Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Konzolokra április 3-án jön az új map pack: [link]
-
gyiku
nagyúr
boci szerintem a p90et valahogy igy kell kiszedni:
set weap_allow_p90 0 -
Balinov
titán
Tényleg,hamár NYEV szerver.Övecs mester,arra nem gondoltál,lehet a magyar ékezet baszik be az Xfire szerverkeresőnek?

-
Boci_83
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Szerintem igy nem lehet ahogy Te gondolod, de egész egyszerűen elindítasz egy multit, beállítod a kivánt felbontást, kikapcsolod a lagometert, az fps kiirást, meg amit akarsz, majd mented a módosításokat, kilépesz, és indítod a demo lejátszó programot...
Én igy csináltam..!
-
Balinov
titán
Fiuk,teggem fel a tegnapi |RA| elleni war Crash köréről 4 screent a klánlapra.
Movie: hogy lehet beállítani azt az MP-hez,hogy játékhoz a default cfg-t, demo lejátszáshoz pedig egy demólejátszós,felhúzott grafikás másik cfg-t használjon? Parancsikon paraméterezéssel valahogy,vagy hogyan?
-
Balinov
titán
Yako, látom az üzenőfalon,hogy exkuzálod magad a teganp TK-ért meg a két eltűnésért. Gép vagy net probléma miatt vágott ki? Ha gép,akkor a végére kéne járnod,járnunk,hgoy mi az,mert ugye az nem állapot,hogy war közben kifagy egyik csapattag.
-
ovecs
senior tag
Na az a helyzet, hogy most már egyre több magyar szerver vann fent xfiren(lehet, hogy valamit csináltak a sok rinyám miatt
)
Az a lényeg, hogy megkérem minden kedves fórumozót, hogy holnap legalább 12 perc erejéig egy belépésre mindenki jöjjön fel a szerverünkre xfire n keresztül, hátha újra kezdte számolni a belépéseket, és felkerülhetünk az xfire listába
ja és persze szólhattok a barátaitoknak is
-
-
Makaveli
senior tag
Háhá, 10 perc és megyek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
köszi,lesz
persze,be lehet illeszteni,eszik html-t,php kódot is direkt,de jelezni kell a szerkesztőben,de nem vészes...egyébként miért ne lehetne,a linkelt oldaladból simán kiloptam és átirtam a szövegeket
de akár másik oldalt is meg tudok nyitni ablakban...pont ez a baj a warkezelövel is,mert annak a motorja integrálja az eredeti oldalunk,vagyis ki kell belőle szednem még mindent,ami a honlap része,és akkor marad maga a modul,azzal nem lesz ennyi gond,és nem köti,hogy milyen oldalba rakják... -
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
mivel még most reggelizek,bocs,hirtelen ennyi tellett 5percben
látom,közben Pyros-nak is lenne ilyesmi,akkor már megcsinálhatná ő is ilyen formátumban,a többit megpróbálom kiagyalni.az a gond,hogy én annyira nem vagyok benne még a html-ben annyira,hogy csakúgy tudjak pl.új ablakot nyitni meg ilyenek...de igyexek,meg amit a motor enged.tettem fel egy kisérleti warszervezőt is,de épphogy annyit tudtam még csinálni,hogy egyáltalán megegye a motor valahogy,se magyaritva,semmi...esetleg majd nézd meg...még az se jött be,hogy rögtön a linkre az töltődjön be,valamit elkontárkodtam
de jó alap,ahogy néztem,viszont még a kódot rendesen átolvasni se volt időm,csak javitani olyan 30 hibát,mert nem egészen ebbe a motorba passzol,ami nekünk van... -
Napster01
tag
Közérdekű közlemény: Ma beszéltem a német csávóval aki adta a TS-t, mondta h bekakilt a linuxa, újrarakta a gépet meg a skypeot és visszakaptuk a TS-t, immáron 250 slot, viszont minden elveszett, msot a csatornák nagy részét visszaraktam de újra kell regelni... hajrá!
-
PyroS
senior tag
Kész az első alpha változatú frag moviem
.Lehet szidni nyugodtan
.[Cod4video] -
gyerpi
aktív tag
no most volt 1 kis időm megcsináltam a letöltési problémát már működik
sry én csesztem el valamit a cfg irásnál -
Balinov
titán
Király.szerintem simán ftp-n -akár TC-vel- feltölve a jó, csak kéne valami webfolder script (smswebes oldalakhoz hasonló tallózó)..De felteheted Divx Webplayer-rel is,csak akkor divx6-al kell kódolni (vagy xviddel és FourCC-vel átírni a header-t divx/DX50-re...)Ha Divx webplayer-rel akarod mégis,akkor itt egy kis kódgeneráló,ne kelljen pöcsölni a html kóddal.
Most nézem,Extra már 2GB-ot ad ingyért.
ATW.hu-t akartam először kipróbálni,de atw-s tárhellyel nem megy a divx webplaya 
-
gyerpi
aktív tag
szevasztok
itthon vagyok ápolom a családot
hát tegnap fergeteges volt az sem tudtam mondani, hogy fapapucs és már halott voltam, de jó volt nekem tetszett
sokat kell még gyakorolni
és ez még csak med+++ 
-
Balinov
titán
milyen méretü? letöltős,wagy webplayeres? rapidshare-ra 100mbonként lehet,data.hu-ra is,bár ez szarakodik. Ahova Andrish tette az övét,az jónak tűnik,gyors,nem kell slotokra,meg órákra várni,hogy tölthess. van még a sendspace.com, a zippyshare.com,a 4shared. Megaupload-ra NE! töltsél fel.
-
ovecs
senior tag
Na asszem a közös ts nek véglek kampó
bezáratta az FBI
mert túl veszélyesek voltunk
Ja kedves klántagok 7 re szervezzek 1 wart kb azonos szintű ellenfelekkel? -
Balinov
titán
Demólejátszáshoz ajánlanám ezt a programot. Még régebben ajánlották ebben a topikban (talán Andrish?),csak közben fejlesztgetik.
-
Balinov
titán
Ja,majd elfeletjettem
Ezúton köszönöm minden kedves klántagnak és nem klántagnak a tegnapi játékot.Bár kikaptunk war-ban mint a szar,utána élvezetes köröket nyomtunk.Gyerpi családjának meg ezúton jobbulást!
-
Balinov
titán
Pyros,Övecs,itt egy kis demó a tegnapi wetwork-ös egymás elleni vadászatról. Lorenzo feltehetné a klánhonlapra
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
21 től reszkessen az aki helyemre pályázik. PÜ-t ide, akire számolhatok esti war 21:00 tól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!

.
.
.
)
amugy meg lóétvágyat!
nekem 76GT meg az AM2-es Sempron miatt nem játszik az 1280x1024...báár,nem próbáltam még,hogy legalább framedropp nélkül tudna-e ekkora felbontásban a Fraps 25fps-szel rögzíteni...