- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #2098 üzenetére
Akkor jobb lesz, ha visszaállnak rád, vagy ent-et választják ő úgyis bírja az ilyet.. Nekem egy hónapra elég volt a TK-ból...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #2095 üzenetére
Én külső de olyat kacagtam az egész Timmel hogy hihetetlen
Tsuna nem arról híres hogy Taktikát vált azaz durván kb mindig oda dobta a Granyot tehát lehetett sejteni hogy most is odamegy
AMugy Engem Tsunami sorozott egyszer hátba keményen a füstbe
De ezen már meg se lepődök..sőt...csak 1szer nyirtak ki a Tímből..ez durva nagy haladás -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #2082 üzenetére
1db TK-t bevállalok én is,talán gyik-ot vagy gyerpi-t sikerült átküldenem az örök vadászmezőkre...az a 1granyó/4kill az durva volt,rosseb egye meg,belső szemlélő voltam.
-
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #2088 üzenetére
Hát biztos így történt,annyira össze voltam zavarodva
.Egy párszor nekem is sikerült valakit kidobni granyóval.Igaz nem annyiszor mint ti.
-
Sirandrish
legenda
lehet hogy te arra már nem emlékszem..arra viszont igen hogy Crashen mikor ti védtetek vagy 3szor egymás után kidobtalak granyoval...már az első után nem akartam dobni mondom ugyse megy mégegyszer oda de IGEN...nah akkor felcsillant a szemem és harmadszor is sikerült
Gondolom 4.nél már inkább maradtál B-n -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #2070 üzenetére
a hosszú "Ó"-val egyetemben?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #2082 üzenetére
Ha jól emlékszem én vaoltam az a nyugdíjas aki kettőt is leszedtem közülünk
.De hát az öregedés,meg a reszkető kezek
.Sorry
-
Sirandrish
legenda
tudni kell hogy a legrövidebb és hova dobják/tok a granbyokat amiket ugye kikerülve pilla alatt le lehet rakni a bombát
Nem nagy ügy...az viszont kemény volt mikor Zeee volt egyedül ti meg rá 4en aztán egyet kinyirt Zeee, 2-t meg valamelyik nyugdijas...gondolom már nem lát annyira
-
szabozeee
aktív tag
Az a lényeg hogy bevédjük a bombát.. Még jó hogy kempingezünk..
De az utolsó pálya utolsó körénél amikor azt hiszem Tsunami volt 1 granyó 4 halál akkor a hatodik egyben utolsó élő ellnre 5-en rontottunk rá, na az nem volt kempingezés...
Nálunk meg egyfolytában azt mondtuk maradj a helyeden, mert még mindig van aki spuri előre..
-
gyiku
nagyúr
ts-en nyomtam volna az okossagot, talan 1 korrel tobbet hozunk el, meg lehetett volna oket fingatni rendesen a busznal, csak mire leirom a taktikot vege a mapnak
de az telleg lol volt, hogy akarmennyire tekertem, ha mi raktuk, ph volt elobb A-n vagy B-n, ha vedeni kellett volna, mire odanyargaltam A-B-hez, mar leraktatok. szedtek vmi spurit vazze?
amikor meg tul jo voltam, piros, meg yako nyirt ki
de szepen kempingeztetek, szo se rola. mongyuk ez inkabb a nyugdijasokra kene hogy jellemzo legyen, nem?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #2071 üzenetére
megoldom en, csak tegnap mar nem volt ra ido, folyamat ment: hol van a gyik, mit csinal, miert nem jon mar, stb
jo nekem ts nelkul is
tudtam hol vagytok
crash elejen szegeny tsunami
5. kor korul mar kert sniperes tamogatast is, de az sem jott be
-
Sirandrish
legenda
INNEN Leszedhető az a Progi amivel lehet gyorsitani is az unalmas részeken...COD4 sajna így is kell de nem kell elinditani meg semmi ebbe a progiba be kell tallózni és már megy is...jah és mondom...8*os sebességgel is lehet nézni azaz amíg nem kezdődik a buli azokat a részeket át lehet szépen tekerni
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #2063 üzenetére
Ovecs jó tanácsokat adott
.Már le is kaptam,de csak most jut eszembe,hogy ehez kell a Cod4-is szóval majd csak este nézem meg.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #2060 üzenetére
nekem se.remélem csak scheduled maintenance miatt van leállítva a jó kis data.hu.
csak azért írtam,mert nem láttam még a másik postod a turboupload-ról.szal köszi a feltöltést.Pyros: lehet kinyomatom melóhelyen ezeket a mapokat és memorizálom.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #2050 üzenetére
Persze nem is percre pontos taktikát gondoltam,csak mégis ki merre induljon,stb.Amikor Ovecs megmondta,hogy merre szaladjak és mikor akkor sikerült is letenni a bombát a busz mellé
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #2049 üzenetére
Ezt mindig elfelejtem a demokról
.De egy párszor úgy is Gyerpi fedezett hátha rajta vagyok
.Jöhet a tiéd mert azon tuti rajta vagyok amikor megölsz
.
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #2053 üzenetére
Lehet valahogy a demot szerkezteni?? Pl.: kivágni a fölösleges részeket???
-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #2048 üzenetére
Andris, feltöltenéd a data.hu-ra a demót?
sztem ami fps fogó rögzítésre gondolhatott (gyerpi) az a Fraps.
Gyerpi # 2051: ne szabadkozzál,azt hallottad volna,amit magamba mormoltam.
-
Sirandrish
legenda
Nah ha valakit érdekel!
Innen Szedhető a Demom! -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor mit mondanál azokról akik minket vernek el 18:2re meg hasonlókra...megmozdulni se tudunk
Szép volt jó volt...lesz ez még így se nyugi..TS-en nálunk is vannak még gondok mert ha meghalunk előszerettel kezdünk el beszélgetni amitől ugye az élők nem hallanak semmita Demo semmi fps ingadozást nem okoz...amugy énis vettem fel max 30mega...ha érdekel valakit átküldhetem
-
PyroS
senior tag
Ha meg lesz a szeró rá kell állnunk a gyakorlásra és a taktikára.Ezt talán már linkelte valaki:[Cod4 maps]
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
no helló!!!
jók vagytok mese nem van
sok hibák voltak amire nagy hirtelen nem is tudtunk(am) reagálni pl. a csipát coutdow-non már rég le kellett volna hogy tegyem méghozzá 1 körben én meg ott saszéztam 20 körön keresztül csak kóvályogtam mint gólyafos a levegőbeno de mind1
amúgy jó volt csak mondjuk néha ts-től nem hallottamhogy hol van az ellenfél majd segítsetek beállítani - mert nem tudom ki de nagyon hangos volt és mintha recsegett is volna de mid1 majd megszokom
no de meg kell, hogy mondjam nagyon gyorsak vagytok - habár nagy előny ha előre tudjátok mit akartok
ja és kérdés van az egészről demóm ha kell ja és ha demót szedsz akkor az van kihatással az fps-re mert kb a fele volt tegnapmint a pub-on szokott lenni
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #2038 üzenetére
Igen meglátszott hogy nem volt az utolsó körben ent, mert így nem 2 hanem 3 kört vesztettünk..
Azt nem tudom, hogy a főnök nélkül hogy tudtuk ezt így megcsinálni, nem volt aki írányított volna minket, taktikát talált volna ki..
Amúgy jó lesz ez csak még egy kicsit gyakorolnotok kell, de volt 1-2 olyan kör ahol elég csúnyán gyorsan megfogyatkoztunk...
-
Sirandrish
legenda
köszi mindenkinek a WAR-t..az utolsó map-on azért kár hogy emberhátrányban játszottunk de így se volt rossz..
Jók voltatok és ennél csak jobb lesz -
BandiHUN
veterán
köszi az invitet,sajnos közbejöttek dolgok,de ez van....no majd legközelebb!
-
Napster01
tag
húú ez nagy volt gya're'kek!
tetszett...
ne azt nézzétek h elvertünk titeket, hanem h mennyit tanultatok a warból / 'taktikánkból' (3nT: minden kör elején: BAL/JOBB!, FÜST & GRÁNÁT + GRÁNÁT & FÜST!) szal ennyi a taktikánk nagy része, többit kitaláljuk map alatt, hogy ki hova álljon....
crashbe védő csipásnak 1szerűen rossz lennimivel B fele utat nehéz belátni
a makkolásokért SRY, ma vmiért nagyon ment, a balszerencse után h küldtek 1 hét után mail-t h nincs raktáron alaplap... szal máshonnan kellett megrendelnem (rem. péntekig megjön) kellett a szerencse nekem is, az RPD nagyon állat volt countdownba, meg a KP powa is az volt
na szal sok rizsa után mondom h majd kitaláltok taktikát mindenhova és lesz 1 szerveretek - még mi se tudunk nagyon de sokat kell warozni, hogy szokjátok, pl. ovecs crashbe most nem tudott claymoreozni
meg kell szokni a PAM-ot, meg ami nagyon nehezen ment most nekünk meg kell szokni a seggen maradást, hamár 1x leplanteltünk
sztem így többször is warozhatnánk lehet tanulni mindenkinek pl.: hova kéne állni ha esetleg arról jön vki...... - nah elsőre ez jött le nekem ez után a nagy élmény után (jah és a késelés l0l volt) THX a wart!
-
mr.saint
tag
Igen ott
az ip 62.112.194.111:29029
A past ovecs tudni fogja gondolom ts -en lesztek -
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #2016 üzenetére
na eddig nálunk 5 fő mondta tutira, lorenzoval nemtom mi van, de szerintem ő is jönne, szal lehetnétek hatan is akár(ha más nem beugró hozzátok???)
Valahogy majd megoldjuk..... -
mr.saint
tag
válasz
Tsunami73 #2017 üzenetére
HE HE HE
De már nincs bent és még mindig fejlődök
Vagy nem
Amugy cirka 2-órát ha bent volt az a cfg és nem is annyira durván tuningolt de már mondtam hogy mik vannak benne! Szerintem ezektől ne várj csodát! Ugyanis szerintem mint mondottam igenis kell hozzá a rutin meg a sok sok tapasztalat!! -
ovecs
senior tag
Aki 9 kor tőlünk bizots itt lesz: Balinov, Gyerpi, Pyros , Ovecs,
Lorenzo és Yako még kérdéses, mindenesetre számítsatok rá, hogy legalább 4en leszünk, de inkább 5vagy 6
-
eclipse006
őstag
Sziasztok!!!
segítésget szeretnék kérni,hogy hogy tudnám rábirni a Cod4-et hogy elinduljon egyáltalán! mert amikor felrakom, és crackelem,elindítom és a windows kiír egy hibaüzenetet és kész!
próbáltam már patchelni de úgy sem,jó! szerintem a gépemmel nincs sok gond,a proci egy 3000+ os AMD,2Gb ram ,6800 GS agp!...aki tud segítsen!!!!
-
mr.saint
tag
válasz
Richard #2004 üzenetére
Igen ilyet is tapasztaltam már
Ahoz képest hogy most kezdtem cod-ozni.De cs-ben nagyon sok ilyet láttam és mit mondjak nem vagyok fiatal szánom bánom az ilyen embert mert ez nem TISZTA JÁTÉK!! aki ilyen dologhoz folyamodik annak nem az a fontos hogy kikapcsolodjon a mindenapi munka után a stresszből
Hanem az ő neve legyen legfellül
A többi meg ...... most nem is tudom mit irjak!!! -
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #2008 üzenetére
jo, de az nem olyan, mint pl a fov
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #2006 üzenetére
pb ilyenre nem bax ki?
q2ben volt nekem ilyen athegesztett cfg-m, de csak az emberek skinjei. pl a csapattag feher volt, az ellen meg neonzoldjo, meg rocketjump a space-ra bindelve, meg ien aprosagok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mr.saint #2003 üzenetére
hát azért ez nem ilyen egyszerü szerintem.
Lehet nemtud játszani valaki de ha 2szer annyi élete van mint neked meg 2szer olyan erős a lövése akkor azért nem hiszem hogy b*szhatja a cfg-jét....
az a baj hogy cfg-be mindent át lehet írni...
és ha mondjuk az élet gyárilag monduk 100as ha csak 110re írja át sose mondod meg de már előnyben van...vagy az M4 erejét mondjuk AK erejüre heggeszti akkor azért megintcsak nem b*szhatja... -
válasz
mr.saint #2003 üzenetére
Na ja. Ha valaki nem tud jatszani semmit nem ér az egész
Csak hiába nem tud játszani ha te előbb kezded el lőni, majd feléd fordul, 3mp mire meglát és lelő. Persze közben te lövöd folymatosan. Ráment fél tár, neked pedig elég 3 golyo
Persze utána meg keménykedik hogy ennyit érsz meg hasonlok
mod. ha ilyenek ellen veszít az ember akkor kicsit csalódott ugye. Én pl elég nehezen tűröm ha ilyen dolgok miatt lesz a meccs szoros, vagy éppen vesztett.
Vannak akik sokkal jobbak nálunk azoktol viszont nem bánom ha kikapunk, mert egyenlőek az esélyeink.
-
mr.saint
tag
válasz
Richard #1992 üzenetére
Én is kipróbáltam cfg-t de le is töröltem!
Az csak egy dolog! van olyan cfg ami nem annyira durva de van olyan ami szerintem CSALÁS!! ezt mondom hogy hétvégén uttánna jártam a témának
És az én véleményem az hogy cfg igy cfg ugy ha nincs mögötte a megfelelő tapasztalat tudás akkor basz...... od a cfg-t
De ez az én véleményem! És nem akarok senkivel vitatkozni! -
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #2000 üzenetére
jol is teszed, hogy mar elore keresed a kibuvokat, meg a mentsegeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Overwatch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest