- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
BandiHUN #11087 üzenetére
Cod 4 alatt nem kapcsol az LCD, elvileg támogatja a legújabb driver van fenn, de csak a gyári cuccok + a fraps jön be alatta, és a gamepanel manager sem látja, de a logi profiler megtalálja, néztem pár g15 fórumot, külföldiket is és nem találtam ilyen vagy hasonló postot
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #8634 üzenetére
HY! Én mint hobbi játékos és kezdő nekem tökéletesen megfelel igy ahogy van!Mondjuk van 1-2 öteletem amit majd megosztok Pitbulossal! Sajna a TS-t mai napig nem hasznáéom..Az SD pedig hát igen az SD nem az erősségem!
Személy szerint nem azért megyek/mennék fel egy SD szerverre hogy 30mp után kinyirjanak és még 2 percig nézzem ahogy a többiek játszanak. De sokat lehet tanulni belőle! De mostanába annyira kevés idő jut COD4ezni hogy nem azzaé akarom eltölteni az időm hogy csak nézelődjek! Amúgy hónap végén meglesz a WAR szeró és azt mondta Pitbullos ott csak a sima SD-t fogjuk gyakorolni!Addig meg megteszi ez is
-
-
CséZé
őstag
válasz
BandiHUN #8310 üzenetére
Pl. nekünk a tegnap war elég érdekes volt. Az ő mapjukon (crossfire) vezettünk 7/3-ra aztán annyira belejöttek(
) h ki is kaptunk a war végére, de nem ez a fájó, hanem az h olyanokat csináltak h borzasztó. Pl. Gecse kapott egy csipa headet falon keresztül, de úgy h nem is lehetett látni h ott fog lenni, teszem hozzá azzal a körrel nyertek. De ezt még el is fogadnám makknak ha előtte nem csináltak volna oylanokat, amiket csináltak. Már Gecse is kormokodott pedig ő nem szokott
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #8315 üzenetére
a pbshottal lehet megnézni hogy csaltak-e...egy képet csinál a játékosról és azon meglehet nézni hogy van-e piros négyzet ami téged jelöl meg ilyesmi...pontosan énse tudom hogy hogyan is müködik de ilyesmi.
hát lehet hogy valóban használtak valamit a fiuk de ez egyszerüen elkerülhető..megveszitek origibe,origi szeró..pb...és a origit csak nem kockázttatja senki
sjna a tört dolognál az örökké jelen lesz -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #8310 üzenetére
ezek sajnos mind akár MAkkból vagy valóban tudásból is lehetnek...pl hiába füstölöd el crossfire-n B-t plantelésnél..ha a csipa pontosan tudja hol vagy A-házból 2-3 lövés alatt eltalál...valamelyik oldalra ugyis kilóg a lábad...
Nemtudom...nekünk is vannak/voltak érdekes warjaink de én bizakodok...mármint hogy csak jobbak...lehet valóban csalnak..lehet cfg-sek de nem biztos...lehet szimplán szerencséjük van...amugy PB shotot próbálsz az ilyenekre?
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #8307 üzenetére
egyébként ez a bizonyos furcsa dolog mit takar?
Csakmert nálunk is hajlamosak egyesek kapásból csaalónak titulálni valaki azért mert lelőtték!
Én nemtudom...én senkiiről nemtudom megmondani hogy csal...max az aimosról..a többit sajna bizonyitani nemtudom és azért kivágni egy komplett timet mert jobbak meg nem szabad...vagy mi volt az a furcsaság? -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #8225 üzenetére
Felhoztad a régi NYEV topikot a süllyesztőből, a többi NYEv-es meg oda kezdett el írkálni, aztán vki szétválasztotta a kettőt. Tőlem maradhatott volna együtt a kettő.
Boci_83: Bocsi, de én voltam aki jómúlkorában ellenezte a NYEV & PH! wart illetve nem pontos a megfogalmazás, mert csak a magam nevében beszéltem, hogy én tuti kihagyom. A többiekre ne haragudjál e miatt, őket nyugodtan keresheted ezzel.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #7820 üzenetére
ja,még azt elfelejtettem,hogy hivatalosan a modot nem is publikálták,elvileg semelyik bétát sem,ami működik,és leszedhető,ki tudja hogy jutottak hozzá,tehát vannak bugok,állitólag még az újabb verziói is csak bétának minősülnek,de már kidolgozottabbak,és pont a mod "maszek beszerzése"miatt egy csomó paraméter nincs benne a konfigban,nem lehet változtatni pl.a zombi"fegyverek" sebzését,stb...
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
BandiHUN #7657 üzenetére
na figyelj Lorenzo a zombie modnak ez a lenyege ha mar jartal volna kulfoldi szerokon a hunterek keresnek egy jo helyet es ott egyutt vedik az eletuket de igy is hamar kivegzik a zombik oket mert egy fajta zombival koponyat dobva egybol lelehet szedni oket.
ami meg az anyazos parasztokat illeti meg nem volt pelda a tegnapi jatekra csak felkerult egy paraszt klan a szerverunkre a LORD ok akik nem birtak magukkal ezert is szigoritottam a szabalyokon nem kick lesz az ilyeneknek hanem 1 figyelmeztetes utan azzonali bann.
amugy a Lordok mind bannolva lesznek a szerverunkrol!!!mert a mi klanunk kulturalt felnot tagokbol all tobbnyire es mi megprobalunk a szerverunkon is kulturalt jatekot es csalas mentes szorakozast biztositani minden latogatonak.
udv: Pitbullos
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #7659 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
Lorenzo:Én azt honnan tudjam,hogy visszanéztél e ide?Gyik csak kitalálta,hogy warozzunk a PIT-el,de nem lett leszervezve.Felmentem a Pitbullos szeróra ,nekem töltögetett le majd mikor sikerült belépnem akkor megkérdeztem őket.A válasz az volt,hogy ma nincs kedvük,ez után léptem is le.
A TS-en való "csacsogásról" meg csak annyit,hogy ha akarsz warozni akkor legalább annyira gyere fel,hogy megkérdezd lesz e valami.Az összes klántag felszokott jönni megkérdezni,hogy lesz e valami vagy csak "csacsogni".Wart nem úgy lehet leszervezni,hogy ma este pont 20h-kor kezdünk.Tegnap este is úgy kellet ellenfelet keresni.Amúgy meg te is ránk írhattál volna Xfire-en,hogy lesz e valami.Az első map 10-10 lett, a másodiknak nem tudom a végét mert kifagytam
.
Ja és köszönöm,hogy ilyen kedveseket írsz rólunk: "dehogy beszéltek ezek..."???Mi az.hogy EZEK??
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #7644 üzenetére
Mint klántag csak ajánlani tudom! szerintem ilyen időbe zombi mod megy csak tudjál fellépni!
Nagyon jó kis banda a csapat és Pitbullos az admin! Szerintem elleszel majd..véleményt utánna irhatnál...
Szerver név : COD4 Pitbull klán fun szerver
Szerver ip : 62.112.194.67:28982
Tipus : normal,ff on, killcam on
Játékmod : SD/SAB/HQ/TMD
Szlot : 22A szervere a következö szabályok vonatkoznak :
Grenade Launcher és a Martyrdom,Juggernaut perk használata tilos .= KICK
Tilos a káromkodás,lámázás,anyázás,rasszista megjegyzések,más játékosok sértegetése. = KICK
Nem szeretjuk a csalokat meg a tiszteségtelen játékosokat
,ezért az ilyen játékosokal nagyon szigoruan fogunk eljárni = BANA szerveren érvénybe van a friendlyfire es azokat a játékosoknak akik szorakozásbol lelövik a saját embereiket figyelmeztetés nélkul KICK lesz a jutalmuk.
A szerveren tilos a jumpingolás. = KICK
3 KICK után automatikusan Bannolunk !!!
Ezek a szabályok a mindenkire vonatkoznak nincs kivétel(klántagok es kivulállokra is)!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #7099 üzenetére
jahjah...én sose felejtem el azt a 3 honapot mikor 200as pingel kelett játszanom
fuu azt nem kivánom senkinek...jóval hamarabb megláotd az ellent de ő simán megfordul és lelő...stba Killcam meg azért szar mert rengeteget csal...szerintem az 1.6os peccsbe nem kléjmor killcamet kelett volna tenni hanem javitani ezen a szaron...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #7084 üzenetére
Ne is mond
Tegnap WARoztunk valami ruskik ellen...hát beszartatok volna!200as pingel feszitettek de ugy lőttek hogy te mire felfogtad hogy ottvan valahol már meghaltál.
a Másik jó téma az volt hogy hiába benne volt a célkeresztbe..nem lehetett eltalálni...volt egy kör 2en maradtunk egyre...szóltak TS-en hogy merről fog jönni..odafordultam és vagy 3 tás M4et eresztettem bele ugy hogy 60%ban a piros kis pont (red dot) a csókán volt és még csak sebzést se jelzett...3tárból egyetlenegy sebzést se és a csóka durván 3 méteren mászkált balra jobbra...azért ha rossz napom is van azt simán lekettt volna szednem...kétszer minimum
-
gabx76
senior tag
válasz
BandiHUN #6912 üzenetére
"én is úgy tudom,hogy a komolyabb lapok nem tudják együtt"
Talán inkább fordítva, nem?! Mármint nem hiszem, hogy az én 570-es ASUS-om a komolytalan lapok közé tartozna...
Az Abit-ot nem ismerem, 690-esem volt (MSI), de eladtam. Az pl. antituning lap volt (igaz, mATX-es). A mostani mATX-es 740-es és Gigabyte. Az is viszi szépen a tuning/CnQ kombót. -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #5927 üzenetére
én nemtudom hogy mi zajlik a klánon belül...sem ami ts-n megy se ami PÜ-kbe vagy esetleg az oldalatokon.
Más mondta (nem NYEVES) hogy ts-en lecsiterezted Hunort...mert egyszer azthiszem fejbelőtt vagy mivolt..nemtudom pontosan...
a Topicot egyébként én helyeztettem át ugyhogy ha ez problémát jelent számodra akkor engem szidjál ne Hunort...
és a félreértések elkerülése végett...nem azért mert mittomén szabó Pistinek aki egyszer járt a topicban sok volt az OFF-ja...nem azért mert félek hogy utolértek rangba(ez egyébként alapba nagyon nevetséges) hanem azért mert vannak alapelvek amiket be kell tartani...ennyi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #5642 üzenetére
szerintem itt egyedük téged érdekel a rang...nem azért vagyunk Addiktok meg Nagyurak mert szénné offoltuk az agyunkat..
Jah..nézzél bele más gametopicba...minden oldalon Moderátori figyelmeztetés és minden héten 1-2 ember hosszu hétvégét tölt el forum nélkül..ez kell neked is?
ha igen akkor bocs... -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #5629 üzenetére
Régebben kezdeményeztem az átrakatást, mindenki tojt rá. Most Sirandrish kezdeményezte és én támogattam az ötletet, így áttetette a lokálhoz. A topik itt marad, mert rentgeteg az off, szakmai hsz-ásnak nem mehet ami sokszor itt van. Sőt, mivel ez egy szakmai fórum és nem a chat.hu, még itt sem mehetne halomra az off.
Amúgy nem a rangodtól leszel vki! -
gabx76
senior tag
válasz
BandiHUN #5628 üzenetére
Szerintem nem kell mindjárt annyit feltolni. A legérdekesebbeket feltöltitek, aztán próba. Ami nem tetszik, esetleg helyette betesztek másikat. Akkor nem kell gigákat tölteni.
Itthon kipróbáltam azokat, amik lejöttek. Vannak köztük jók, meg akad olyan is, ami annyira nem jön be.
Talán az is megoldás, lehet hogy kiraktok az oldalra egy listát, amin a szerveren futó map-ok vannak (esetleg linkkkel) és mindenki letölti maga. (A mod-okat meg egyértelműen)
Csak ötletek...
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #5106 üzenetére
annyi változott,ahogy átnéztem a modot,hogy nemcsak granyót leht felvenni,hanem teljesen testreszabhatóan lehet gyógycsomagot is beiktatni,akár a regeneráció kiiktatásával,leht alapból nálad x db gyógycsomi,beállitható darabonkénti regenerálással,leht health meter,100%-nál a csomi megy a talonba későbbre,amúgy pedig adott értéket gyógyit.tehát ezzel is meg lehet kavarni a játékmódokat.és nem nuke van,hanem napalm 9 killnél.a gond viszont az,hogy a modot simán inditva nem futnak le a cfg fileok,a leirás alapján a _set fs_game mods/extreme +exec server.cfg +map_rotate paranccsal kellene inditani a modot,hogy minden jó legyen,de én az f_s game write protected üzit kapom a miniadminban erre,az fgcklan oldalán meg nem eszi meg a dolgot sehogy se,csak simán át tudom tenni extreme modra,de mivel nem töltődik be mellé a config,nem is aktiválódik semmi extra.gyakorlatilag már ezen,meg a közös finomhangoláson múlna már csak a dolog
ha valakinek van 5lete,ne fojtsa magába pls,sajna elég kezdő vagyok az ilyen dolgokban,a cfg-ket csakcsak értem józan paraszti ésszel,meg jól is van kommentezve,de erről nincs infó,mi lehet a gond.
-
Boci_83
őstag
válasz
BandiHUN #4981 üzenetére
Nem teljesen igy van, mert ha egy szeróról a pb bannol, akkor névváltással sem tudsz visszamenni. Egyébként akik eredeti játékkal rendelkeznek is hozzászólhatnának a témához hogy az origi szervereken is szar a helyzet...?
Más: Tegnap sikeresen betörölköztünk, olyan szar a belem hogy hihetetlen, de megmaradtok úgy tűnik. Tegnap este fogadáson nyeretem ismét egy 0,7l-es Jagert..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest