- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #21127 üzenetére
Naja, a S6-ig kiderül kell-e az nekem.
BF-et azóta sem indítottam el, h leszedetted velem!De majd egyik este próba mehet újra.
Plag: kell a nyugi esténként, napközben eléggé tele lesz az agyam mindennel, sok a projekt mostanában.
lowzor: elkezdtem, kihúztam az AR-eket a ram7 kivételével. Ez nem is kell hozzá elvileg. Szóval már "csak" az extra feladatok vannak, de ahhoz annyira nem volt erőm. Pedig minden adott, playlist, optimális fegyver attachmentek. Viszont egy baj van az egésszel: amivel nem szeretek játszani, ahhoz kedv sincs, esek-kelek, még kevésbé fekszik a dolog azt 3-4x nekifutottam és azt mondtam nem kell ez nekem. Meg ismerem magam, utána SMG, stb kellene, azt sosem lesz meg így a 10e kill M4-gyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest