- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laby
őstag
+(#10271) Xaels
Mindenképpen offline próbálnék eleinte, mert világomról nem fogok tudni eleinte.
És csak én gondolom rohadt nagy hátránynak hogy hátul alul nincs plusz gomb a gyári kontrollereken?
Kevés a gomb ahhoz, hogy tárazni, ugorni, vagy fegyvert váltani is tudj analóg elengedése nélkül, nem?
Ha meg el kell engedni, akkor forgás és célzás közben nincs esélyed fegyvert váltani vagy tárazni vagy ilyesmi, nem?
Xbox kontrollerét jobban dicséri mindenki, mint a Dualshock 4-et, de mindegyikre igaz hogy kevés a gomb hátul.
PS4-hez back button kiegészítő jó lehetne, mert Dualshock-ot tudnak kölcsönadni, csak rohadtul nehéz beszerezni már ezt a kiegészítőt. Vagy marad a Nacon Revolution Pro 30-ért?! -
Laby
őstag
PS-t szeretnék majd venni (lehet hogy megvárom a ps5-öt), de soha életemben nem játszottam kontroller-el, csak egyik pajtásomnál egy 5 percre és megtetszett a kényelem és a szabadság meg úgy alapból az egész konzol világa.
Viszont mielőtt neki ugranék, kipróbálnám hogy mennyire tudok ráállni, és gondoltam PC-n nem lesz annyira gáz gyakorolni.
Érdekelne, hogy milyen kontroller-el nyomod PC-n, kell-e hozzá valami, meg úgy alapból a vélemény hogy mennyire jó ötlet azzal PC-n játszik, mennyire gördülékeny és milyen élmény?! Szóval kb. minden infó érdekelne, ezért gondoltam a privátra mert gondolom sokakat ez nem érdekel. -
oriic
HÁZIGAZDA
Szerk:
Igazam lett, nincs free 20 tier, neked kell megvenni a battle pass-t a 3000 pontbol amit kaptal.
Konzolos verzional a leirasban van ez:
"The Battle Pass, which allows access to unlock up to 100 Tiers is not included. Call of Duty® Points can be used for purchase of the Modern Warfare® Battle Pass."
Szerk2:
Latom mi a gond. Megvetted az 1000 pontos battle passt. Hiba volt, a dragabbat kellett volna, akkor lenne meg a tier 20+ szint.
-
Szeszkazán
senior tag
Azt hiszem erre mondták tegnap. Activision comm managere a topic moderatorja tegnap ota.
-
Tomko78
őstag
Cod már csak ilyen , mire jön az új már esetleg normálisan fog futni
de félek jön egy újabb javítás megint rossz lesz , mint amikor jött ez a season pass 2 és a chill meg riva tune fps szabályozást kinyírta , azota a vsyncel tudok csak fpst szabályozni , hogy ne legyen feleslegesen 200-300 fps
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdődik.
-
dombi81
senior tag
Tévedés. Nem játszom vele folyton. Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni?. A megjelenés óta semmi új pálya a HC és Normal játékmódhoz nem jött ki (Shipmet-Rust elhanyagolható, a Vacant egyedül ami ér valamit). Ha tetszik ha nem, ez a helyzet, épp ezért nem játszik vele az ember egyfolytában, maximum az a 3-4 fórumozó, akik körömszakadtáig odavannak érte.
-
-
-
soo277
őstag
Húúú de jó lenne,nekem bejönne, [még mindig előveszem] nem tudom én nagyon imádom azt a korszakot
-
BandiHUN
veterán
Szép cucc.Kár,hogy pénzért van full arany...no comment.
Meg azt se feledjük,hogy ha lecseréled a kiegeket,azok nem aranyszínűek lesznek,amit helyette teszel!
Ez főleg olyan fegyóknál rossz,ahol tár is van,mint pl.ez is,sokat ront az összképen a csere.Oden mangással is így jártam,hogy a normális builddal el is tűnik a skin fele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest