Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt csak neked Andrish
Zelda tetkó 

-
ovecs
senior tag
válasz
Gergello
üzenetére
Afelsővonal az Anegál vagy mi szóval A ellentetje, az U betű meg Uniót jelent....Tudod ilyen halmazos szarság
Ja most látom nincs is teljesen iagzam.... Pedig nyomtam fél év Bsz-t a BME n

Ezt akkor úgy magyarázta a csóka, hogy a hímgorillák halmaza+a nősténygorillák halmaza....
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elég régi de kúrva jó !
Régebben a Viasat 3-on is volt.mod: Kamu amúgy.
Jut eszembe mikor ezt láttam még betárcsázos internetem volt 6kb/sec letöltési sebességgel !
-
mr.saint
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Remélhetőleg
Mert ha nem az gáz 
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
tutira kamu.
-
Sirandrish
legenda
kicsit Durva
-
Csyppa
senior tag
Én szavaztam vóna, de ha küldene valami mail címet az úgy könnyebb lenne

napster: írj be valami kamu születési időt,én is azt tettem
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Király vagy öcsém!
-
Gergello
addikt
http://www.math.u-szeged.hu/~krauczi/31felsor.pdf
3. feladatnál ez A1 U A¯2 U A3 U A4 mit jelent? Tudom nem ez a legjobb hely. -
booz
senior tag
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért lehet még jól is állna rajtad
ÁÁ mondjuk azt kétlem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mr.saint
tag
+2

-
Szavaztam

-
Boci_83
őstag
Köszi all!
Gyerekek, asszony, anyu, apu, nagymama, szomszéd is szavazhat/szavazzon!!
Gyerünk még le vagyok maradva!!Kawasaki-s kabátokat sorsolnak ki a szavazók között!

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szintén zenész
Na mindegy kiflee-nek szól. -
Boci_83
őstag
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Volt egy kis dolog most értem haza de megcsináltam köszi

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jóó van má na.Este kicsit cod 4-tm Hát a siralom az gyenge kifejezés lenne a produkciomhoz
Kicsit vissza kell rázodni
De szerintem holnap este mehetne egy
Valami ts-el is megdobhatnál esetleg. Köszi. -
Sirandrish
legenda
válasz
mr.saint
üzenetére
mégse írsz rám sose mikor X-en vagy bratyesz

Írj rám nyugodtan

TEgnap egyébként nagyon kemény volt..először a nyevesekkel mixeltünk egy házon belüli autoassign wart...majd este Ricsiékhez szerződtem 3 war erejéig..nah ott kinyultam...Monyo,Ranger...mekkora arcok

Bár ricsi fagmuvis beszólásán azóta is fetrengek

-
mr.saint
tag
Csak úgy pörög a totyik
Munkanélküliek nagy táborát erősittem február 1-től 
-
Gergello
addikt
mára mindenki szabadságot vett ki?
-
Boci_83
őstag
Magyar server. Később lehet bekonfigolom, ha lesz időm.
80.249.173.124:28972
-
Gergello
addikt
válasz
SystemRoot
üzenetére
+ amilyen gusztustalanul lett megírva a szöveg
-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ez nem csít, hanem mod készítés akar lenni, szerintem, bár mi inkább warozunk, mint modolunk

