Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
a múltkor szenvedtem én is így ha emlékszel az istennek nem tudtam frissíteni a PB-t utána Pyros megadta a PB honlapját onnan letöltöttem az exe -t és azóta megy, de amúgy valami a winfossal volt mert nem rég kb 1 hete frissített valamit és most megy minden ahogy az előtt addig pedig nem csak a PB-vel voltak gondjaim
-
gyiku
nagyúr
lenne vki oly vallalkozo szellemu, hogy a demoimbol csinal avit, amit mar tudok tovabbhegeszteni? halam orokke uldozne

-
gyiku
nagyúr
pbvsc.exe mit mond?
vagy azert nem tud kommunikalni, mert a punk A es B-t nem latja. (engedelyezd vinfos tuzfalon, egyeb tuzfalon, stb. bat gondolom ugy van)
vagy mert nem friss a pb-d. frissitsd, restart, es jonak kell lennie.elegge fosch, hogy pb-vel mindig manual kell baxakodni, igazan megcsinalhatnak "plug&play"-re

-
-
Balinov
titán
válasz
Boci_83
üzenetére
Ja,pont azt is akartam irni előbb,hogy 2-3napja azt veszem észre,hogy a pub szerótók kong az ürességtől.Tegnap is war előtt a KLT-hez, vagy a SAS-hoz kényszerültem beugrani kis warmpupra
Athomi,milyen a routeretek? Utána kellene olvasni,hátha van benn olyan fícsör,mint amit tegnap kérdeztél war alatt TS-en.Mondjuk az inkább bandwith allocation/management kérdés,nem tudom,mennyi köze van a ping-hez,nem értek annyira a lovakhoz,de a ph-n tuti utána lehet olvasni
-
athomi
veterán
Azt azért hozzá kell tenni, hogy én a mostanában lévő war-jaink 50%-át átlag 400-as pingel játszottam. yako állandóan kifagy, ovecs-et meg a pb intézte el folyamatosan. Ovecs problémája már megoldódott, mert átküldtem neki a pb-met, az enyém meg addig nem oldódik meg, míg a tesómat tökön nem szúróm a netezésért.
-
Boci_83
őstag
-
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Helló !!!
Sry a tegnapi miatt
én akartam még 1 wart és le kellett lépnem
mert az öcsém hívott Franciából skype-n és vele beszélgettem. Nem akartam, hogy rám várjatok 1 órát míg diskurálok vele - nem mindig tud hívni úgy hogy az elsőbbség most az övé volt.
hogy miért válaszként írom Bocinak
erős volt ez a reggeli kávé nekem 
-
Balinov
titán
Övecs mester,láttad mit írt iksz-es csákó:
"t appears that the standard port that Xfire is detecting is 28960. This is the standard port for all Call of Duty games. Other people may use other ports when they have more than one server at the same IP, but then then run into this type of problem. Hope this helps."Ugye jól gondolom,hogy veszettfejsze nyele az X-fire,mi?
-
yako
tag
Jó reggelt!
Azért nem kell minket leírni!!!
Igaz a magm nevében ezt nem állítanám - tegnap ugyanis egy map alatt kb hatszor kellett újraindítanom, ezért most itt újra elnézést; addig nem is megyek csatába míg meg nem lesz stabil a gépem - így:
Ugyan pajtik, nem kell titeket leírni! -
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Gratulálok az ULTRA Klánnak
a tegnap esti waron éppen,hogy csak sikerült őket megvernünk(11-9,10-10)
.Nagyon sokat fejlődtetek fiúk,csak így tovább
. -
Sirandrish
legenda
nah végre hazavergőftem a melóbol és holnap ismét utazás a szlovák határra...meló után pedig szlovákba áfterpártira..jeeee...
Nah a lénegy hogy ma két timet szijjel akarok gyalázni ugyhogy nélkülem ne merjetek warozni mert kickbannkill war közbe ha én nem vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Makaveli
senior tag
Aha, értem. Mondjuk azért érdekes, mikor valaki martyrdomozik, akkor tök idegesek, és azt mondják rá, hogy csíter, közbe az csak egy Perk.
Egyszer velem is megtörtént: Perk-eket nem nagyon szoktam válogatni, kivéve mikor sniperrel vagyok és akkor kiválasztok, hogy Iron Lungs, de amúgy semmi. És biztos kiválasztottam a Martyrdom-ot és bannoltak a szerverről. (Még kezdő voltam. Így én sem tudtam, hogy ez nem csít
) -
Makaveli
senior tag
Nah, már egyre jobb vagyok, a következő szintem már a Major lesz! Amúgy az lehet, hogyha csak két féle fegyverrrel megyek (szkópos M4, és lézeres M4, néha egy kis M21) akkor nem kapok új fegyvereket?
Szerk.: Ja és mi az a war? Hol lehet olyan szeróra menni? Vagy miről szól?
-
gyerpi
aktív tag
amúgy a szombat esti war-ról van demóm hát megnéztem és sírtam
ilyen szarul nem tudom mikor játszottam utoljára pedig volt esélyünk ott is
mondjuk Hunor hozta a formáját mint mindig de amit én össze bénáztam az hihetetlen
mondjuk eddig azok a vértes vagy kik 7vs7 mikor játszottunk ők tetszettek nagyon
ő részükről ott mindenkinek meg volt a helye feladata volt is alázás de nem baj mert jobbtól nem szégyen kikapni -
athomi
veterán
Nekem csask crash végétől nem tetszettek. Amit meg strike-on műveltek az borzasztó, utálom mikor egyfolytában ennyi a véletlen. Mindig arra dobtak granyót amerre mentem, de lehet csak követési mániám van.
És véletlen mindig ott lőtték meg a falat, ahol épp a túloldalán álltam. De csak ott! -
gyerpi
aktív tag
hát ugye nem sok wart játszottunk, de ahhoz képest sok fura dolgot tapasztaltunk
a tegnapihoz nem tudok hozzá szólni, de a múltkor /mikor vacanton a kis csávó 17 kill -ből 17 fejes/ no ezek furák főleg, hogy a mi mapunk volt
mert ugye cross volt övék/ők választottak először/ ott még tisztes helyt álltunk mondtuk is hogy még nyerhetünk vagy egáll is lehet jött a mi mapunk ott pedig lemostak kérdés miért cross az övék ha vacant-on elpáholtak de nagyon és sokkal jobban játszottak mint a választott mapjukon lehet hogy csak nekem furcsa
vagy fóbiám van már 
-
-
gyerpi
aktív tag
amúgy sorry egész vasárnap nem értem rá hétfőn is csak este értem rá és anyáméknál meg az istennek sem tudtam be tenni a gamet
originál kérte a 2 dvd-t
mikor csak 1 dvd /dupla sávos/ az egész nem értem
amúgy meg tudnátok nézni van még az a qrva szavazás a szerón -
gyiku
nagyúr
nah, nincs mara melo, kocc haza.

