- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zebra_hun #24525 üzenetére
Sziasztok! A Cold Wart ps4 re ha használtan veszem lehet valami hátránya? Úgy értem hogy nem tudok vele multizni stb? Mindig újan vettem minden részét, de ezt most nem vettem meg bízva hogy kapok ps5 konzolt és majd arra veszem meg . Viszont ps5 nincs 🥺,és csak kellene a játék. Viszont ha tudok venni ps5 akkor arra is meg veszem,ezert lenne jó ha 4 re használtat is vehetnék,mert úgy is elfogom majd adni 🤷 Köszönöm a választ
-
Khaosz55
addikt
válasz
zebra_hun #24514 üzenetére
Ez régóta bug. nekem 3440X1440 100hz Monitorom van. 2080super kártyával. Megvan 90-100 FSP. Aztán néha fogja magát és beesik 40-30 FPS-re. Korábban újra indítottam a komplett játékot, de rájöttem, hogy új gamet kell indítani és nincs frame dropp. Szóval sajnos ez van kb fél éve néha fram dropp van de kilépsz és új game aztán minden ok. Sajnos csak warzonban tapasztaltam nekem megvan a sima is abban ilyen probléma nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest