Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
és ez minek lehet a függvénye?bios?a régi lapomnál pl.újra kellett installálni a procidrivert+a cnq-t,és akkor olyan prociként látszott,amire húztam,és úgy ment szépen.csak ugye az behalt az emelésre.ez meg birná,de éjszaka letölteni felesleges luxus lenne fullon járatni tunninggal...nem az a gond,hogy sokat eszik maga a tunning,hanem hogy nem veszi vissza...viszont minden este biost irogatni se kóser.azt nem értem,miért nem megy az rmclock...remélem van még hasonló progi,nem akarnám elpasszolni a lapot,mert amúgy jó és olcsó,egyébként elégedett vagyok vele
-
BandiHUN
veterán
mivel nem volt senki,és olyanom volt,tegnap nekiálltam megint az extreme-t heggeszteni...azeredmény egész biztató,könnyű átrakni sima/extrembe mostmár oda-vissza,kicsit igazgattam a paramétereket,megoldottam a 13k-s letöltést...viszont lehet az lesz a legjobb,ha törlitek a cod4-etekben az extreme mod tartalmát!mondjuk ez nem biztos,de akit a kör végén kivág,annak ajánlott,találtam pl.az ftp alatt hibásodott fájlt is a szerón,0byteosat is.persze vannak még gondok bőven,és nem minden map támogat minden módot,szóval lesz kisérletezés,és ujjongtam,hogy milyen egyszerű,hogy a másik extrém szerórol megvannak a fileok,csakhát bibi,hogy nincsenek meg a mapok adatai,amiket a készitő ad hozzá...
tehát éllhatok neki előkotorni a neten a mapokat,letölteni,és átnyálazni az instrukciókat..viszont majd tervezem az infósávban futtatni szövegben alul,hogy az éppen aktuális játékmódhoz melyik mapokra szabad váltani,és úgy talán nem lesz fagyás.és egyelőre ilyesmik miatt a maprotáció is csak 2-3 mapos.ffa-n mehetne mondjuk ugye mind...a másik szeróval meg az a gond,hogy meg fogok makkanni,mire másfél gigát felftp-zek,csak azért,hogy ugyanott tartsak,mint a másikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Filmvilág
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged