Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
nem hiszem, hogy nálunk azért váltott volna még valaki mapot mert nem állt jó
ha megnézed a stat-okat a Nyev-esek soha nincsenek 1 helyen
/no jó kivétel Hunor
/
és nem szokott hirtelen map vagy mod váltás lenni már mint mondtam megunták ennyi mást akartak játszani
amúgy meg szoktuk kérdezni váltsunk játékot mapot stb. most nem történt meg sry.
-
athomi
veterán
War-nál illik beírni, hogy bocs srácok, de warozunk. Viszont egy mapváltás miatt nem fogok beírni és sehol nem is írnak. Visszaéltem admin jogommal, kicekltelek, beszóltam? Nem! Nincs igazad! A vicc az, hogy mivel lesz más ha beírom, hogy váltok? Semmivel.

Amúgy meg gyere be TS-re és mondhatod mit szeretnél.
-
gabx76
senior tag
Szerintem sem olyan nagy baj. Bár meglepődtem, de beletörődtem a dologba.
Mindenkinek más a stílusa és az igényei. Alapvetően padig mindenhol az dönt, akié a szerver.
Aki emiatt lelép, annak úgy kell SZVSZ.kerlac: Ha jól gondolom, téged inkább az zavart, hogy nem szólt senki a váltás előtt.
-
kerlac
őstag
bár a többiekkel kiveséztük a témát, azért:
Neked. Nekem nem volt unalmas.
aha, miért is írnál, Te vagy az admin, unod, léptetsz, végül is nem kötelező másnak oda menni, ha jól értem.
ha nem szereted, akkor miért töltöd be?ÖSSZ: az egész vitaindítással csak arra akartam kilyukadni, hogy na ilyesmik miatt pártolnak el az emberek a magyar szerverekről. azaz ha nem megbeszélt warról van szó, teljesen kiszámíthatatlan, hogy az admin mikor unja meg (esetleg nem áll jól és beharagszik...) és ugrik, vált játékot stb. joga van hozzá, ővé a szerver, no problém, csak épp nem fair. És persze pont nem jogos, mert a ph és nyev szervereken nem találkoztam sokat ezzel a jelenséggel, dehát Nektek tudok írni.

