Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem
Munkában vagyok. Msn-en átküldöm ha hazamegyek...

-
gyiku
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
aaaaaaaaaaaaa sid meyer tudott valamit, node xcom1-2 is odabaxott, ki is tekertem, mint allat. tavaly elovettem 1et ujra (collectors edition, at van irva xp-re). nagyon ritka az ilyen game, ami ennyire hangulatos, es jo vele jatszani, hogy 10 ev mulva is eloveszed.
elso gepem enterprise 128 volt
csak game alig volt hozza 
-
Balinov
titán
Örömhírt kaptam,kedvenc győri kábeltv-s netszolgáltatóm sávszélmásfélszerezett. spanoknak,akiknek ugyanaz a tsomag van olyan 300-330k-val dzsaver a drótból a petrol. Sajna a 60GB/hó letöltés megmaradt.Kíváncsi vagyok,ping pong-e

Boci: ösmerem azt a Cyrix 6x86-ot.Osztálytársamnak az volt.Azon játszottunk a Colonization-nal meg az UFO-val! volt hozzá 32Mb EDO-ja,meg 4megás S3-as PCI vga-ja,mert faterjával ArchiCAD-eztek.Májer volt a konfiggal,mint állat!
-
PyroS
senior tag
Esetleg próbáld ki a [speedtest]-et.Vagy kapcsold ki a cfost próba képpen.
-
ovecs
senior tag
Mindjárt feldarabolom a gépem a baltával: Játszok 5 percet, erre koneksön interrápted!
Ventillátor pörög mint állat, és a router is villog mint valami karácsonyfa....
Mi a túrótól van ez?
Kb tegnapelőtt kezdődött
Ma csináltam a gépen nagytakarítást, töredezettségmentesítés, +új cfospeed
hogyan tudom kideríteni, hogy a router vagy a net rossz? -
gyerpi
aktív tag
nézem ezt a gametracker-t vagy mi a szöszt ez reális már ennyien lettek volna szerveren szombattól

-
CséZé
őstag
Betettem favoritba NYEV ip-jét, azért az tetszik h a powered szimpla v-vel van írva
De ha leszartok és offoltok tovább tegyétek már legalább OFF-ba -
gyerpi
aktív tag
amúgy ezen már sokat törtem a fejem /80%-ra ezt veszem/ mert eladnám a mostani procit kb. 1000-ért és már csak 1 ezrest kéne hozzá tenni és lenne 1 ilyenem
a vkártyával várok hallgatok a haverra úgy hogy lehet hogy csak nyár elején veszek valamit vagy veszek használt valamit nem tudom habár jövőre jön az euro is
és ki tudja mi lesz -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most fejből nem nagyon tudom.De textura az extra,a többi=on és AA kikapcsolva.De majd meg nézem ha hazaértem.
-
CséZé
őstag
Ne offoljátok már szét a topikot, van ezekre megfelelő is....

-
gyerpi
aktív tag
amúgy nem vagyok intel és nvidea fanatik csak mikor vettem a p4 akkor sokkal jobb választás volt a pentium mint az amd /az atival semmi bajom/ de most már fordítva van
főleg játék szempontjából és semmi kedvem mindent eladni fél áron /mert ugye pc-t 1ben sokkal olcsóban tudod csak eladni mint alkatrészekként/ azért, hogy vissza átmenjek amd-re -
booz
senior tag
core2+nvidia ez kell a népnek

-
gyiku
nagyúr
-
-
-
gyiku
nagyúr
vilagos. intel-nvidia fanatik
en amd+ati parti vagyok, atira nemreg tertem csak at, de teljesen elegedett vagyok. sokkal jobb a tvoutja, mint nvidianak, es ez nalam sokat szamit.
kulso vinyo dolgot nem ertettem minek, a belsok joval olcsobbak.
szerintem 1 olyan conffal, mint az enyem siman elpruccognel vagy 2 evig, kesobb meg max proc, esetleg +vga csere.
-
gyerpi
aktív tag
nem tudom pénztől függ de a haver mondta / maszek pc boltja van/ várjak tavasz közepéig vagy végéig mert elvileg a gkártya árának le kéne mennie mert ki jött a nvidea9600 gt
mondjuk a ati kártyák árai ha jól láttam már lejjebb mentek
most nvide-m van meg vagyok vele elégedve, de mondjuk még a socket A-s korszakomban volt 1 ati radeon 9600 pro-m és nagyon tetszett, kipróbáltam még a cod4 is elindult vele de már eladtam apró pénzért
proci valami 775 socket-et 2 magosat de hogy milyet nem tudom a kis 2 magosak olcsók csak mire jók
és többet érnem -e mint a mostani p4-em mennyivel
szóval fogós kérdések a core 2 duo-k pedig elég drágák, szóval az a kérdés, hogy a mának vegyem /ami valószínűbb, hogy így lesz/ a procit és gkártyát vagy mondjuk 1-2 évre mert ugye most adok ki kb 10 000 /x7,80/ koronát az jövőre lófütyit se ér, de ha mondjuk tudnák szerezni használtan 1 jó gkártyát /mondjuk már 1/2 éves 8600GTS-t veszel 2500-3000 koronáért vagy mondjuk 3500 koronáért 8800 GS-t stb./ és 1 procit core 2 duo-t 6xxx - 3000 körül akkor elégedett lennék mert majd a feléből megúsznám és még ezért ami most van kapnék kb 2500-3000 korona körül.
Vinnyót tiszta újat veszek 320 gigásat 16 MB cache vagy seagate-t vagy maxtor-t ami lesz / ezt most veszem mert már unom, hogy sosincs hely
a lányom tele rakja zenével
rock mániás/
de ezek tervek minden a pénztől függ -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teganp este próbálgattam:1280*1024 ez a natív felbontása a monitoromnak
minden low-on kb:100-250Fps pályától függően bár ez nekem elég ronda
a nekem optimális beállítosoknál kb :50-130fps körül szokott lenni -
ovecs
senior tag
Akkor én törjek ki mhisztériás rohamban? p4 2,4 s478+1gb ddr+ 7600 gs agp
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor énmiccóljak a Sempron + 76gt kombómmal..
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja,egy 939-es X2 procival már jobban szaladgálna.Nálam is az fut.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
jaj athomi írta írjam ki a pc configomat majd leveszem
-
booz
senior tag
valaki jön csipázni a ph-vagy a nyev szerora?
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Graf kártyámat meg odalököm vkinek ócsóért! Leadtek 8500GT 512mb silent dobozában 2 hónapos 15k
-
Balinov
titán
kicsit poszt-szovjet tengeralattjáróbázis
simán elképzelném egy map-nak!
-
Balinov
titán
nem,ez a főnökség sara,hogy képesek alámvágni egy 2,4-es P4 Nw cerkát úgy,hogy 224mb ram van egy sp2-es xp prof-nak,javás kliensprogram meg a levelező,meg brózerbe a katalóguskereső,meg rendeésnyilvántartó meg az öregapám memóriájából fut.szegény 80-as vinya,mit swappol..főleg ha megy a utorrent is..
-
gyerpi
aktív tag
nem tudom eladom sztem a alaplapot és a ramokat meghagyom azok tiszta újak a hard disk-hez pedig veszek 1 ext box-ot és usb-n keresztül fogom használni mint adat tárolót
a procit és gkártyát akarom lecserélni és persze kell 1 új merevlemez, és táp mert a mostani xar
mondjukvan 1 ismerősöm akitől rendelni szoktam át szokta venni a pc alkatrészeket és az újból leszámolja a régi értékét
valamivel kevesebbet kapok mint apróhirdetésen de nem kell postázgatni és várni pénzre -
booz
senior tag
skacok hová lehetne feltölteni a videokat a csipázásokrol

-
ent
őstag
Bánattal teli nap ez a mai.
Hűn szeretett bajtársam, aki ha kellett felvidított, ha kellett kihúzott a napi stresszek alól és ha vidám voltam visszahúzott a realitás talajára, eltávozott körünkből. Mindig emlékezni fogok rád. P5k premium e6850 nagy szívével sok örömöt és gondot is okoztál. Remélem utódod méltó lesz magad után hagyott helyed betöltésére. Chieftek dragon torony nem marad sokáig üresen, 2-3 nap és újból vidámság tölti be belsejét, ez által szerény személyem lelki állapotát is felvidítja. 
Kedves klántársaim, kedves tesvérklán, kérlek benneteket, hogy 1 perces néma csenddel emélkezzünk régi hardvereinkre
, melyeket valószínű kb 50%ban értelmetlenül adtunk el...60
59
58
57
56
.
.
.pár perccel később:
SRÁCOK, ma jön a gb-ep35-ds3 deszkám és egy 8400 procit 1-2 hétre helyettesítő 8200 prockóm. memókat meg kicserélte ősember, ma holnap 4 Gb segít a további frag múvik elkésítésében!!!

-
gyerpi
aktív tag
no tegnap NYEV harcos kolégáim tanácsára
feljebb tettem a felbontás-t a képernyő natív felbontására az az 1440x900-ra hát sokkal többet látok az tény és jobb is /modjuk war-on bizti hogy nem így fogom használni/ de az fps-em leesett 60-100 ig pályától függ.
Mondjuk bloc, owergrown, downpour no ezeken brutálisan leesett úgy 40-re nem is ment fel csak úgy 60-ra Igaz sokkal többet látok a csipában is ez nem kérdés csak míg felemeli a puskát és levegőt vesz hát 1 öröké valóság
de hagyom így mert a játék teljesítményem nem esett annyival mint az fps-em
de warra gyorsabb leszek
és tervezem a pc átalakítást 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Munkában vagyok. Msn-en átküldöm ha hazamegyek...

Kár hogy azóta sem készült hasonló játék! Arra tuti rákattanék megint!

csak game alig volt hozza 

telleg volt vmi celeroncsom is, de mar nemtom milyen 
,de ám legyen.