-
-
mobiles24
újonc
Üdv!
A módoláshoz nemkell mindenféle kacat program!Elég egyedül a Total Commander is.Csak anyi kell hogy megnyitod a C:/Programfiles/Activision/Call of Duty4/mods mappát abból kiválasztassz egy módot ami lelett teljesen töltve.Total Comanderrel kell ijenkor már haladni,mert csak aztudja megnyitni az iwd-s fájlokat.Ezt most Killer3(k3) módnál tudom elmagyarázni.A mod.ff -et nemlehet megnyitni sehogysem.Ha más pályákat is beraktak,zz_mp-vel vagy mp-vel fog kezdődni a neve.Ezeket semi értelme megnyitni.Nyissuk meg a zz_k3mod-al kezdődőmappát(2van belőle)ami .IWD fájl és nempedig .TMP.Ha megvan benne jópár mappát találunk.Ha egy kicsit értünk angolul jóljön.Ha zz_weapons IWD-s fájlt találsz akkor nyisd meg,majd a benne lévő mappát is,majd választassz egy fegyvert,és azt f4-el szerkeszted,és ha kész ujracsomagolod(ezt ajánlatosabb kimásolni,majdcsak azután átcsomagolni,mert különben akkor nemfogsz tudni visszamenni a szerverre letöltés nélkül,mert átírtad a mappában lévő dolgokat).Persze nemojan könnyü...Csakis a pontosan angol,hibátlan szövegeket ismeri fel...Deh énsemértek nagyon angolt,deh simán kilehet következtetni hogy milehet a displayname...sajna nemmindeggyik ijen könnyü,kb 400körüli szöveg van,és ezt megérteni nemkönnyü deh csak arra mész hogy a csipa Autómatán lőjjön akkor a firetipnél vagy minél ahol singleshot van,azt kitörlöd,majd átirod erre: FuLL Auto pontosan így.Aki szeretné kipróbálni de egy mukkot sem ért belőle,az irjon az e-mailcímemre.
Üdv! -
mobiles24
újonc
Üdv!
A módoláshoz nemkell mindenféle kacat program!Elég egyedül a Total Commander is.Csak anyi kell hogy megnyitod a C:/Programfiles/Activision/Call of Duty4/mods mappát abból kiválasztassz egy módot ami lelett teljesen töltve.Total Comanderrel kell ijenkor már haladni,mert csak aztudja megnyitni az iwd-s fájlokat.Ezt most Killer3(k3) módnál tudom elmagyarázni.A mod.ff -et nemlehet megnyitni sehogysem.Ha más pályákat is beraktak,zz_mp-vel vagy mp-vel fog kezdődni a neve.Ezeket semi értelme megnyitni.Nyissuk meg a zz_k3mod-al kezdődőmappát(2van belőle)ami .IWD fájl és nempedig .TMP.Ha megvan benne jópár mappát találunk.Ha egy kicsit értünk angolul jóljön.Ha zz_weapons IWD-s fájlt találsz akkor nyisd meg,majd a benne lévő mappát is,majd választassz egy fegyvert,és azt f4-el szerkeszted,és ha kész ujracsomagolod(ezt ajánlatosabb kimásolni,majdcsak azután átcsomagolni,mert különben akkor nemfogsz tudni visszamenni a szerverre letöltés nélkül,mert átírtad a mappában lévő dolgokat).Persze nemojan könnyü...Csakis a pontosan angol,hibátlan szövegeket ismeri fel...Deh énsemértek nagyon angolt,deh simán kilehet következtetni hogy milehet a displayname...sajna nemmindeggyik ijen könnyü,kb 400körüli szöveg van,és ezt megérteni nemkönnyü
deh csak arra mész hogy a csipa Autómatán lőjjön akkor a firetipnél vagy minél ahol singleshot van,azt kitörlöd,majd átirod erre: FuLL Auto pontosan így.Aki szeretné kipróbálni de egy mukkot sem ért belőle,az irjon az e-mailcímemre.
Üdv! -
Gergello
addikt
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
menj a faszba, ugyanolyan hangerővel mondtam ahogy beszélni szoktam...
-
Csyppa
senior tag
Menjetek má szobára vazze

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
főleg h normál hangerőn kérdeztem meg...
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
de én nem gondolom komolyan, még akkor sem ha igazam van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem, már vagy 2 hete nem írtam szakmai hsz-t...
csak ápolom a közösségi kapcsolataimat
-
-
tpramses
újonc
Sziasztok
Azért irok , hogy tudassam veletek egy új multigaming clan van megalakulóban. Egy kedves barátom Spyy mondta, hogy kérdezzelek meg titeket, mivel jól játszotok és összeszokott társaság vagytok. Az új multigaming neve eNerGet!c# Multigaming Clan. A célunk, hogy létrhozzunk egy nagyobb közösséget ami megállja a helyét a magyr E-sport-ban. A klán mögött a Synhosting.eu szerverhosting áll. Ők szponzorálják a klánt weboldallal és komunikációs szerverrel. Egyelőre a játékszervereket minden csapatnak magának kell biztositani, viszont ha a vezetőség fogja látni, hoy komolyan gondoljuk, játékszerverrel is szponzorálnak majd.
A klán cod1,2,4,5 és Counter Strike 1.6 játékokban szeretne tevékenykedni. A cod2 és a cs csapat már megvan.
Feltételek: origi on, 16+, med+
Ha ezekkel a feltételekkel össze tudtok hozni egy 6 tagú csapatot várjuk jelentkezéseteket!

xf: thepharaonsramses
msn: pharaonsramses@windowslive.com -
SipiBcs
őstag
Amennyire én tudom, a veteránozásban a legkevesebb a biztosítás. Az viszonylag forintos tétel, ha meg van a OT XX-XX rendszám. Hogy addig eljuss és eredeti alkatrészekből legyen meg a jó állagú autód, az kerül marha sokba és időbe!
-
Boci_83
őstag
Csa all!
Mi legyen a német szerverrel...? Nem nagyon tudok velük mit kezdeni. Ezt az e-mailt kaptam ma...
[I]Szia!
A német szolgáltató békés úton nem tudjuk megoldani a helyzetet. Ők nem akarják még most sem kiadni a gépet, hiába ki van fizetve minden. Pechükre nekem van német jogász ismerősöm. Viszont nem tudom meddig fog még elhúzodni, lehet jövőhét, de lehet több hónap. Nem fogom csak úgy otthagyni a gépet, mert ők hülye magyarnak néznek engem.. kb erről van szó.
Amennyiben neked megfelel, a szervered át tudom rakni magyar szervergépre, és amint lesz újra német szerverünk - ha még jövőhéten se tisztázódik a helyzet, akkor bérlünk egy gépet egy másik szolgáltatótól - visszarakom arra a szervered. Természetesen a magyar szerver használat díjtalan illetve minden kiesett időt visszaírok ahogy régen is ígértem.
Várom a válaszod!
üdv:
Raid[/I]
-
Gergello
addikt

mekkora szóvicc

-
mr.saint
tag
Na amúgy ezért utálom a nagyfalut ma ez állt a piros lámpánál melletünk
Kedvenc kocsim
Ja és kb 25 éves volt a csávó
[link] -
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem kérdeztem
, amúgy kétségtelen -
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem tudom, ki kellene próbálni online kalkulátorokkal, de adó kedvezményt kap (lehet csak akkor, ha van ot vizsgája
). -
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerintem annak, nem kerestem meg a magyar leírást, de úgy emlékszem
-
Gergello
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello
üzenetére
nem gondoltam hogy ennyire sok az a 20-25év de bazzeg...eszünkbe sem jutott anno ilyesmi...de ha még eszünkbe is jutott volna...senki se merte volna megcsinálni...mindegy..a lényeg hogy jolenne kezdeni valamit az oktatással mert ahol a diákot ilyeneket csinálnak meg a tanáraikra köpködnek és megfenyegetik őket az minden csak nem jó...szerintem..
bár nyugaton meg sorozatos a mészárlás..ez talán még mindig jobb...váá..nemértem a mai kölyköket...
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te, öregek vagyunk már mi ehhez. Nem értjük.

-
Sirandrish
legenda
de egyre hülyébbek a kölykök..mi elsős másodikos korunkban micsináltunk? semmit..TV-t is csak 8ig néztünk..ezek már lennt bandáznak és a suliban ilyen idiotaságokat csinálnak...ááá...kegyetlenül felbassza az agyam az ilyen..7-8évesen..hát..beszarok..
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
sajátos nevelési igényű tanuló, be szép szó -
sK0t
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Üdv. mindenkinek.
Én erre csak egy képet linkelnék, ami a mi sulinkban történt:
Klotyo
Ja magyartanár mondta, az ablakpárkányon is találtak már.
-
Sirandrish
legenda
Ideje lenne ujra bevezetni a körmösöket az iskolába....engem nemsok minden borit ki de amit a mai kölykök csinálnak..hát a pofám leszakad...
a kis takonynak egérfogót nyomatnék a pöcörőjére oszt had szoljon...ecsém és még mi voltunk rosszak..pfff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Zelda tetkó 

Mert ha nem az gáz

Google sem sokat segített.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)