- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Khaosz55 #24518 üzenetére
A fórum ahol találtam, ott azt írták, hogy a példakénti 8 magost 9-re tették. A tiéd 6 magos és 7-en van. Az biztos, hogy nálunk valamiért 2 volt és nem dolgozott a cpu. Így, hogy 4-re írtam tök jó. Holnap kipróbálom 5-re írva milyen. Ma már nem tudom. A feladatkezelőbe szépen használja mind a négy magot, plusz 4 szálat. Legalábbis ezt hámoztam ki az angol fórumból, hogy a cpu magok számát kell beírni. A plusz 1 az nem tudom mi, de próba :) 8-at írtam először, azzal volt is semmi fps, úgyhogy a fizikai magok számával lett jó.
-
válasz
Khaosz55 #24515 üzenetére
Köszi az infót. 1 napi keresgélés után találtam ezt, és segített.
"
I looked for the file: adv_options.ini
In Documents/Call of Duty Modern Warfare/Players/
Opened it. And chaged the numbers to below.
// generated by Infinity Ward
version = 1
VideoMemoryScale = 0.55
RendererWorkerCount = 4
ConfigCloudStorageEnabled = 0
"
Nekem ez 2 volt, átírva 4-re ami a 3770-nek megfelel, hiszen 4 magos. CPU használat 80% felett, stabil 75 fps. Riva tunerben ide lett korlátozva, hogy ne legyen tüskés. Hátha valakinek segít még. További szép napotÜdv., zeb
-
Üdvözlet Fórumlakók.
Kezdésnek röviden: Nem ismerem, nem vagyok CoD játékos. Családban gyerekek Warzone ingyenes verzióval játszanak. Az én régi gépemet használják, ami nem egy erőmű, de nem is annyira vacak. Problémám röviden. Az I7 3770 proci nem hajlandó dolgozni. 40-50, néha 60% cpu kihasználtság van. A gépigénybe I 5 2500 van, annál ez sokkal jobb. Mindig leszóltam a BfV-öt, az is cpu éhes, azzal 90% feletti érték van. 2560 1440-ben hajtva a BfV 120 fps átlag, az 1% low sem megy 50 alá. A Warzone max 70 fps, de beesik 40-re is. Az 1% low is 30-ig leesik. A gépen amúgy van WoW, szintén nagyobb a gépigénye és 144 fps stabilan megvan. Ebből következtetek arra, hogy a játékkal van valami gubanc. 1080 videokari, 16 Gb rendszer memória dual ch-ban. Egyszerűen nem akarja a procit használni. Van valami 5let vagy vmi leírás? Köszi,
Üdv. Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- YouTube
- Apple MacBook
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged