Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
en tudtam, mikor ramondtad
de hogy van ez. pl a waros demokbol mivel vagdosom ki azokat a reszeket, amik kellenek? vdub, vegas? aztan osszefuzni oket, vagasokhoz vmi effekt kene (videospin?), aztan alatolni empédreit (gondolom vegas megoldja), es aztan? be kell nyomni megint xvid/divx-be, vagy mar ugymarad?
-
Balinov
titán
oké,akkor noaudio lesz. a killeket nem tom,hogy kivágjam-e,ez a része képlékeny.ugye SD-nél faszán következő a codplayával,hogy mikor kell rögzíteni,mig tdm-nél elvileg végig kéne nézni,ha nem hagynám úgy,hogy demó indít,rögzítés indít,egyből. szóval valszeg az lesz,hogy lesz egy tizenhuszon gigás fraps avi,aztán abból szép kis manuále melóval kivagdosom a fregjeidet.Bakker,most gondoltam bele,mit igértem, vállaltam.

Meg lehet azt valahonnét tudni,hogy egy demó milyen időtartamu a _dm fájlból? Fiftyke,te ebbe nagyon profi vagy!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
HallerVisszatértem...mizu? mizu?

-
athomi
veterán
-
kopf
csendes tag
válasz
szabozeee
üzenetére
Mi van?Miről beszélsz te?
Felmentünk négyen kicsit lőni a serverre és pár kör után kezdődött az oltás részetekről,erről beszélek.
Mi nem lolozunk,lowozunk,nem a mi stílusunk!
Mi van akkor ha kilépett vagy kifagyott?Ez számodra jelent valamit,amiért be kell lökni egy alpári ócska megjegyzést?A többi dumáról nem is beszélve. -
szabozeee
aktív tag
-
kopf
csendes tag
Kicsit bunkók voltak ma este a srácok és ezért pötyögök pár sort.
Ez is olyan mint minden játék,van győztese és vesztese.Aki nem tud veszíteni az ne játszon!
Minden indok nélkül köpködtök ránk,csítereztek,anyám is szóba került és ez azért már erős.
Ha jön valaki aki feladja a leckét akkor az ilyen fogadtatásban részesül nálatok? -
booz
senior tag
stiasztok kedves urak mi a stájsz erre?

-
gyiku
nagyúr
mindjart megyek monitorert

-
Balinov
titán
azért utálom főleg,mert nekem úgy tűnik,inkább sniper map.de nem is ez a baj,van mikor még jól is megy,valszeg olyanok ellen,akiknek hozzámhasonlóan nincs fix maponkénti védő/támadó taktikájuk.viszont ha ilyenbe botlok,akkor egyszerüen iszonyat bénán megy a map. Bog-ot spec szeretem, régebben volt egy szeró,ahol sokat ment HQ módban.DOmination-ben igazad van,egyszerűen borzalmas,sd-ben sem az igazi.vizsont sd-ben az ambush az is szimpatikus...nadehát ugye kinek a pap,kinek a misebor.
-
Makaveli
senior tag
Ha leszedem az 1.6-os patchet, akkor az 1.5-ös szervereken nem bírok játszani?
-
Balinov
titán
Na ezt is meglehetne fasza COD4 mapnak csinálni..mondjuk Bloc helyett,mert azt eléggé nemcsipázom
-
gyiku
nagyúr
bH CoD4 Public Server 1.5 | powered by #netplayers.hu 87.229.98.99:28962
lol, es meg rcon is ki van irva
-
athomi
veterán
Feltesszük vmikor? Cod4 1.6 patch
-
athomi
veterán
Bocs hogy tegnap nem jöttem warra, de mielőtt hívtatok, azelőtt már 10 perccel elígérkeztem egy Cod2-es klánnak beugrósnak. War közben pedig hiába hívtok, hogy menjek, mert Bali lelépett, ez így nem megy, mert onnan sem jöhetek el war közben.
-
gyiku
nagyúr
ovecs is itt sunyul, privatban meg lemajmoz a kis gecc, na keruljon csak eccer a szemem ele

balimester, az eddig kesz avik hany percet kostalnak osszesen?
-
Balinov
titán
jól gondoltam..én le akarom dolgozni az áprilist,az április havi fizuval,fizukkal is előrébb leszünk.megszakadni persze nem fogok..
passzív táppénzt ösmerem,45naptári nap, 70%...nem is olyan rossz.tegnap voltam háziorvosnál jogsihoz vizsgáltatni,kérdeztem tőle,sztem menni fog a 45nap.. -
gyiku
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
arra bezony
felm.ido? amugy sztem annak full semmi ertelme. ha fel akarok mondani, akkor 3-4 hetig ott vagyok en, de erdemi munkat ne varjanak tolem
ezt kozlom is, igy nem szokott lenni felm ido
node munkaviszony megszunesetol szamitva 3 napon belul elmehetsz tappenzre, az is valami
pl depresszioval meg siman kiirhatnak fel (!) evre. kerdezz batran 
-
Balinov
titán
ja,semmi komoly,csak ez a wondergamer kábé egy moderátor csak,azt végre rájött,közel 3 oldalnyi szájtépés után,hogy nem az user a hülye,hanem az user egy bug-ot talált ebbe a tavaszi jóidőbe és hogy ezt ugyanmár egy developerszerü geológiai képződménynek illene továbbitani.. remélem kimagyaráztam Övecset a ban alól...
Ma kész a monitorod,ugye? Meló után mész érte!Este meg játszol,edzzel velünk!Érted?

-
Balinov
titán
no,úgy tűnik végre Wondergamer1978 barátunk rájött,hogy a X-fire hiba az nem a mi készülékünkben van

-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Hello.
Ha jól emlékszem 16-4 lett az első kör de a másodikat már nem is nyomtuk végig 7-5 nél leléptek
.Amúgy tényleg jó war volt ha nem bénázok el egy pár lövés még jobb lett volna.Yakonak szerencsére most végig bírta a gépe a wart,csak az utánna következő pub játék alatt fagyott ki
. -
Balinov
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
hát,8 után egy 4v4 war-ba belekezdtünk egy cseh csapattal,sajnos csak az első körben volt módom játszani,de elég jól kikaptunk (13-7-re kb),bár nem low+-ok voltak,annyi szent.Viszont szerintem felüdülés volt,mert nem nagyon volt csít gyanus eset náluk. Kérdezném többiektől,
második map-nak mi lett az eredménye? Yako-nak voltak kifagyásai? -
BandiHUN
veterán
válasz
Moretimer
üzenetére
a lövésről:a ti szerótok se nagyon van tele...ha lennétek is,könnyebben menne a lövés
egyébként sztem hagyjuk ezt a dolgot,majd játszunk legfeljebb egy origi meccset,ami rendesen meg lesz beszélve,mindenki jó kedvvel kezd hozzá,meghát eleve nem fél10kor kezdődik a 8körüli meccs...pl.nézelődjetek a szerónkon fél8-8 magasságában,akkor nagy eséllyel lehet pl.egy kedélyes pub-partiba cseppenni,és nem kell erőltetni,ha épp megvan a létszám,bármikor lehet egy x vs. x meccsbe átugrani.ma sajna nagyon gyér a felhozatal minden szerón,ez ilyen nincskedvemjátszani-nap 
-
Moretimer
aktív tag
Igen...erről lehetne vitázni,kinek a pap,kinek a paplan.
Szóval én inkább lőnék veletek vita helyett,annak legalább van értelme.
Visszatérve, a Nestea-t a Vakegér kolega hívta,nem ismerem.
Elég volt a beugrálós figurából,még1szer nem hallgatok senkiért. -
BandiHUN
veterán
jaja,jó dolgok ezek,ak+stopping... amúltkorúgy jártam,egy nem hc szerón,hogy elfelejtettem tárat cserélni,jött szemben a csávó,az ak meg egyet puffant,és tárazás
hát nem belehalt a csávó?
pedig nem fejre ment... furcsamód nem kaptam meg érte,hogy csiter,pedig szerintem felszisszent az ürge a killcam láttán...egyébként kár,hogy ekkora szórás van a fegyók között,ak után beraktam egy mp5öt hangtompitóval stopping nélkül,komolyan mondom,egy fél tárat simán kellett a delikvensbe üriteni,mintha köpőcsőre váltottam volna
mondjuk szvsz az ak-hoz képest a p90 is nudli,simán le lehet durrantani,akibe belefutsz a sarkon,messziről meg főleg jobb,nem is értem,miért a p90 a láma fegyó
FFA-n vacsira eszem a p90eseket... -
kerlac
őstag
az hogyan lehetséges, hogy egy bizonyos magyar, Sabotage-s szerveren, bárkit is lövök, min. 3 lövés kell, hogy elhalálozzon az illető. közvetlen közelről is, ami gáz, hiszen mire hármat beleeresztek, ő lazán egy lövéssel lekap. ez bármelyik fegyverre igaz (AK, M4, MG, SMG,Sniper), bármilyen távból. tudom, hogy van vmi perk, ami vmi páncélszerűséget ad, de nem hiszem hogy itt midenkinek az lenne....
más szerveren ilyennel még nem találkoztam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na este ezzel kapsz a seggedbe 

Elnézést kívánok legközelebb nem fordul elő