Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ls -la az ugyanaz, mint a dir

-
Sirandrish
legenda
énis erősen gondolkodom hogy kiveszem a perkekekt...anno a MD-t használtam akkor az volt a baj..persze amig légyfing voltam és még nem volt meg addig 100ból 98an azt használták az nem volt baj..LS-el ugyanez a helyzet...sokan használkák de ha én az zavaró..
Most FragX3 van most az a baj...
az hogy HC-n sokan MD meg LS lázban égnek az nem baj..de ha én raknám fel akkor azért ugatnának be.Így jobban belegondolva márcsak azért is használni fogom

-
ovecs
senior tag
Na akkor, hogy ne legyen vita estére beszéljünk meg valamit, hogy tolunk egy wart, vagy customozzunk, vagy csak úgy puboljunk?(ma is max 8-10 ig leszek, mert átmentem papucsállatkába, a házisárkány egyfojtában tüzet okád itthon
) -
athomi
veterán
Van két szerverünk, vhogy csak megoldjuk, bár nem lenne jó ha a fél társaság az egyik szerón, a másik meg a másik szerveren játszana.
Hogy őszinte legyek én még custom mapokra hajlandó is vagyok menni, de az összes modot úgy utálom ahogy van. Pam mód nélkül is utálok játszani, ki vagyok az összes idióta low perk-kel.
Nem vagyunk egyformák, de hát ezt eddig is tudtuk.
-
gyiku
nagyúr
jo reggelt

-
gyerpi
aktív tag
lol most veszem észre fanatikus tag voltam most pedig csak tag vagyok

-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov
üzenetére
Erről megírtam én is a véleményem a honlapunkon!
Más :
tegnap Ovecs-el és Pyros-al fenn voltunk valami magyar szerveren, először azt hiszem DOM, SAB -Bog ment utána SAB-Strike már az első játékban is gyanús volt pár ember, de mondjuk olyan rosszul nem ment egyikünknek sem, no strike-on elszabadult a pokol ott talán mi hárman nem csíteltünk és még úgy is Ovecs 1, én a 2. helyen végeztünk /Pyros hamarább lelépett/, megnéztem persze nem volt PB, ilyen látványosan csalni még 1x szerveren sem láttam senkit itt akadt minimum 3 az ellenf. akiről biztosan tudtam, hogy csal a mi csapatunkat nem néztem csak a kill camot, mondjuk 1 pár embernek szóvá is tettük Ovecs keményebben én kevésbé már ment az adok kapok a cset-ben és ezt írtam ha annyira jók vagytok /mert az 1 csak tegnap kezdte állítólag 11-es rangja volt de az aim wh működött ezerrel/ gyertek a mi szerónkra ott van PB és ha nem dob le ott játszatok velünk vagy wart de lehet csak sima perkekkel ja és hogy nem kell eredeti sem Ovecs belinkelte az IP-t nem tudom hányszor sokszor. Ilyen olyan kifogással senki nem mert PB -s szeróra jönni az egyik azt írta szarakodik a patch -je azért nem jön
.
Mondjuk mi vagyunk a hülyék mert ilyen szeróra ami PB nélkül megy fel sem szabad menni de mondjuk elején nem is tudtuk. Hát sok éve nyomom a cod-ot még UO kezdtem de még ilyen szerveren nem voltam. Az egészben az a legjobb, hogy az egyiknek aim+wh a statja 43:41 mondjuk volt akinek 40:9 de itt is ment a csít ezerrel és azt is észre vettem, hogy a csíterek nagyon szeretik a nehéz géppityut. -
Balinov
titán
Szevasztok,tegnap csak keveset tudtam játszni,azt is csak Piros és Övecs után menve egy Extreme modos szeróra..hát,vegyesek az érzelmeim ezekkel az + módokkal és mapokkal kapcsolatban.Lehet azért van,mert abszolúte nem pro vagyok,de én jobban szeretem a gyári mapokat.Eseti szórakozásnak jó volt az map,ahol tegnap is totluk egy másik szerveren (egy ilyen város,házak,teli tetővel,stb.) de a másik,az az erdőben a bázis,az nem fogott meg..
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
az még kevés

ovecs: az már alakul

-
CséZé
őstag
De mennék már a PH! vagy a NYEV szerverre gamelni, de sosincs senki
amikor meg észbekapok televan 
-
CséZé
őstag
Boldog szülinapot gyiku! Ha már a többiek kívántak nem maradok ki én sem

-
gyiku
nagyúr
hat a
mar

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azok után, hogy ránksóztad gyikot nem is látunk szívesen.
Amúgy ki nem lát szívesen NYEV-en? -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miattad maradt a nyakunkon Gyik?Hát köszi szépen
. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megtaláltam,hogy Booz honnan nyúlta le az ULTRA nevet:
Persze ez csak egy rossz vicc. 
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vonladislaus-al tolom. tegnap is fennvoltam Nyev szerveren. jóóóvóóót.

-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A S.O.S. klán is? azokkal még anno Ultrásként játszottunk és el is gyepáltuk őket. ha még csaltak is milyen bénák lehetnek alapból???

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja, te megmondtad. a tobbi meg sunyigeci

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
mi is..második mapon le is léptek a vége előtt,ha jól emlékszem

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem vagyok en olyan sertodos. mar reg besertodtem volna, hogy miattad nem lettem ph-s.
most ragadnam meg az alkalmat, hogy megkoszonjem, sokkal jobban erzem magam a nyevesekkel 
-
yako
tag
Be tud várni, de ki is tudod csalogatni, vagy te is bevárhatod esetleg az épületen kívül...
úgy sem tud a kör végéig a seggén maradni!
mondjuk többnyire én sem.Andris: ugyan úgy, mintha csak egynél lenne, felrobbantod, majd vársz, vagy támadsz mindeneddel amid van!
5530: akkor ott az esélyed! -
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem csak akkor
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ProFK-sokból is baszott már nálunk ki a PB aimbot miatt emberkét,egymásután 2-3x.WAR-on ráadásul!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
asd-ból van száz-és száz, szóval asd nevűeket azért ne dobáld ki
ismim is szokott asdasd néven játszaniyako: claymore-t ha leteszi a lépcsőre, nem tudsz melette eljönni hangtalan, muszály felrobbantani, akkor meg már be tud várni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
jah és ITT Találhattok még bőven csak lusta voltam tovább böngészni

-
Sirandrish
legenda
Néhány Elkapott Klán akik csitre adták a fejüket vagy legalábbis néhány tagjuk!
Ellenük inkább ne álljon ki senki
<-:EHD:->
[E.T.O]
.nOskiLL
=sFg=
.:bLue|
||F-Q||
[P.K.C]:
<dF>
.:[DAT]:.
-]N.F.L[-
Wo.OT>>
[EKG]
K.o.D
(HyPer)
NK
-=HCC=-
-=HF=-
-.:: B.F::.-
-]N.F.L[-
[$.o.$]
Sgt
[EKG]
.:bLueNéhányat ismerek is ezek közül...
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
mondjuk m14

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
RPG
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
en nem tudok csipazni, meg is jol el vagyok, ha vkit leszedek

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
bizony
de szerintem azt beadja nem csipa skulora is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)