Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
prokxy #22825 üzenetére
Én múltkor rákúrtam a billentyűzet tartómra, erre lezúdul az egész a földre, aztán nézem, hogy a jobb oldali sínben már csak 1 csavar volt, de az kiszakadt a művelet hatására, kb 10 percig nevettem a faszságomon.
Amúgy néha én sem értem, hogy miért halnak normálisan az emberek, néha pedig ugyan annyi golyótól vígan futnak. Egyszer olyan is volt a killcamben, hogy futottam, a csávó pedig halál pontosan rajtam húzta a célkeresztet futás közben, semmi mellé lövés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Filmvilág
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Bluetooth hangszórók
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest