Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
én segithetek

Nos...Horyk és kavics is PIT-es volt..Kavics hozzánk jött a PITből majd ugye kilépett..aztán visszajött..majd megint kilépett és megalapitotta a CN-t..oda ment Horyk a PIT-ből..Lorenzo NYEV-es volt..de őt kirugták..ő is ment a CN-be..
Aztán a NYEV az ezen kivül maradt eredeti felállásban..kivéve hogy Hunor kilépett..vagyis szabaduszó lett..így oda mey ahova hívják..
te,Én,Tomi,CsZ ugye most ujra együtt vagyunk ebben a Blizzben..
Ent is jön..elvileg..de ő a PH után X-pro-s lett.
Tsunami és Kisa meg BWT-s lett...
még annyi hogy ehhez a Blizzhez ugye most jött csyppa is...meg Force van még..az előző Blizzben meg Ger1 is bennevolt..a CB-sbe...amibe Kavics és az öccse is...
azthiszem ennyi diohéjban

-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
Nekem a Bog tökéletesen megfelel..ha jól megy a timnek nem ritka védőben a 10:0 vagy 9:1...erre lehet alapozni...persze nem zárkózom el a többi map szemrevételezésétől sem ha esetleg ugy döntene a csapat...
esetleg ha mindenképp más map akkor a farmot javasolnám első körbe mert védeni azos is nagyon könnyü....bár védeni a Wet Workon is pofonegyszerü..nah majd meglátjuk a többiek mit mondanak... -
Gergello
addikt
válasz
Napster01
üzenetére
CB oldalán elég nehéz wart szervezni. Szerintem ott csak úgy tudsz, ha kihívsz valakit előre egy időpontra és az nem túl jó, mert fogalmad sincs, hogy elfogadja-e vagy sem.
IRC a bevett szokás, ott azonnal látod mi a helyzet. Amit írtam az csak egy lehetőség, de boggal biztos nehéz lenne wart találni. Régebben bloc-val se nagyon ment, pedig az elfogadottabb szerintem.
CB-n is vannak lowak nem kell aggódni. 1000-900 pont között is rengeteg klán van, bőven lehet találni, olyat aki szintben van. Persze bele lehet szaladni nagy zakókba is, ez egy ilyen dolog. -
BandiHUN
veterán
válasz
Napster01
üzenetére
kisebb probléma,hogy elvileg nem változott semmi,mégis a booz-féle ts jön be a honlapunkon a bannereken,amik eddig a tiédet mutatták,és próbáltam ezt a ts-t keresni,de nem találtam..újraregiznéd,és megadnád az id-t,hogy kijavithassam a honlapot?jól jön a dolog,ha az ember nem akar feltétlen bejelentkezni,de meg akarja nézni,kik vannak fönt pl....a booz ts-t meg nemigen használjuk mi sem,mert az is csak 10es,igazából nem is értem,hogy cserélődhetett a tsviewer-en át az ID...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
akkor semmi sem változott...IP, pass ugyanaz...
Egyébként meg jóhogy érdekel
Nemtudom az mennyire zavar de utólagos engedelmeddel leljebb vettem a Ph szobákban a hangminőséget mert állitólag a gyenge nettel rendelkezőknek ha beszélnek amiatt szalad fel a pingük...
25,9ről 19,5-re vettem..így minőségromlás nem lesz észrevehető de a pingen hátha segit..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
héjhéjhéj...neszójjábe kicsirigó

Adtam reget és CA-t a NYEV-eseknek a NYEV szobába..ennyi...csak azthittem hogy törölted a regjüket mint khm Spidijét
és ezért nem tudnak feljönni...merthogy tegnap nem tudtak feljönni...Ennyi...SA-t senkineksenem adtam ugyhogy nyugivaaaa..és énis mondtam már nekik hogy jöhetnek ha már van zsobájuk

-
Boci_83
őstag
válasz
Napster01
üzenetére
Hát öcsémsajt, azzal a kártyával kurv@ sokra nem mennél most. Én is kiköltekeztem most magamból, elég tisztességesen minuszba vágtam magam.
Most fizethetem néhány évig megint a banki dolgozókat!
Ehhun az eredmény!
-
Boci_83
őstag
válasz
Napster01
üzenetére
Jólbeszélszkiscsávó!
Entnek is kellene abból a jégből egy kicsi, hogy lehüljön pöppet!

Ki mondta hgy ma nem leszek?
Hazugság. Igenis leszek. 
Más: Most hoztam haza haverom frissen vásárolt R6-át.(nem új, 2000-es évj) Motoroztam.
Pezseg a véremben az adrenalin. Nagyon klafa volt!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
mindegy..itt kijön a keretből..elvileg 2-3 nap a házhozszállitás ugyhogy ma rendelem is webshopon keresztül..mindenesetre azért megnézem a pcx-en is ha vagy 10el olcsóbb akkor onnan rendelem de azt kétlem

közben megnéztem..a VGA 300ft-al drágább..proci ami kéne nincs is ugyhogy maradok az Iponnál

-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
valahol el kell kezdeni..a PUB meg erre ideális..ha ott jól tud érvényesülni a FragX3 mezőben a double tap-ok között és a halkan futó emberek sem késelik hátba akkor waron annál csak jobb lehet..
Makaveli: ha már mindenki hozzászóltz akkor énis...veled az a baj hogy mindent gyorsan akarsz...velem is naponta többször kiállsz...ha reggel elverlek akkor elfoglak délután is..tehát ha az a célod a folyamatos kihivásokkal akkor várj egy hetet...látogass több szerot is mert nem biztos hogy a PH-s vagy a NYEV-es szeron találsz olyan embert akitől tanulni is lehet...SD-z...nézd a jobb játékosokat...próbálgasd a fegyokat...próbálgasd a helyeket és előbb utóbb jó leszel..
Egyelőre gyenge vagy...Rusholásban is alulmaradsz akkor nyugodt lehetsz hogy a WARon ahol nem 5 vadidegen áll egymás melett is biztos kikapsz...ott taktika van stb.
NEm bántásból mondtam csak hogy készülj fel és utánna jelentkezz...ha kiemelkedő teljesitményed van akkor kérni fognak hogy csatlakozz nem neked kell keresni majd...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
jaaah hogy ezért egos....
Minden nagyképüség nélkül szvsz találnék másik Klánt...nem modnom hogy MED meg HIGH klánt de találnék...2 ajánlatot már kaptam is RFA szeron...csak azért titeket már ismerlek meg emberileg nagyon jó véleménnyel vagyok mindenkiről...csak én probálom komolyan venni a WARokat is.. -
Boci_83
őstag
válasz
Napster01
üzenetére
Te is felfújod egy kicsit a dolgot!!Hülyeségből csaptalak ki, Te meg túl komonyan vetted.
Már próbálkoztunk olyannal hogy felmentünk a szerverre, több kevesebb sikerrel, de inkább kevesebb volt az, mert 10 perc mulva az lett hogy gyerünk inkább játszani mert nem kell inkább taktika mivel hogy ha meghal egy akkor felborul az egész, igy én le is tettem erről...de ha valaki úgy gondolja hogy mégis én szivesen!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Napster01
üzenetére
193.47.83.217:28931 itt gyűjtsed....no,itt hamar meglesz minden.pl.2óra alatt lett arany shotim úgy,hogy volt 10alatti headshotom mindkettőnél.én itt tunningolok mindent,sd-ben a büdös életbe se lenne meg annyi headshot.ja,meg mostmár majdnem 21000 killem van,szóval lehet haladni

-
Boci_83
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak 36 vagyok vagy mi 

ott ahol kemény ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)