(mondjuk nagyon megahtározó a brancs életkorátlaga) -
athomi
veterán
Már bocs, de nehogy már beírkáljak közösbe mindenkinek hogy mapváltás és módváltás lesz.
Egyébként nem szerverhiba volt, hanem én tettem át, mert kicsit unalmas volt ugyanazon a mapon 30 percen át sabotage-t játszani.
Hogy őszinte legyek én annyira nem szeretem a sabotage-t, akkor már sokkal inkább egy TDM.
-
gyiku
nagyúr
"Az akár 3 évesek számára is ajánlott Viva Piñata PC-n is támad, illetve csalogat." sg
sirandrish nem ezt nyomta?
megtalalta a szamitasat?
lol 
-
gyiku
nagyúr
"A páros epizódokat - tehát a jövőre megjelenő hatodik részt is - az Infinity Ward heggeszti és ismét egy, a jelenhez közelebb álló időben lövöldözhetünk majd. " sg
-
Balinov
titán
én nyitott vagyok SD-n kívüli módokra is..végülis cod4-ben kezdtem el,ott is kb 1 hónap tdm után sd-nzni és nagyon bejött.
Valami arany középutat kellene kitalálni és Gyerpit megkérni,hgoy állítsa úgy be a Sabotage-t..tehát ha sokan ha kevesen vannak kb annyi egy karika,mint mondjuk egy 10körös sd-be..
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov
üzenetére
set scr_sab_scorelimit 6 // Ponthatár
set scr_sab_timelimit 15 // Időhatár
set scr_sab_roundlimit 0 // Körhatár
set scr_sab_roundswitch 6
set scr_sab_numlives 0
set scr_sab_bombtimer 60 // Bomba robbanási ideje
set scr_sab_planttime 9 // Elhelyezési idő
set scr_sab_defusetime 9 // Hatástalanítási idő
set scr_sab_hotpotato 1
set scr_sab_playerrespawndelay 7.5
set scr_sab_waverespawndelay 0
így van beállítva a sabotage /ezen nem tud állítani játék közben senki/ ez elmegy ha nincsenek sokan a szerón, de ha többen játékos van akkor sokáig tart akár 2órát is
volt kevesebb ponthatárra állítva az pedig akkor nem jó ha kevesen vannak mert 1 map lefutott pár perc alatt
úgy hogy ez lehetett/nem voltam ott/ berakták sokan lettek váltottak mert sokáig tartott volna és SD-zni akartak
Kerlac ha megbántottak elnézést
és gyere máskor is ha ott leszek személyesen rakom át neked sabotage-ra és játszhatunk -
kerlac
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
okés, semmi gond, biztos túlreagáltam.
csak panaszkodnak a magyar szerveresek, hogy menjenek játszani, hát épp ezért szokunk át külföldi szerverekre. sokkal kultúráltabban viselkednek a brit, német szervereken, csakugye Sabotage-ban jó lenne ismerni a többieket és frankón összejátszani, mert anékül nehéz ott nyerni.
-
kerlac
őstag
aha. és ilyenkor gondolom nem kell szólni, többiek levannak ejtve. vagy esetleg nem ment az adminoknak a játék.... (ja, kilépés után fele ember elment a szerverről..)
ez az a játékfajta, amit tényleg szeretek játszani, de eddig egy magyar szerveren tudtam végigjátszani egy meccset, mindenhol beleunt az admin. akkor minek indítanak ilyet? óvoda fíling, belekezdek, tudom meddig tart, de felénél megunom, kilépek...gondolom iylenkor az addig szerzett xp-t is bukom nem?
-
Balinov
titán
viszotn sikerült elszabnom a beállított ts-emet,az aláírásodból megvan már az ip-cime,viszont mi is a pass hozzá? valaki tolhatna pm-ben egy pass-t..
Még egy TS-es kérdés, tegnap egy másik ts-en voltatok,gyiku próbálta is elküldeni a logint hozzá,de nem birtam belőni.adna vki egy ip-t,pass-t,usernevet ahoz a másikhoz ?
-
kerlac
őstag
tegnap a NYEV-es szerveren a Sabotage játék felénél direkt váltottatok map-ot és játékfajtát, vagy vmi szerveres hiba volt? mert nagyon ritkán van SD-n kívül más game, végre volt egy Sabotage (nekem kedvenc játékom nekem), erre 40 perc játék után se szó se beszéd váltás....
-
gyerpi
aktív tag
más
tegnap megint nem ment a szerver a ts még este sem
nem akarok senkit megbántani de elég sokszor esik ki valami a szerver szolgáltatónál
mikor cod2 szervert béreltem más szolgáltatónál azok nagyon profik voltak msn -en bármikor el tudtam őket érni még éjszaka 10-kor is és csak szóltam ha valami nem működött és már melóztak javítottak elég profik voltak előre küldtek e-mail-t mikor lesz karbantartás náluk stb stb és lag mentes szeróik voltak -
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov
üzenetére
Szia!!!
a gyorsaságon nem tudok javítani ennyit enged az fgc
/feltöltésnél is 12 percig tartott míg feltöltöttem 25 megát
/, amúgy le kellet volna hagyni tölteni betöltötte volna a pam mappába a iwd fájlt és elindult volna neked
DE felrakom ma 1 ftp szerverre átirányítom a letöltést oda és teszek fel 1 másik modot nem pam mod alatt fog menni az egész és rakok fel még több mapot
Pyros kérném majd az ftp web címét ahová felrakjuk a letöltendő custom mapokat ja és linkeld már be Balinovnak azt site-ot ahol vannak a custom mapok nem találom melóba pedig nincs meg nekem
amúgy a toujane nekem nem jött be a matmata pedeig nem fut sd-be úgy hogy nem sokat ér az egész sztem, de fps volt rajtuk dögivel még nekem is 150-200 közt mozgott
PAM 4.01-be töltötte volna de amint említettem teszek fel új modot az alatt fognak futni a custom mapok Ekho tanácsára
-
Balinov
titán
Gyerpi! Elnézsét,hogy nem tudtam tegnap a cod2 -s custom mapok tesztelgetésébeb segíteni,de én vmit qrvára nem értettem.Letöltöttem azt a 2 pakkot,kicsomagoltam cod4 könyvtár userdatamaps - vagy hogyhíjják - könyvtárában,de ha nyomtam x-ből egy nyev connnectet,akkor mindíg le akarta tölteni az iwd fájlt. Ez még nem is baj. 330k-val jön a cucc,de cod4-en belül valami szánalmasan lassú 10-14k-s sebességig akarta letölteni.
Leírnátd,leírnátok, hogy pontosan hova kell letölteni - mappástól,vagy csak fájlokat- a custom maponkénti ~3db fájlt? Ja,meg belinkelnéd nekem mégegyszer azt a site-ot?
MÉg lenne egy kérdésem: észrevettem,hogy vmelyik PAM könyvtárba akarná letölteni..namost nekem van 5 fajta pam mappám. VAlszeg nem szarozok,legyalulom mindet,csak előtte mondjátok meg hogy CB -s PAM,amivel nyev-en vagy a többi haverszerveren warozni szoktunk,az melyik pam módot használja,teljesen pontosan!
Köszi
Bali -
BandiHUN
veterán
válasz
Moretimer
üzenetére
hy!alapesetben nem tudod szerintem visszafejteni ezekből,tudtommal a registry-ben tárolja csak...http://forum.smartlaunch.net/Topic15381-18-2.aspxitt elvileg van némi okosság a dologra,igaz nem egyszerű...
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok!
Hozzáértő segítségre lenne szükségem!
A cod 4 serialt sikeresen eldugtam valahova,sajnos olyan jól sikerűlt,hogy én sem lelem.
Gyanítom,hogy áldozatúl esett a formatnak.
Viszont az mp.data,és vele 1ütt az egész profil rész megvan,azt elmentettem.
Hallottam valahol,hogy az is elég a serial kibányászásához.Sajna megnyitni semmivel sem sikerált az mp.dat-átErről tud valaki valamit?
Nincs kedvem csak a legvégső esetben előlről kezdeni a gémet.
Thx előre is!
-
Makaveli
senior tag
Ma este 7-8 körül lesz valaki? Tegnap olyan jó volt, csak mentem Két Pasi, meg egy Kicsit-t nézni!

-
Balinov
titán
válasz
Boci_83
üzenetére
mi Öveccsel levelezünk az xfire-s csákókkal,mert a miénk még egyáltalán se látszik.azt mondják, non standard port,meg balettozva hányják a rizsát..szal szetem fingjuk sincs...most egy másik modi benyögte,hogy eltelhet 1 vagy akár több hónap is,mire felkerül egy szeró a listára.szerintem szimplán szar a keresőjük. Érdekes,gametracker,meg a többi megoldásnál nem szopatják a jónépet (vagy csak mi nem vagyunk benne,??)

-
Mostanában nagyon kihalt a szeró. Délutánonként a legritkább esetben van bárki fenn...
-
gyerpi
aktív tag
NYEV-esek el kéne dönteni milyen mod fusson a szerveren a custom mapok másképp nem működnek
nekem tök mind1
-
booz
senior tag
hy ha valaki ovecs ellen jáccik csak késelje meg semmi mást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/no jó kivétel Hunor
/