-
Balinov
titán
Ja,különben sziasztok! Sajnos hosszúhétvégén elég inaktív voltam,nade majd a héten bepótolom!
-
gyerpi
aktív tag
no meg tudná nézni valaki van még szavazás a szerverünkön
elvileg már nem kéne, hogy legyen
sajna megint én vagyok a ludas
bocsi
eleve nincs benne a szavazás tiltás vagy engedélyezés
úgy kell utólag belerakni -
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hogyan lehet innen letölteni? összevissza linkelek, mindenfélét kiír (File download is ready...pedig nem), de semmi. pedig kíváncsi lennéka múvíra. hm?
-
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
minden este úgy válunk el hogy holnap este aki tud jönni az jön és megy a war neked is írtam már 1 párszor nem lehet úgy war-t szervezni no most holnap 7vs7 és aztán meg semmi mert low ellenfelet nem találunk csak mondjuk med+++, stb. ilyen szintűekkel meg nem nagyon érdemes mert magas szinten megy az alázás
amúgy meg ha látod xfire-n hogy játszunk miért nem jössz fel ts-re megkérdeni, hogy mi a helyzet vagy írsz xfiren és mondjuk szombaton nem 3 hanem 4 waroztunk volna. -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nah én csak most tudtam letölteni, de nekem tetszik! Ultrásoknak lehet hogy nem ennyire...
Egyre jobb lesz ez!!
gratA tegnapi war meg ja, kicsit érdekes volt...!
Hihetetlen. 
-
Sirandrish
legenda
tegnap volt egy érdekes WARunk..vagyis nemis érdekes volt inkább csak parasztok voltak az ellenék.
Milyen eredményt lehet kirakni egy olyan WARról amin az első map 11:9 oda a második map meg 10:3ig ment normálisan...azaz gyakorlatilag már nyerték...játszottunk is tovább...majd 3 kört gyorsan lehoztunk és 10:6nál szó nélkül leléptek?Ilyenkor mi a második map eredménye?
Onnantól mindet nyertük és 10:10 a vége vagy feladták és 20:0 ide vagy ilyenkor hogy van ez? -
athomi
veterán
Pls vegyük már le a szeróról a szavazást. Két köcsög bent játszott a szerón, erre kibannoltak és most nem is tudok felmenni.

-
BandiHUN
veterán
ahol bejelentkezel,jobb felül,"még nem regisztráltál?Kattints ide!" vagy ha igy jobb : http://nyevclan.extra.hu/register.php
-
gyiku
nagyúr
koszi mindnekinek

-
gyiku
nagyúr
dobjon meg vki egy everest 4.50 ulti seriallal pls, nem talalok

-
Sirandrish
legenda
FRAGMUVI

Véleményeket kérek
-
Boci_83
őstag
Hát ilyen még nem volt, ma vagy 3 szerverről kiszavaztak, vagy kidobtak...
hihetetlen.
Az egyikről demóm is van...!
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jobb mint az előző lényegesen
Nézd át a CoD4 fórumot és úgy csináld meg a felvételt ahogy fiftyke javasolta, akkor még a minősége is baró lesz. De a HUD és az FPS-mérő megint benn maradt

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
jo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgyhogy nem tudok 1 kiba....t progit sem feltelepíteni
talan nemteccik?

(azért van önkritikám)

.
a tegnap esti waron éppen,hogy csak sikerült őket megvernünk(11-9,10-10)