincs mert van..pont ezaz hogy lehet akármilyen gyenge TIM erőssel szemben ha a gyenge NADE-jei jókor jó helyen robbanak míg az erősöknek meg semmi sem jön össze...
nah most ezzel arra akarok kilyukadni hogy (most annál a témánál hogy azt akaják megdumálni) hiába csinálnak taktikát ha nem megy nekik..vagy ha nekünk nagyon...ugyis az dönt

-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
gondolom hogy akarnak minket elcsípázni

-
Sirandrish
legenda
én megértem..be is irta hogy azthitte ottvannak a NYEVesek és ki is lépett...aztán jött megint....ekkor irta az ellen hogy vagy kick vagy ők nyernek és lelépnek...erre kickeltem...irták is hogy szép de erre MEGINT visszatjött
így muszály volt bannolnom...azért sry de muszály volt...szabad tudni mik lesznek a megbeszélés pontjai?

-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
bali véletlenül ment fel azt hitte nálatok lesz war
Aki holnap este nem jön fel ts re gyűlésre annak szétrúgom a seggét
-
Sirandrish
legenda
Jah és Balinov..sjanálom hogy kivágtalak de nem tehettem mást.
Montmár minden WARnak más PASS-a lesz...mert így nem jó hogy közbe mindenki fel fel lépeget...most is jött Gerus Bali stb...

-
gerus1981
csendes tag
Hova tűnt mindenki? Nyomhatnánk egyet!
-
booz
senior tag
megvolt az elsö war a nyev-esek ellen 4v4 és gyöztünk

-
ovecs
senior tag
gyik hova tuntel???
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
menj hozzám televan

-
Sirandrish
legenda
valaki nem akar játszani?
Én mennék de sehun senki
TS-re ficcenjen má fel valaki
-
Sirandrish
legenda
nah hazatértem a melóbol..dejolesett

Milyen üzi Zeee?
NYEV. a döntetlen gerus miatt volt..max Hunor lehetett volna helyett..plussz mi akkor már vagy 5 waron tulvoltunk..kicsit fáradtak voltunk de mindenesetre szép volt
miről is maradtam még le?

-
Tsunami73
tag

-
szabozeee
aktív tag
Andrish: Önnek egy új üzenete van..

-
ovecs
senior tag
Este 7 kor nyev vs ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

.